- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.521
kızlar benım kızım kaç gündür çok huysuz geceleri mis gibi uyuyan bebek sık sık uyanıyo...dişleri deli gibi kaşınıyo ve acayıp agresif oluyo....neşeli olunca tam oluyo ama kaşıntı başladıgı anda ikra su iptall...üst damagını elleyınce hissediyoum bi diş çıktı çıkacak...çarşamba hem aşı hem konrtol var bakalım dr amcamız ne dicekk...
bu arada yarın evliik yıl dönümümüz ama ikra su bu haldeyken anneme nasıl bırakıcam bılmıyorum..onunla yemege falan gitmek de mümkün değil...cimcimem yaa zamanlaması süper yanii
eşin dogru sölemiş cnm bencede hafta içi gidin daha sakın oluyo heryer...bebei için de süt sagarsan agladıgında verirsin problem olmaz gerçi emzirebilecegin yerde olur büyük ihtimal..e- bebek çok pahalı cnm sadece ıslak mendil kampanyası çok iyi onun..unı baby yenı dogan olanlR..ben zaten bı onu bide primanın kullanıyorum yoksa diger ısla mendıllerde kımyasal madde çok var..netden taffy baby bak bı cnm ben genelde ordan alışveriş yapıyorum bize yakın diye..gerçi torıum sayesındec artık herşey yakın oldu herşey var ordada ve daha uygun..ceylan gerçekten bu kadar olur :)) annemlerde gaz sancısı tutunca bi karışım hazırladılar biz hep onunla büyümüşüz dediğin ceviz, nöbet şekeri bide çörekotunu toz haline getirdiler gaza, bebğin midesine çok iyi geliyomuş, rahatlatıyomuş günde 2 kere emziğine az bişey sürüp ver dediler
hsonu istanbulda heryer kalabalık yaa forum istanbula gidelim dedik otoparkta bi kuyruk wardı ki sorma eşim dedi bu kalabalığa sokmayalım kızı bide mikrop fln kapmasın trafiğe de dayanamıyo çorludan sonra istanbul delirtiyo insanı bende c&a e bakmak istiyodum çok indirim warmış kıyafetlerim hep emzirmeye uygun değil bikaç tane üst istiyorum dışarda emzirmek için bide e-bebek e bakıcaktım pompa, ıslak mendil, emzirme önlüğü almak istiyodum. bide ew tipi anakucağı, salıncak tarzı bişey almak istiyoruz orda çok çeşit war onalra bakmak istiyodum kısmet olmadı h.içi annenlerde kalırsınız sakin olur avmler annenlerle gidersiniz dedi eşim
saol cnm...ıkra su o aşılarda hiç problem yaşamadı cnm aşıya gitmeden önce yarım fıtıl verdım onunda etkısı var sanırım patık sölemişti saolsun..ateş huysuzluk falan yapmadı..çrş. yin e öle yapıcam..:))) diyorum ya bazen sanki benle kafa yapıyo gibi geliyo öyle zamanlar buluyo ki dalga geçiyo resmen
ayy şu aşı zamanları çok zor olucak sanırım şubatta bizim de aşımız var 3 taneymiş sanırım napıcaz bilmem
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım inşallah bırakabilirsin de başbaşa romantik geçer
boşaltım cnmceylan özel mesaj atçam sana mesaj kutun doluymuş
eşin dogru sölemiş cnm bencede hafta içi gidin daha sakın oluyo heryer...bebei için de süt sagarsan agladıgında verirsin problem olmaz gerçi emzirebilecegin yerde olur büyük ihtimal..e- bebek çok pahalı cnm sadece ıslak mendil kampanyası çok iyi onun..unı baby yenı dogan olanlR..ben zaten bı onu bide primanın kullanıyorum yoksa diger ısla mendıllerde kımyasal madde çok var..netden taffy baby bak bı cnm ben genelde ordan alışveriş yapıyorum bize yakın diye..gerçi torıum sayesındec artık herşey yakın oldu herşey var ordada ve daha uygun..
toriumu da biliyorum ama hiç gitmedim nezaman niyetlensek çok doluydu kalabalıktı eşimin de öyle bi takıntısı war trafikte beklemeye dayanamıyo çok sinirleniyo başı tutuveriyo ben kullanınca da daha bi çıldırıyo istanbula hsonu gidişlerimiz dert yani :)) neler war orda bebek mağazası olarak?
biz alıştık sanırırım cnm trafik çilesine
e-bebek..kanz..c&a..monhecare..ve bır çok magaza..avcılar e 5 üsütnde yeni pelikan mall avm açıldı o daha güzel ama..onda süper magazlar var ve daha sakın bi yer..lcw nin bı yerı var orda fabrıka satış magzası gıbı büyük bebek için de herşey var..joker falan da var orda azız bebe var da var yani...
biz forum istanbula gittigimizde otoparka arabayı parkettık sonra bulana kadar dön dön durduk çok karışık orası ama içi güzel....oo iyiymiş bana lazım olanlar da bunlar zaten biliyorum açılışında başbakan gelmişti o trafiği bizzat çekenlerdenim ne yazıkki ama hiç gitmedim forum istanbul annemlere çok yakın kalıyo trafik derdi de olmuyo giderken o nedenle oraya gidiyoruz ama orda da aşırı kalabalık we otopark trafiği oluyo
o fitil nedir? daha bizim doktor ne fitil verdi ne de gaz ilacı şimdilik gerek yok dedi son gittiğimde
ben bu kadar para vermedım cnmnohudum bide pompa olarak ne kullanıyosun? memnunmusun? elektrikliler çok pahalı geliyo bana az kullanıcam bişey için okadar bayılmak istemiyorum lansinoh manuel almayı düşünüyorum 70 tl burdaki bi mağazada e-nenekte de öyle e-bebekte görmüştüm mandela mı ne onun elektriklisi kampanyadaydı 125 ti sanırım o olabilir en fazla yorumları da güzeldi. gerçi lansinoh unda yorumları güzel ama ocak annelerinde hiç memnun kalmayan bikaç kişi war aklım karıştı bide sağdığın sütü süt saklama poşetine mi koyuyosun? nasıl muhafaza ediyosun?
