Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

dilekçim çatı muaynem 25 kasımda olan kontrolümde yapılıcaktı ama benim oğluşum ayın 21 inde gelince böyle oldu işte
canım.çatı muyayenen olsaydı anlardı doktorun.boş yere normal dogum sancısı cekmezdın o zaaman kuzum....

oyyyyyyyyyyyyyy
canım benım..yerım mınık kızıını..
benım tahmınım dogru çıktı...holleyy

sağol dilekimm çok var diyodum geçti valla inşallah doğuma kadarda sorunsuz gider artık su gibi böyle..
sanada hayırlı doğumlar çok çok az kaldı inşallah kolaycacık doğurursun..[/QUOTE]zaman su gıbı gecıyor ınan kı eylem..bı bakmıssın senınde az gunlerın kalmıs........
ınşallah kolaycacık dogurum eylemmmmmmm.......

canım..yuruyus dogumu kolalastırır..bırde artık her an gelebılır yuruyus sayesınde mınıık kelebegın..

Son düzenleme:
allahhh topıc ı kızlar bastıı prensesler daha dogrusu....çok sevındım eylemım sagıkla kucagına al inşallah sizin baba da bizimki gibi demekki bizde kızımız olacagını ögrendigimizde eşim sevinçden çıldırmıştı....ben yanıldım tahmınde erkek geçiyordu içimden

kız sen dogurmadın mı dahaa....e hadi eksiklerde bitmiş artık odasıda prenses gelene kadar gelır heralde...bizim evde dogumdan sonra pespembeydikapı süsleri kızımın bebeklerı falan ahh ahh çok güzel duygular....

hehe son gunler olunca hep aynı sorular soruluyo işte...bizim mahalle benım yerıme şafak sayıyodu artık....çıkar şunu artık diye:))

bakalım ben nezaman çıkarcam herkes gözümün içine bakıyo sancın mı war ağrın mı var iimisin diye ama bend eyok daha bişey
bakalım perşembe gitçes doktora tekrar çatı muaynesi yapçek ne diycek bakalım annem gidince yatırır artık diye bakıyo eşimde bu hafta doğurursun artık diyo
kimisi de sipariş weriyo şu gün doğurma gelemem işlerim yoğun diye kızım gelirken bize sorcak sankim

elif,gülden,ceylan sağolun kızlar valla sağlığı sıhati yerinde canı içinde olsun yeter bizeyarın üçlü test için tekrar burdaki dr gidicez gene görcem yani inşallahhepiniz iyi bakın kendinize

elif,gülden,ceylan sağolun kızlar valla sağlığı sıhati yerinde canı içinde olsun yeter bizeyarın üçlü test için tekrar burdaki dr gidicez gene görcem yani inşallahhepiniz iyi bakın kendinize

ultrasona girmek için can attıgım gunler geldı aklımarabbim kucagına almayı öpüp koklamayıda nasıp etsın cnm..nedense çok duygulandım ya...hamilelikde yaşadıgım sıkınılar geldi aklıma..rabbim hepımızın yardımcısı olsun

Gunaydın kızlar...sızlere guzel bır haberım var hamileyım ama malasef dusuk tehlıkem var yatıyorum dualarınızı eksık etmeyın canlarım...bebegım benı bırakmasın hepınızı cok sevıyorum rabbım ısteyen herkeze hayırlısıyla bu guzel duyguyu yasatsın...hepınızı opuyorum...

:81: :81: :81: :81:
canım benım hayırlı olsun bebegın...
çok sevındım...en sonunda geldı...
yat dınlen.kalkma pek ayaga canım...
allah hayırlısnı versın..canını sıkma hiç...
çok sevındım kuzum....

cok sagol canım amin ins bırakmaz beni bebegım... yatıyorum canım annem gelcek bugun... senın bebıste buyumus hayırlısıyla kolay dogum olur ins...

gözün aydın canım çok sevindim hayırlısı olsun hiçbişeye canını sıkma yat dinlen inşallah bu günler de geçer

bizde annemle evin kalan toparlamalarını yapıyoruz çok yoğunuz sormayın peşimi bırakmıyo ödü kopuyo işler bitmeden Rüya gelcek diye :)))

Son düzenleme:

canım çok sevindimm rabbim tüm olmayanlara versin aman aman sakın bişicik yapma hep dinlen allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

evet ya keşke evde makine oolsa diyorum bazen hehehe..gördüm yine kızçemi maşallah 136gr olmuş çok sağol canım
iyi geceler kızlarr eylemm kızın oluyomuşş tebriklerr cnmm burda kime gidiyon hastane dr sine
sağol canım seval hanıma gidiyorum burada raporları falan devletten istiyolar bizden oyüzden..

tebrik ederim pelincim hiç korkma bendede hep vardı atlattım allahın izniyle ilaç falan vermedimi,kanaman falan varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…