Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eliffffffffffim.ne kadar etkılendım...
allah herkese nasıp etsın canım benım...

elifçim günaydın nasılsın canım

Rüyayla uğraşıyodum yeni gördüm iyiyim canım hanfendi bugün neler yapçak bana onu bekliyorum :)) yaa kastı bana sanırım bütün gün hoplat zıplat gezdir eğlendir şaklabanlıklar yap yine durmaz yine durmaz uykusu gelir uyumaz uğraşır uyuturum en fazla 15 dakikaya eskisinden huysuz olarak uyanır akşam 6ya doğru bi uyuyo 7ye doğru babası, teyzesi geliyo yemeği hazırlıyorum sofraya uyanıyo onlara gülücükler, çığlıklar... karnı doyar, altı değişir yine uyur, 10 gibi uyanır bakınır, oynar 12 ye doğru yine karnı doyar altı değişir ve 12yi geçe uyur. benim suçum ne ben niye bütün gün ağlamasın diye kendimi telef ediyorum ve yine ağlıyo yine ağlıyo şaka gibi adını nazlı mı koysaydık diye düşünüyorum :)) bu gidişle benim dikişler zor geçer çok yoruluyorum

bi tek sen değilsin canım aynı şeyleri yaşıyan bende aynı durumdayım bide bizimki sürekli sallanıyo dur bakalım bunlar daha bişey değil her gün yeni bişeyler çıkarıyolar benimki öyle şahsen bide senin dikişlewrin geçmedimi canım daha

ewet benimki de öyle sürekli yeni bi icat çıkıyo oyuncaklarla oyalanmaya başlasa süper olucak da bide keşfettim derdimiz uykuya dalamamak sabahları çok iyiyiz gülücükler saçıyo ama öğlene doğru uykusu geliyo uyuyamıyo gözler kızarıyo ve derdimiz başlıyo bende inatla ayağımda yada kucağımda sallamıyorum yatağına koyup emziğini ağzına veriyorum öyle uyumaya alışması lazım alışana kadr çekicem biraz akşamüzeri de gece de kendi uyuyabiliyo çünkü bi gündüz öğrenemedik ışıktan desem akşamları da ışık war ses te var bakalım elbet alışıcak şimdi yatağında uyumaya çalışıyo oyuncaklarına bakıyo emziği düştükçe gidip veriyorum şimdilik sakiniz
dış dikişlerim ters bi hareket yapmadığım yada ağır kaldırmadığım sürece acımıyo ama içim çok ağrıyo göbek deliğimin yarım karış altından dikişlere kadar göbeğim ellesem bile acıyo hani biyerini vurdurursun morarır elleyince acır ya onun gibi bide kucağımda rüyayla kalkmaya çalıştığımda, onu yukarı doğru kaldırdığımda fln çok canım yanıyo normal hareketlerde bişey yok yani

keşke benimde öyle olsa oğlum sallanmaya alıştı sallanmadan uyumuyo velet benim dikişlerim okadr uzun süre sancı yapmamıştı demekki yapıdan yapıya fark oluyo bu arada sayfalar sende kaçıncı sayfada görünüyo bende bi sayfada 40 mj çıkıyodu şimdi ayarları karıştırırken bozdum 20 tane çıkıyo bi türlü düzelmiyo 40 lık vardı önceden şimdi yok ne kurcaladım sankim

merhaba kızlar maşallah sizler büyüttünüz kuzucukları. darısı bize İnşallah. sağlıkla doğurup büyütmeye.benimde canım babam hasta. günlerdir üzüntüden mahfoldum. Allahım bize bağışlasın İnşallah. geçen cuma çıktı hastaneden. orda kalıyordum bugün geldim. kanser teşhisi kondu. akciğer kanseri. kocaman bi leke varmış ciğerinde. kanser dedi doktor. bide ciğerleri ve kalbi sıvı toplamıştı. onu ameliyatla aldılar çok şükür. kanserde ilerleyen türden değilse İnşallah küçültüp ameliyatla alacaklarmış. öyle zorki Allahım kimseye yaşatmasın. şimdi daha iyi çok şükür. doktorda önemli olan moral dedi. İnşalllah gereken herşeyi yapacaz üzülmesin yeter demiş. şimdi patoloji sonuçlarını bekliyoruz işte. Allahım bize bağışlasın. onlar benden korkuyor ben onlardan. annem bi sürü şey hazırlamış kızıma. görseniz öyle güzellerki. Allahım üstümüzden eksik etmesin onları. Allahım kuzularımızıda bize bağışlasın İnşallah

