- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.261
inş. canım şimdilik normal diyo dr bakalım hayırlısı inş.
Rahatı yerinde sanırım =)) İnş. hayırlısı ile sağlıkla gelir annesi..Normal mi sezeryan mı diyorlar..?
ii geceler kızlarr ben annemdeydim edirnede bu akşam döndük yuvamıza herkesler iyi anlaşılan dilek,gülden doğurun artık yaww okula yazdırcaz bunlar doğunca galiba hemenşaka tabi hayırlı doğumlar..herkese mutlu seneler diliyorum allah gönlünüzden ne geçiyorsa 2011de ona kavuştursun dileğiyle..
dilek ortalıkda gözükmüyorsun dogurdun mu yoksa.....
bir gün daha dayan da 2011 li olsun bari...
42 haftayı doldurucak senın bıcırık anlaşılan..hayırlısıyla cnm bi avaz da kurtul inşallah...yok kuşum dogurmadım.doktordaydım..uzatmaları beklıyoruz.salı gel dedı yıne....
ah minik prensess...cnm benım çok geçmiş olsun..dualarımda olucak minik kuş rabbim tez zamanda şifa versin inşallah...Selam kızlar pek iyi haberler veremiycem Rüyam perşembe gecesi çok huysuzdu kakasını zor yaptı emerken tıkanmaya öksürmeye başladı cuma günü apar topar burdaki hastaneye götürdük ciğerleri iltihap toplamış çok yayılmış doğuştandır dedi doktor 11 günlük bebekte bu kadar çok yayılması zor dedi yatırdılar hastanedeyiz yarın film çekilicek kontrol edilicek geçtiyse çıkabilicez bize dua edin kızım iyileşsin bugün 13 günümüz doluyo
rabbim kucagını boş bırakmasın tatlım inallah...ben hamileliğimi ögrendiğimde bu belırtılerden gögsümde batma ve şişlik vardı..ama herkezde aynı belırtı olacak diye bi kaide yok...umarım bekledıgınız iyi haberi çok zaman geçmeden alırsınız...Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
kız erken doğum olacak diye o kadar korktuk paşaya bak yerini çok beğendi çıkmak istemiyor herhalde.Allahım kolaylıkla kurtarsın İnşallahyok kuşum dogurmadım.doktordaydım..uzatmaları beklıyoruz.salı gel dedı yıne....
anım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm Allah iyilik versin canımm.Selam kızlar pek iyi haberler veremiycem Rüyam perşembe gecesi çok huysuzdu kakasını zor yaptı emerken tıkanmaya öksürmeye başladı cuma günü apar topar burdaki hastaneye götürdük ciğerleri iltihap toplamış çok yayılmış doğuştandır dedi doktor 11 günlük bebekte bu kadar çok yayılması zor dedi yatırdılar hastanedeyiz yarın film çekilicek kontrol edilicek geçtiyse çıkabilicez bize dua edin kızım iyileşsin bugün 13 günümüz doluyo
Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
slm kızlar eliifinn ve ruya bebeğin yanına gittimm anne kız yatıyoılarr serum veriyolar miniğimee çok tatlı amaaa giymiş pembeleri çok şirin di simsiyah saçları varr ama kıyamam yavrum hastacık olmşş düzeliyomşş kısmetse çarşamba çıkıcaklarmışş haber veirm didim sizlrede
Selam kızlar pek iyi haberler veremiycem Rüyam perşembe gecesi çok huysuzdu kakasını zor yaptı emerken tıkanmaya öksürmeye başladı cuma günü apar topar burdaki hastaneye götürdük ciğerleri iltihap toplamış çok yayılmış doğuştandır dedi doktor 11 günlük bebekte bu kadar çok yayılması zor dedi yatırdılar hastanedeyiz yarın film çekilicek kontrol edilicek geçtiyse çıkabilicez bize dua edin kızım iyileşsin bugün 13 günümüz doluyo
kıyamam yaa küçücük bedene serum...saglıkla evıne dönsun kuzu ınşllah...slm kızlar eliifinn ve ruya bebeğin yanına gittimm anne kız yatıyoılarr serum veriyolar miniğimee çok tatlı amaaa giymiş pembeleri çok şirin di simsiyah saçları varr ama kıyamam yavrum hastacık olmşş düzeliyomşş kısmetse çarşamba çıkıcaklarmışş haber veirm didim sizlrede
lavmanın dogumu tetıklmesı nasıl olucakmış merak ettım yaaa....canım hastamı oldular..hayırdır..neden serum verıyorlar. benım hıç haberım yoktuu...
ben dogurmadım..çokkk moralım bozuk.yarın 4 de randevum va..yarına kadar gelmezse lavman yaparım.belkı dogumu tetıkler demıstı doktor...
kurcalanmayınca dogum baslamayacak saırım...
keske kendısı gelse...
gulşencıgımın dun gece sancısı olmus...gece 5 de ocak annelerı topıgıne yazmıs..bugun doktor randevusuda vardı..hiç gırmemıs bırdha..sanırım dogurdu...
allahım bende dogurmak ıstıyorummmmmm
canım bozma moralını vaktı zamanı gelınce dogucak ınşallah..haklısın hamılelıgın son gunlerı çok zor oluyo amasaglıklı dogduklarını gördükden sonra unutuluyomuş hepsi anladımki...bugun yarın dogurdum dıye mesaj yazdıgını da görürüz inşallah...ben cızelgemı sıldım..gordukce sınır oluyorum...nasıl olurda hıç agrım olmaz ya...
