- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.141
gülaycım ben facedekı resımlere yorum yaptıgım için yorum yapmadım burda yoksa resmı bende farkettım cnm...maşallah paşamıza...
eylemcım dogru söyluyorsun bende kendımı sanslı görüyorum şimdiden bizim fırlama süreklı kucak ve gezmek istiyo emeklemeye ve yürümeye başladıgında önünü alamazdım bu sogukda......yazın istedigini yapsın sıccaklarda...
Allahım korusun paşayı yaaa. ne şeker çıkmış öyle.saol gülşencim valla oğluşumun fotosunu bi sen fark ettin canım tekrar teşekkür ederim
canım seni 2 hafta sonra çağırmışta o zaman 40 olmuyormu. kız yoksam doktor yanlışmı hesaplıyor. kilosuda iyi maşallah bencetamam camın..
gıdecegım devlet hastanesıne...
sen hemogram mı baktırdn canım..özellıkle neye bakıyorlar..
ılk dogumda pan pıhtılasmasınada bakıyorlar..önemlı...kanamayı durduramadıgı durumlarda oluyormus cunku canım..emırde sorun yoktu benım...
dılayy..
bende gordum..bende yazmadım...maşallahı var bebegın...3,200 mu dogmustu..
ama daha buyuk footo ısterız...profılındekı albume koysanda gorsek...
ordada "sadece arkadaslarım gorsun "ü işaretlersen yanlızca arkadas lıstendekıler goruur canım..
öp oğlunu benım ıçın...
emır cıgımı..
selam kızlar...dilek,elif,gülden hadi bacılar başlayın artık doğurmaya sıraylaşaka tabi azcık kaldı hayırlısıyla bebeişlerinizi kucaklarınıza alırsınınız inşallah..
dilaycım maşallah oğluşuna allah uzun ömürler versin çoook tatlı
patik ve ceylan kışın büyütün kuzuları yazın doooğru parka anneleri
sultancım kızlar doğurunca sıra en yakın sende artık senden sonrada ben hayırlısıyla çıkaralım kızçeleri..
pelincim nasılsın canım toparlanabildinmi biraz?
fatoş hadi kuzu kızımın çömezi gelsin artık bu ay nezaman belli olcek kısmetse..
serap ve ayşegülüm ay lov yu bebekler sizde çalışmalara başlayın artıkın ikiz performansı bekliyorum sizden
bizde iyiyiz kızlar hafta sonu annemlerdeydik edirnede yeni döndük umarım herkes iyidir..
ceylanım benimkide kucağa alıştı yaaa pek memnuniyetsiz sırtı yere değmiycek paşanınnnn eylemm sende şanslısınn ben hep ilk bahar üzeri doğum isterdim yazın daha çabuk srpiliyo bebeklerr bide cıbıl cıbıl gezdircen çıtçıtlı badilerlee çok sevıyom öle benmkinii bile içersini sıcak yapıyom azcık öle tutuyom sevişiyozz
Yok sultan ben daha doğurmadım henüz de bişiy yok gibi beklemedeyiz 2-3 gündür hastaydım zaten o kadar ıhlamura meyveye rağmen düzeliceeme bugün daha da kötüyüm bakalım böyle nasıl olucak atlatmam lazım çabucak doğurursam kızıma da bulaştırırım Allah korusun
canım çok geçmiş olsun Allah iyilik versin İnşallah. hemen düzelirsin İnşallah canım yaa. şimdi sana hapşurmak falan ne zor gelir of yaaaaaaa.bol bol portakal mandalina ye canım
bizim kız tam zamanında doğacak herhalde değilmi kızlar. martın sonu. adanaya hemen yaz geliyor zaten. babası bi sürü çıtçıtlı badi almış zaten sağolsun. ben almıyordum. almış madem dedim bişey demedim çok güzel hepsi iyi etmişsin dedim sevindi.senin paşada ısrtını yere değdirmiyor ha.ceylanında öyle. bizimkide öyle olursa halim harap.
evet sultancığım sen şanslılardan yaza kadr seninki tam toparlanmış olck 3 aylık falan olck allh kucağınızda göstersin
gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
kımseler yokmuuuuuuuuuuuuuuu
sultancıgım evet 2 hafta sonra 40 hafta olacak...anlamadım bende..sanırım benım doguma çoook var..doktro bırsey bılıyordur demii....
zaten çookkk yorgunum 3-4 gundur...kolumu zor kaldırıyorum...
emırle ugrasmak benı bu gunlerde çokk yoruyor..çocugun bırsey yaptgı yok..herzamankı gıbı..ama benım yorgunlugum var..uykum var..ama uyuyamıyoruım da...
böyle acayıp bır sey oldum bennn...:88:
sen napıyorsun sultannn....
başka kızlar nasıllar...
selcen ugramıyor..nasıl acaba...
bırde asnil naptı kii..hı.çç gırmemıs...
msn de görüşmüştük cnm iyiydi..evet ekım annelerıne yazıyor orada bende ekım annelerıne yazdıgım için ordan bılıyorum... orayada çok sık giremıyor bebegnde gaz problemı oldugu için huzursuzdu....sultan...çıft rakamlara dustun canım....
ceylan selcen ıyıymıs demıı..
bende gecen baska topıkte gordum...okudum...aynı ayda dogum yapan annelerle yazısıyordu...ama bıze ugrayamıyor sanırım..bebek buyutmek zahmet ıstıyor tabii..vaktı yok galıba...
gunaydın cnm senın de çok az kalmış:))günaydın kızlaarrr
sultancım çok güzel prensesinin cicileri iyi günlerde kullansın inş.
selam kızlar elıfcım geçmiş olsun....çabuk iyleş kızçen gelmeden toparlan ınşallah cnm...
dılek selcan ıyıydı son görüştügümde cnm paşasnı büyütüyodu...
sultan cıcılerınızı guzel gunlerde kullanın tatlım...
prensesım ve bende çok iyiyiz şükürler olsun öpüyorum hepinizi...
canımmm sorma yaa çift sayılara düştük çok şükür. öyle mutlu oluyorumki. İnşallah senin gibi tek sayılara düştüğümüz günleride görürüz.sultan...çıft rakamlara dustun canım....
ceylan selcen ıyıymıs demıı..
bende gecen baska topıkte gordum...okudum...aynı ayda dogum yapan annelerle yazısıyordu...ama bıze ugrayamıyor sanırım..bebek buyutmek zahmet ıstıyor tabii..vaktı yok galıba...
günaydın kızlaarrr
sultancım çok güzel prensesinin cicileri iyi günlerde kullansın inş.
canım gule gule kullanın cıcılerınızıı....
canımmm sorma yaa çift sayılara düştük çok şükür. öyle mutlu oluyorumki. İnşallah senin gibi tek sayılara düştüğümüz günleride görürüz.
.
canım gule gule kullanın cıcılerınızıı...
ben tek rakamlaramı düştüm sultan...
hanı bakayım ...hıç farkında degılım....
annemı cagırayım gelsın barıı..yanımda bulunsunn..gece gece sancı falan tutarsa emırle bırının evde kalması lazım en azından..çocugu evde bırakıp gıdemeyız hastaneye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?