- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.201
canım nasıpse yarın gıdıyorum doktora...
doktor bana 2 hafta once " hersey normal dedı..
ıkı hafta once 3 kıloydu..bakalım sımdı ne oldu...
artık hayırlısı olsun dıyorum ne dıyım sultancıgım...
beklıyorum..ama turruupp gııbıyım...:26:
anladım canım bende öyle yatmaya çalışıyorum sağ bacağımıda karnıma çekiyorum azcık artık nekadar olursa uyuyorum dr sordum bugün korkma bişey olmaz farkedince dön sola devam uyumaya dedi..canım bır donem kabus gorurmus hamılelr...
bende çok uzun sure yuz ustu yattım...
soluna dogru yatıp sol kolunu arkaya at...bıraz daha yuz ustu yatılmıs oluyor..ama tam yuz ustu yatmamıs olursun..
ben halen oyle yatıyorum...
bırde gobek yayılmamıs durumda benım...
onde duruyor..o yuzden ıyıce soluma donup yarı yuz ustu pozısyonda yatıyorum..öff cok karısık oldu eylem..anlatabıldım mı aceppp:26:
keşke canım bende aynını düşünüyorum. keşke şeffaf olsa görsem diye. bazen öyle hareketler yapıyorki nasıl merak ediyorum bilemezsin. bide yüzünü çook merak ediyorum. haftaya salı görecez İnşallah iple çekiyorum valla. o uyku sorunu bende hep var canım. bide sürekli lavaboya gidiyorum onu hiç deme. tam hareketleri hissetmene çok az kaldı yaaa. o zaman için daha rahat olur. çünkü rahatsız olunca uyarıyor merak etme.
Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
Ptesi akşamüzeri mecburen sezeryana alındım spinale karar werdik doktorumla iyiki de öyle yapmışım korktum başta biraz ama iyi geçti kızımın çıktığını hissettim, ilk ağlamasını, kokusunu duydum
Zaten boynuna 2tur kordon dolanmış iyiki aldık dedi doktorum kendini aşağı ittirememesinin nedeni oymuş kızımın derdi varmış meğer
İlk gecemiz çok zor geçti öksürüğüm amilyatta üşüdüğüm için we spinalin etkisiyle daha da arttı dikişlerle öksürmek felaket bişey aman kendinize iyi bakın hala geçmedi ama dikişlerim daha iyi sayılır
eğer öksürüğüm olmasaydı çok zor değilmiş sezeryan
kızıma gelince 3900 gr, 51 cm doğdu boncuk boncuk bakıyo içim gidiyo ona bakarken
anneleri artık çok iyi anlıyorum hiçbişeye benzemiyo o benim herşeyim artık
Darısı sizlerin başına bana da dua edin çok zorlanıyorum hala öksürüğüm de geçmedi
ben çıkıyorum kızımı emzirmem lazım herkese ii akşamlar
anladım canım bende öyle yatmaya çalışıyorum sağ bacağımıda karnıma çekiyorum azcık artık nekadar olursa uyuyorum dr sordum bugün korkma bişey olmaz farkedince dön sola devam uyumaya dedi..
ayyy evet bende çok gidiyorum 4.30 da kurulmuş saat gibi wc deyiminşallah canım bugünler bile rüya gibi bana hiç inanamıyorum..demek kızını görcen ne güzel bende biraz büyüsün gircem 4 boyutluya..
Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
Ptesi akşamüzeri mecburen sezeryana alındım spinale karar werdik doktorumla iyiki de öyle yapmışım korktum başta biraz ama iyi geçti kızımın çıktığını hissettim, ilk ağlamasını, kokusunu duydum
Zaten boynuna 2tur kordon dolanmış iyiki aldık dedi doktorum kendini aşağı ittirememesinin nedeni oymuş kızımın derdi varmış meğer
İlk gecemiz çok zor geçti öksürüğüm amilyatta üşüdüğüm için we spinalin etkisiyle daha da arttı dikişlerle öksürmek felaket bişey aman kendinize iyi bakın hala geçmedi ama dikişlerim daha iyi sayılır
kızıma gelince 3900 gr, 51 cm doğdu boncuk boncuk bakıyo içim gidiyo ona bakarken
Darısı sizlerin başına bana da dua edin çok zorlanıyorum hala öksürüğüm de geçmedi
sol tarafa yatmak bebiş için çok faydalıymış cnm..ben hamıleyken en çok yüz üstü yatmayı özlemiştim öyle yatarsam bebege bıey olur dıye hiç denememiştim bile...yolu yarılamana az kaldı cnm ama bebiş oldukdan sonrada bı muddet uykuya hasret kalacaksın gerçi bu melekler için herşeye deger uyku neki....sağol sultancım büyümüştür inşallah,keşke şeffaf olsa karnımız görebilsek sürekli ne güzel olurdu dimi?tek şikayetim uyuyamıyorum yaaa yüzkere uyanıyorum gece,ya kabus görüyorum yada sola yatma çabasındayım bi bakıyorum yüzüstü yatıyorum dön dur sabaha kadar..
