Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylanım benimkide kucağa alıştı yaaa pek memnuniyetsiz sırtı yere değmiycek paşanınnnn eylemm sende şanslısınn ben hep ilk bahar üzeri doğum isterdim yazın daha çabuk srpiliyo bebeklerr bide cıbıl cıbıl gezdircen çıtçıtlı badilerlee çok sevıyom öle benmkinii bile içersini sıcak yapıyom azcık öle tutuyom sevişiyozz

saol gülşencim valla oğluşumun fotosunu bi sen fark ettin canım tekrar teşekkür ederim
Allahım korusun paşayı yaaa. ne şeker çıkmış öyle.

canım seni 2 hafta sonra çağırmışta o zaman 40 olmuyormu. kız yoksam doktor yanlışmı hesaplıyor. kilosuda iyi maşallah bence

ne güzel tatilsin sen ohhh keyfni çıkar benimde inşallah son 6 hafta. sonra kızımlan evde olacaz. bu arada beşiğimiz falan yapılmıştı. haftasonu eşim evi yerleştirdi herşeyini almış kızımızın beşiğide geldi onuda yerleştirdik. biraz erken oldu ama napim hevesi kırılmasın dedim. arka arkaya doğurcaz canım innnşallah.
elüüüüf kız daha doğurmaycanmı canım. Allahım yardım etsin İnşallah. hemencecik doğur canım bir seste inşallah.
ceylanım senin kızçe kucak kuşu olmuş. artık işin zor sırtı yere gelmeyecek cadının. offf Allah yardımcın olsun. sana bi yardımcı lazım.

bizim kız tam zamanında doğacak herhalde değilmi kızlar. martın sonu. adanaya hemen yaz geliyor zaten. babası bi sürü çıtçıtlı badi almış zaten sağolsun. ben almıyordum. almış madem dedim bişey demedim çok güzel hepsi iyi etmişsin dedim sevindi.senin paşada ısrtını yere değdirmiyor ha.ceylanında öyle. bizimkide öyle olursa halim harap.

Yok sultan ben daha doğurmadım henüz de bişiy yok gibi beklemedeyiz 2-3 gündür hastaydım zaten o kadar ıhlamura meyveye rağmen düzeliceeme bugün daha da kötüyüm bakalım böyle nasıl olucak atlatmam lazım çabucak doğurursam kızıma da bulaştırırım Allah korusun

canım çok geçmiş olsun Allah iyilik versin İnşallah. hemen düzelirsin İnşallah canım yaa. şimdi sana hapşurmak falan ne zor gelir of yaaaaaaa.bol bol portakal mandalina ye canım

canım çok geçmiş olsun Allah iyilik versin İnşallah. hemen düzelirsin İnşallah canım yaa. şimdi sana hapşurmak falan ne zor gelir of yaaaaaaa.bol bol portakal mandalina ye canım

sağol canım sorma son günler zaten zor geçiyo hareket etmek iyice yoruyo bide öksürük hapşırık eklenince çok daha kötü oldu iki gecedir nefes almakta çok zorlandığım we öküsürük krizi tuttuğu için uyuyamıyorum sabah olmuyo bitürlü
neyseki kaynanam burda da çorba, ıhlamur, meyve suyu fln taşıyıp duruyo sağolsun bende sarınıp yatıyorum mutfak derdim yok enazından

evet sultancığım sen şanslılardan yaza kadr seninki tam toparlanmış olck 3 aylık falan olck allh kucağınızda göstersin

evet sultancığım sen şanslılardan yaza kadr seninki tam toparlanmış olck 3 aylık falan olck allh kucağınızda göstersin

sağol canım Allah razı olsun İnşallah canım İnşallah. herkes doğum zamanın çok iyi diyor. ne hamileliğin ne doğumun yaza geliyor diyorlar. hayırlısıyla bi doğsaydı yaa.

elifim Allahım iyilik versin neyseki kaynanan bakıyor. ya tek olsaydın offf. bunada şükür. İnşallah hemencecik atlatırsın.

gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn

kımseler yokmuuuuuuuuuuuuuuu

sultancıgım evet 2 hafta sonra 40 hafta olacak...anlamadım bende..sanırım benım doguma çoook var..doktro bırsey bılıyordur demii....
zaten çookkk yorgunum 3-4 gundur...kolumu zor kaldırıyorum...
emırle ugrasmak benı bu gunlerde çokk yoruyor..çocugun bırsey yaptgı yok..herzamankı gıbı..ama benım yorgunlugum var..uykum var..ama uyuyamıyoruım da...
böyle acayıp bır sey oldum bennn...:88:

sen napıyorsun sultannn....

başka kızlar nasıllar...

selcen ugramıyor..nasıl acaba...
bırde asnil naptı kii..hı.çç gırmemıs...

Son düzenleme:

canımsın kolaymı artık doğum zamanı geldi. ağırlaştın.Allah yardımcın olsun bide emir var. ne kadar akıllı olursa olsun arkasını toplayacaksın sonuçta. çoook zor. bizimde bugün 99 günümüz kaldı çok şükür çift sayılara düştük.

bakın bakalım kızımın eşyalarını beğenecekmisiniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/385405-2011-mart-bebislerinin-cicileri-11.html

http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...lerinin-oda-amp-besikleri-paylasim-alani.html

selam kızlar elıfcım geçmiş olsun....çabuk iyleş kızçen gelmeden toparlan ınşallah cnm...
dılek selcan ıyıydı son görüştügümde cnm paşasnı büyütüyodu...
sultan cıcılerınızı guzel gunlerde kullanın tatlım...

prensesım ve bende çok iyiyiz şükürler olsun öpüyorum hepinizi...

sultan...çıft rakamlara dustun canım....

ceylan selcen ıyıymıs demıı..
bende gecen baska topıkte gordum...okudum...aynı ayda dogum yapan annelerle yazısıyordu...ama bıze ugrayamıyor sanırım..bebek buyutmek zahmet ıstıyor tabii..vaktı yok galıba...

msn de görüşmüştük cnm iyiydi..evet ekım annelerıne yazıyor orada bende ekım annelerıne yazdıgım için ordan bılıyorum... orayada çok sık giremıyor bebegnde gaz problemı oldugu için huzursuzdu....
günaydın kızlaarrr

sultancım çok güzel prensesinin cicileri iyi günlerde kullansın inş.
gunaydın cnm senın de çok az kalmış:))

canım çok teşekkür ederim. ikra su nasıl büyümüş maşallah Allahım korusun.

canımmm sorma yaa çift sayılara düştük çok şükür. öyle mutlu oluyorumki. İnşallah senin gibi tek sayılara düştüğümüz günleride görürüz.

günaydın kızlaarrr

sultancım çok güzel prensesinin cicileri iyi günlerde kullansın inş.

canım çoook teşekkür ederim. sende almışsındır paşana güzel güzel ciciler.

.
canımmm sorma yaa çift sayılara düştük çok şükür. öyle mutlu oluyorumki. İnşallah senin gibi tek sayılara düştüğümüz günleride görürüz.
.
canım gule gule kullanın cıcılerınızıı...

ben tek rakamlaramı düştüm sultan...
hanı bakayım ...hıç farkında degılım....
annemı cagırayım gelsın barıı..yanımda bulunsunn..gece gece sancı falan tutarsa emırle bırının evde kalması lazım en azından..çocugu evde bırakıp gıdemeyız hastaneye..

evet sultan 9 yazıyorr....
:26: :26:
kardsımde dogumunu beklıyor...39+1 de..
ama doguramdım gitti dıye sıkılıyor...
cumartesı belkı sezeryan ısteyecekmiş...oyle soyledı...

dilek kızz ne kadr az kalmış heran gelebilirrr erkekimiz allh yardımcın olsn cnmm ayy kızlar nasıl güzel kar yağıyoooooooooo lapa lapa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…