Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar dilek bgn kontrole gitmiş ve doktoru yatırmış hastaneye 15 dk da bir sancısı oluyomuş bu gece olucakmış kısmetse bebişşş dua edelim arkdşımıza bi avazda gelsin bebüşüü elife sölemiş elifte hastanede olduğu için bana düştü haber vermek size ocak annelerine yazsın biri

cnm benim gözün aydın allh analı babalı büyütsün bebeğini bravo kız sana normal doğurdun dimek biz başaramadık valla helal olsunnn maşallah boyu kilosda iyiymişş duş almadan sütün gelmez cnmm duş aldıktan sonra gelıyo süt ama sen sakın vazgeçme emzir hep yada pompayla sağ süt geri kaçmasın bıde ilk süt çok faydalı bebeğe mayalı sütmüş o sarımsı oluyoya

canım benim ya inş kolay dogum olur onun icin... dualarım seninle dilekcim...
pelin merak etme cnm senin bebüşünde gelicek hayırlısıyla onlar geleceği zamanı çok iyi biliyolarr

amin canım cok sagol evet haklısın patikcim onlar gelecegi zamanı bilir... hayırlısıyla saglıklı gelsinde ben beklemeye razıyım...bu arada senin paşada baya buyumuş maşallah ya allahım saglık vu huzur versin tum bebişlerimize burası bebişler topigi oldu artık... allahım serapada ayşegülede fatasoda banada bu güzel duyguyu taddırsın hayırlısıyla

oy oy maşallah oğluşuna sanada kocaman bir bravo diyorum normal doğurduğun için..iyi hissedince gel detayları paylaş bizimle güldencim,bencede pompayla sağ mutlaka ve o sütü sakın atma bebişin bağışıklığı ve sarılık olmaması için çok önemli..

hadi hayırlısı oda bugün gelir inşallah diyodu rabbim ikisinide kurtarsın inşallah..
pelincim düşükten sonra hamilelik daha kolay hemencecik gelicek bebişin inşallah yılmak yok canım..
ayşegül ve serap çook iyiler kızlar inşallah onların müjdesinide ben verebilirim yakında

amin canım inş yok eylemcim yıkılmadım ayaktayımhadı bakalım inş güzel haberlerini bekliyoruz onların

çok cağol canım Allah razı olsun. canım iyi olmana sevindim. meleğinseni bekletmeden gelecek inşallah canım benim. dualarımızda sende varsın canım. çok yakında sende göreceksin İnşallah.
hayırlı olsun canımmm. çok şükür sağlıkla kucağına aldın. Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin İnşallah. hayırlı uğurlu olsun canımmm.

canım haber verdiğin için çok sağol. Allahım kolaylıkla kurtarsın İnşallah. İnşallah hemencecik doğurur bir seste İnşallaaaaaaah.

ceylancım senin kızında baya buyuımuş maşallah yerim ben onu ya pamuk prensesimiz o bizim allah nazarlardan saklasın

kızlar benim icinde dua edin hayırlısıyla hamile kalıp bende bebişime kucagıma alacagım günleri göreyim allahımın izniyle... hepinizi cok seviyorum benim dualarımda sizlerle allaha emanet olun...[/QUOTE]
amin cnm. büyüdü artık maşallah....
inşallah senın melegınde senin fazla bekletmez tatlım...ikra suyum benı bekletmemişti senin kuzunda öyle olsun inşallahhhhhh....

oleyyy sonunda normal doguran bırı olduuuutebrik ederim cnm maşallah paşaya kılosu falan gayet iyi..umarım sende iyisindir cnm..meraklac beklıyorum dogum hıkayeni...
oh ohh maşallah doguran dogurana güzel haberlerle dönsün bize inşallahhh

inşallah senın melegınde senin fazla bekletmez tatlım...ikra suyum benı bekletmemişti senin kuzunda öyle olsun inşallahhhhhh....

oleyyy sonunda normal doguran bırı olduuuutebrik ederim cnm maşallah paşaya kılosu falan gayet iyi..umarım sende iyisindir cnm..meraklac beklıyorum dogum hıkayeni...

