Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elif bak bişi yokmuş demekki o gazdıı öle her ağladığında endişşe etme cnmm benimkide katlanıyodu ağlarken fenalıktan yapıyo onlar öle bi gaz ilacı al eve senn dr vermedii mi

benimki kuduzluktan da ağlıyo muhtemelen zatüre geçirdik ya endişeleniyoruz bişey olduğunda alışıcam artık ağlamalarına salıncak gibi sallayınca susuyo, bide arabada susuyo ama ileri geri sallamaya da kol dayanmıyo sürekli arabada da gezemeyiz olucak artık napalım

elif nerlerde gezıyon senn başka topıklerde gezceğine buraya gel

ocak annelerinde geziyorumdur en fazla orda da artık pek hayat yok herkes doğurdu pek kimse giremiyo

canım bak boza dene günde 2-3 bardak içiyorum ben balaban boza çok güzel, malt içeceği deneyebilirsin ülkerin maltana var ananaslı ben onu seviyorum migroslarda satılıyo, sütlü tatlılar yapıp ye ben sürekli supangle yiyorum inciri de duymuştum bide tahin pekmez yiyebilirsin bunlar bende çok süt yapıyo dediğin gibi kıyafetlerime kadar çıkıyo ewdeyken dert diil de dışarda zor oluyo hsonu kırk uçurmaya gittik 3saat uyudu emmedi sonra emerken öbür göğsüm üstümü ıslattı göğüs pedi de vardı ama çıktı yinede erkekler de vardı utandım bu saydıklarımdan hergün yiyorum kilo alıcam belki ama napiim kızımın karnı doysun da gerisi boş

doktor tarttı 5 kg çıktı 12 gün önce 4400 dü 12günde 600 gr almış çok iyi buldu doktor bi bebek ayda en az 600 gr alması lazım Rüya daha 12günde alması gerekeni almış zaten sütün iyi yarıyo fln dedi bu yediklerimle alakası vardır belki süt gaz yapar diyolar ama ben ılık süt içiyorum soğuk süt gaz yapar diye biliyorum

dilay bide birsenin dediği gibi psikolojinin de etkisi vardır bence oğlunun iyiliği için kendini üzmemeye çalış canım çok iyi bakmamız lazım kendimize iyi beslenmemiz lazım ki yavrularımız da iyi olsun

elifçiğim alışırsınn alışırısn zamanla alışıyo tecrübelenıyo insan çok uyanık oluyo bu çocuklar anneyı mum etmeyı ii biliyolar valla maşallh rüya bebüşee çok güzel kilo almışş bizde oturuyoruz artık yatmak istemıyo kendini kaldırıyoo kafyaı bı gör yarıya kadr kalkıyo şimdide köşe minderi gibi oturuyoo sıpam benimm elif msne gelsene

teşekkürler cnm...
gazla boğuştugu için memeyı koparmaya çalışıyodr cnm..bizimde bugun aımız var ama cumaya erteledım yarın misafirlerim var ..ikra su aşıdan sonra huysuz olursa ıde ılgılenemezsem kötu olur benim için...bende gitmeden yine yarım fitil vericem inşallah..

ceylancığım allhh kocişinle ve kızınla uzun ömürler nasip etsin
aminn çok sagol cnımcım..hepimizin çekirdek yuvasına huzur versin inşallah..
elif rüya kuzunun fotolarını gördüm facede ayy maşallahh çok tatlı yaa allah nazarlardan korusun bütün bebekleri
evet bende gördüm çok datluu..hele saçlarıı..senın face bende yokk bebişinin resimleri varsa görmek isterim...
ayy bı solukda okudum maallah kız sen çok sabırlıymışsn aslında sancı gelıcekde ben eşime annemı uyutucam pehhh hiç sanmıyorum
maşallah sana cnm....