bebekle mısafır agırlamak çok zor cnm haklısın...öyle böyle kazasız belasız memnun bir şekılde agırladım şükür misafirlerimi....kızım da gayet modundaydı maallah...halasının kucagına verdım ben misafirlerle ilgilendim...
ben hikayenı ocak annelerınde okumuştum cnm çok güzel....
kolay gelsıun canım..zor iş çok cocuklu..yardıma annen falan gelcekmı kuzum..
yokk cnm ne annemı herşeyi tek başıma yaptım sarma böregine kadar...ben garantıcıyım bıraz misafir gelecegi zaman haberli bir gün önceden başlar hazrlıklarım ve herşeyim hazır olur kımseye ıhtıyaç duymam...çoçuklarla biraz zor oldu ama hepsı o kadar tatlıydıkı allah dan keyıf aldıgım bi gün oldu cnm..
40 lık sayfa kalkmış cnm artık 20 lık çıkıyo senın yaptıgın bişi yok merak etme..
çok çok geçmiş olsun cnm babana acıl şifalar...
senın de az kalmış hayırlısıyla...

canım hikayeni çok güzel anlatmışsın allah evladınla sağlıklı uzun ömürlü bi hayat nasip etsin inşallah
amin canım hepimizinkilere inşallah
benim bebeğimde su gibi yapıyor arada bir nasıl yani kasları gelişmemiş bana olur sulu yapabilir dediler bak pnik oldum şimdi hangi kasları gelişmemiş oluyor anlamadım canım bi açıklarmısın
canım kakası için demedim yapamadığı için dedim dileğinkine anus kasları sıkı düzelir büyüdükce demiş
endişelenmene gerek yok yani benimkide sulu tapıyo yapınca o normal bişi
gülşenim zor olmuş biraz ama sezeryandan iyidir canım ne güzel herkes doğurdu artık zapzupta tam 31inde kapanışı yaptı :))
evet canım bidaha normal doğurmayı düşünmüyorum açıkcası :))
ayy canım yaa kaynanam yaptı bikaç kez ıkınmaktan canı çıkıyo çocuğun ne gibi bi zararı varmış keşke yapmasaydık ama ozamanda sancıdan kıvranıyo çocuk
bugün dr a gidecem bi soracam bakalım ne dicek..
kız 90 cc çıkıyomuş bi göğsünden daha nesi az az deme geri kaçar derler hiç üzülme bende aptamil veriyorum akşamları napim yetmiyo kuzuma ağzı ürekli açık cıyak cıyak bağırıyo akşamları bende dayanamayıp veriyorum,,kaynanama kalsa her ağladığında ver diyoda sadece akşamları veriyorum ben..napalım canımcım hiç verememekten iyidir en azından anne sütüde gidiyo midelerine bağışıklık sistemleri için buda çok faydalı..
tüylerım tiken tiken oldu gulşenımmmmm
canım benim her aklıma geldiğinde oluyorum diken diken :))
sultancım çoookk geçmiş olsun rabbim şifa versin babana bian önce
yarın da kızımın yarında 4. ay şısı var..dua edın nolur sorunsuz atlatalım inşallah...aylk kontrolüde var tabi kilosunu merak ediyorum....

inş. sorunsuz atlatırsın canım..bizde dün vurulduk hepatit aşımızı..
bu arada faceden davet yolladım canım sana..

elifcim hikayeni okuyamadım benim kuzu yine inemeye başladı ilk fırsatta okucam

2 gündür acayip sancısı var kaka da yapmadı inliyo yavrum yaa
bugün dr a gidecez kalça usg si için bu sıkıntılarıda anlatacam ne ilaç ne bişi fayda etmiyo bende okadar dikkat ediyorum yediklerime ama yokk bakalım hakkımızda hayırlısı..