biz forum istanbula gittigimizde otoparka arabayı parkettık sonra bulana kadar dön dön durduk çok karışık orası ama içi güzel....
paranox ateş düşürücü fitil cnm...ben evden hiç eksık etmem onu ne olur ne olmaz diye her gittigim yere göürüyorum...bizde dr vermedı cnm ben kendım aldım...
ben ikeaya da alışık olduğum için oraya parkediyoruz arabayı sorun olmuyo hsonu hariç tabi :))
ben bu kadar para vermedım cnm
wee nın manuel pompasını aldım 18 tl... gayetde işime yaradı...senın dedıgın o otomatıklerı bebegi memeyi iyi çekemeyen anneler kullanıyo tatlım...sende gerek yok bu kadar pahalı bışeye bence...
sagdıgım sütü biberonda oda sıcaklıgında 6 saat buz dolabında 48 saat difireez de 6 ay saklaya bılıyosun cnm..tabı dıfrıze atmak için özle poşetler varmış ben hiç atmadım..biberona koyup anneme veriyodum...
elıf bended e var ondanewet canım bende bikaç saate şükrediyorum öyle olucak artık gündüzleri de dalıp uyumuyo yaa odadan çıktığım zaman hissediyomu napıyo anlamıyorum ki ben çıkınca bağırıyo gelip sakinleştiriyorum dalıyo yine kaçıyorum yine cıyak bu bebekler çok mu akıllı çok mu hisli çözemedim bazen benle dalga geçiyomuş gibi geliyo ben erken yatamıyorum 12den önce uyutamıyorum çünkü
annemlerde çok bağırdı dedim ya ne yaptıysak kar etmedi en sonunda annemle teyzem suda ılıtılmış papatya yağıyla karnına masaj yaptılar sakinledi rahatladı çok yorulmuş saatlerce uyudu sonra bide ufak gaz sancılarında karnına parkyataktan çıkan titreşimli müzikli gece lambasını koyuyorum titreşimi çok hoşuna gidiyo onu gezdirerek masaj yapıyorum bi süre sonra çıkıyo gazı bikaç gün önce keşfettim onu da baya kurtarıcı oldu benim için
sen hep sagarakmı verıyorsun nohudum...zaten bıberon a 120 cc doldursan bebişine 2 ögünlük yemek çıkar cnm..2 aya kadar 60 cc yetıyo 2 saat arayla 3 aydan sonra 12o cc 3 saat arayla..ben 150 cc verıyorum gerçi ancaq doyuyo...
bırsen kız ne kaaaa buyumus sıpannn...
evet şekerimmm büyüdük artıkkk sizde büyümüşsünüz 3 haftayı atlatmışsınız bak maşallhhh kızlar şükredin 3 saat deliksiz uyuyoısunuz ben saat başı ayaktayım deliksiz uykuu nedemek unuttummm çok afacan benim tospam
bırsen...5 aylık oldunuz halen uyumuyormu uzun...
gerçekten zor....
teşekkür ederim canım benimm zor günler yaşadım hemde cok ama geçti şükür.. inşllaah artık oluruna bıraktım heran herşey olabilir kısmetse eger bilemiyorum..aynen benmde o kadar tatlı ki canım bi kaş aldırmak bile çok zor bana neden bilmiyorum..artık korkuyu dusnmemeye calsıyorm zaten cnkii o zaman hersey zor oluyor dusunmemeye karar verdim..bakalım kimbilir bu ay hamile bile olabilirim bi sorun yoksa eger kısmetcanım öncelikle h.g aramıza canı gönülden tebrik ediyorum seni vaji gibi bi sorunu yenmişsin..
bebiş konusuna gelince allah gönlüne göre versin inşallah istediğin zamanda gelsin bebeğin..
doğumdanda korkma sakın benim canımda çok tatlıdır acı eşiğimde düşüktür.. ben doğurduysam hemde normal epidural falanda almadan sen mutlaka doğurursun normal yada sezeryan olarak bunun için endişelenme bence çok erken daha doğum korkusunu düşünmek için..tabi kolay bi süreç değil ama alah yardım ediyo emin ol...
kızlar merhaba işe başladığım için çok sık giremiyorum. ancak arada yazılarınızı okuyup sizlerden haberdar oluyorum. süt sağma pompasından bahsetmişsiniz. ben çalıştığım için hergün sabah süt sağıyorum. Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası var onu kullanıyorum ve çok pratik sabahları 5-10 dakikada sütü sağıp bırakıyorum. kızım mamayı almadı o yüzden çok işime yarıyor. öğlende eve gidip emziriyorum. ama çalışan anne olmak çok zor. kızım huy değiştiriyor. eve gittiğimde kucağımdan inmek istemiyor. çok zor uykuya dalıyor. uyandığında beni göremediği için herhalde endişe ediyor. uykudan uyanıp uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?