sen nasılsın az kaldı iznine artık,cicileri tamamladınmı bebişin?
ah cnm benım maşallah ruya prensese kılosua çok ıyıymiş..maşallah ..öksürük canını nasıl yakıyordur tahmın edebılıyorum sen sezeryanın zor olmadıgı kanısına varmışsın ama benım için kabustu demekkı acısı kişiden kişiye degişiyo..ben narkozdan erken uyanmıştım sanırım bütün acısını yaşamaıştım..öksürügün çok çabuk geçer inşallah cnm...cimcimeyi kokla mis mis ikra su ve benım yerıme....Selam kızlar iyi dileklerde bulunan, dua eden, tebrik eden herkese çok teşekkürler
normal dogum sansın olsada sezeryn mı ıstıceksın cnm ...eger öyleyse çok şaşırıcamaman da kızı doğmuşta emzirirmişşş yesinler boncuk kızını senin maşallah onaaabende epidural sezeryan olmak istiyorum kısmetse rahatlattın beni sağol canım..boyu kilosuda çok iyi maşallahh rüya prensesin..sanada geçmiş olsun canım ayaklarını sıcak tut muhakkak çook kokladık kuzunu
Saolun kızlar öyle böyle sağlıkla atlattık neyseki darısı diğer hamişlerimizin başına inşallah
Ceylanım sezeryan tabiki normalden daha zordur sonrası da çekilmeyecek bi acı değildi normal ağrılar benim zorum öksrükten oldu bi gıcık tutuyo peşpeşe güçlü öksürüyorum ben hayatımda böyle acı yaşadığımı hatırlamıyorum ilk saatlerimizi ve ilk gecemizi çok zor geçirdim ağlayamıyorum da daha çok gıcık tutuyo bide aileler de hep yanımızdaydı oda kalabalık herkes üzülüyo halime eşimle annem yanımda telef oluyolar benim canım onların içleri yanıyo, ben kötüleştikçe hemşire çağırıyolar ama yapıcak pek bişey yok ağrı kesiciler etki etmiyo ne kadar kötüydü anlatamam ikinci gün biraz daha seyrekleşti öksürük hep dedim patlayacak bu dikişler kaldırmaya çalıştılar daha kötü oldum zaten aynı gün sezeryan olanlar ertesi gün akşamüstü çıktılar gayet rahat yürüyerek, bağdaş kurup emzirerek, tek başlarına oturup kalkabiliyolardı ben daha yeni yürümeye çalışıyodum tek başıma kıpırdanamıyodum ewe gelince başladım tek başıma doğrulmaya dikişlerin çok zorlandığı için böyle oldu dedi doktor ikinci gece de zorlandım elime taktıkları içine iğne,serum fln bağlanan zımbırtı çok canımı yaktı ağrıttı elimi pek oynatamadım bide hiç uyuyamadım kızım da huysuzlandı geceleri karnı tam doymadığı için sabaha karşı iğneye geldiler hemşire farkettiki elimdeki zımbırtı meğer damara değil iğneleri elime kaçırıyomuş elimin bandajını bi açtı morarmış şişmiş onu takıcak yeni damar da bulamadı çok derin ve ince damarlarım bana bi ağlama krizi geldi tansiyonum zaten düşüktü daha da düşmüş ağlıyorum, öksürüyorum, arada fenalaşıyorum başımda beklediler rahatlatmaya çalıştılar sabahta düşüktü yataktan kaldırmadılar sürekli ilgilendiler iki gün neler çektim neler yaşadım bi ben bilirim bide sahi ensemdeki benlerim de narkozdan sanırım kanadılar,şiştiler, yara oldular sürekli yattığım için de ensem telef oldu yan da yatamıyorum herşey üstüste geldi bende bu aksilikler olmasaydı çok çabuk toparlanırdım muhtemelen çünkü öksürmediğim zamanlarda ağrım pek olmadı belkide sürekli ağrı kesici yaptıkları içindir
Şimdi sandalyeye,yatağa, tuvalete fln kendim oturup kalkıyorum yürüyorum yavaş yavaş ilk banyomuda yaptım rahatladım yemek yiyebiliyorum bu halime de şükrediyorum
Korkutmak için yazmadım bunları aksine bunlar olmasaydı çok rahattım zaten ne gariptir ki o kadar acıya rağmen başımı çevirip yanımda yatağında yatan boncuğuma baktıkça güç geldi sanki dayandım bekledim hele onu yanıma koyduklarında, emzirirken, kokusunu duyduğumda herşeye rağmen tarifsiz şeyler hissettim onun için herşeye değer
Saolun kızlar öyle böyle sağlıkla atlattık neyseki darısı diğer hamişlerimizin başına inşallah
