- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.281
evet kızlarr ben geldimm
doğurdum sonundaaa :):)
dün 13 15 de normal doğumla
3500 53 cm oğluşumun boyu kkilosu
darısı tüm isteyenlere inşallah
ikimizde iyiz şükür ama sütüm gelmiyo bi türlü herşeyi yaptım ama yok yılmadan denemeye devam ediyorum
toparlanayım ayrıntıları yazacam dikişlerim var
çok oturamıyorum öptüm sizleri
dilekcim allah yardımcın olsun yarın gidecen heralde inş. bugece kendi sancın gelirde iyi haberlerini alırız
canım benim ya inş kolay dogum olur onun icin... dualarım seninle dilekcim...kızlar dilek bgn kontrole gitmiş ve doktoru yatırmış hastaneye 15 dk da bir sancısı oluyomuş bu gece olucakmış kısmetse bebişşş dua edelim arkdşımıza bi avazda gelsin bebüşüü elife sölemiş elifte hastanede olduğu için bana düştü haber vermek size ocak annelerine yazsın biri
pelin merak etme cnm senin bebüşünde gelicek hayırlısıyla onlar geleceği zamanı çok iyi biliyolarr
oy oy maşallah oğluşuna sanada kocaman bir bravo diyorum normal doğurduğun için..iyi hissedince gel detayları paylaş bizimle güldencim,bencede pompayla sağ mutlaka ve o sütü sakın atma bebişin bağışıklığı ve sarılık olmaması için çok önemli..evet kızlarr ben geldimm
ikimizde iyiz şükür ama sütüm gelmiyo bi türlü herşeyi yaptım ama yok yılmadan denemeye devam ediyorum
dilekcim allah yardımcın olsun yarın gidecen heralde inş. bugece kendi sancın gelirde iyi haberlerini alırız
kızlar dilek bgn kontrole gitmiş ve doktoru yatırmış hastaneye 15 dk da bir sancısı oluyomuş bu gece olucakmış kısmetse bebişşş dua edelim arkdşımıza bi avazda gelsin bebüşüü elife sölemiş elifte hastanede olduğu için bana düştü haber vermek size ocak annelerine yazsın biri
oy oy maşallah oğluşuna sanada kocaman bir bravo diyorum normal doğurduğun için..iyi hissedince gel detayları paylaş bizimle güldencim,bencede pompayla sağ mutlaka ve o sütü sakın atma bebişin bağışıklığı ve sarılık olmaması için çok önemli..
hadi hayırlısı oda bugün gelir inşallah diyodu rabbim ikisinide kurtarsın inşallah..
pelincim düşükten sonra hamilelik daha kolay hemencecik gelicek bebişin inşallah yılmak yok canım..
ayşegül ve serap çook iyiler kızlar inşallah onların müjdesinide ben verebilirim yakında
çok cağol canım Allah razı olsun. canım iyi olmana sevindim. meleğinseni bekletmeden gelecek inşallah canım benim. dualarımızda sende varsın canım. çok yakında sende göreceksin İnşallah.eylemcim kızınmı olcak canım ne güzel allahım hayırlısıyla kucagına alacagın günleride göstersinbu arada beni unutmadıgın icin sagol canım bende düşük yaptıktan sonra şimdi toparladım kendimi su anda korunuyorum inş korunmayı bıraktıktan sonra bebişim fazla bekletmeden gelir bende seni cok öpüyorum allaha emanet ol
elifte dogum yapmış hayırlı olsun canım allah huzurlu mutlu ailesiyle saglıklı büyümeyi nasip etsin...bu arada minik kızına cok gecmiş olsun kıyamam ben ona ya allah şifa versin optum ...
ceylancım senin kızında baya buyuımuş maşallah yerim ben onu ya pamuk prensesimiz o bizim allah nazarlardan saklasın
adilemircim senin bebiş yerinde rahat heralde cıkmak istemiyoşaka bi yana hayırlısıyla kolay dogum olur inş
güldeşekerim bende seni göremiyorum kac gündür dogurdunmuki acaba merak ettim senide opüyorum...
sultanım sen nasılsın canım senin kızında baya büyümüş kucagına alcagın günleride görürüz inş canım
kızlar benim icinde dua edin hayırlısıyla hamile kalıp bende bebişime kucagıma alacagım günleri göreyim allahımın izniyle... hepinizi cok seviyorum benim dualarımda sizlerle allaha emanet olun...
