- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.061
canım.çatı muyayenen olsaydı anlardı doktorun.boş yere normal dogum sancısı cekmezdın o zaaman kuzum....dilekçim çatı muaynem 25 kasımda olan kontrolümde yapılıcaktı ama benim oğluşum ayın 21 inde gelince böyle oldu işte
oyyyyyyyyyyyyyy
canım benım..yerım mınık kızıını..
benım tahmınım dogru çıktı...holleyy
canım..yuruyus dogumu kolalastırır..bırde artık her an gelebılır yuruyus sayesınde mınıık kelebegın..Eylem gözünüz aydın canım sende pembelere bürünüceksin desene ne güzel
annemlerden geldik şimdi kızımın bütün eşyalarını getirdik ewde hertaraf pespembe oldu çook şeker ki daha oda takımımız gelmedi bakalım salı yada çarşamba dediler
iki gündür ara ara ağrım oldu ama çok yoğun diil yine, düzenli yürüyüş yaptık merdiven inip çıkıyorum yoruldum iyice
allahhh topıc ı kızlar bastıı prensesler daha dogrusu....çok sevındım eylemım sagıkla kucagına al inşallah sizin baba da bizimki gibi demekki bizde kızımız olacagını ögrendigimizde eşim sevinçden çıldırmıştı....ben yanıldım tahmınde erkek geçiyordu içimdenselam kızlar dr kontrolümüz çok iyiydi şükür bebeğimin sağlığı çok iyicinsiyetideee kız babasının duaları kabul oldu durup durup öpüyo beni inşallah tüm isteyenlere rabbim tez zamanda nasip eder..umarım hepiniz iyisinizdir şimdilik hoşçakalın
Eylem gözünüz aydın canım sende pembelere bürünüceksin desene ne güzel
annemlerden geldik şimdi kızımın bütün eşyalarını getirdik ewde hertaraf pespembe oldu çook şeker ki daha oda takımımız gelmedi bakalım salı yada çarşamba dediler
iki gündür ara ara ağrım oldu ama çok yoğun diil yine, düzenli yürüyüş yaptık merdiven inip çıkıyorum yoruldum iyice
hehe son gunler olunca hep aynı sorular soruluyo işte...bizim mahalle benım yerıme şafak sayıyodu artık....çıkar şunu artık diye:))
elif,gülden,ceylan sağolun kızlar valla sağlığı sıhati yerinde canı içinde olsun yeter bizeyarın üçlü test için tekrar burdaki dr gidicez gene görcem yani inşallah hepiniz iyi bakın kendinize
Gunaydın kızlar...sızlere guzel bır haberım var hamileyım ama malasef dusuk tehlıkem var yatıyorum dualarınızı eksık etmeyın canlarım...bebegım benı bırakmasın hepınızı cok sevıyorum rabbım ısteyen herkeze hayırlısıyla bu guzel duyguyu yasatsın...hepınızı opuyorum...
:81: :81: :81: :81:
canım benım hayırlı olsun bebegın...
çok sevındım...en sonunda geldı...
yat dınlen.kalkma pek ayaga canım...
allah hayırlısnı versın..canını sıkma hiç...
çok sevındım kuzum....
Gunaydın kızlar...sızlere guzel bır haberım var hamileyım ama malasef dusuk tehlıkem var yatıyorum dualarınızı eksık etmeyın canlarım...bebegım benı bırakmasın hepınızı cok sevıyorum rabbım ısteyen herkeze hayırlısıyla bu guzel duyguyu yasatsın...hepınızı opuyorum...
gözün aydın canım çok sevindim hayırlısı olsun hiçbişeye canını sıkma yat dinlen inşallah bu günler de geçer
canım çok sevindimm rabbim tüm olmayanlara versin aman aman sakın bişicik yapma hep dinlen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.
evet ya keşke evde makine oolsa diyorum bazen hehehe..gördüm yine kızçemi maşallah 136gr olmuş çok sağol canımultrasona girmek için can attıgım gunler geldı aklımarabbim kucagına almayı öpüp koklamayıda nasıp etsın cnm..nedense çok duygulandım ya...hamilelikde yaşadıgım sıkınılar geldi aklıma..rabbim hepımızın yardımcısı olsun
sağol canım seval hanıma gidiyorum burada raporları falan devletten istiyolar bizden oyüzden..iyi geceler kızlarr eylemm kızın oluyomuşş tebriklerr cnmm burda kime gidiyon hastane dr sine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?