- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.661
canım benim yakında anne olcan inş minik prensesinin gelmesine az kalmış hayırlısıyla...bende iyiyim sultanım adetim gecti yarında olmassam test yapmayı düşünüyorum...canım merhaba ben henüz anne adayıyım ama çok şükür iyiyiz sen nasılsın canım.
ay yerim ben onu ya gaz sancısı kotüdür ama 3 aydan sonra rahatlarsın canım öp benim icin prensesinini bende iyiyim kuzum durumlar aynı ama adetim gecti yarın test yapmayı düşünüyorum inş güzel haberler veririm hepinize...iyiz şükür kuzum biz sadece gaz sancısı çekiyoruz sen nasılsın nasıl gidiyo durumlar..
iyiyiz cnm sen nasılsın..nasıl gidiyo yoktun uzun zamandır...
patikkk dün kızıma verdim elma püresi çok güzel yedi bir dilimi amaaaaa sonra 5 -6 kere minik minik kusarak çıkardı hepsını ama böle böle midesi tatlara alışıcak inşallah...bugun eşim çalışıyo sevgililer günü yaklaştıgı için..bizde kardeşlerim ve kuzenler sinema keyfi yapıcaz hava çok güzel ikra suyuda artık annem dışarı çıkarıcak...istanbula bir türlü kar yagmadı yagacak gibi de degilll....[/B]
canım benim yakında anne olcan inş minik prensesinin gelmesine az kalmış hayırlısıyla...bende iyiyim sultanım adetim gecti yarında olmassam test yapmayı düşünüyorum...
ay yerim ben onu ya gaz sancısı kotüdür ama 3 aydan sonra rahatlarsın canım öp benim icin prensesinini bende iyiyim kuzum durumlar aynı ama adetim gecti yarın test yapmayı düşünüyorum inş güzel haberler veririm hepinize...
nohutum bende yiyiym canım kızlarada dedigim gibi adetim gecikti inş hamileliktendir... bu arada annemdeyim ben o yuzden fazla giremiyorum canım seni ve güzel prensesini kocaman öpüyorum...
hdi yaaaaaaa...mutlaka yazz senın için bakıcam topıc e sık sık ona göreee..inş hayırlı haber neyse onu verirsin cnm..nohutum bende yiyiym canım kızlarada dedigim gibi adetim gecikti inş hamileliktendir... bu arada annemdeyim ben o yuzden fazla giremiyorum canım seni ve güzel prensesini kocaman öpüyorum...
acon u bılmıyorum da ben genelde aqua diye bi markanınkını alıyordum..adetime 3 gün kala silik çıkmıştı adet günümde yine silik ama daha belirgindi...ve bu sililik anında degıl 15 dk sonra oryata çıkıyodu..hakkınızdan hayırlısı..arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugün adet günüm 4 , 5 gündür test yapıyorum acon marka ilk yaptıklarımda ne kadar zaman geçerse geçsin silik çizgi çıkmadı dün ve bugün ki testlerde bir kaç saat sonra 2. çizgi çıktı ve bu günkü dünkine göre daha belirgin bu testi kullanan var mı acaba herkesde mi böyle oluyor kafam karıştı offffff offffffff::
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım bugün adet günüm 4 , 5 gündür test yapıyorum acon marka ilk yaptıklarımda ne kadar zaman geçerse geçsin silik çizgi çıkmadı dün ve bugün ki testlerde bir kaç saat sonra 2. çizgi çıktı ve bu günkü dünkine göre daha belirgin bu testi kullanan var mı acaba herkesde mi böyle oluyor kafam karıştı offffff offffffff::
canım bızım oglan uyudu kalça usg sınde..ışıtme testını gectık.kalça usg ıyı çok sukur...saol canımcım inş. öyle olur evet lokum bunlar lokum bende senin kıza bakıyom şimdi allahım o ne güzellikk 41 kere maşallahhh
dilekcim senle ben 4 ay bunu çekecez sanırım sancılar ıkınmalar kaka sorunları napalım allah başka sıkıntı vermesin bunlar geçici..
bu arada dün kalça usg mız çekildi çok şükür çıkık falan yok ama açılarda ufak bi uyumsuzluk var çift bez bağla dedi dr hiç endişelenecek bişey değilmiş ama yinede tedirgin oldum ben..zaten zorla çektiler ağlamaktan canı çıktı sanırım ondan oldu bi kalçasında baya uğraştılar..