hayırlı olsun canımmm. çok şükür sağlıkla kucağına aldın. Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin İnşallah. hayırlı uğurlu olsun canımmm.evet kızlarr ben geldimm
kızlar dilek bgn kontrole gitmiş ve doktoru yatırmış hastaneye 15 dk da bir sancısı oluyomuş bu gece olucakmış kısmetse bebişşş dua edelim arkdşımıza bi avazda gelsin bebüşüü elife sölemiş elifte hastanede olduğu için bana düştü haber vermek size ocak annelerine yazsın biri
oleyyy sonunda normal doguran bırı olduuuuevet kızlarr ben geldimm
oh ohh maşallah doguran doguranakızlar dilek bgn kontrole gitmiş ve doktoru yatırmış hastaneye 15 dk da bir sancısı oluyomuş bu gece olucakmış kısmetse bebişşş dua edelim arkdşımıza bi avazda gelsin bebüşüü elife sölemiş elifte hastanede olduğu için bana düştü haber vermek size ocak annelerine yazsın biri
amin cnm. büyüdü artık maşallah....ceylancım senin kızında baya buyuımuş maşallah yerim ben onu ya pamuk prensesimiz o bizim allah nazarlardan saklasın
kızlar benim icinde dua edin hayırlısıyla hamile kalıp bende bebişime kucagıma alacagım günleri göreyim allahımın izniyle... hepinizi cok seviyorum benim dualarımda sizlerle allaha emanet olun...
[B[/B]
canlarım hepinize güzel yorumlarınız için teşekkür ederim
elif ve dilek çok az kaldı allah bir avazda kurtarsın inşallah canlarım hayırlısıyla sağ salim çocuklarınızla beraber
ben de bebişten vakit bulup ancak arada bir girebiliyorum dikiş yerimde tahrih oldu iltihap olmasından korkuyorum bakalım yarın bi doktora gidicem inşallah bişey çıkmaz
cok sagol sultanım sendende allah razı olsun canım...inş bekletmeden gelir melegim bügün adet oldum adertim bitince calışmalara başlıycaz inş hayırlısıyla saglıklı bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbim hamile kaldıgımda canım...çok cağol canım Allah razı olsun. canım iyi olmana sevindim. meleğinseni bekletmeden gelecek inşallah canım benim. dualarımızda sende varsın canım. çok yakında sende göreceksin İnşallah.
hayırlı olsun canımmm. çok şükür sağlıkla kucağına aldın. Rabbim sağlıkla büyütmeyide nasip etsin İnşallah. hayırlı uğurlu olsun canımmm.
canım haber verdiğin için çok sağol. Allahım kolaylıkla kurtarsın İnşallah. İnşallah hemencecik doğurur bir seste İnşallaaaaaaah.
amin cnm. büyüdü artık maşallah....ceylancım senin kızında baya buyuımuş maşallah yerim ben onu ya pamuk prensesimiz o bizim allah nazarlardan saklasın
cok sagol sultanım sendende allah razı olsun canım...inş bekletmeden gelir melegim bügün adet oldum adertim bitince calışmalara başlıycaz inş hayırlısıyla saglıklı bu sefer kucagıma almayı nasip eder rabbim hamile kaldıgımda canım...
amin cnm. büyüdü artık maşallah....
inşallah senın melegınde senin fazla bekletmez tatlım...ikra suyum benı bekletmemişti senin kuzunda öyle olsun inşallahhhhhh....
oleyyy sonunda normal doguran bırı olduuuutebrik ederim cnm maşallah paşaya kılosu falan gayet iyi..umarım sende iyisindir cnm..meraklac beklıyorum dogum hıkayeni...
oh ohh maşallah doguran doguranagüzel haberlerle dönsün bize inşallahhh
Selam kızlar biz bugün çıktık hastaneden kızım daha iyi öksürüğü devam ediyo tam iyileşememiş ama çıkardılar sabah akşam iğne olucak yavrum çok zormuş ona yaptıklarını bana yapsalardı keşke
Gülşeeen canım gözünaydın çok sevindim bebişinin de maşallahı war
Dilek de girmediğine göre doğurdu sanırım aramak istiyorum ama rahatsız edermiyim acaba
nohutt naber cnmm nasıl bebiş iyimi?
çok geçmiş olsun cnm...inşallah igneler çok çabuk etkı gösterıre mınık prenses çabucak toparlanır...Selam kızlar biz bugün çıktık hastaneden kızım daha iyi öksürüğü devam ediyo tam iyileşememiş ama çıkardılar sabah akşam iğne olucak yavrum çok zormuş ona yaptıklarını bana yapsalardı keşke
Gülşeeen canım gözünaydın çok sevindim bebişinin de maşallahı war
Dilek de girmediğine göre doğurdu sanırım aramak istiyorum ama rahatsız edermiyim acaba
aa selam sezen....iyiyim tatlım prensesım de iyi çok şükür..senın küçük adam nasıl...bu yıl kayra patlaması var türkiyede:)) senın minişin adıda kayraadı gibi iyi şefkat dolu bi çocuk olsun inşallah
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?