oh ohh maşallah doguran dogurana güzel haberlerle dönsün bize inşallahhh[/QUOTE]

nohutt naber cnmm nasıl bebiş iyimi?

dilayy özledik kuzum nırelerdesın paşan nasıllll.....

ay şimdi biraz geçmişi okudum da ama bayaaa bi geçmişi ilk sayfalar falan ne güzel şeyler paylaşıp ne guzel destek olmuşuz birbirimize....kk kurucusuna teşekkürlerr

cok sagol sultanım sendende allah razı olsun canım...inş bekletmeden gelir melegim bügün adet oldum adertim bitince calışmalara başlıycaz inş hayırlısıyla saglıklı bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbim hamile kaldıgımda canım...

oh ohh maşallah doguran dogurana güzel haberlerle dönsün bize inşallahhh[/QUOTE]

amin caylanım inş adetim bittikten sonra bu ay gelir melegim hayırlısıyla inş...

Selam kızlar biz bugün çıktık hastaneden kızım daha iyi öksürüğü devam ediyo tam iyileşememiş ama çıkardılar sabah akşam iğne olucak yavrum çok zormuş ona yaptıklarını bana yapsalardı keşke

Gülşeeen canım gözünaydın çok sevindim bebişinin de maşallahı war

Dilek de girmediğine göre doğurdu sanırım aramak istiyorum ama rahatsız edermiyim acaba

amin caylanım inş adetim bittikten sonra bu ay gelir melegim hayırlısıyla inş...[/QUOTE]
İnşallah canım yaa. İnşallah bu bebeğinden önceki son adetin olur canım. düşüğün arkası gelir derler sanırım normal ilk adetin değilmi. hemencecik gelsin kuzucuğun canım

canımsın daha iyi olmasına çok sevndim çok geçmiş olsun Allahım korusun canım. Rabbim bi daha göstermesin İnşallah.

nohutt naber cnmm nasıl bebiş iyimi?

aa selam sezen....iyiyim tatlım prensesım de iyi çok şükür..senın küçük adam nasıl...bu yıl kayra patlaması var türkiyede:)) senın minişin adıda kayraadı gibi iyi şefkat dolu bi çocuk olsun inşallah[/QUOTE]

iyiyiz bizde ekim annelerine bakıyorum bazenn ne yapıyolar diyee gaz sorunumuz vardı onu atlattık büyüyoruz
evet cnm kayra çok var bende gördüm eren koyduğumda o zamanda ondan çok vardıı hep bu tesadüfler bizi buldu maleseff :26:
siz napıyosunuzz ikya hanım nasıll

çok geçmiş olsun cnm...inşallah igneler çok çabuk etkı gösterıre mınık prenses çabucak toparlanır...

iyiyiz bizde ekim annelerine bakıyorum bazenn ne yapıyolar diyee gaz sorunumuz vardı onu atlattık büyüyoruz
evet cnm kayra çok var bende gördüm eren koyduğumda o zamanda ondan çok vardıı hep bu tesadüfler bizi buldu maleseff :26:
siz napıyosunuzz ikya hanım nasıll[/QUOTE]

sen ekım annelerıne bende eylül annelerıne bakıyorum bir dahakı ay neler yaşayacagız diye:))
gaz sorunu çocuk hareketlenene kadar zaten ikra su da hareketlenmeye başladı gazını kendı çıkarabıldıgı için rahat...ikra da büyüyo artık daha şen şakrar mızmız günleri geride bıraktık..bakalım saglıkla büyüsünler inşallah...
evet eren ismini bende çok duydum:))adıyla yaşasınlar cnm..kardeşini kıskanıyomu eren?

merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm. dun oglen hastanden cıktık...

allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...

canımm gözün aydın maşallah bebişine....geç olmuş temiz olmu..rabbim sıradakı arkadaşlarımızıda bir av avazda kurtarsın ınşallah....normal dogum olmasına da ayrıca bı sevındım cnm..saglıkla büyüt ikinci paşanı ınşallah emir kadar tatlıdır eminim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…