pamuk çubuğunuda sordum hiçbi zararı yok hergün yapabilirsin dedi..bikaç ay sonra düzelirmiş..
canım bızım oglan uyudu kalça usg sınde..ışıtme testını gectık.kalça usg ıyı çok sukur...
bızıde aıle hekımı 50 kezuyardı testlerını yaptır..ucretsız devlet hstanesı yapıyor dıye..oylece yaptırdık bız....
canım ıkımızde ugrascaz bebeklrle haklısın..çok skur..allah başka sıkıntı vermesın kuzum...
bu gunlerde gecer emeklrler yarın bugun...hıç canını sıkma kuşumm...
allah ısteyen herkese bebek versın ınsallah...
ceyln patık dılay elıf peklın serap sultan eylemm fatoşş..herkesı opuyorummm
canım bızım oglan uyudu kalça usg sınde..ışıtme testını gectık.kalça usg ıyı çok sukur...
bızıde aıle hekımı 50 kezuyardı testlerını yaptır..ucretsız devlet hstanesı yapıyor dıye..oylece yaptırdık bız....
canım ıkımızde ugrascaz bebeklrle haklısın..çok skur..allah başka sıkıntı vermesın kuzum...
sultanım ben test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım üzülmedim ama icim rahatladı varmı diye umutlanmıycam...ayyyy İnşallah canım yaaaa. İnşallah güzel haberler verirsin bize. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. dularımız seninle canımmm
yok canım negatif testim hayırlısı buymuş demekki ceylanım...hdi yaaaaaaa...mutlaka yazz senın için bakıcam topıc e sık sık ona göreee..inş hayırlı haber neyse onu verirsin cnm..
acon u bılmıyorum da ben genelde aqua diye bi markanınkını alıyordum..adetime 3 gün kala silik çıkmıştı adet günümde yine silik ama daha belirgindi...ve bu sililik anında degıl 15 dk sonra oryata çıkıyodu..hakkınızdan hayırlısı..
maşallah ogluşuna canım inş bizlerde o günleri görürüz hayırlısıyla seni ve ogluşunu kocaman öpüyorum...canım bızım oglan uyudu kalça usg sınde..ışıtme testını gectık.kalça usg ıyı çok sukur...
sultanım ben test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım üzülmedim ama icim rahatladı varmı diye umutlanmıycam...
yok canım negatif testim hayırlısı buymuş demekki ceylanım...
maşallah ogluşuna canım inş bizlerde o günleri görürüz hayırlısıyla seni ve ogluşunu kocaman öpüyorum...
üzüldüm canım yaa. olacak İnşallah canım. ama bak hala adet olmamışsın sonuçta. hala umut devam ediyor canım.
sultancım napalım hayırlısı böyleymiş yok canım ya bende umut kalmadı bu aya dair... inş bidaki aya güzel haberi veririm sizlere canım...ben şimdi cıkıyorum kendine ve bebişine cok iyi bak görüşmek üzre
maşallah cnm gözün aydın...az kaldı artık...bizde sizi öpüyoruz canımmm. Bizde bugün doktora gittim. Kızım maşallah kordonu çıkarmış boynundan çok şükür. Kilomuzda 2461 gram geldi doktorumuz artık bol bol yürüyeceksin dedi. Bugün başladık bakalım. 3 hafta sonrada çatı muayenemiz var inşallah.
sultanım ben test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım üzülmedim ama icim rahatladı varmı diye umutlanmıycam...
Yok canım negatif testim hayırlısı buymuş demekki ceylanım...
Maşallah ogluşuna canım inş bizlerde o günleri görürüz hayırlısıyla seni ve ogluşunu kocaman öpüyorum...
amin canım inş ama ben hala adet olmadım eger olmassam kan testi yaptırcam cuma günü gec döllenme olabilir diyo herkez hayırlısı olsun sultanım...canım Allah razı olsun. bu ay olmazsa öbür ay İnşallah meleğin gelir canım. Allahım bekletmeden göndersin İnşallah.
maşallah cnm gözün aydın...az kaldı artık...
hayırlısı buymuş cnm...melegin çok bekletmesın senı ınşallah...
