- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.101
ne güzel haberler alıyorum ıkı gundur yaa..çok sevındım cnm rabbım devamını hayırlısıyla getırsın ınşallah....serap ve çiçeginde guzel haberlerını tez zamanda alırız ınşllah...prensesım arkadaşlarına tek tek kavuşuyoo çok güzellkızlar merhaba herkese güzel haberlerim var.
bgn doktora gittim yumurtlamam olmuş ve çatlamış.
herşey şu an için çok yolunda tabi biz doktorun söylediği bu süre içinde devamlı çalışma yaptık...
doktorum ay sonuna yüksek ihtimal gebe kalabilicemi söylüo.
çatlatma iğnesine gerek kalmadan vücut o işlemi yapabilmiş.
bunlar okadar güzel haberlerki benim için.
rabbimin izniyle inşallah bu ayhamile kalırım kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...
ne güzel haberler alıyorum ıkı gundur yaa..çok sevındım cnm rabbım devamını hayırlısıyla getırsın ınşallah....serap ve çiçeginde guzel haberlerını tez zamanda alırız ınşllah...prensesım arkadaşlarına tek tek kavuşuyoo çok güzell
ısoldem..hadı hayırlsı..kızlar merhaba herkese güzel haberlerim var.
bgn doktora gittim yumurtlamam olmuş ve çatlamış.
herşey şu an için çok yolunda tabi biz doktorun söylediği bu süre içinde devamlı çalışma yaptık...
doktorum ay sonuna yüksek ihtimal gebe kalabilicemi söylüo.
çatlatma iğnesine gerek kalmadan vücut o işlemi yapabilmiş.
bunlar okadar güzel haberlerki benim için.
rabbimin izniyle inşallah bu ayhamile kalırım kızlar dualarınızı eksik etmeyin nolur...
sultncım biliyorum gülüm.
rabbim hepinizden razı olsun.
ve hepinizin gönlündeki güzellikleri nasip etsin inşallah...
pelincim şimdi geriyi okudumda gülüm hamileymişsin.
maşallahhh rabbim nazarlardan korusun seni ve bebeğini gülüm yaaa
kızlar hepinize cok teşekkür ederim dualaranız icin ama ben bebegimi kaybediyorum malasef degerlerim 61 e düşmüş hayırlısı buymuş demekki
kızlar hepinize cok teşekkür ederim dualaranız icin ama ben bebegimi kaybediyorum malasef degerlerim 61 e düşmüş hayırlısı buymuş demekki
cok sagol canım üzülüyorum ama hayırlısı buymuş demekki diyorum amin inş fazla bekletmeden gelir bebişim bidaha...ogluşunda cok tatlı dilaycım 41 kere maşallah allah analı babalı büyütsün....canım benim allah sabır versin hayırlısıyla bir daha kalırsın inşallah en azından hamile kalabiliyosun önemli olanda bu canım eninde sonunda bebeğin tutunucaktır sana
cok teşekkür ederim eylemcim biliyorum senin yaşadıklarını gercekten cok zor bişeymiş yaşamayan anlamyamıyo inş bebişini saglıkla kollarına alırsın canımpelincim geçmiş olsun canım hayırlısı olsun,üzülme diyemiycem ama neolursa olsun biz burdayız unutma..bak bende neler yaşadım ama şimdi iyi gibi şükür allah yardımcımız olsun dua et bol bol canım rabbim sana ve tüm isteyenlere vericektir hayırlısıyla
canım..lütfen uzulme..
hyırlısı olsun..saglıklı bebek gelsın...
düşükten hemen sonra hamıle kalınıyor canım ....bırcok kısı yasadı bunu burda..
onemlı olan sen saglıklı ol...
amin canım inş cok teşekkür ederim hayırlısı buymuş demekki...Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin hayırlısıyla yakında tekrar hamile kalırsın inşallah
amin dilaycım inş rabbim banada nasip eder senin bebişin gibi tatlı bir bebışsaol pelincim allah sanada benim oğluşum gibi tatlı bi bebiş versin canım
pelincim üzüldüm canım çok geçmiş olsunn..
sıkma canını sakın kızlarında dediği gibi düşüğün peşine hemen kalırsın hamile sağlıkla gelsin yeniden meleğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?