- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.501
bizim de yarın kırkımız çıkıyoooobüyüyoruz
sağlık ocağına gitmem gerek ama kızım bugün huysuz biraz 7buçuktan beri uyanık yeni uyutabildim o da mıkırdanıyobiraz uykusunu alsın da hazırlayıp götürürüm ilk kez tek başımıza dışarı çıkças arabada ağlamaz inşallah
uöurduk gitti kırkımız 41 bile olduk :))) oyuncakları topladık geldik halasıyla teyzesi hediyeler almış Rüyama ama nedense kaynanamlarda da annemlerde de baya ağladı çok gazı oldu kaç kişi maymun olduk neler yaptık susmadı en uzun ağlamasını yaptı dün akşam susmayınca dayanamadım oturdum bende ağladım ne kötü bişey yaa derdine çare olamamak acı çektiğini göre göre elinden bişey gelmemesi
selam kızlar herkesler iyi sanırım oh bebişler büyüyo 40 lar çıkmışşş,4 aylar 6 aylar allahım bizede göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh hepimize..ben edirnede annemdeyim kar altında kaldık acık :) ancak telden bağlanıyorum..herkesleri öpüyoruz:89::89::89::89::89::89::89:
uöurduk gitti kırkımız 41 bile olduk :))) oyuncakları topladık geldik halasıyla teyzesi hediyeler almış Rüyama ama nedense kaynanamlarda da annemlerde de baya ağladı çok gazı oldu kaç kişi maymun olduk neler yaptık susmadı en uzun ağlamasını yaptı dün akşam susmayınca dayanamadım oturdum bende ağladım ne kötü bişey yaa derdine çare olamamak acı çektiğini göre göre elinden bişey gelmemesi
eylemm cnm nerlerdesin kız sen merak ettik seniii maşallh 23 haftalık olmşsunuzzzdimek annendesinn çalışmıyonmu sen
hayırlı cumalar hepinize kızlar
ohh hedıyeleri toplamışsınızz güle güle kullnınn evi yadırgıyoo bebişler eymnde neler çktiriyo banaaa en basiti sende gördünnn ne yaptığınıııı neresii ağrıdığını söyleyememesi çok kötü bişii gerçkten çok aciz hissedıorum o anlrda kndimii
canım benım çok haklısın..
bend gecelerı 4-5 saat uyuyorsam şükredıyorum gercektn...
allahım bunada şükür...
bende dun akşam gece 24:00 den sabah 04:30 a kadar nobetteydım..hiç uyumuycam sandım..erken yatmaya calısıyorum..çunku gecelerıgenelde ayakta oluyorum...
erken yatmazsam tum gun uykusuz kalıcam cunku..
40 ınınzda cıktı..kardesımın bebegınınde cıktı...buyumus..guzellemıs ıyıce bebegı...
allah saglık versın herkesınkıne...
fatoş serap ve çıçekten hiç haber yok muı kıslar..
özledım onları...hayırlı haberlr gelsın ınşallah..
olduk hayırlısıyla birsencim hedefim 30 şimdi bakalım günler geçmiyo ben raporluyum canım daha yeni 45 gün aldım mis gibi..eymenimizde kocaman olmuş maşallah sizeeeylemm cnm nerlerdesin kız sen merak ettik seniii maşallh 23 haftalık olmşsunuzzzdimek annendesinn çalışmıyonmu sen
dılayımm..nasıl gıdıyor bebegın...bız hıç uyumuyoruzz......
eylem kızzz senın hamılelık nasıl gıdyor...bulantın falan yok dımı....
maşallah sıze....
