Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evet sultan 9 yazıyorr....
:26: :26:
kardsımde dogumunu beklıyor...39+1 de..
ama doguramdım gitti dıye sıkılıyor...
cumartesı belkı sezeryan ısteyecekmiş...oyle soyledı...

canımsın Allah yardımınız olsun. annende kime yetişsin canım yaa. sanamı kardeşinemi ayarlasan denk gelmez bu kadar. Allahım tek seste kolaylıkla kurtarsın İnşallah canım. ikinizide

evet sultan 9 yazıyorr....
:26: :26:
kardsımde dogumunu beklıyor...39+1 de..
ama doguramdım gitti dıye sıkılıyor...
cumartesı belkı sezeryan ısteyecekmiş...oyle soyledı...

aa dilek ewet senin bide emir war ona refakatçi lazım sizde tam ayarlamışsınız kadıncağız hanginize yetişsin bi sen kardeşine git bi kardeşin sana gelsin annen de ikinize birden bakar

dilek kızz ne kadr az kalmış heran gelebilirrr erkekimiz allh yardımcın olsn cnmm ayy kızlar nasıl güzel kar yağıyoooooooooo lapa lapa

hee sen o karı bide bana sor güzel güzel yağdıkça ben yusufluyorum ya bişiy olursa bu havada işten gelip beni alıcaktaaa siliwriye gitçesdeee yollar sakat olur diye korkuyorum kızım da heralde iyice karlar kaplasın diye mi bekliyo nedir :2:

Allah korusun kız. amaaan 8 gün kalmış yazıyor. erken doğum falan dedin ama maşallah kızın böyle giderse gününden fazla bekleyecek

canlarım hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
elif ve dilek çok az kaldı allah bir avazda kurtarsın inşallah canlarım hayırlısıyla sağ salim çocuklarınızla beraber
ben de bebişten vakit bulup ancak arada bir girebiliyorum dikiş yerimde tahrih oldu iltihap olmasından korkuyorum bakalım yarın bi doktora gidicem inşallah bişey çıkmaz

dilek kızz ne kadr az kalmış heran gelebilirrr erkekimiz allh yardımcın olsn cnmm ayy kızlar nasıl güzel kar yağıyoooooooooo lapa lapa
ayyy...
evet canım ya...hayırlısıyla gelsınler kuzummm....

aa dilek ewet senin bide emir war ona refakatçi lazım sizde tam ayarlamışsınız kadıncağız hanginize yetişsin bi sen kardeşine git bi kardeşin sana gelsin annen de ikinize birden bakar
evet canım..annemde kardesıme gıdecek galıba..sezeryan olursa cumartesı..annem gıder herhalde..ortalık çok karıstı vallahı...
kız kardesım ankaradaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
annem gıderse 20 gun gelmez zatiiiii..
bende kaynanamın elıne düşerım yıne...emı dede oyle olmustu...:84:

canım..az kaldı...
ıhmal etme kuzum dıkıslerını..gıt doktora..yaz bıze gelınce de..

canım kız kardesımınde korkusu...ankarada...kayınvalıdesınde ama su an...güdül de...
ankaraya hastaneye gıderken güdül yolları kapanacak dıye odu patlıyor..."askrı helıkopter çagırırım dıyor"napsın...
zamanında gelsınler elıf..hayılrısıyla ınşallah

selam kızlar..aşure gününüz mubarek olsun....bugun bol bol dua edelım dualar geri çevrilmezmiş bu mübarek günde...
elifff dilekkk siz gününüzü doldurup öyle dogurcanız sanırım...sizin bebişler dakık olucak yaa:))
gülşen bakalım senın bebişde dakık olacakmı hakkınızdan hayırlısı ınşallah arkadaşilar. ben herkeze dua edıcem bugun bebiş isteyen arkadaşlarımıza hamiş olan anne adaylarına ve taze annelere rabbim hepımızın yardımcısı olsun...

Ah be Dilek ne şans gerçekten iki kızı birden doğurcak bugün çok daha iyi anladım ki insanın annesiyle kaynanası bu konuda bir olmuyo soğuk oluyo kaynana senin sağlığın olmuyo derdi çok başka alakasız şeyler düşünüyo sen canınla uğraşırken zaten daha hassas oluyosun saçmalıklar hiç çekilmiyo inşallah annem doğumumda yanımda olabilir

Ceylancım ben de dua istiyorum bugün iyice korktum ptesi kısmetse doğuma gidiyorum

