Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hakkınızdan hayırlısı lsun cnm..gelişmeler hakkında bilgi vermek istersen yada paylaşmak istedigin bişi olursa nadir de olsa buralardayız:13:

oohh kaynatmışsınız yine kaynanalar görümceler

siz beni kıskanın asıl benii 3 tane var bende :))
ama allah razı olsun hepsi çok iyidirler ..kayınvalidemde saolsun öyle.. severim hepsini allah herkesi öyle insanlarla karşılaştırsın..

canım öncelikle h.g aramıza canı gönülden tebrik ediyorum seni vaji gibi bi sorunu yenmişsin..
bebiş konusuna gelince allah gönlüne göre versin inşallah istediğin zamanda gelsin bebeğin..

doğumdanda korkma sakın benim canımda çok tatlıdır acı eşiğimde düşüktür.. ben doğurduysam hemde normal epidural falanda almadan sen mutlaka doğurursun normal yada sezeryan olarak bunun için endişelenme bence çok erken daha doğum korkusunu düşünmek için..tabi kolay bi süreç değil ama alah yardım ediyo emin ol...

hehe ben hiç kıskanmayayım iyisimi
ne güzel cnm....herkez senın kadar şanslı olamıyo malesef...keşke bende bu kadar güzel kelimeleri hak edicek birilerinin gelini olsaydım...neyse bu günümüze şükür okuyanda beni çarmaga geriyolar sanır

sağol canım o kadar büyük bi yük kalktıki anlatamam yani
bugün kaynanam da gitti kaldık Rüyayla başbaşaaa bakalım nasıl olcak
anammmm kaldınız mı başbaşa..ee hadi o zaman şinci kolay gelsin sana....ben kızımla ılk yanlız kalmaya başladıgımda çok büyük bi iş basarmı gibi hissediyodum kendimi

ceylanım dende öyle hissediyorum bide şöyle dalarak uyutmayı başarsam çok çok büyük bi iş olcak ne biçim bebek anlamıyorum ki sabahtan beri uyanık ki saati geçti uyutmaya çalışıyorum bi sıkıntısı da yok emzirip yatırmıştım ne yaptıysam uyumadı dönencesini açtım, emziğini verdim dönence 20 dk da bitiyo 4kere çalıştırdım her bittiğinde uyanıp ağladı bide dakka başı emziğini düşürüp ağlıyo bi yemek ısıtana kadar 3kere yanına gidip geldim dalana kadar da başında bekliyorum emzik düşüyo yine cin gibi bağırıyo uyutana kadar tekrar acıktı emzirdim kaçtım yanından usullacık farkedip yine ağladı emziğini verdim şimdilik sustu napıcam bilmiyorum iki günlük yemek war da sonrası nolur bilmem

çok yorgunumm..
bugun ikra su yun küçülen kıyafetlerini kaldırıp yenılerını yerleştirdim...saklayacaklarımı ayırdım hedye gelenlerden giydirmeyeceklerımı ayırdım poff baya yorulmuşum..

hehe sanki bu zamanları bende yaşamıştım
merak etme cnm bi muddet sonra düzene ikinizde alışıcaksınız yada kendı düzeninizi oluşturucaksınız yemek de yetişicek ev işide....rüya kuzusuda kendi başına oynayıp uyumayı öğrenecek...
ay o dönencenın müzigini bi gece 11 kez açtıgımı bılıyorum
eşimle kafayı sıyırmıştık artık bide klasık müzüik çaldıgı halde başka bişi çalsa düşünemiyorm bile

ben uyumak üzereydim ama minik cadı uyumadı alemler yaa elbet bi düzen sağlarız da sağlayana kadar beni delirtmesse iyidir teyzesi geldi şimdi neyseki ona satarım akşamları

şanslısın yıne kardeşin var yanında...teyzeside zevkle bakıyodur zaten...benim telefonlar hiç susmuyo teyzeler dayı sağlsun sesini dinlemek için açıyolar nefes bıle alıp verse ikra çıglık atıyolar

ewet çok sewerek bakıyo zaten işten gelince ilk işi Rüyayı sevmek bide sadece keyfi yerindeyken sevmiyo, ağladığında da uyutmaya çalışıyo, altını değiştiriyo. çok komiğiz zaten ağlasa eşim, ben, kardeşim evin ayrı yerlerindeysek koşuyoruz halası da istanbulda, o da öyle telde bile duysa sesini çığlık çığlığa sewiniyo gripsiz her izin gününde bize koşuyo yollarda geçiyo kızın izni

elifçim düzen sağlanıyo yalnız kalınca olunyo oda zaten birileri varken mümkün değil yani kendi düzenini kuramıyosun maalesef ama kısa zamanda kurarsın sende umarım canım

elifçim düzen sağlanıyo yalnız kalınca olunyo oda zaten birileri varken mümkün değil yani kendi düzenini kuramıyosun maalesef ama kısa zamanda kurarsın sende umarım canım

ewet ewde bebekle ilgilenenler varken düzen sağlanmıyo gerçekten özellikle de en sinir olduğum yapma dediğim şeylerin yapılmasıydıneyse şimdi kendim oturtucam düzenimi belki zor olur ama çocuk bi öyle bi böyle aptala dönmez en azından

HAYIRLI CUMALAR ARKADAŞLARRR.....
iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım ikinci sayfaya düşmüş topikte yazım didim
bu topıc 2. 3. sayfalara düşmeye alıştı kuzum
ooo kız bizim paşa 5 aylık olmuş wayt bee topiğimizin ilk bebişi koccaman oldu

evet yaa zaman nasıl da su gibi akıyo maşallah.....
eymen i takiben arkanızdayız patikk kızım pazar günü tam 4 aylık oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…