tek gögüzden 30 bazen 40cc cnm
kız daha ne olsun 90 cc süperrr...
ceylan nirdesin kız sen
cnm dün öglende ikra su yu anneme bırakmak için oraya geçtim akşamda eşimle kaçamak yaptım giremedim..
canım üzüldükçe sütün ddaha da azalır...yetersız oldugunu düşünme hiç bi zaman..benım ıkı kuzenımde bebeklerı emzıremedı ıkısıde sadece mamayla büyüdü halımıze şükredelim..hereyi kafana takma beslenmenede dikkat et bol bol akan üstünü batıran sütünde olur inşallah..
dilay inciri kaynatıp suyunu içsene bakalım sütü çok arttırıyomuş bide kırmızı et
bunu bende duymuştm ama denemedım hiç...
bu misafir kim acabaaa ne okuyosa kaç saattir:26:
bu topıc ın misafirleri eksık olmaz kuzum ben her geldigimde mutlaka var birileri...:)

maşallah paşaya artık köşe minderi gibi oturuyo yani

dün çok güzel bi gün geçirdim terapi tadında...ama bugun haberlerde defne joy un ölüm haberini okuyunca ördügüm duvar tekrar yıkıldı...bı anne olarak sadece çocugunu düşündüm
bu ara aklımda hep dogal felaketler var ve kızımı nasıl koruyabılecegim....rabbim sen bizleri kkoru yarabbim...

tüylerım tiken tiken oldu gulşenımmmmm

defne joy a bende çok üzüldüm benimde hemen bebeği aklıma geldi ne olucak diye allahım daha 2 yaşında anne bebegi allah hiç bir bebeği annesinden ayırmasın off çok canım sıkıldı

ceylancım sen 90 iyimi diyosun yani ne biliyim bende üzülüyorum öyle göğüslerim hiç sert değil hep yumuşak hiçte üstüme falan çıktığı olmuyo şu aralar benim çok sütümün olması lazım aslında ama dediğin gibi şükürler olsunki okadarda var hiç yok değil yinede o ona yetiyodur bide 2 aylık yaa benimki kaç cc içmesi lazım mama kutularında 90 yazıyo ama mamalar için

benim bebeğimde su gibi yapıyor arada bir nasıl yani kasları gelişmemiş bana olur sulu yapabilir dediler bak pnik oldum şimdi hangi kasları gelişmemiş oluyor anlamadım canım bi açıklarmısın

defne joy a bende çok üzüldüm benimde hemen bebeği aklıma geldi ne olucak diye allahım daha 2 yaşında anne bebegi allah hiç bir bebeği annesinden ayırmasın off çok canım sıkıldı

nohudt ve dılay bende duydum sımdı..çok uzuldumm..

canım mamalar daha uzun sure tok tutuyor..sende 2 saatte bır 90 cc versen yeter dılaycım...
yada aç olsa mutlaka ıster meme...

Son düzenleme:

90 cc iyi tabi cnm..ben 30-40 cc çıkarabılıyodm bi gögüsden..uan benım gögüslerde yumuşak ama süt olmadıgı anlamına gelmıyo bu bebek ne kadar çekerse süt o kadar geliyo onların agzına... 2. ayda 60 cc yetıyo dıye bılıyorum ama bebekler emdigi zaman doydugunda bırakıyo süre olarak 15 dk bir gögüs de cnm..bende öyle yani..

canım benimki 5 bilemedin en fazla 10 dakika duruyo 10 dk durduğuda çok nadir 5 dakikadada soluksuz emiyo emerkende zor yetiştiriyo yutmak için lok lok ses geliyo aç kalıcak diye korkuyorum valla nebilim sizde bıktınız benden

neden bıkalım cnm burda bulunma sebebımız bırbırımıze yardımcı olmak degılmı...
enım kız da ılk 5 dk lok lok sonrasında bı emıyo bı bana bkıyo oyun yapa yapa 15 dk tamamlıyoruz..doymuyo ortalığı yıar ogluşun cnm merak etme bence

canım daha ne olsun boşa stres yapma kendine maşallahı varmış sütünün ille üstünü mü batırması lazım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…