Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amınnnnnn..
ben tam gunumu doldurcam sanırım....
elıf pazartesı dogurcak nasıpse...
gece 3 den 5 e kadarr uyuyamadım..
karnım agrıı..adet agrısına benzzıyordu..yıne usuttum mu anlamadım..bebek kendını ıttırdı durdu asagı dogru..ayaklarıla kaburgalarımı başıyla tam kuşumu ıttı...
artık sıkıstı galıba..
2 aydır falan başı tam yerınde...çıkısa hazır..
ama saat 5 gıbı uyudum..gectı..rahatladım...
neydı anlamadım...
emır dun yıne hastalandı...
az hapsurdu..sonra hep oksuruk..
gecede hem oksurdu hem kustu...:26:
kreste çok tepınıyorlar..terllıyorlar...
sonra hepsı aynı..gıttım gordum..hepsı oksuruyordu..

canım oyle 2 kızıda doguracak..kız kardesım carsamba sezeryana gırmayı planlıyor...
canım ocak annelerınede yazdım..çok zrlu bır gun gecmıs senın ıçın..
ınşallah normal dogum olur..bu kadar sıkıntıyı cektıkten sonra...

inşallah kızlar az kaldı hayırlısıyla..arada fırıl fırıl bişeyler oluyo ama daha anlamıyorum pek..
işte onlar bebekının fırılları

Son düzenleme:
Dilek geçmiş olsun canım tam hastalık havaları bide dediğin gibi hepsi birbirine bulaştırıyo da olabilir bu sene biraz zor geçer sizin için
Dün kaynanamı götürdük bu sabah da annemle babam geldi beraber kahvaltı fln ettik akşamüzeri de dışarı çıkıcaz ailecek yemek yiicekmişik sonra babam gidicek işten izin alamıyo kızım gelirse yarın akşam gelir görür muhtemelen
içimde hem bi heycan var hem de garip bi dinginlik nasılım bilmiyorum iki gündür saatler çok hızlı geçiyo gece de sancılandım yine ateşler bastı kıvrandım durdum ama yine sabaha karşı geçti
Dilek senin dediğin gibi adet ağrısının şiddetlisi ama arada da aşağı doğru bebeğin kendini ittirmesinin verdiği kramp tarzı sancılar oluyo bakalım yarın napıcaz

dilek geçmiiş olsun canım

elifff heyecan dorukta sanırım
biz haberini nasıl alıcaz kuzum ya
patikte vardı numaran sanırım
o bize yazsın hemencecik merak ederiz
tek nefeste kurtulursun inş.

canım senın son gununnn
ayy cok heycanlandımmmmmmmmmmmmm...
dilek geçmiiş olsun canım

elifff heyecan dorukta sanırım
biz haberini nasıl alıcaz kuzum ya
patikte vardı numaran sanırım
o bize yazsın hemencecik merak ederiz
tek nefeste kurtulursun inş.
sogol gulsencıııımmmmmm

bende var elıfın nosu canımmm....

eliiiif kız okuyunca heyecan yaptım yaaa. Allahım tek seste kurtarsın İnşallaah. İnşallah kolay doğum olur. rüyamızı sağlıkla kucağına alırsın canım..

elif ii aradm telı kapalı...
artık doguma gırdı galıba..allah bır avazda kurtarsın elif ciğimiiiiiiii...kız kardesımde bugun dogurcak..
elıf gıbı...
doktora gırdı sımdı ankara da....sunı sancı verıcek doktor..yada dırek sezeryan..
kararı doktora bıraktılar...
netıce bırazdan bellı olucak..allah kurtarsın herkesııı...

canım yaaa. Allahım elifinde kardeşininde yardımcısı olsun İnşallah. seninde 3 gün kaldı yazıyor. çok az kalmış yaa. doktora ne zaman gideceksin canım.

canım allah ikisinide kurtarsın bir avazda
hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz

selam kızlar nasılsınız maşallah hepinizin bebişleri baya büyümüş dogumlarada az kalmışelifcim rabbim bir avazda kurtarsın inş...güzel haberlerini merakla beklıyoruz

kızlar bugun aksam 5 gıbı aradım..elifin bebegı sezerynla olmus...
saglıklıymıss maşallah
ama elıf ın agrısı varmıs..bebek emziyormus..konusamadım..