Sabahtan doktora gittik nstye bağlandım sancı çıktı 50lerde 75 lerde ama düzensiz we ben adet sancısı gibi değil kramp gibi hissettim doktor alttan baktı sonra 3 cm kadar olmuş açılma ama yeterli sancı yok bebek de kilosu olmuş 3950 sular azalmaya devam etmiş, baş tam yerleşememiş
Bu sefer muayne baya acılı oldu başını aşağı çekmeye çalıştığını, sancıları başlaması için tetiklediğini söyledi gidin kapalı biyerde yürüyüş yapın karnını da doyur gel bakalım sancı artçakmı sancı yada açılma artarsa yatırıcam artık suni sancıyla da olsa normal doğumu deniycez bebek iyice irileşiyo zaman geçtikçe normal doğum yapma ihtimalin de azalıyo dedi
ben baya fena oldum zaten acılı muayneden sonra kanamam da oldu baya elim ayağım titredi gezinirken de kendi halimde ağladım durdum annem yanımda yok ya suni sancı verirlerse napıcam tek başıma diye içimi bi korklu kapladı ağrım we acım da vardı zaten ama düzensiz yemek yeyip gittik tekrar nstye aldılar yine sancılar 50-75 lerde var çıktı bu sefer adet sancısı gibi iyice hissediyorum hepsini ama yeterli değilmiş tekrar alttan muayne etti doğumhaneye alındım ilk kez görmüş oldum o da ayrı bi ürküttü tekrar muayne olunca kanamam arttı yine doktor belki biraz hasta ve korkmuş halimden biraz da açılma ve sancının artmamasından salmaya karar werdi
Eşimle de konuştular bu iki muayneden sonra sancılar başlayabilir başlarsa, suyu fln gelirse gelin dedi ebelere de talimatlarını verdi eğer bu 3gün içinde bişey olmassa pazartesi sabahı direk yatışa geliyosun erkenden mecburen artık suni sancıyla deniycez dedi
Çok korktum ama doktorum da ebelerde nazlarıma, huysuzluğuma çok tatlı dilli bi şekilde cevap verdiler hep rahatlatmaya çalıştılar ilgilendiler o konuda rahatım
Ama çok yoruldum arabada gelirken de canım çok yandı gelirgelmez de sanki adetlenmişim ama sökülemiyomuşum gibi yoğun bi ağrım olduğu için sarınıp yattım zor da olsa uyumuşum
hala ağrım war kanamam da devam ediyo yemek yedik birazdan çıkıp yürüyüş yapıcaz

canım Allah yardımcın olsun. Allahım kolaylıkla sağ salim tek seste kurtarsın İnşallah. İnşallah sezeryana gerek kalmadan kolaylıkla normal doğum yaparsın

ahh cnm benım nasıl da ezıyet olmuş sana kıyamam....annecıgın ınşallah o en özel anlarında yanında olur cnm el den ana olmaz çok çok dogru söylüyorsun hatta el den ne kardeş olur ne ana ne baba! neyse cnm içini ferah tut inşallah sag salım saglıklı bır şekılde sezaryene gerek kalmadan normal dogumlas bir avazda dogurursun melek ruyamızı.....rabbim yar ve yardımcı olsun bu mubarek gunde tatlım..

herkese günaydınnnnn çıtırlar..elifçim allah yardımcın olsun canım yazdıklarını biraz korkuyla biraz heyecanla okudum yazının sonunda doğurdum geldim yazcaksın diye ümitlendim..umarım bebişinde sende biran önce kurtulursunuz sağlıkla..silivri yolu açıktır kuzu korkma,inşallah anneciğinde yanına gelmiş olur doğumda..

elifcim ya Allah yardımcın olsun ocak annelerinede yazdım
bugün nasılsın acaba
çok zor bi gün olmuş inş. anneciğinde yanında olurda kendini dahada iyi hissedersin canım benim

ceylancım bende merak ediyorum beklicekmi benimkide bukadar diye
bugün dr çok aşağı inmiş dedi zaten baya bi baskı hissediyorum
ama suyu falan iyimiş sancıda çıkmadı zaten
haftaya çatı muayenesi için gidecem bakalım ondan sonra ne olur
ozamana kadar gelmesin zaten annemde gelmedi daha haftaya gelir sanırım şu çatı muayenesini bi atlatayım bakalım kesinleşsin doğum şeklim bende meraktayım..

hayırlısı olsun güldecim..umarım zamanında gelır kuzun zaten şuracıkda 19 gün kalmış:)
zaman gerçekden çok hızlı akıyo yaa:))
dogdukdan sonra zamanın dahada hızlı geçtigini göreceksiniz arkadaşlar...ikra 10 gun sonra 3 aylık olacak hala ınanamıyorumn....

eylem bu arada göbüşün çıkmaya başladı mı cnm..bildigim kadarıyla çevrendekı ınsanlar hamış oldugunu bılmıyordu söyledınmı tatlım..

çok olmamakla birlikte çıktı canım,insanlar göbek olmasada soruyo zaten takribi 1,5 senedir aralıklarla hamile olduğum içininsanlar sorunca cinsiyetle söylüyoruz artık biraz daha rahatım,hareketleride tam başlasaydı çok daha rahat olcam inşallah..

az kalmış canım yakında hissedersin hareketlerini de ben 20de çok net hissediyodum öncesindekilerde emin olamıyodum

az kalmış cnm bır ıkı hafta için de hissetmeye başlarsın hayırlısıyla...hatta şimdi kelebekler uçuyodur ama sen farkedemıyosundur..bende öle olmuştu önce anlamamıştım gaz hareketı sanıyodum ama dr bebişin hareketleri oldugunu sölemişti...

maşallah büyüdünüz canım. çok yakında hissedersin hareketlerini. kızlar birazcık nazlı oluyorlar. en geç 20de hissetmiş olursun İnşallah.

az kalmış canım yakında hissedersin hareketlerini de ben 20de çok net hissediyodum öncesindekilerde emin olamıyodum

maşallah büyüdünüz canım. çok yakında hissedersin hareketlerini. kızlar birazcık nazlı oluyorlar. en geç 20de hissetmiş olursun İnşallah.

inşallah kızlar az kaldı hayırlısıyla..arada fırıl fırıl bişeyler oluyo ama daha anlamıyorum pek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…