- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.561
patikim debrıdatı ne için kullanıyosun ne işe yarıyor ben bilmiyorumda
bağırsaklar için cnm oda gaz çıkarmasına kaka yapmasına yardım etiyo kısacası bağırsakları rahatlatıyo bide bana doktorum toz vermişti küçük poşetlerde tek yapımlık azcık suyla karıştırıp verıyodum eymen kayraya baya kullandım onu portakallı bi karışımdı
baan biogaia diye bir damla verdi doktor onu kullanıyorum bitkiselmiş ilaç karışımı yok tabiki zınk diye kesmiyo krizler yine devam ediyo benimkide bebedor eşim almıştı benimde bende tam yarım saat uğraştım bugün
valla benim sütüm az canım öyle ne üstüme çıkıyo nede bebek ağzından çıkardığında fışkırıyo sadece ve sadece sıktığım zaman fışkırıyo bugün ikl defa sağdım tek bi göğsümden 90 çıktı daha fazlada zorlamadım senin kaç çıkıyo
çok uğraşmamışsındır canım ben çok uğraştım tam yarım saat bizim aylı kilo alımımız 1 1200 civarı ama ben günde 1 veya 2 kez mamada veriyorum çünkü sütüm beslemiyo ilk 1 ay sadece 300 gr aldı benimki mecbur kaldık yane
evet canım aptamil veriyorum ama çok üzülüyorum bebeğime yetemediğimi annelik görevimi yapamıyomuşum gibi hissediyorum sütün yetmediği için neden böyle neden sütüm yok anlamadım söyle dolsun üstüme başıma taşsın istiyorum ama yok
haklısın cnm ama yapılacak bişi yok bazıları hiç veremıyo onları dşüün sen yine şanslısın bak anne sütüde vermeye çalışıyosun stress çok önmli süüttee sende kayınvalidene sinir oluyonya ondanmı kaçtı acaba ilk zamanlar emziremedinmi
emzirdim ilk zamanlar çok güzel sütüm vardı ama sonrada stresten her halde çekildimi ne oldu anlamadım zaten ilk ayda bebek doğru düzgün emmedi emme refleksi gelişmemişti neyse belkide ondan 300 gr aldı bidahada mama vermeden denemedim sütün yarayıp yaramadığını kayınvalideye sinirden yok ben biliyorum gidiyo geliyo bak senin sütün yok hiç fışırmıyo öyle olmuyo böyle olmuyo moralimi bozuyo moral vereceğine
kuru inciri demi var evde kaynatıyım bakalım kaç dakika kaynatçam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?