Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylan gerçekten bu kadar olur :)) annemlerde gaz sancısı tutunca bi karışım hazırladılar biz hep onunla büyümüşüz dediğin ceviz, nöbet şekeri bide çörekotunu toz haline getirdiler gaza, bebğin midesine çok iyi geliyomuş, rahatlatıyomuş günde 2 kere emziğine az bişey sürüp ver dediler
hsonu istanbulda heryer kalabalık yaa forum istanbula gidelim dedik otoparkta bi kuyruk wardı ki sorma eşim dedi bu kalabalığa sokmayalım kızı bide mikrop fln kapmasın trafiğe de dayanamıyo çorludan sonra istanbul delirtiyo insanı bende c&a e bakmak istiyodum çok indirim warmış kıyafetlerim hep emzirmeye uygun değil bikaç tane üst istiyorum dışarda emzirmek için bide e-bebek e bakıcaktım pompa, ıslak mendil, emzirme önlüğü almak istiyodum. bide ew tipi anakucağı, salıncak tarzı bişey almak istiyoruz orda çok çeşit war onalra bakmak istiyodum kısmet olmadı h.içi annenlerde kalırsınız sakin olur avmler annenlerle gidersiniz dedi eşim

:))) diyorum ya bazen sanki benle kafa yapıyo gibi geliyo öyle zamanlar buluyo ki dalga geçiyo resmen
ayy şu aşı zamanları çok zor olucak sanırım şubatta bizim de aşımız var 3 taneymiş sanırım napıcaz bilmem
bu arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım inşallah bırakabilirsin de başbaşa romantik geçer

eşin dogru sölemiş cnm bencede hafta içi gidin daha sakın oluyo heryer...bebei için de süt sagarsan agladıgında verirsin problem olmaz gerçi emzirebilecegin yerde olur büyük ihtimal..e- bebek çok pahalı cnm sadece ıslak mendil kampanyası çok iyi onun..unı baby yenı dogan olanlR..ben zaten bı onu bide primanın kullanıyorum yoksa diger ısla mendıllerde kımyasal madde çok var..netden taffy baby bak bı cnm ben genelde ordan alışveriş yapıyorum bize yakın diye..gerçi torıum sayesındec artık herşey yakın oldu herşey var ordada ve daha uygun..

saol cnm...ıkra su o aşılarda hiç problem yaşamadı cnm aşıya gitmeden önce yarım fıtıl verdım onunda etkısı var sanırım patık sölemişti saolsun..ateş huysuzluk falan yapmadı..çrş. yin e öle yapıcam..
bakalım ikra hnm bırakırsa güzel bi gün olur ınşallah...gerçi kızımlada güzell..

ceylan özel mesaj atçam sana mesaj kutun doluymuş
boşaltım cnm

toriumu da biliyorum ama hiç gitmedim nezaman niyetlensek çok doluydu kalabalıktı eşimin de öyle bi takıntısı war trafikte beklemeye dayanamıyo çok sinirleniyo başı tutuveriyo ben kullanınca da daha bi çıldırıyo istanbula hsonu gidişlerimiz dert yani :)) neler war orda bebek mağazası olarak?

biz alıştık sanırırım cnm trafik çilesine
e-bebek..kanz..c&a..monhecare..ve bır çok magaza..avcılar e 5 üsütnde yeni pelikan mall avm açıldı o daha güzel ama..onda süper magazlar var ve daha sakın bi yer..lcw nin bı yerı var orda fabrıka satış magzası gıbı büyük bebek için de herşey var..joker falan da var orda azız bebe var da var yani...

Son düzenleme:

oo iyiymiş bana lazım olanlar da bunlar zaten biliyorum açılışında başbakan gelmişti o trafiği bizzat çekenlerdenim ne yazıkki ama hiç gitmedim forum istanbul annemlere çok yakın kalıyo trafik derdi de olmuyo giderken o nedenle oraya gidiyoruz ama orda da aşırı kalabalık we otopark trafiği oluyo
o fitil nedir? daha bizim doktor ne fitil verdi ne de gaz ilacı şimdilik gerek yok dedi son gittiğimde

nohudum bide pompa olarak ne kullanıyosun? memnunmusun? elektrikliler çok pahalı geliyo bana az kullanıcam bişey için okadar bayılmak istemiyorum lansinoh manuel almayı düşünüyorum 70 tl burdaki bi mağazada e-nenekte de öyle e-bebekte görmüştüm mandela mı ne onun elektriklisi kampanyadaydı 125 ti sanırım o olabilir en fazla yorumları da güzeldi. gerçi lansinoh unda yorumları güzel ama ocak annelerinde hiç memnun kalmayan bikaç kişi war aklım karıştı bide sağdığın sütü süt saklama poşetine mi koyuyosun? nasıl muhafaza ediyosun?