amın cnm hayırlı ve saglıklı bı ömur nasıp etsın rabbım...ceylanımm ee ikramızda bizi takıp edıyo arada bir aymız varyaaaa allh ç.ok uzun ömürler nasip etsinnn evlatlarımıza
maşallah size cnm 40 ı uçurmuşsunuz....uöurduk gitti kırkımız 41 bile olduk :))) oyuncakları topladık geldik halasıyla teyzesi hediyeler almış Rüyama ama nedense kaynanamlarda da annemlerde de baya ağladı çok gazı oldu kaç kişi maymun olduk neler yaptık susmadı en uzun ağlamasını yaptı dün akşam susmayınca dayanamadım oturdum bende ağladım ne kötü bişey yaa derdine çare olamamak acı çektiğini göre göre elinden bişey gelmemesi
selam cnm..bende kar ıstıyorummmm istanbul çok soguk ama kar yokk..bi sabah uyandıgımda heryer bembeyaz olsun istiyorum ama yagacagı yok....prensesin nasıl cnm...selam kızlar herkesler iyi sanırım oh bebişler büyüyo 40 lar çıkmışşş,4 aylar 6 aylar allahım bizede göstersin inşallahhhhhhhhhhhhh hepimize..ben edirnede annemdeyim kar altında kaldık acık :) ancak telden bağlanıyorum..herkesleri öpüyoruz:89::89::89::89::89::89::89:
görümcemle esra almış oyuncak haricinde öyle başka bişey weren olmadı o adet bizde yok heralde anlamadım yumurta fln da annem, teyzem, yengem koydu sadece kaynanam tarafından o tarz bişey de yapmadılar zaten kaynanam banyo yaptırırken de öyle bişeyler fln koymadı suya şimdi kim uğraşçak ama dimineyse öyle böyle atlattık
dönüşte lc nin fabrika satış mağazasına uğrayalım dedik eşim arabada rüyayı oyalayacaktı uyurken bıraktım cadı 10 dakka sonra uyanıp bağırmaya başlamış naptıysa susturamamış beni çağırdı denemeden 2 gömlek aldım esraya bıraktım o kasada kuyruk bekleyip ödedi bende emzirip sakinleştirdim artık gezmeler de haram sanırım
bi akşam oriona çıkmayı bi deniycez bakalım fenalık yapıcakmı yoksa bebek arabasında uyurmu onu görmek için bide ıslak mendili bitti almam lazım pompa almak istiyorum anneme bırakabilmek için ewde çok bunaldım ben yaa hele susturulamayan ağlamaları çok yoruyo çok üzüyo
bu kadarr olurrrr o titreşim bizimm kurtarıcımızdı eliff....müthiş işe yarıyo cnm fön makınesı bırde..bebekler bu tür sesleri dutdugunda hemen sakınleşiyorlar çünkü kendiilerini anne karnında gibi hissediyorlarmış...cnm yel cevizi kullan istersen gaz için çok iyi geliyo biz acak o şekılde çözüm bulmuştuk..diger gaz ilaçları hiç işe yaramadı...ewet canım bende bikaç saate şükrediyorum öyle olucak artık gündüzleri de dalıp uyumuyo yaa odadan çıktığım zaman hissediyomu napıyo anlamıyorum ki ben çıkınca bağırıyo gelip sakinleştiriyorum dalıyo yine kaçıyorum yine cıyak bu bebekler çok mu akıllı çok mu hisli çözemedim bazen benle dalga geçiyomuş gibi geliyo ben erken yatamıyorum 12den önce uyutamıyorum çünkü
annemlerde çok bağırdı dedim ya ne yaptıysak kar etmedi en sonunda annemle teyzem suda ılıtılmış papatya yağıyla karnına masaj yaptılar sakinledi rahatladı çok yorulmuş saatlerce uyudu sonra bide ufak gaz sancılarında karnına parkyataktan çıkan titreşimli müzikli gece lambasını koyuyorum titreşimi çok hoşuna gidiyo onu gezdirerek masaj yapıyorum bi süre sonra çıkıyo gazı bikaç gün önce keşfettim onu da baya kurtarıcı oldu benim için
kızlar sultan nerde doğumu yaklaşmış olmalı doğurmasın hatun haber alan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?