çok sağol canım Allah razı olsun. evet az kaldı İnşallah ama babamdan aklıma bile gelmiyorki. misafirler içinde eline sağlık canım. iyi atlatmışsın stres yaptığın kadar olmamış neyseki.
yarın da kızımın yarında 4. ay şısı var..dua edın nolur sorunsuz atlatalım inşallah...aylk kontrolüde var tabi kilosunu merak ediyorum....
aşı diyince içim gidiyor. bebekler çok ağlıyor yaaa.

çok sağol canım Allah razı olsun. İnşallah Rabbim bize bağışlasın

sultancım çok geçmiş olsun canım benim allah acil şifalar versin sen kendinede dikkat et canım
saol gülşencim moral verdiğin için valla ama takmıyorum artık dediğin gibi yinede süt azda olsa çokta olsa en azından varya bebeğim emiyo ya şükürler olsun canım faceden bende sana yolladım kabul edersin herhal

rabbım şifa versın cnm inş.
evet cnm stres yaptığım kadar problem olmadı şükür...
aşııı ah aşıııı kızımın aglamasına dayanamıyorum aşı oldugunda ama saglıgı için şart...

GÜLŞEN sizede geçmiş olsun cnm...ates yapmamıştır umarım....
bugun kı kontrolde ıyı geçer inş.
face kabul ettim..oglun çok datlu yıldızı parlak bi çocuk olucak çok belli cnm çok sempatık duruyo resımde bıle maşallah...kuzularımızın hepsı bırbırınden lokummmmm....

sultancım gecmıs olsun..allah sıfa versın..allah basınızdan eksık etmesın babanızı.. ...

benım oglanda uykuya dalmakta orlanıyor..ozellıkle gunduz...
bazen karnı agrıyor...ıkına sıkıla uyanıyor sık sık uykudan...bolunuyor uykusu...
gecelerde bazen karın agrısından sık uyanıyor...
emzık tutmak ıstemıyor...meme emmek ıstemıyor..altı temız...ama ınatla uyumak ıstıyr..ıstesede dalamıyor..sonuç olaraktacıyak cıyakk bagrıyor...elımız ayagımıza dolanıyor...

Sultan geçmiş olsun canım Allah şifa versin kendini çok üzmemeye çalış son zamanlardasın

Dünden beri biriken çamaşırları yıkamaya ve kurutup ütülemeye çalışıyorum birazdan istanbula doğru yola çıkıcaz herkesler Rüyayı çok özlemiş yandık biz artık zaten göçebe gibi yaşıyoduk artık daha da beter olucaz heralde :)) kayınvaldemlere gitçes ilk pazar günü de annemlere geçicez çarşambaya kadar orda kalıcam eşim pazar döner arabayı bana bırakçak biz annemle teyzemle gezicez :)) kısmetse kızım iyi olursa tabi... bi gün ev gezmesi, bi gün de avm gezmesi yapıcaz gibi gözüküyo çarşamba akşamı da annemle beraber döneriz ev aldı başını gidiyo bozulan süpürgeyi de tamire vermiştik yeni geldi bakalım olmuşmu kaç gündür ev süpürülemiyo dağıldı da zaten bi toparlar temizleriz bide henüz uzun yolda rüyayla tek başıma çıkmaya cesaret edemem arabada uyuyo gerçi ama ne oluuur ne olmaz.

elifff okudum hikayeni canım negüzel anlatmışsın duygularını hepsi bi mucize işte

ceylancım ateş olmadı şükür biraz ağladı normal olarak sonra sustu ama akşamdan huysuzluk yaptı çok şükür iyi şimdi sende sorunsuz atlatmışsın oh negüzel

dilay kabul ettim kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…