Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canımsın çok şükür sonunda sağlıkla doğdu paşamız.çok sevindim canım yaaa. çok şükür normal doğumla olmuş bide. gözün aydın canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İnşallah canım

elif hadi geçmiş olsun kuşum göznün aymış çıkmışsınız hastaneden inş hemen toparlanır rüya bebüşş Dilekkkkkkkk seninde gözün aydın hayatımmmmmmmmmm allh analı babalı buyutsun kuzunu

canım cok gecmiş olsun prensesine inş en kısa sürede iyileşir...
amin caylanım inş adetim bittikten sonra bu ay gelir melegim hayırlısıyla inş...
İnşallah canım yaa. İnşallah bu bebeğinden önceki son adetin olur canım. düşüğün arkası gelir derler sanırım normal ilk adetin değilmi. hemencecik gelsin kuzucuğun canım[/QUOTE]
cok sagol sultanım amin...evet canım düşükten sonraki ilk adetim rabbim hayırlısını versin...

gözün aydın canım demek sonunda geldi ogluşun allah analı babalı büyütsün

az önce face de ddilegin ve prensının resımlernı gördüm 41 kere maşallahbebiş çok tatlı...dilek de hemen ayaklanmış çay falan içiyo imrendım valla:))
ben iki gün sadece pedıbör bisküvi ve kayısı suyu içebilmiştim....oda sınırlı sayıda....kalkıp rahat gezıp oturmakda hayal gibiydi....normal dogum gibisi yok yaa..tekra tebrik ederim canım sanada kuzunada maşallah....

dilekçim hem gözün aydın hemde geçmiş olsun canım allah mutlu uzun bir ömür versin oğluşların ve eşinle..resimlerede bayıldım sanki hiç doğurmamış gibisin göbek gitmiş bebişte çoook tatlı maşallahh

Sağolun kızlar bugün başka bi doktora götürdük zatüre atlatmışsınız dedi öbür doktor da zatüreye çevirirken yakaladık fln demişti iğnelere devam edicez ptesi kontrole gidicez bugün ilk kez araba kullandım mecburen iğneye götürcek eczaneye gitçek kimse yok bana düştü canım yandı biraz zorlandım ama silivriye bile gittim babamızı işten alıp öbür doktora gittik

Dilekçim gözün aydın canım benim geldi paşamız sonunda maşallah face de gördüm resimlerini sende bebiş de çok iyi gözüküyosunuz Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım

slm canım arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
evet normal doğurdum nasıl becerdim ben bile hayret ediyorum gerçekten zormuş yinede binlerce şükür halime

üzgünüm bu günlerde miniğim sarılık oldu daha 3 günlükken hastaneye yatırdık dün benide yanına almıyolar bekliyoruz işte sabırsızlıkla iyileşecek diye akşamları görmeye gidiyoruz kuzumu sütümde çok az yinede uğraşıyorum vermek için neler yaptım ama çok az geliyo artacak inşallah..

dilekte doğurmuş facede gördüm bende maşşalh gözün aydın canım çok tatlı ediz bebek

elifcim sanada çook geçmiş olsun allah şifa versin rüya bebeğe iğneler serumlar çok zor gerçekten neyseki hastaneden çıkmışsınız

yine uğrarım kızlarr öpüyorum hepinizi dua edin meleğime

Gülşen sağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah çabucak sağlığına kavuşur evine gelir bebişin çok zormuş gerçekten Allah en önce sağlık versin yavrularımıza
Sütün için de denedinmi bilmem öbür topiğe de yazmıştım boza, malt içeceği (ben maltana içiyorum ülkerin), humana still tee, tahin-pekmez, tahin helvası, komposto sütü arttırıyomuş ben sürekli bunları yeyip içmeye çalışıyorum hastanedeyken sütüm çok azaldı sürekli bunlarla geri getirdik şimdi soru yok neyseki

merhaba kızlar bebekle uğraşmaktan uzun zamandır giremiyorum. maaşallah doğum yapanlar var. gülşen, elif dilek bebelerinize Allah analı babalı uzun ömürler versin inşallah.

canım sütüm az diye üzülme sakın. başlangıçta benim sütümde çok çok azdı. kızım doğduğu gün güzel emiyordu ama süt gelmeyince emmek istemedi ve memeyi kesinlikle aldıramadım. açlıktan 5 günlükken sarılığa yakalandı. ve 450 gr kilo verdi. ama ben pes etmedim. ne yapıp edip bebeğimi emzirmek istiyordum. kızım bir süre mama ile beslendi. mamayı ilk etapta kaşıkla yedirdim. zahmetli oluyordu ama aç kalmaması için mecbur. bu arada süt sağma makinesi aldım sütümü sağıyordum. iki göğsümden toplam 10-15 ml anca süt çıkıyordu. onu da şırıngaya koyup bebeğimi göğsümü verip damla damla kenardan ağzına verdim. süt bitince şırıngaya mama koyup bebek memedeyken ağzına damlattım ki kız memeyi emsin sütüm gelsin diye. bir süre sonra kızım memeyi tuttu ve emmeye başladı. tabii sütümde o emdikçe arttı. emmediği zamanlar makineyle sağdım. mama takviyesi aldı. ama bu kadar sabırla uğraşmamın sonucunda kızım şu anda sadece anne sütü alıyor. mamayı sevmiyor (işe başlayınca mecbur mama almak zorunda ama bakalım ne yapacağız.)
sizde sabırlı olun. bu arada ben sütüm artsın diye kuru incir yiyorum, bol bol havuç tüketiyorum, kuru dut kaynatıp hem suyunu içiyorum hem meyvesini yiyorum. bana en çok bunlar fayda etti.
birde bol bol su için.

