- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.221
canım..anladım..bende bılıyorum o kalabalıgı..kusura bakarmıyım kuşum..sen ıyı ol yeter bıze...
herkesler bızı mrak etmıs...
ama ben dun kontrole gıtımm..
yatırılmadım...
beklıycez..heran olabılır dedı...ama 10 gun daha beklıycez...
normal dogum olucak ınşallah...
bebek ıyı..hersey normal dedı...
kalp atışlarıda ıyı.
sancın varmı dıye sordu..yokk dedımm...nst y gırmesende olur dedı...
emırde geldı benımle..kardesını gordu..3,400 gram.boy 52 cm.çıktı..
madem bekledı bu kadar...2011 bebegı olsa keske...
biz dogurdun haberını bekllıyoz daha 10 gun mu varmışş....hayırlısı cnm kılosuda çok ıyı 4 kılo dogar bu bebiş sölimm...emır ne tepkı verdıı
aa ewet canım belki seninki onu bekliyodur yeni yıl bebeği olur bakalım hayırlısıyla gelsin de zamanını kendi bilicek artık
ultrasonun yanılma payı bırde 10 gun tam kalırsa bence olur 4 kılo son gunler çok kılo alıyorlarmış çünkü..ama o kadar olmasın normal dogum olacak zorlamasın mınışın senı...ikra su iyi cnm artık büyüdü 30 unda 3 aylık olucak nasip olursa...artık oyun ses ve oyuncak ıstıyo bende akşama kadar şebeklık yapıp kendımı paralıyorum karşısında akşam babası gelıyo atıyorum kucagına..ay babasına aşık olucak sanırım benım kız bi oynaşmaları var görmen lazımm..çok mutlu oluyorum onları öyle görünce...dün ev çok sıcaktı ikra suyun üzerini çıkardık çıplak çıplak yatırdık yere yermisin yemezmisincanım benden yok dogum haberi...
dogurasım yok..
havalar guzel gıdıyor..halen gezme derdındeyım..ama çok yoruluyorum buda bır gercek..
yok kuşum yaa.. 4 kılomu
olmaz o kadar...
olsunolsun 3,600 olsun...
bırde ultrasonun yanılma payı vardır demii..:26:
emır 3,250 dogduydu 38+3 de
sen napıyorsun....ıkra su nasıl...artık ıyıce uslanmıstır demıı artıkk..
ultrasonun yanılma payı bırde 10 gun tam kalırsa bence olur 4 kılo son gunler çok kılo alıyorlarmış çünkü..ama o kadar olmasın normal dogum olacak zorlamasın mınışın senı...ikra su iyi cnm artık büyüdü 30 unda 3 aylık olucak nasip olursa...artık oyun ses ve oyuncak ıstıyo bende akşama kadar şebeklık yapıp kendımı paralıyorum karşısında akşam babası gelıyo atıyorum kucagına..ay babasına aşık olucak sanırım benım kız bi oynaşmaları var görmen lazımm..çok mutlu oluyorum onları öyle görünce...dün ev çok sıcaktı ikra suyun üzerini çıkardık çıplak çıplak yatırdık yere yermisin yemezmisin
o kadar hırpalamışız kı lak düştü uyudu sabah kalktı:)bende uykumu almış oldum
canım yaa ne güzel bende o günleri iple çekiyorum ama her anı başka güzel sanki benim kızın pek huysuzluğu yok doğduğundan beri uyku sorunu da pek yaşatmıyodediğin gibi babasıyla bakışıyolar şimdilik oynaşma olamıyo haliyle inşallah böyle dewam eder iki gecedir güzel uyuyorum 5 günlük olduk bile zaman çabuk akıyo bi yandan daha yeni doğurdum ne ara 5gün oldu diyorum bi yandan da sanki o hep hayatımızda varmış gibi
ultrasonun yanılma payı bırde 10 gun tam kalırsa bence olur 4 kılo son gunler çok kılo alıyorlarmış çünkü..ama o kadar olmasın normal dogum olacak zorlamasın mınışın senı...ikra su iyi cnm artık büyüdü 30 unda 3 aylık olucak nasip olursa...artık oyun ses ve oyuncak ıstıyo bende akşama kadar şebeklık yapıp kendımı paralıyorum karşısında akşam babası gelıyo atıyorum kucagına..ay babasına aşık olucak sanırım benım kız bi oynaşmaları var görmen lazımm..çok mutlu oluyorum onları öyle görünce...dün ev çok sıcaktı ikra suyun üzerini çıkardık çıplak çıplak yatırdık yere yermisin yemezmisin
