- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.241
dilekçiğimm byüdü maşallhhh 4 üncü ayı bitiriyoruz yılbaşı gecesii sen daha doğurmadınmıkız yeni yıl gecesi doğur baree 2011 in ilk bebeği die tv ye çıkkceylanımmm evet cnm gezmelerdeydıkk iyyi havayı yakaladık köydeydikkk güzel geçti ama benim ufaklık çok fena oldu bi ağlamaya başlıyo valla herkes başında askerr oluyo
canım senın oglun herkesı asker etmeye mı basladı..sıpa...
eymen dı demı ısmı bırsencıgım...
ben doguramdım..halen buralardyımm.. :26:
umutsuz yaşanırmı hiç:)
Maşallahne güzel Umut var diyorsunuz yani ne yalan söylüyeyim sevindirik oldum Teşekkürler..
dilekçiğimm byüdü maşallhhh 4 üncü ayı bitiriyoruz yılbaşı gecesii sen daha doğurmadınmıkız yeni yıl gecesi doğur baree 2011 in ilk bebeği die tv ye çıkkceylanımmm evet cnm gezmelerdeydıkk iyyi havayı yakaladık köydeydikkk güzel geçti ama benim ufaklık çok fena oldu bi ağlamaya başlıyo valla herkes başında askerr oluyo
umutsuz yaşanırmı hiç:)
ben dogumdan çıktıkdan sonra 11 kiloyu hastanede bırakarak eve döndüm geri kalanıda uykusuzluk misafir agırlamak yorgunluk derken farkına varmadan verdım...ama şimdi de süt olsun dıye gece yatmadan önce bile bişeyler yemeye çalışıyorum...varsın bebişlerimiz saglıklı olsnda bızım 3 -5 kılo fazlamız olsun...
iveeeeeeetttttttttttttt...evet cnmmm hepimiz onun emrindeyz eymen kayra ismimiz sende teyze olmşsun hayırlısı olsn cnmm oda oğlumun adaşıymış adıyla yaşasın sende bi nefeste doğur
ben senı baska topıkte gordum ..dogurdgunu..bebegın adının tutku oldugunu..kasım topıgıydı saanırım....selam kizlar..uzun zamandir gelemiyorum topiğe herkes iidir inşallah..
tüm günüm bebişle geçio..biraz huysuz bi prenses kendileri.sürekli hizmet istio :))
ben çok kan kaybettım dogumdan sonra cnm onun etkısı buyuk sanırım...bu arada unutmakı o kıloları bırden şıp diye almıyoruz cnm 9 ayda alıyoruz verme sürecide bu kadar uzun olabılır ama olmayadabılır...sakın lohusa gunlerını kıloyu dert ederek geçirmec cnm..çok özel ve hasas bı dönem lohusalık...bu arada cinsiyeti ney bebişin cnm..Ayyy kıskandım =)) Maşallah maşallahh
keşke bende 11 kg hastanede bıraksam ne güzel olur valla Allahhh
Öyle tabi ki..Sağlıklı sıhhatli olsunlar ama bizimde şu aldıkarımız şıp die gitse nasılsa şıp die alınıyor
selam cnm...çok merak ettıgım için seni arayıp bulmuştum..prensesın ismini çok begendım benn:))zor günleri atlatmayada az kalmış zaten bıraz daha sabır sonra çok çok tatlı oluyo bu bebişler...kuzumdan biliyorumselam kizlar..uzun zamandir gelemiyorum topiğe herkes iidir inşallah..
tüm günüm bebişle geçio..biraz huysuz bi prenses kendileri.sürekli hizmet istio :))
ben çok kan kaybettım dogumdan sonra cnm onun etkısı buyuk sanırım...bu arada unutmakı o kıloları bırden şıp diye almıyoruz cnm 9 ayda alıyoruz verme sürecide bu kadar uzun olabılır ama olmayadabılır...sakın lohusa gunlerını kıloyu dert ederek geçirmec cnm..çok özel ve hasas bı dönem lohusalık...bu arada cinsiyeti ney bebişin cnm..
Evet ama ay ay düşününce öyle geliyorKesinlikle haklısın bu aralar burdaki arkadaşlardan çok destek gördüm artık eskisi sorun yapmıyorum en azından deniyorum =))) Erkekimmmm olacak inş.
rabbim erkekini saglıkla kucagına almayı mis kokusunu doya doya içine çekmeyi nasip etsin cnm...
slm kızlarrr
ben hala beklemedeyim oğluşun gelmeye niyeti yok gibi
içeriyi çok sevdi anlaşınlan bugun nts çekildim hiç sancım çıkmadı
40. haftaya girdim dün bakalım neler olacak pazartesi tekrar gidicem :92:
slm kızlarrr
ben hala beklemedeyim oğluşun gelmeye niyeti yok gibi
içeriyi çok sevdi anlaşınlan bugun nts çekildim hiç sancım çıkmadı
40. haftaya girdim dün bakalım neler olacak pazartesi tekrar gidicem :92:
senınkıde yenı yılı beklıyor sanırım güldencim...evde aralıklarla hiç mi sancın olmuyor cnm..ben 39 haftada sezeryan olmama ragmen arada sancım oluyodu..
ANNESİNİN BAL KIZI PAMK PRENSESİ BUGÜN TAM 3 AYLIK OLDU...RABBİM BU GÜZEL EMANETE EN İYİ ŞEKİLDE SAHİP ÇIKMAM İÇİN GÜÇ VE İMKAN VER BANA...ŞÜKÜRLER OLSUN
Eyyy 2011:)Zaten sormadan kafana göre geLiyorsun,efendi gibi gel,efendi gibi git, ıstıkrarlı ol, akıllı ol,sağlam ol,1 verip 2 alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var, tüm güzelliklerini ver,ve adabınla çirkinleşmeden git."Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim süperdi" dedirt, yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben :) sen 2011'sin göster farkını.....
şimdiden hepimizin yeni yılı kutlu mutlu huzurlu olsun.....
MAŞALLAH PRENSESİNE CANIMCIM RABBİM SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN
SANCI YOK CANIM BAZEN ÇOK HAFİF ADET SANCISI GİBİ GELİYO AMA 5 DK BİLE SÜRMÜYO ODA ÇOK AZ YANİ OAKADAR SANIRIM SUNİ SANCIYA KALACAM YADA SEZERYAN HAYIRLISI OLSUN HAKKIMDA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?