canlarım kaç gündür yazamadım oğlum 2 gündür kahkaha atıyo gülerken cilli cilli bakışlarıyla beni takip ediyo kuzucum baya baya ilerletti herşeyi hergün büyüyoruz şükürler olsun
canım yaaa çok sağol. evet az kaldı çok şükür. inşallah bende sizin gibi sağlıkla kucağıma alır bugünlerinizi görürüm yaaa.maşallah cnm gözün aydın...az kaldı artık...
hayırlısı buymuş cnm...melegin çok bekletmesın senı ınşallah...
canım bencede yaptır. inşallah meleğin gelmiştir canım yaaa.amin canım inş ama ben hala adet olmadım eger olmassam kan testi yaptırcam cuma günü gec döllenme olabilir diyo herkez hayırlısı olsun sultanım...
amin canım inş...
oyyy yerim ben onu. demek kahkaha atıyor haaa. Allahım korusun canım yaaa.canlarım kaç gündür yazamadım oğlum 2 gündür kahkaha atıyo gülerken cilli cilli bakışlarıyla beni takip ediyo kuzucum baya baya ilerletti herşeyi hergün büyüyoruz şükürler olsun
İKRA SU DA ŞUAN BABASIYLA YERDE SÜRÜNÜYO:d
EMEKLEMESI AN MESELESİ BU KIZIN..ACELESI VAR HAYATA ATILMAK ADINA:d
BİRSEN CNM SANIRIM ELMA PÜRESİNE ALIŞTI YEDIRDIGIMDE ÇIKARMIYOR ARTIK...
SIRAA HAVUÇÇ DAAA....
afıyet olsun..iyiyiz cnm sen nasılsın..nasıl gidiyo yoktun uzun zamandır...
patikkk dün kızıma verdim elma püresi çok güzel yedi bir dilimi amaaaaa sonra 5 -6 kere minik minik kusarak çıkardı hepsını ama böle böle midesi tatlara alışıcak inşallah...bugun eşim çalışıyo sevgililer günü yaklaştıgı için..bizde kardeşlerim ve kuzenler sinema keyfi yapıcaz hava çok güzel ikra suyuda artık annem dışarı çıkarıcak...istanbula bir türlü kar yagmadı yagacak gibi de degilll....[/B]
evet cnım..dneyımlıyım..deneyımlı anne olmak bu demekki...bak hiç sıkıntı ypmadan yarın emekler bu gunler geçer demişsin
maşallah cnm testler iyi çıkmış gözünüz aydın...bende öpüyorum cnm...
oyy kolye cıkmıss...bizde sizi öpüyoruz canımmm. bizde bugün doktora gittim. kızım maşallah kordonu çıkarmış boynundan çok şükür. kilomuzda 2461 gram geldi doktorumuz artık bol bol yürüyeceksin dedi. bugün başladık bakalım. 3 hafta sonrada çatı muayenemiz var İnşallah.
allah hayırlıını vesın kuşummmm..tez zamanda gelsın bebeklernızzz...sultanım ben test yaptım negatif cıktı hayırlısı olsun napalım üzülmedim ama icim rahatladı varmı diye umutlanmıycam...
yok canım negatif testim hayırlısı buymuş demekki ceylanım...
maşallah ogluşuna canım inş bizlerde o günleri görürüz hayırlısıyla seni ve ogluşunu kocaman öpüyorum...
oyy maşllhhhhcanlarım kaç gündür yazamadım oğlum 2 gündür kahkaha atıyo gülerken cilli cilli bakışlarıyla beni takip ediyo kuzucum baya baya ilerletti herşeyi hergün büyüyoruz şükürler olsun
ekn mı emklıycek senın kız...maşallahh...İKRA SU DA ŞUAN BABASIYLA YERDE SÜRÜNÜYO:d
EMEKLEMESI AN MESELESİ BU KIZIN..ACELESI VAR HAYATA ATILMAK ADINA:d
BİRSEN CNM SANIRIM ELMA PÜRESİNE ALIŞTI YEDIRDIGIMDE ÇIKARMIYOR ARTIK...
SIRAA HAVUÇÇ DAAA....
caım benım.....amin canlarım amin bide ellerini keşfetti bir haftadır durmadan ellerine bakıyor ağzına götürüyor bir emişi var ellerini anlatamam sizi görende çocuğu aç bırakıyorum sanıcak valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?