o kadar hırpalamışız kı lak düştü uyudu sabah kalktı:)bende uykumu almış oldum
HER ANI BAŞKA GÜZEL KESINLIKLEE...körpelıgın başka bi masumiyeti var bakmaya kıyamyo ınsan....ama etrafı tanımya başlayınca senı yanı helekı anneyı tanımaya başlayınca tadından yenmıyoo..ıkrac su 3 aylık olucak ben hala aaa ne çabuk geçmiş diyorum ve dedigin gibi sanki hep hayatımızdaymış gibi de...tarifi yok denilen duygulardan biride bu olsa gerekk tarif edemedığimize göre
gözünü korkutmak için sölemıyorum ama ıkra su ılk 15 gun süper uyuyodu hatta uyansın dıye başında beklıyoduk yada emzırmek ıçın uyandırıyodum ama 15 gun sonra tersıne döndü...şükür ki kırkı çıktıkdan sonra körpelıkden de sıyırıyolar...rüya bebiş annesini hiç üzmez inşallah gece gündüz ayrımını ne kadar çabuk ögrenırse senın işin o kadar kolay olur cnm
elif msn e gell
güldecim çatı muayenen ıyı geçmiş hadi bakalım prens ne zaman teşrif edecekk
27+6 haftamdayım ve 8 kilo almışım çıtır bir anne olabilir miyim acep =)))
aklımdasın patıgımmmmmmmmmmmmmmkızlar nasılsınızz hepinizi çok özledim ama benim yokluğumu pek hisseden olmamış galibaaaneysem ben yinede ösledim sizi 1 haftadır köyde annemdeydik oğlumla bu akşam döndük yuvaya elifim doğurduuuu rüyamız geldi aramıza ama ben yuktu gidemedim kuzuyu görmeye en kısa zamanda gidicemm elifte muradına erdi darısı diğer arkdşlaraa oda tattlı anneliğin ne kadr anlatılmaz bi duygu olduğunuuu
gozun aydın..annen gelıyorrrrrrrrrrrrrrsaol canım inş. rahat ve kolay bi doğum olur
artık gelsin ya yoruldum uyuyamıyorum geceleri hareketlerim iyice kısıtlandı
bugün annem geliyo artık doğabilir istediği zaman inş. çok bekletmez..
offf..maşallah tam çıtır annesın kuzum sennn...olursun tatlım olursun 38+5 deyim bende ben hala 8 kilodayım 1 hafta daha almazsam böyle tamamlarım niş.
olursun tabıı..nıye olmasınn...hşgeldn...27+6 haftamdayım ve 8 kilo almışım çıtır bir anne olabilir miyim acep =)))
olursun tabıı..nıye olmasınn...hşgeldn...
bende 10 kılo aldımmmmm toplamda.....
nbr cnm ...msn de denk gelemeyınce buralarda olmadıgını tahmın etmiştim...demek paşa gezmelere gitti:)kızlar nasılsınızz hepinizi çok özledim ama benim yokluğumu pek hisseden olmamış galibaaaneysem ben yinede ösledim sizi 1 haftadır köyde annemdeydik oğlumla bu akşam döndük yuvaya elifim doğurduuuu rüyamız geldi aramıza ama ben yuktu gidemedim kuzuyu görmeye en kısa zamanda gidicemm elifte muradına erdi darısı diğer arkdşlaraa oda tattlı anneliğin ne kadr anlatılmaz bi duygu olduğunuuu
son gunler zor oluyo haklısın cnm..neysekı annen gelııyomuş(hatta gelmişde olabilir) hadi gözün aydın...saol canım inş. rahat ve kolay bi doğum olur
artık gelsin ya yoruldum uyuyamıyorum geceleri hareketlerim iyice kısıtlandı
bugün annem geliyo artık doğabilir istediği zaman inş. çok bekletmez..
selam...ben 18 kılo ile hamileligi sonlandırmış biri olarak çıtır oluyorsam siz hayli hayli olursunuz:):81:27+6 haftamdayım ve 8 kilo almışım çıtır bir anne olabilir miyim acep =)))
selam...ben 18 kılo ile hamileligi sonlandırmış biri olarak çıtır oluyorsam siz hayli hayli olursunuz:):81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?