Ceylanım sezeryan tabiki normalden daha zordur sonrası da çekilmeyecek bi acı değildi normal ağrılar benim zorum öksrükten oldu bi gıcık tutuyo peşpeşe güçlü öksürüyorum ben hayatımda böyle acı yaşadığımı hatırlamıyorum ilk saatlerimizi ve ilk gecemizi çok zor geçirdim ağlayamıyorum da daha çok gıcık tutuyo bide aileler de hep yanımızdaydı oda kalabalık herkes üzülüyo halime eşimle annem yanımda telef oluyolar benim canım onların içleri yanıyo, ben kötüleştikçe hemşire çağırıyolar ama yapıcak pek bişey yok ağrı kesiciler etki etmiyo ne kadar kötüydü anlatamam ikinci gün biraz daha seyrekleşti öksürük hep dedim patlayacak bu dikişler kaldırmaya çalıştılar daha kötü oldum zaten aynı gün sezeryan olanlar ertesi gün akşamüstü çıktılar gayet rahat yürüyerek, bağdaş kurup emzirerek, tek başlarına oturup kalkabiliyolardı ben daha yeni yürümeye çalışıyodum tek başıma kıpırdanamıyodum ewe gelince başladım tek başıma doğrulmaya dikişlerin çok zorlandığı için böyle oldu dedi doktor ikinci gece de zorlandım elime taktıkları içine iğne,serum fln bağlanan zımbırtı çok canımı yaktı ağrıttı elimi pek oynatamadım bide hiç uyuyamadım kızım da huysuzlandı geceleri karnı tam doymadığı için sabaha karşı iğneye geldiler hemşire farkettiki elimdeki zımbırtı meğer damara değil iğneleri elime kaçırıyomuş elimin bandajını bi açtı morarmış şişmiş onu takıcak yeni damar da bulamadı çok derin ve ince damarlarım bana bi ağlama krizi geldi tansiyonum zaten düşüktü daha da düşmüş ağlıyorum, öksürüyorum, arada fenalaşıyorum başımda beklediler rahatlatmaya çalıştılar sabahta düşüktü yataktan kaldırmadılar sürekli ilgilendiler iki gün neler çektim neler yaşadım bi ben bilirim bide sahi ensemdeki benlerim de narkozdan sanırım kanadılar,şiştiler, yara oldular sürekli yattığım için de ensem telef oldu yan da yatamıyorum herşey üstüste geldi bende bu aksilikler olmasaydı çok çabuk toparlanırdım muhtemelen çünkü öksürmediğim zamanlarda ağrım pek olmadı belkide sürekli ağrı kesici yaptıkları içindir
Şimdi sandalyeye,yatağa, tuvalete fln kendim oturup kalkıyorum yürüyorum yavaş yavaş ilk banyomuda yaptım rahatladım yemek yiyebiliyorum bu halime de şükrediyorum
Korkutmak için yazmadım bunları aksine bunlar olmasaydı çok rahattım zaten ne gariptir ki o kadar acıya rağmen başımı çevirip yanımda yatağında yatan boncuğuma baktıkça güç geldi sanki dayandım bekledim hele onu yanıma koyduklarında, emzirirken, kokusunu duyduğumda herşeye rağmen tarifsiz şeyler hissettim onun için herşeye değer
Evet 2gün önce o kadar acıya rağmen üstünden çok zaman geçmiş gibi geliyo kızım artık koynumda sütüm de iyice gelmeye başladı karnı doyuyo kızımın rahat uyuyo dün geceden beri
gülşencim inşallah senin de kavuşman yakın hayırlısıyla sıra sana ve dileğe geldi hayırlısı olsun seninde çatı muaynen kolay geçmiş sevindim bakalım senin oğluş ne zaman gelicek
Dilek canım aradığında ben çok kötüydüm kıvranıyodum oda da çok kalabalıktı herkes hem sevinçli hem panik halindeydi eşim söyledi aradığını sen bugğn girmemişsin doğurdunmu acaba merak ettim şimdi
canım..anladım..bende bılıyorum o kalabalıgı..kusura bakarmıyım kuşum..sen ıyı ol yeter bıze...
herkesler bızı mrak etmıs...
ama ben dun kontrole gıtımm..
yatırılmadım...
beklıycez..heran olabılır dedı...ama 10 gun daha beklıycez...
normal dogum olucak ınşallah...
bebek ıyı..hersey normal dedı...
kalp atışlarıda ıyı.
sancın varmı dıye sordu..yokk dedımm...nst y gırmesende olur dedı...
emırde geldı benımle..kardesını gordu..3,400 gram.boy 52 cm.çıktı..
madem bekledı bu kadar...2011 bebegı olsa keske...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?