kızkardesımınde bebegı oldu az once...
bebek ıyıymıs....kardesımde ıyıymışş

Son düzenleme:

canım çoook sağol bende onu merak ediyordum. elifim çok şükür kucağına aldın. Allahım sağlıkla büyütsün İnşallah. dileğim demek kardeşinde doğum yaptı gözün aydın hadi teyze oldun demek haaa. Allahım her ikisinide sağlıkla analı babalı büyütsün İnşallah. hayırlı olsunlar. darısı sana ve gülşene şimdilik dileğim. sonra ben sonra eylemeeee. ayyy çok az kaldı yaa size

topıgımızın 4. mucizesi dogdu demekkk...çok sevındım rABBIM SAGLIKLI uzun uzun ömürler versin...elif can da kendını hemen toparlar ınşallah...

dilekcim senın de gözün ydın teyze oldun..rabbım huzurla yuvasında saglıklı büyümesini nsip etsın...

Son düzenleme:
eymen baby
ikra su bayb..
kayra baby..
emir baby..
vee rüya baby....
sıra sende dilek
sonra güldeşeker
sonra sultan
sonraA eylem..
vee sonrada yenı hamışlerimizin şafagını sayarız ınşallah...

bu arada 4. yazmışım..5.bebişimiz oldu pardon..

Son düzenleme:
elifçim geçmiş olsun canım bebişin kollarında artık ne güzel allah bebişinizle uzuuuun mutlu bi ömür versin inşallah..iyileş gel hemen fırsat bulunca..
dilekim teyzoş oldun dimek hayırlısı olsun canım allah senide kolaycacık kurtarsın canım..
güldeşker sıra sizde canım hadi bakalım hayırlısıyla tek avazda kurtulun inşallah..

tesekkur ederım kızlar...teyze oldum..eymen oldu adıı....
gulşen le sıra bende..
sonra sırada sultan ve eylem varrrr......
sonra girsın dıger kızlar sıraya...
guzel haberler gelır ınşallah topıgımıze....

İnnşallah canımm İnşallah.

sen nasılsın canım büyüdümü kızın

İnşallah canım yaaaaa. senin 2 gün kalmış yazıyor canım neye karar verdiniz bugün doktora gidecektin sanırım

sağol sultancım büyümüştür inşallah,keşke şeffaf olsa karnımız görebilsek sürekli ne güzel olurdu dimi?tek şikayetim uyuyamıyorum yaaa yüzkere uyanıyorum gece,ya kabus görüyorum yada sola yatma çabasındayım bi bakıyorum yüzüstü yatıyorum dön dur sabaha kadar..
sen nasılsın az kaldı iznine artık,cicileri tamamladınmı bebişin?

canım nasıpse yarın gıdıyorum doktora...
doktor bana 2 hafta once " hersey normal dedı..
ıkı hafta once 3 kıloydu..bakalım sımdı ne oldu...
artık hayırlısı olsun dıyorum ne dıyım sultancıgım...
beklıyorum..ama turruupp gııbıyım...:26:

canım bır donem kabus gorurmus hamılelr...
bende çok uzun sure yuz ustu yattım...
soluna dogru yatıp sol kolunu arkaya at...bıraz daha yuz ustu yatılmıs oluyor..ama tam yuz ustu yatmamıs olursun..
ben halen oyle yatıyorum...
bırde gobek yayılmamıs durumda benım...
onde duruyor..o yuzden ıyıce soluma donup yarı yuz ustu pozısyonda yatıyorum..öff cok karısık oldu eylem..anlatabıldım mı aceppp:26:

keşke canım bende aynını düşünüyorum. keşke şeffaf olsa görsem diye. bazen öyle hareketler yapıyorki nasıl merak ediyorum bilemezsin. bide yüzünü çook merak ediyorum. haftaya salı görecez İnşallah iple çekiyorum valla. o uyku sorunu bende hep var canım. bide sürekli lavaboya gidiyorum onu hiç deme. tam hareketleri hissetmene çok az kaldı yaaa. o zaman için daha rahat olur. çünkü rahatsız olunca uyarıyor merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…