- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.161
canım gule gule kullanın cıcılerınızıı...
ben tek rakamlaramı düştüm sultan...
hanı bakayım ...hıç farkında degılım....
annemı cagırayım gelsın barıı..yanımda bulunsunn..gece gece sancı falan tutarsa emırle bırının evde kalması lazım en azından..çocugu evde bırakıp gıdemeyız hastaneye..
evet sultan 9 yazıyorr....
:26: :26:
kardsımde dogumunu beklıyor...39+1 de..
ama doguramdım gitti dıye sıkılıyor...
cumartesı belkı sezeryan ısteyecekmiş...oyle soyledı...
evet sultan 9 yazıyorr....
:26: :26:
kardsımde dogumunu beklıyor...39+1 de..
ama doguramdım gitti dıye sıkılıyor...
cumartesı belkı sezeryan ısteyecekmiş...oyle soyledı...
dilek kızz ne kadr az kalmış heran gelebilirrr erkekimiz allh yardımcın olsn cnmm ayy kızlar nasıl güzel kar yağıyoooooooooo lapa lapa
Allah korusun kız. amaaan 8 gün kalmış yazıyor. erken doğum falan dedin ama maşallah kızın böyle giderse gününden fazla bekleyecekhee sen o karı bide bana sor güzel güzel yağdıkça ben yusufluyorum ya bişiy olursa bu havada işten gelip beni alıcaktaaa siliwriye gitçesdeee yollar sakat olur diye korkuyorum kızım da heralde iyice karlar kaplasın diye mi bekliyo nedir :2:
ayyy...dilek kızz ne kadr az kalmış heran gelebilirrr erkekimiz allh yardımcın olsn cnmm ayy kızlar nasıl güzel kar yağıyoooooooooo lapa lapa
evet canım..annemde kardesıme gıdecek galıba..sezeryan olursa cumartesı..annem gıder herhalde..ortalık çok karıstı vallahı...aa dilek ewet senin bide emir war ona refakatçi lazım sizde tam ayarlamışsınız kadıncağız hanginize yetişsin bi sen kardeşine git bi kardeşin sana gelsin annen de ikinize birden bakar
canım..az kaldı...canlarım hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
elif ve dilek çok az kaldı allah bir avazda kurtarsın inşallah canlarım hayırlısıyla sağ salim çocuklarınızla beraber
ben de bebişten vakit bulup ancak arada bir girebiliyorum dikiş yerimde tahrih oldu iltihap olmasından korkuyorum bakalım yarın bi doktora gidicem inşallah bişey çıkmaz
hee sen o karı bide bana sor güzel güzel yağdıkça ben yusufluyorum ya bişiy olursa bu havada işten gelip beni alıcaktaaa siliwriye gitçesdeee yollar sakat olur diye korkuyorum kızım da heralde iyice karlar kaplasın diye mi bekliyo nedir :2:
Ah be Dilek ne şans gerçekten iki kızı birden doğurcak bugün çok daha iyi anladım ki insanın annesiyle kaynanası bu konuda bir olmuyo soğuk oluyo kaynana senin sağlığın olmuyo derdi çok başka alakasız şeyler düşünüyo sen canınla uğraşırken zaten daha hassas oluyosun saçmalıklar hiç çekilmiyo inşallah annem doğumumda yanımda olabilir
Ceylancım ben de dua istiyorum bugün iyice korktum ptesi kısmetse doğuma gidiyorum
Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum
hala ağrım war kanamam da devam ediyo yemek yedik birazdan çıkıp yürüyüş yapıcaz
Ah be Dilek ne şans gerçekten iki kızı birden doğurcak bugün çok daha iyi anladım ki insanın annesiyle kaynanası bu konuda bir olmuyo soğuk oluyo kaynana senin sağlığın olmuyo derdi çok başka alakasız şeyler düşünüyo sen canınla uğraşırken zaten daha hassas oluyosun saçmalıklar hiç çekilmiyo inşallah annem doğumumda yanımda olabilir
Ceylancım ben de dua istiyorum bugün iyice korktum ptesi kısmetse doğuma gidiyorum
Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum
hala ağrım war kanamam da devam ediyo yemek yedik birazdan çıkıp yürüyüş yapıcaz
eylem bu arada göbüşün çıkmaya başladı mı cnm..bildigim kadarıyla çevrendekı ınsanlar hamış oldugunu bılmıyordu söyledınmı tatlım..
çok olmamakla birlikte çıktı canım,insanlar göbek olmasada soruyo zaten takribi 1,5 senedir aralıklarla hamile olduğum içininsanlar sorunca cinsiyetle söylüyoruz artık biraz daha rahatım,hareketleride tam başlasaydı çok daha rahat olcam inşallah..
çok olmamakla birlikte çıktı canım,insanlar göbek olmasada soruyo zaten takribi 1,5 senedir aralıklarla hamile olduğum içininsanlar sorunca cinsiyetle söylüyoruz artık biraz daha rahatım,hareketleride tam başlasaydı çok daha rahat olcam inşallah..
az kalmış canım yakında hissedersin hareketlerini de ben 20de çok net hissediyodum öncesindekilerde emin olamıyodum
az kalmış cnm bır ıkı hafta için de hissetmeye başlarsın hayırlısıyla...hatta şimdi kelebekler uçuyodur ama sen farkedemıyosundur..bende öle olmuştu önce anlamamıştım gaz hareketı sanıyodum ama dr bebişin hareketleri oldugunu sölemişti...
maşallah büyüdünüz canım. çok yakında hissedersin hareketlerini. kızlar birazcık nazlı oluyorlar. en geç 20de hissetmiş olursun İnşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?