- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.481
sağol canım ewet nihayet çıkıcak kırkımız ben akşamları anneme bırakıp arada kaçtım eşimle ama tabi en fazla 2saat sonra sıkıysa ewde olmakıyameti koparıyo kızım
o arada kaçmalarda olmasa çok bunalırız cnm bizde eşimle kızımı annemlere bırakıp kaçıyoruz bı kaç saatlıgıne çok iyi geliyo valla
sorma canım bide kaçmalarına yakın öğrendik kendilerine ew almışlar onu ödüyolarmış ondan bize para wermemişler nasıl insanlar var anlamıyorum Allah bildiği gibi yapsın hadi kiranı vermedin bari evi yıkma...
yok canım arabayla gidip gelicez araba ısınmadan hanfendiyi çıkarmıyoruz zaten
bakalım bizimkiler bundan sonra ne sıklıkla gelicek bende merak ediyorum artık haftasonları iki taraf da bizi bekler yakın otursalar bigünde gezelim ama hepsi de uzak
e aldıkları evi falan bilmiyolrmı cnm...6 ay az degil yani...dediğn ğibi bari eve zarar vermeselermiş...
sizde bi hafta babaanne bi hafta anane yaparsınız hafta içi bir günde onlar gelirler cnm (BAK BEN ÇÖZÜMÜ BULDUM:)
olucaz tabi canım burda neleri paylaştık bazı insanlara saygı ters tepki yapıyo unutmaki sen ona muhtaçsan o da sana muhtaç oğlunu, torununu alıp götürürsen bidaha çoook arar sizi heleki oğlu da bşeylerin farkındaysa daha da çok arar kaşınmasın bence
bende bilgisayarı açık bırakıp fırsat buldukça bakıyorum kaynanamlar burda ya her dakka bakamıyorum gelin doğurdu hala bilgisayar peşinde demesinlerzaten kızım da sağolsuın yetiyo artıyo pek bi vaktim kalmıyo
Benim annem öle diyo dogurdun hala pc başındasın diyo
ayy ne güzel bende o günleri iple çekiyorum kimbilir ne şeker oluyodur yerim onuuu
sorma valla...kızlar ayrı bi cimcime az önce şarkıcı karısı binnaz çalıyo cigulının hani oynuyorum karşısındaa nasıl gülüyo kahaha atmya çalışıyo ama hıçkırıga boğuluyo sonra
bende öyle yapıcam kaynanamlar gidince mevlüt var ortada durmasın diye bagajda tutuyodum çıkarttırıcam eşime çünkü odada ben olmadımmı çok bağırıyo uyanık nasılsa anlıyo
merak ettim naapmış da bezdirmiş bu kadar görümceler dinlerim bi arabende bi tane var yaşıtız sağolsun çok iyidir hiçbişeyime karışmaz bi problemimiz yok.....
kesinl,kle araba büyük rahatlık evde..bugun ütü bile yaptım o sayede düşün artık...ayaklanana kadar bebek arabası sag kolum artık
ne güzel cnm iyi anlaşan gelin görümceye çok imrenıyoum daha dogrusu kafası uyuşan diyim bizim tek sorunumuz çok ayrı kutuplardan bakmamız
ah bılemıyorum vajınısmus hakıkaten cok zor..ama kilo vermektede zorlanıyorum..cok iradeliydim ama bu vaji beni çok değiştirdi o yuzden kendımı tutaıyorum eskisi kadar iradeli değilim nedendir bilmem çok yoruldum o yuzden galiba..eşim istiyor özellikle evlendık evlenelı bastan beri ben istemiyordum korkularım coktu ama su an o kadar değil ve sıcak bakıyorum..eşime söyledim zaten askilik çıkmassa yaşıyorsun dogum surecınde ama sonrasında 3 ay falan olmuyor dedim..o kadar süre yapmadık bunumu takıcaz gecer gider diyor bir bebeği herseyden daha cok ıstıyor bende oluruna bıraktım hayırlısı olsun..kımbılır işte belkı hemen olcak belkı zaman gecıcek bılemeyızz..Allah a bıraktım ben artık..hayırlısıysa olsun degılse olmasın dıyorum ne dıyım..dogum elbet zor helekı benım gıbı canı tatlı bırı ıcın ama daha ne kadar kacablırımkı