biz forum istanbula gittigimizde otoparka arabayı parkettık sonra bulana kadar dön dön durduk çok karışık orası ama içi güzel....
paranox ateş düşürücü fitil cnm...ben evden hiç eksık etmem onu ne olur ne olmaz diye her gittigim yere göürüyorum...bizde dr vermedı cnm ben kendım aldım...

ben bu kadar para vermedım cnm
wee nın manuel pompasını aldım 18 tl... gayetde işime yaradı...senın dedıgın o otomatıklerı bebegi memeyi iyi çekemeyen anneler kullanıyo tatlım...sende gerek yok bu kadar pahalı bışeye bence...
sagdıgım sütü biberonda oda sıcaklıgında 6 saat buz dolabında 48 saat difireez de 6 ay saklaya bılıyosun cnm..tabı dıfrıze atmak için özle poşetler varmış ben hiç atmadım..biberona koyup anneme veriyodum...

öyleyse çok iyi yaa benim sütüm war çünkü sıkınca bile rahat geliyo ama sık sık dolarmı o biberon bende ucuz bişey alayım ozamn olmassa düşünürüz boşuna çok para vermeyeyim zaten her adım masraf

zaten bıberon a 120 cc doldursan bebişine 2 ögünlük yemek çıkar cnm..2 aya kadar 60 cc yetıyo 2 saat arayla 3 aydan sonra 12o cc 3 saat arayla..ben 150 cc verıyorum gerçi ancaq doyuyo...

elıf bended e var ondan
park yataktan çıktı tıtresımlı bende yapayım onunla masaj :))
aynen kız kardesımınkıdeoyle olmus
bugun konustuk..çok sınırlenmıs..kahvaltı hazırlamaya gıtmıs kendıne..cıyakkk...yanına gelınce susuyormus..
sanırım yanlız kalmak ıstemıyor ruya artık canımm...

zaten bıberon a 120 cc doldursan bebişine 2 ögünlük yemek çıkar cnm..2 aya kadar 60 cc yetıyo 2 saat arayla 3 aydan sonra 12o cc 3 saat arayla..ben 150 cc verıyorum gerçi ancaq doyuyo...
sen hep sagarakmı verıyorsun nohudum...

bırsen...5 aylık oldunuz halen uyumuyormu uzun...
gerçekten zor....

kızlarrr...taaaaaaa 150 200 sayfa oncekı yazları okudum...çok guzellllll...ne gunler geçmıs bu topıkte...

kızlar merhaba işe başladığım için çok sık giremiyorum. ancak arada yazılarınızı okuyup sizlerden haberdar oluyorum. süt sağma pompasından bahsetmişsiniz. ben çalıştığım için hergün sabah süt sağıyorum. Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası var onu kullanıyorum ve çok pratik sabahları 5-10 dakikada sütü sağıp bırakıyorum. kızım mamayı almadı o yüzden çok işime yarıyor. öğlende eve gidip emziriyorum. ama çalışan anne olmak çok zor. kızım huy değiştiriyor. eve gittiğimde kucağımdan inmek istemiyor. çok zor uykuya dalıyor. uyandığında beni göremediği için herhalde endişe ediyor. uykudan uyanıp uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyor.

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım benimm zor günler yaşadım hemde cok ama geçti şükür.. inşllaah artık oluruna bıraktım heran herşey olabilir kısmetse eger bilemiyorum..aynen benmde o kadar tatlı ki canım bi kaş aldırmak bile çok zor bana neden bilmiyorum..artık korkuyu dusnmemeye calsıyorm zaten cnkii o zaman hersey zor oluyor dusunmemeye karar verdim..bakalım kimbilir bu ay hamile bile olabilirim bi sorun yoksa eger kısmet

Canım Allah kolaylık versin uzun uyuyunca bile özlüyorum kızımı çalışmak gerçekten zor olsa gerek o kontrol etme huyu Rüyada da var uyanıp uyanıp gözlerini aralayıp bakıyo yalnızsa ağlıyo babası yada ben varsak devam çok akıllı bunlar yaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…