Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sultncım biliyorum gülüm.
rabbim hepinizden razı olsun.
ve hepinizin gönlündeki güzellikleri nasip etsin inşallah...

pelincim şimdi geriyi okudumda gülüm hamileymişsin.
maşallahhh rabbim nazarlardan korusun seni ve bebeğini gülüm yaaa

Son düzenleme:
ne güzel haberler alıyorum ıkı gundur yaa..çok sevındım cnm rabbım devamını hayırlısıyla getırsın ınşallah....serap ve çiçeginde guzel haberlerını tez zamanda alırız ınşllah...prensesım arkadaşlarına tek tek kavuşuyoo çok güzell

canımm çok saol inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder..
çokta ümitlenmek istemiorum ama doktorum okadar güzel şeyler söylüoki tadını çıkarmak istiorum ne yalan söylim...

ısoldem..hadı hayırlsı..
inşallah bu ay bebegın gelır..
gobek atarız..

Pelincim senin adına çok ama çok sevindim canım hayırlısı olsun benimde vardı düşük riskim önemli olan moral canım moralini yüksek tut
fatoşum senin hakkındada hayırlısı neyse o olsun canım valla hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

kızlar hepinize cok teşekkür ederim dualaranız icin ama ben bebegimi kaybediyorum malasef degerlerim 61 e düşmüş hayırlısı buymuş demekki

cok sagol canım ama ben bebgimi düşürüyorum malasef inş sen hamile kalıp sagsalım kucagına alırsın melegini...senin adına cok sevindim canım...

canım benim allah sabır versin hayırlısıyla bir daha kalırsın inşallah en azından hamile kalabiliyosun önemli olanda bu canım eninde sonunda bebeğin tutunucaktır sana

kızlar hepinize cok teşekkür ederim dualaranız icin ama ben bebegimi kaybediyorum malasef degerlerim 61 e düşmüş hayırlısı buymuş demekki

pelincim geçmiş olsun canım hayırlısı olsun,üzülme diyemiycem ama neolursa olsun biz burdayız unutma..bak bende neler yaşadım ama şimdi iyi gibi şükür allah yardımcımız olsun dua et bol bol canım rabbim sana ve tüm isteyenlere vericektir hayırlısıyla

canım..lütfen uzulme..
hyırlısı olsun..saglıklı bebek gelsın...
düşükten hemen sonra hamıle kalınıyor canım ....bırcok kısı yasadı bunu burda..
onemlı olan sen saglıklı ol...

Son düzenleme:
canım benim allah sabır versin hayırlısıyla bir daha kalırsın inşallah en azından hamile kalabiliyosun önemli olanda bu canım eninde sonunda bebeğin tutunucaktır sana
cok sagol canım üzülüyorum ama hayırlısı buymuş demekki diyorum amin inş fazla bekletmeden gelir bebişim bidaha...ogluşunda cok tatlı dilaycım 41 kere maşallah allah analı babalı büyütsün....
cok teşekkür ederim eylemcim biliyorum senin yaşadıklarını gercekten cok zor bişeymiş yaşamayan anlamyamıyo inş bebişini saglıkla kollarına alırsın canım
canım..lütfen uzulme..
hyırlısı olsun..saglıklı bebek gelsın...
düşükten hemen sonra hamıle kalınıyor canım ....bırcok kısı yasadı bunu burda..
onemlı olan sen saglıklı ol...

amin canım cok teşekkür ederim...evet herkez oyle diyo düşükten sonra kolay hamile kalırsın diye inş rabbim fazla bekletmeden hayırlısıyla saglıklı gönderir bebegimi...scanım sende saglıklı alırsın kucagına inş bebegini....

pelincim üzüldüm canım çok geçmiş olsunn..

sıkma canını sakın kızlarında dediği gibi düşüğün peşine hemen kalırsın hamile sağlıkla gelsin yeniden meleğin

Çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin hayırlısıyla yakında tekrar hamile kalırsın inşallah
amin canım inş cok teşekkür ederim hayırlısı buymuş demekki...
saol pelincim allah sanada benim oğluşum gibi tatlı bi bebiş versin canım
amin dilaycım inş rabbim banada nasip eder senin bebişin gibi tatlı bir bebış
pelincim üzüldüm canım çok geçmiş olsunn..

sıkma canını sakın kızlarında dediği gibi düşüğün peşine hemen kalırsın hamile sağlıkla gelsin yeniden meleğin

cok sagol canım...amin canım inş tekrardan gelir bebişim hayırlısıyla....

pelinim canım çok üzüldüm inan. geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın. düşüğün arkası gelir derler canım. inşallah sende beklemeden hemencecik bebeğin gelecek canım. üzülme düşünme diyemem çünkü yaşaması çok zor ama çok şükür hamile kaldın. demekki yine kalacaksın öyle değilmi canım. en kısa zamanda gelecek inşallah kuzucuğun.

pelincim çok üzüldüm cnm..geçmişte bu durumu yaşayan biri olarak
ama şöylede bişey var demekki hamile kalabılıyorsun..kurtaj oldugumda doktorum dıkkatlı ol bundan sonra çok çabuk hamıle kalabılırsın demişti..umarım sende tekrar hamıle kalmak istedigin zamanda çift çizgiyi görürsün..rabbim kaderimize ne yazıyorsa nasıbımızde ne varsa onu yaşıyoruz...sabır en büyük ilaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…