Son düzenleme:

sen ekım annelerıne bende eylül annelerıne bakıyorum bir dahakı ay neler yaşayacagız diye:))
gaz sorunu çocuk hareketlenene kadar zaten ikra su da hareketlenmeye başladı gazını kendı çıkarabıldıgı için rahat...ikra da büyüyo artık daha şen şakrar mızmız günleri geride bıraktık..bakalım saglıkla büyüsünler inşallah...
evet eren ismini bende çok duydum:))adıyla yaşasınlar cnm..kardeşini kıskanıyomu eren?
[/QUOTE]

amin cnmm hepsi uzun ömürlü hayırlı evlatlar olsunn eren ilk başta kıskandı ama şimdi alıştıı kardeşini çok seviyor bizimde gaz sorunumuz yeni geçtii aşılarda çok huzursuz etti bizii bu hafta iyiydik haftaya nasıl olucaz bakalım günleri günlerini tutmuyokii bu bebeklerin

kızlar tek tek okudum yazdıklarınızı..tesekkur ederım canlarım...
normal dogum oldu ..kolay olmadı..12 saatte dogdu sıpa...
ama sonrası buyuk rahatlık oldu haklısınız....
herkeseı opuyorum...allah herkese nasıp etsın .herkesı bır avazda kurtarsın ınşallah..

iyi geceler kızlar uzun zamandır yazamıyordum doğuran bütün arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhattli evlatlar versin uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar bana gelince yaramazmı yaramaz bir bebişim var bütün gece sallanmak istiyor ananeyle babaanene yaktı beni bu durumda bütün gece oturup onu sallamakla meşgulüm uyanık olduğundada sürakli sallanmak istiyor halim harap durumda anlıycağınız napıcam bilmiyorum acayip bir bunalıma girdim sinir abidesi durumundayım tabi ben böyle olunca bebeğimde huzursuz oluyo nasıl kendi istediğim düzene sokucam hiçmi hiç bilmiyorum

canım bende 12 saat çektim zor oldu hala oturamıyorum dikişlerden ne zaman iyileşecek bilmiyorum gerçekten

bu arada oğlum hastaneden çıktı çok şükür ama şimdide ben grip oldum ona bulaştırmadan bi atlatsaydım çok iyi olacak

saol canım çıktık çok şükür 1 gece kaldı hastanede
hepsini denedim bi tek malt içeceği kaldı onuda deneyeyim
gerçi şimdi ilk zamanlardan biraz daha iyi sütüm ama yinede yetmiyo

saol canım çıktık çok şükür 1 gece kaldı hastanede
hepsini denedim bi tek malt içeceği kaldı onuda deneyeyim
gerçi şimdi ilk zamanlardan biraz daha iyi sütüm ama yinede yetmiyo

canım alkolsüz bira satılıyormuş. ona çok iyi diyorlar. arttırıyormuş. benim arkaaşım içti gerçekten faydası oldu. bide rezene çayı çok içiyordu o. İnşallah sanada faydası olur. kuzucuğunun daha iyi olmasına sevindim cnaım. Allahım bi daha hastalık göstermesin inşallah annesi

selam cnm...sallamaya çok fazla alıştırmışlar demekki bebekler herşeye o kadar çabuk alışıyorki..sen birz sabırlı olarak bu durumu çözebilirsin belki ikra su da hep sallanarak uyuyordu ama uzun aglamalar benım sınır krızlerım falan derken alıştırdım şimdi. bir hafta umursamadım aglamasına. emzıgını verdım başucunda bekledım kendi uykuya dalana kadar 2.ayından sonra da kendi uyumayı ögrendi(istinalar oluyor tabi) ...şimdi kendı uyuyor kalkıncada etrafındakı renklerle dönencesiyle ilgilenıyor..umarım sizinkide geçici bi durum olur....unutmakı zorlugunu hep sen çekeceksın başkalarının işine karışmasına çok müsade etme cnm..[/B]
selam cnm..çok geçmiş olsun...kış geldı grıpler başladı..bende grip oldum ikra su ya bulaşmasın diye elimden geleni yapıyorum...salgın var sanırım...
canım bulgur pilavı da çok iyi süt yapıyor ama asıl süt yapan kım ne derse desin bol bol su...birde humana stıl ı denedın mı cnm o da çok ıyı gelıyo bbana...

saol ceylancım napıcam bilmiyorum 4 gündür benide emmiyo doğru düzgün hep kavga ediyo memeyle katılıyo ağlarken memeye koyduğumda bırakıcak diye korkuyorum aç yavrum napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…