- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.301
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
yatışşşş 4:30 aşam ustu..
bebek gece 04 :10 da dunyaya geldı...normal dogum oldu...
3,620 gram, 52 cm.dun oglen hastanden cıktık...
allah herkese nasıp etsın..bır avazda herkes kurtulır ınsallah...
daha ayrıntılar ınşallah sonra kızlar..hayırlı dogumlar herkese...
canım cok gecmiş olsun prensesine inş en kısa sürede iyileşir...Selam kızlar biz bugün çıktık hastaneden kızım daha iyi öksürüğü devam ediyo tam iyileşememiş ama çıkardılar sabah akşam iğne olucak yavrum çok zormuş ona yaptıklarını bana yapsalardı keşke
Gülşeeen canım gözünaydın çok sevindim bebişinin de maşallahı war
Dilek de girmediğine göre doğurdu sanırım aramak istiyorum ama rahatsız edermiyim acaba
İnşallah canım yaa. İnşallah bu bebeğinden önceki son adetin olur canım. düşüğün arkası gelir derler sanırım normal ilk adetin değilmi. hemencecik gelsin kuzucuğun canım[/QUOTE]amin caylanım inş adetim bittikten sonra bu ay gelir melegim hayırlısıyla inş...
merhaba kızlar..ben salı kontrole gıttım..gıderken duzensız sancılar arttı..nst ye baglanınca tavan yaptı...
kanamam geldı az...
kanamam geldı az...
slm canım arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
evet normal doğurdum nasıl becerdim ben bile hayret ediyorum gerçekten zormuş yinede binlerce şükür halime
üzgünüm bu günlerde miniğim sarılık oldu daha 3 günlükken hastaneye yatırdık dün benide yanına almıyolar bekliyoruz işte sabırsızlıkla iyileşecek diye akşamları görmeye gidiyoruz kuzumu sütümde çok az yinede uğraşıyorum vermek için neler yaptım ama çok az geliyo artacak inşallah..
dilekte doğurmuş facede gördüm bende maşşalh gözün aydın canım çok tatlı ediz bebek
elifcim sanada çook geçmiş olsun allah şifa versin rüya bebeğe iğneler serumlar çok zor gerçekten neyseki hastaneden çıkmışsınız
yine uğrarım kızlarr öpüyorum hepinizi dua edin meleğime
slm canım arkadaşlarım hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
evet normal doğurdum nasıl becerdim ben bile hayret ediyorum gerçekten zormuş yinede binlerce şükür halime
üzgünüm bu günlerde miniğim sarılık oldu daha 3 günlükken hastaneye yatırdık dün benide yanına almıyolar bekliyoruz işte sabırsızlıkla iyileşecek diye akşamları görmeye gidiyoruz kuzumu sütümde çok az yinede uğraşıyorum vermek için neler yaptım ama çok az geliyo artacak inşallah..
dilekte doğurmuş facede gördüm bende maşşalh gözün aydın canım çok tatlı ediz bebek
elifcim sanada çook geçmiş olsun allah şifa versin rüya bebeğe iğneler serumlar çok zor gerçekten neyseki hastaneden çıkmışsınız
yine uğrarım kızlarr öpüyorum hepinizi dua edin meleğime
çok geçmiş olsun cnm...inşallah igneler çok çabuk etkı gösterıre mınık prenses çabucak toparlanır...
iyiyiz bizde ekim annelerine bakıyorum bazenn ne yapıyolar diyee gaz sorunumuz vardı onu atlattık büyüyoruz
evet cnm kayra çok var bende gördüm eren koyduğumda o zamanda ondan çok vardıı hep bu tesadüfler bizi buldu maleseff :26:
siz napıyosunuzz ikya hanım nasıll
kızlar tek tek okudum yazdıklarınızı..tesekkur ederım canlarım...
normal dogum oldu ..kolay olmadı..12 saatte dogdu sıpa...
ama sonrası buyuk rahatlık oldu haklısınız....
herkeseı opuyorum...allah herkese nasıp etsın .herkesı bır avazda kurtarsın ınşallah..
Gülşen sağol canım sanada çok geçmiş olsun inşallah çabucak sağlığına kavuşur evine gelir bebişin çok zormuş gerçekten Allah en önce sağlık versin yavrularımıza
Sütün için de denedinmi bilmem öbür topiğe de yazmıştım boza, malt içeceği (ben maltana içiyorum ülkerin), humana still tee, tahin-pekmez, tahin helvası, komposto sütü arttırıyomuş ben sürekli bunları yeyip içmeye çalışıyorum hastanedeyken sütüm çok azaldı sürekli bunlarla geri getirdik şimdi soru yok neyseki
saol canım çıktık çok şükür 1 gece kaldı hastanede
hepsini denedim bi tek malt içeceği kaldı onuda deneyeyim
gerçi şimdi ilk zamanlardan biraz daha iyi sütüm ama yinede yetmiyo
selam cnm...sallamaya çok fazla alıştırmışlar demekki bebekler herşeye o kadar çabuk alışıyorki..sen birz sabırlı olarak bu durumu çözebilirsin belki ikra su da hep sallanarak uyuyordu ama uzun aglamalar benım sınır krızlerım falan derken alıştırdım şimdi. bir hafta umursamadım aglamasına. emzıgını verdım başucunda bekledım kendi uykuya dalana kadar 2.ayından sonra da kendi uyumayı ögrendi(istinalar oluyor tabi) ...şimdi kendı uyuyor kalkıncada etrafındakı renklerle dönencesiyle ilgilenıyor..umarım sizinkide geçici bi durum olur....unutmakı zorlugunu hep sen çekeceksın başkalarının işine karışmasına çok müsade etme cnm..[/B]iyi geceler kızlar uzun zamandır yazamıyordum doğuran bütün arkadaşlarıma gözünüz aydın diyorum allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı sıhattli evlatlar versin uzun ömürlü hayırlı evlat olsunlar bana gelince yaramazmı yaramaz bir bebişim var bütün gece sallanmak istiyor ananeyle babaanene yaktı beni bu durumda bütün gece oturup onu sallamakla meşgulüm uyanık olduğundada sürakli sallanmak istiyor halim harap durumda anlıycağınız napıcam bilmiyorum acayip bir bunalıma girdim sinir abidesi durumundayım tabi ben böyle olunca bebeğimde huzursuz oluyo nasıl kendi istediğim düzene sokucam hiçmi hiç bilmiyorum
selam cnm..çok geçmiş olsun...kış geldı grıpler başladı..bende grip oldum ikra su ya bulaşmasın diye elimden geleni yapıyorum...salgın var sanırım...canım bende 12 saat çektim zor oldu hala oturamıyorum dikişlerden ne zaman iyileşecek bilmiyorum gerçekten
bu arada oğlum hastaneden çıktı çok şükür ama şimdide ben grip oldum ona bulaştırmadan bi atlatsaydım çok iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?