Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

cok sagol canım amin... inş bundan sonra kolay hamile kalırım... napalım hayırlısı böyleymiş demekki sultanım allahıma sıgınmaktan sabır dilemekten başka bişey gelmiyo elimden...

cok sagol canım biliyorum gecmişte yaşadıklarını inş allahım banada senin bebegin gibi güzel bir evlat veriri en kısa zamanda ...amin inş cift cizgiyi görmek icin fazla beklemem ...hayırlısıyla saglıklı gelir bebegim inş

canım.inankı çok cabuk gelecek tekrar bebegın..sen moralını yuksek tutmaya calıs bıtanemmmm....

elif goremedım facede yenı resım...yokkkkkkkkkkkkkk....

bende dun doktordaydım..kontrolum vardı..
bebek 3 kg olmus
hersey normal...2 hafta sonra cagırdı kontrole..benım doktor rutın haftalık kontrollere gecmdı daha..:26::26:

maşallah edize 3lere çıkmış daha da günü var zaten beklerse biraz daha alır muhtemelen
alla allaa e doğum geldi çattı zaten ne kaldı ki daha enteresanmış çatı muayneni yaptımı peki normal sezeryan fln bişiy diyomu? Bide nst ye alıyolarmı seni gittikçe?
Fotoğraf albümleri kısmında kızımızın odası diye bi albüm yaptım orda canım profilde fln yayınlamadım

elif benim gibi faci olmayanlar napsın kızzz aaaaaaaaaaa

ocak annelerine de koyucam da yükleyemedim daha boyutlarını küçülttüm resimlerin zor yüklenmesin diye yapçam kısmetse
bu arada benimkide istanbula gitti arabayı servise götürcek baya bi kaçıcak bize yani annem de akşam gitti ewe babam bunalıma girmiş yalnızlıktan
deniz dedi annemi getiriim yok dedim anneler olmadan sakin bi haftasonu geçirelim muhtemelen son pazarımız olur kızım karnımdayken

dilek maşallah kuzuna cnm son gunlerde daha çok kılo alıyolar 3.5 falan dogar büyük ıhtımal...bu arada nıye hala haftaya düşmemiş randevuların anlamadım dr un çook rahat mşallah kaç gün kalmış şurda alla allaa....

elif baktım rüya kuzusunun odasına cnm rabbim saglıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin o pembiş odada inşallah...

kızlar bu arada artık kızım büyüyoo ve ona bakmak çok keyifli bi hal alıyoo:))
benı tanıyo artık başkasının kucagındayken nerde olursam olayım kıtlenıyo gözlerıme sonra sesler çıkarıyo anlamsız benı al der gıbı:) almayınca basıyo çıglıgı..kuzum yaaa yumurcak tv yi açıyorum lambayıda kapatıyorum karakterler renklı oldugu için öyle bi tepı verıyokı tv ye atlıcak nerdeyse...rabbim hep güzel günlerini göstersin kuzularımızın bizee

Amin canım hepimize inşallah
ayy en keyifli zamanları başlıyo şimdi patikte öyle diyodu onunkide agulanmaya başlamış artık en zor günleriniz bitti sanırım daha da özel olucak
Allahım isteyen herkese nasip etsin

evet cnm öle.. ooo patıgınkı tam lokumdur şimdi bir ay var aramızda...ılk ay bıraz zor oluyo evet ama deger yaa...amın cnm amın rabbım ısteyen herkeze nasıp etsın...bunu her fırsatta diliyorum zaten..

elifcim baktım rüyanın odasına çok tatlı olmuş eline emeğine sağlık uğraştığına değmiş

dilek 38 haftan bitmiş senin nasıl dr bu anlamadım yaa bidahaki gittiğinde 40 olacaksın doğmazsa eğer ala ala acaba haftalarımı yanlış hesapladı dr:26:

nohutum maşallah kuzuna
ay ne tatlıdır şimdii allahım bizlerde tüm olmayanlarda nasip etsin o günleri görmeyi

sağol canım bi Rüyamız eksik o da gelse tam olucak artık herşey bu arada kızımızın adını Rüya Betül koyucaz sanırım Kurandan olsun istiyodum ismini eşim de Rüyayı çok istiyodu aylardır da rüya diye seviyoruz zaten hepimiz Betülden henüz pek kimsenin haberi yok

dilekçim bende doktora şaşırdım bide aklıma takılan doğumdan önce o tahliller muhakkak yapılmalı demişti benim gittiğim doktorlar şimdiki doktorum gebeler aç kalmamalı o tahlili tok yaptır dedi gündüz yaptırdım yemekten 2saat kadar sonra sanırım sonuçlara hemen bakmak istedi inceledi bi problem olmadığını söyledi gece bile gelsem ebeye bu tahlili gösterirsin ben gelmeden dedi
doktorun hem 2hafta sonraya gün vermesi hemde tahlili de önemsememesi çok garip geldi bana

