- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.081
Gunaydın kızlar...sızlere guzel bır haberım var hamileyım ama malasef dusuk tehlıkem var yatıyorum dualarınızı eksık etmeyın canlarım...bebegım benı bırakmasın hepınızı cok sevıyorum rabbım ısteyen herkeze hayırlısıyla bu guzel duyguyu yasatsın...hepınızı opuyorum...
Eylemcım cok sagol kanamam var su anda hastanedeyım serum verılıyo dusuk tehlıkesı devam edıyo...sultanım cok tesekkur ederım canım yatıyorum annem gelcek sımdı sagolsun doktor kalkmıycaksın dedı bebegım daha yenı tutunmaya calısıyomus tatlım...patıkcım tsk ederim...
Gunaydın kızlar...sızlere guzel bır haberım var hamileyım ama malasef dusuk tehlıkem var yatıyorum dualarınızı eksık etmeyın canlarım...bebegım benı bırakmasın hepınızı cok sevıyorum rabbım ısteyen herkeze hayırlısıyla bu guzel duyguyu yasatsın...hepınızı opuyorum...
bizde annemle evin kalan toparlamalarını yapıyoruz çok yoğunuz sormayın peşimi bırakmıyo ödü kopuyo işler bitmeden Rüya gelcek diye :)))
canım benım...ınşallah sıkı tutunur anncıgıne..cok sagol canım amin ins bırakmaz beni bebegım... yatıyorum canım annem gelcek bugun... senın bebıste buyumus hayırlısıyla kolay dogum olur ins...
aynen benımde ıslerım bıtmedı...bizde annemle evin kalan toparlamalarını yapıyoruz çok yoğunuz sormayın peşimi bırakmıyo ödü kopuyo işler bitmeden Rüya gelcek diye :)))
canım..emın ellerdesın..doktorlardasın...canını sıkma kuzumm...Eylemcım cok sagol kanamam var su anda hastanedeyım serum verılıyo dusuk tehlıkesı devam edıyo...sultanım cok tesekkur ederım canım yatıyorum annem gelcek sımdı sagolsun doktor kalkmıycaksın dedı bebegım daha yenı tutunmaya calısıyomus tatlım...patıkcım tsk ederim...
canım benım...ınşallah sıkı tutunur anncıgıne..
aynen benımde ıslerım bıtmedı...
annemı çagırmadım...
son 2 perde vardı oları yıkadım dun...
kocış assın bugun...
bugunde 2 buyuk ınce halım varı..çamasır makınesıne attım..sıgıyorlar..yıkandı..astım onlarıda..çok ınce oldukları ıçın kolay kuruyorlar...
sırada ütü var..hiç bıtmeyen...
ve yıne evın koltuklarını cekıp soyle bır altlarını sılsem ıyı olcak...
dınlenmeye vakıt yok benımde...
daha ışım var..gelmesse ıyı olur benım sıpa..15 gun daha sıksın dişini...olmayan dişini :))
canım..emın ellerdesın..doktorlardasın...canını sıkma kuzumm...
ne kdar çok sevındıgımı anlatamam tatlım yaaa....bak sakın iş güç falan düşünme stresden uzak dur unutmakı bu senın aylardır bekledıgın an....bı çogumuz üük tehlıkesıyle karşı karşıya kaldık bılıyorsun..ben 2 ay süreklı yatmıştım hatırlarsın belkı çok şükür doktoru dınlemenın karşılıgını bi prensesle aldım...annen sende çok kalamazsa bile sen gidip orda kal cnm en azından 3 ayı bıtırene kadar...ay çok sevındırık oldum yaa akşam akşam iyi geldi bu haber....:81::81:
anam bi doguramadın yawww:18:sultanın dedıgı gıbı evdekıler ve bız dokuz dogurduk sayende:95:
Pelin canım çok sevindimmmm allahım tez zamanda kalkınmanıda nasip etsin kuşum öpüyorum seni
Peliin aman bozma moralini kendine moral ver kötü şeyler getirme aklına ki güzel şeyler olsun bide arkadaşların da deikleri gibi doktorların sözünden çıkma ilaçlarını kullan
burda zaten düşük tehlikesi atlatmadan bebeğine kavuşan arkadaşımız pek olmadı sakın yorma kendini sakın
canımsın inşallah Allahım emeklerini boşa çıkarmasın. maşallah diyelim gidişede nazar değmesin. dotorun dediği gibi ay sonuna kuzucukların sana gelsin. dualarımız seninle biliyorsun zaten canım.kızlar merhaba herkese güzel haberlerim var.
bgn doktora gittim yumurtlamam olmuş ve çatlamış.
herşey şu an için çok yolunda tabi biz doktorun söylediği bu süre içinde devamlı çalışma yaptık...
doktorum ay sonuna yüksek ihtimal gebe kalabilicemi söylüo.
çatlatma iğnesine gerek kalmadan vücut o işlemi yapabilmiş.
bunlar okadar güzel haberlerki benim için.
rabbimin izniyle inşallah bu ayhamile kalırım kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?