- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.541
hayır cnm anneme bırakınca sagıyordum sadece....elıf bended e var ondan
park yataktan çıktı tıtresımlı bende yapayım onunla masaj :))
aynen kız kardesımınkıdeoyle olmus
bugun konustuk..çok sınırlenmıs..kahvaltı hazırlamaya gıtmıs kendıne..cıyakkk...yanına gelınce susuyormus..
sanırım yanlız kalmak ıstemıyor ruya artık canımm...
sen hep sagarakmı verıyorsun nohudum...
işin zor valla senın cnm..5. ay bitti hala uyku düzenine alışamadıysa...ikra 12 dedınmı eger uyutma çabası içinde degilsek çok aglıyo beşige koydugumuz gibi uyuyo bu ara diş yüzünden huysuz yoksa 4-5 hatta 6 saat uyudugu bile oluyor..evet şekerimmm büyüdük artıkkk sizde büyümüşsünüz 3 haftayı atlatmışsınız bak maşallhhh kızlar şükredin 3 saat deliksiz uyuyoısunuz ben saat başı ayaktayım deliksiz uykuu nedemek unuttummm çok afacan benim tospam
bazen bende bakıyorum..hamılelıgımdekı endişelerımı okuyorum....zaman nasıl da çabuk geçiyomuş meger...kızlarrr...taaaaaaa 150 200 sayfa oncekı yazları okudum...çok guzellllll...ne gunler geçmıs bu topıkte...
ah cnm yaaa inan okuyunca ikiniz içinde çok üzülüyorum...keke herkez bebişini kendi büyütebilse...kim bakıyor bebişe cnm..kızlar merhaba işe başladığım için çok sık giremiyorum. ancak arada yazılarınızı okuyup sizlerden haberdar oluyorum. süt sağma pompasından bahsetmişsiniz. ben çalıştığım için hergün sabah süt sağıyorum. Milkway Süt Arttırıcı Mini Elektrikli Göğüs Pompası var onu kullanıyorum ve çok pratik sabahları 5-10 dakikada sütü sağıp bırakıyorum. kızım mamayı almadı o yüzden çok işime yarıyor. öğlende eve gidip emziriyorum. ama çalışan anne olmak çok zor. kızım huy değiştiriyor. eve gittiğimde kucağımdan inmek istemiyor. çok zor uykuya dalıyor. uyandığında beni göremediği için herhalde endişe ediyor. uykudan uyanıp uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyor.
Canım Allah kolaylık versin uzun uyuyunca bile özlüyorum kızımı çalışmak gerçekten zor olsa gerek o kontrol etme huyu Rüyada da var uyanıp uyanıp gözlerini aralayıp bakıyo yalnızsa ağlıyo babası yada ben varsak devam çok akıllı bunlar yaa :))
güldeciğim gaz ilaci verıyomusun bebişinee verıyosan hangi markaa gaz ialçlarıda kabız yapabilyoda
canım veriyorum zinco damla ve debridat diye bi şurup yazmıştı dr
ama kabız değil yapamıyo sadece yapınca sulu kakası sanırım benimkide dileğinki gibi kasları tam gelişmemiş dr a gidecez cuma bakalım o nedicek
bikaç gün yapmayınca pamuk çubuğuna zaytinyağı sürüp uyarıyorum poposunu arada işe yarıyo aradada yapmıyo yine..
elif rüya kuzunun fotolarını gördüm facede ayy maşallahh çok tatlı yaa allah nazarlardan korusun bütün bebekleri
benim bebeğimde su gibi yapıyor arada bir nasıl yani kasları gelişmemiş bana olur sulu yapabilir dediler bak pnik oldum şimdi hangi kasları gelişmemiş oluyor anlamadım canım bi açıklarmısın
gülşenim zor olmuş biraz ama sezeryandan iyidir canım ne güzel herkes doğurdu artık zapzupta tam 31inde kapanışı yaptı :))
canım benimki bebedorun eşim almıştı senin bebeğininkide arabada sustuğuna göre muhtemelen gaz sancısı canım benimkide krizlere girdi az önce gazını çıkardı uyuya kaldı şimdi.
canım veriyorum zinco damla ve debridat diye bi şurup yazmıştı dr
ama kabız değil yapamıyo sadece yapınca sulu kakası sanırım benimkide dileğinki gibi kasları tam gelişmemiş dr a gidecez cuma bakalım o nedicek
bikaç gün yapmayınca pamuk çubuğuna zaytinyağı sürüp uyarıyorum poposunu arada işe yarıyo aradada yapmıyo yine..
bende aynı ilaçları kullandım cnmm zinco tamamen bitkisel birkaç kere sap simpleks verdim o kabız yapıyo ondan sordum ne verıyon diye iyikide az kullanmışım sab ı haberlerde hep onu gösterıyolar çok tehlıkeli diye debrıdatı hala kullanıyorum rahatlatıyo eymeni poposunu çok uyarma erkek çocuğuyaa iiyi değilmişşş ama insan her yolu denıyoo bende kafayı yiycektimm bizimde bi ara problemimiz vardı öle ama şimdidüzene girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?