oda gelir elifcim az kaldı 39. haftaya girmişsin çok bekletmez gibime geliyo

çift isim iyi olmuş sünnetmiş zaten
bizimkide kerem yasir olacak sanırım
aslında ben tek istiyodum eşim yasir i de begendi
bende daha önceden kerem dediğim için çift olsun dedi ama yinede kesin değil henüz

sünnet olduğunu bilmiyodum bak içim rahatladı
kerem yasir de uyumlu olmuş bence nedense zaten kerem ismi bana çok güzel masum geliyo

canım bakrım ben o zaman...
1 ay once sancım oldu dıye sokmust canım nst ye..
bırde ılk dun soktu işte...
catı muayenesınden hiç bahsetmedı...yanı ben hiç bır sey anlamadım canım...hersey normal dıyor...normal dogum pozısyonunda dıyor hep...gayet ıyı dıyor.gulumsuyor...:26:
vallahı düşmedı randevularım haftaya..
2 hafta sonra gel dedı..
devlet hastanelerı bıl 1 ay kala her hafta cagırıyor...

caım bılmıyorum kıı..
nıye boyle yapıyor..normal dogum yaptııp yaptırmadgından da emın deılım..hep normal dogumdan tedırgın oldugunu düşünüyorum nedense...
catı muayenesı yapmıyacak galıba..
ben gecen ay kanamamda gıttım acıle..orda ebeler muayene ettıydı ya..kolay dogum yapabılırsın demıstı..orda bı catı muayensı olmustum yanı...bu doktor yapmasada olur..zatten erkek dohturrr..

yaa
tahlıller olmalımı yanıı...
ben haftya dvlet hastanesın gıdeyım elıff o zaman...
orda yapar doktorum herhalde..

çok guzel ısım bulmussun gülşenn

Dilekçim sen ilkini de normal doğurmuşsun ya belki onla mı alakalı acaba yapmaması bide ebeler de iyi anlıyo onlar sorun yok dediyse güzel
tahlili bence nolur nolmaz yaptır canım bulunsun

Dilekçim sen ilkini de normal doğurmuşsun ya belki onla mı alakalı acaba yapmaması bide ebeler de iyi anlıyo onlar sorun yok dediyse güzel
tahlili bence nolur nolmaz yaptır canım bulunsun
tamam camın..
gıdecegım devlet hastanesıne...
sen hemogram mı baktırdn canım..özellıkle neye bakıyorlar..
ılk dogumda pan pıhtılasmasınada bakıyorlar..önemlı...kanamayı durduramadıgı durumlarda oluyormus cunku canım..emırde sorun yoktu benım...

saol gülşencim valla oğluşumun fotosunu bi sen fark ettin canım tekrar teşekkür ederim
dılayy..
bende gordum..bende yazmadım...maşallahı var bebegın...3,200 mu dogmustu..
ama daha buyuk footo ısterız...profılındekı albume koysanda gorsek...
ordada "sadece arkadaslarım gorsun "ü işaretlersen yanlızca arkadas lıstendekıler goruur canım..
öp oğlunu benım ıçın...
emır cıgımı..

selam kızlar...dilek,elif,gülden hadi bacılar başlayın artık doğurmaya sıraylaşaka tabi azcık kaldı hayırlısıyla bebeişlerinizi kucaklarınıza alırsınınız inşallah..
dilaycım maşallah oğluşuna allah uzun ömürler versin çoook tatlı
patik ve ceylan kışın büyütün kuzuları yazın doooğru parka anneleri
sultancım kızlar doğurunca sıra en yakın sende artık senden sonrada ben hayırlısıyla çıkaralım kızçeleri..
pelincim nasılsın canım toparlanabildinmi biraz?
fatoş hadi kuzu kızımın çömezi gelsin artık bu ay nezaman belli olcek kısmetse..
serap ve ayşegülüm ay lov yu bebekler sizde çalışmalara başlayın artıkın ikiz performansı bekliyorum sizden
bizde iyiyiz kızlar hafta sonu annemlerdeydik edirnede yeni döndük umarım herkes iyidir..

saol gülşencim valla oğluşumun fotosunu bi sen fark ettin canım tekrar teşekkür ederim

gülaycım ben facedekı resımlere yorum yaptıgım için yorum yapmadım burda yoksa resmı bende farkettım cnm...maşallah paşamıza...
eylemcım dogru söyluyorsun bende kendımı sanslı görüyorum şimdiden bizim fırlama süreklı kucak ve gezmek istiyo emeklemeye ve yürümeye başladıgında önünü alamazdım bu sogukda......yazın istedigini yapsın sıccaklarda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…