ah bılemıyorum vajınısmus hakıkaten cok zor..ama kilo vermektede zorlanıyorum..cok iradeliydim ama bu vaji beni çok değiştirdi o yuzden kendımı tutaıyorum eskisi kadar iradeli değilim nedendir bilmem çok yoruldum o yuzden galiba..eşim istiyor özellikle evlendık evlenelı bastan beri ben istemiyordum korkularım coktu ama su an o kadar değil ve sıcak bakıyorum..eşime söyledim zaten askilik çıkmassa yaşıyorsun dogum surecınde ama sonrasında 3 ay falan olmuyor dedim..o kadar süre yapmadık bunumu takıcaz gecer gider diyor bir bebeği herseyden daha cok ıstıyor bende oluruna bıraktım hayırlısı olsun..kımbılır işte belkı hemen olcak belkı zaman gecıcek bılemeyızz..Allah a bıraktım ben artık..hayırlısıysa olsun degılse olmasın dıyorum ne dıyım..dogum elbet zor helekı benım gıbı canı tatlı bırı ıcın ama daha ne kadar kacablırımkı
elif hadi geçmiş olsun cnm allh kabul ettsin atlattınız mevlütü insanın üstünden yük kalkıyoo denk gelemedik bi türlüü
sağol canım o kadar büyük bi yük kalktıki anlatamam yani
bugün kaynanam da gitti kaldık Rüyayla başbaşaaa bakalım nasıl olcak
elifim kaldınız kuzuyla başbaşa hadi gözün aydın..:82:
hehe ben hiç kıskanmayayım iyisimioohh kaynatmışsınız yine kaynanalar görümceler
siz beni kıskanın asıl benii 3 tane var bende :))
ama allah razı olsun hepsi çok iyidirler ..kayınvalidemde saolsun öyle.. severim hepsini allah herkesi öyle insanlarla karşılaştırsın..
anammmm kaldınız mı başbaşa..ee hadi o zaman şinci kolay gelsin sana....ben kızımla ılk yanlız kalmaya başladıgımda çok büyük bi iş basarmı gibi hissediyodum kendimisağol canım o kadar büyük bi yük kalktıki anlatamam yani
bugün kaynanam da gitti kaldık Rüyayla başbaşaaa bakalım nasıl olcak
ceylanım dende öyle hissediyorum bide şöyle dalarak uyutmayı başarsam çok çok büyük bi iş olcak ne biçim bebek anlamıyorum ki sabahtan beri uyanık ki saati geçti uyutmaya çalışıyorum bi sıkıntısı da yok emzirip yatırmıştım ne yaptıysam uyumadı dönencesini açtım, emziğini verdim dönence 20 dk da bitiyo 4kere çalıştırdım her bittiğinde uyanıp ağladı bide dakka başı emziğini düşürüp ağlıyo bi yemek ısıtana kadar 3kere yanına gidip geldim dalana kadar da başında bekliyorum emzik düşüyo yine cin gibi bağırıyo uyutana kadar tekrar acıktı emzirdim kaçtım yanından usullacık farkedip yine ağladı emziğini verdim şimdilik sustu napıcam bilmiyorum iki günlük yemek war da sonrası nolur bilmem
hehe sanki bu zamanları bende yaşamıştım
merak etme cnm bi muddet sonra düzene ikinizde alışıcaksınız yada kendı düzeninizi oluşturucaksınız yemek de yetişicek ev işide....rüya kuzusuda kendi başına oynayıp uyumayı öğrenecek...
ay o dönencenın müzigini bi gece 11 kez açtıgımı bılıyorum
eşimle kafayı sıyırmıştık artık bide klasık müzüik çaldıgı halde başka bişi çalsa düşünemiyorm bile
şanslısın yıne kardeşin var yanında...teyzeside zevkle bakıyodur zaten...benim telefonlar hiç susmuyo teyzeler dayı sağlsun sesini dinlemek için açıyolarnefes bıle alıp verse ikra çıglık atıyolar
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ikinci sayfaya düşmüş topikte yazım didim
elifçim düzen sağlanıyo yalnız kalınca olunyo oda zaten birileri varken mümkün değil yani kendi düzenini kuramıyosun maalesef ama kısa zamanda kurarsın sende umarım canım
bu topıc 2. 3. sayfalara düşmeye alıştı kuzumiyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ikinci sayfaya düşmüş topikte yazım didim
ooo kız bizim paşa 5 aylık olmuşwayt bee topiğimizin ilk bebişi koccaman oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?