emır 38+3de dogdu..bu pek bi tembel çıktıı...
maşallah kızçene cnm....bn detaylı ultrasonu kolon hospıtal de yaptırmıştım.ama memnun kalmamıştım doktor çok pimpirikdi....ölçtü biçti bebekde sorun var dedı pazartesı tekrar bakalım dedi(cuma günü gitmiştim) pazartesıne kadar ben helak olmuştum kk ya yazmamıştım sadece ayşegül le paylaşmıştım..pazartesı gittik bişey yok dedi...ayrıca detaylı ultrason da renklı resım ve cd veriyolar cd bozuk çıktı berbattı...resimlerde netdi ama renkli degildi....bu arada 180tl vermiştim...iyi araştırda öyle git tatlım..sen medıcana ya gidiyodun sanırım...oranın ultrasonları çok iyi derecede oluyo..ilk bebiş de bende oraya gidiyodum her gittigimde renkliden bakıyodu dr detaylı usg gibi...elif geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah emzirmeye çalış bol bol çok faydalı bence..
dilek çizelge silinmişçok sevdi annesinin karnını oğluşun anlaşılan hayırlısıyla gelir inşallah yakında
güldencim belkide şuan bebişin kollarındadır,doğurmadıysan allah yardımcın olsun canım..
bizde iyiyiz kızçemle artık hareketleride daha net maşallah
detaylı ultrason yaptırıcam çorluda yada istanbulda olabilir bana dr ismi yazsanıza biliyosanız bu arada..hepinizi öpüyorum ayşegül,serap,ceylan,birsen,dilek,elif,sultan,gülden,pelin,tuba..
anamm ceylan deme az önce orayı aradım büyükçekmece kolanı altan cebeci diye bi dr u..vazmı geçsem acep?sen hangi kolanda yaptırdın?uzmanlık alanları değişiyor ne güzel,mama için bencede erken sanki ama kızçenide aç bırakma annesi baktın süt az mamaya da başla bence..maşallah kızçene cnm....bn detaylı ultrasonu kolon hospıtal de yaptırmıştım.ama memnun kalmamıştım doktor çok pimpirikdi....ölçtü biçti bebekde sorun var dedı pazartesı tekrar bakalım dedi(cuma günü gitmiştim) pazartesıne kadar ben helak olmuştum kk ya yazmamıştım sadece ayşegül le paylaşmıştım..pazartesı gittik bişey yok dedi...ayrıca detaylı ultrason da renklı resım ve cd veriyolar cd bozuk çıktı berbattı...resimlerde netdi ama renkli degildi....bu arada 180tl vermiştim...iyi araştırda öyle git tatlım..sen medıcana ya gidiyodun sanırım...oranın ultrasonları çok iyi derecede oluyo..ilk bebiş de bende oraya gidiyodum her gittigimde renkliden bakıyodu dr detaylı usg gibi...
ben de bi ara kadın dogumcu doktorları araştırdım araştırdım şimdi sıra çocuk doktorunda... dün aylık kontrol için balımı dr götürdük ilgili bi doktor ama biraz sert mizaçlı kuzum bıraz büyüdügünde surat ifadesinden korkabılır ve dr fobisi olabilir diye tereddüt ettim...kızım bu ay çok az kılo almış boyu uzamış maşallah ama kılosu geçen aya göre az çıktı..doktor gece mama takvıyesı yapabılırsın dedi..dün hazırladdım mamayı ama vermeye içim gitmedi çok z verdim sonra tekrar emzirdim süt yapıcı gıdaları daha fazla tüketmem lazım...aslında süt var ama demek ki balım a yetmıyo...bakalım bu ay ne yapacagız...
gülden bende çok merak ettim dogudun mu kuzuuu
nohudum haklısın..bugun yarın yazarım ınşalllah dogurdum dıe....
allah saglıkla gelmesını nasıp etsınde...bask ne ısterımmm nohutumm....
eylem bende öpuyorum canım...kzıın napıyor...
cınsıyet kesınlestımıı....
sultan nırde...serap kuzum ugramaz oldu..ısoldemde oyle...
gulşenımmm nırdesın...dogurdun demi kuşum sen....
haydı gel yaz dogurdum dıe.....
elif geçmiş olsun canım tez zamanda iyileşirsiniz inşallah emzirmeye çalış bol bol çok faydalı bence..
dilek çizelge silinmişçok sevdi annesinin karnını oğluşun anlaşılan hayırlısıyla gelir inşallah yakında
güldencim belkide şuan bebişin kollarındadır,doğurmadıysan allah yardımcın olsun canım..
bizde iyiyiz kızçemle artık hareketleride daha net maşallah
detaylı ultrason yaptırıcam çorluda yada istanbulda olabilir bana dr ismi yazsanıza biliyosanız bu arada..hepinizi öpüyorum ayşegül,serap,ceylan,birsen,dilek,elif,sultan,gülden,pelin,tuba..
evet kızlarr ben geldimm
doğurdum sonundaaa :):)
dün 13 15 de normal doğumla
3500 53 cm oğluşumun boyu kkilosu
darısı tüm isteyenlere inşallah
ikimizde iyiz şükür ama sütüm gelmiyo bi türlü herşeyi yaptım ama yok yılmadan denemeye devam ediyorum
toparlanayım ayrıntıları yazacam dikişlerim var
çok oturamıyorum öptüm sizleri
dilekcim allah yardımcın olsun yarın gidecen heralde inş. bugece kendi sancın gelirde iyi haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?