Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

saol canımcım inş. öyle olur evet lokum bunlar lokum bende senin kıza bakıyom şimdi allahım o ne güzellikk 41 kere maşallahhh

dilekcim senle ben 4 ay bunu çekecez sanırım sancılar ıkınmalar kaka sorunları napalım allah başka sıkıntı vermesin bunlar geçici..

bu arada dün kalça usg mız çekildi çok şükür çıkık falan yok ama açılarda ufak bi uyumsuzluk var çift bez bağla dedi dr hiç endişelenecek bişey değilmiş ama yinede tedirgin oldum ben..zaten zorla çektiler ağlamaktan canı çıktı sanırım ondan oldu bi kalçasında baya uğraştılar..
pamuk çubuğunuda sordum hiçbi zararı yok hergün yapabilirsin dedi..bikaç ay sonra düzelirmiş..

saol canım maşallah kuzularımıza rabbim hepsine saglık versin inş...
bizim aşımızın biride pazartesıne kaldı onuda bı atlatalım saglıkla inşallah..
maşallah sizde de sorun olmamış..
ben kalça çıkıklıgı testı yaptrırmamıştım dr ısrarla söyledigi halde...hiç gerek görmedim sende endişelenme önemli bişi oldugunu zannetmıyorum...

dün bizim dr kontrolumuzde vardı kızımın maşallahı varmış...saglıgı gayet iyi kilo alımı çok iyi dedi..ek gıda için başlayalım demedi o yüzden ama ben elma püresi ve yogurtla başlıycam yavaş yavaş..bugun cam rende aldım kuzuma...bakalım işe yarayacakmı?
yarında hava bugunku kadar güzel olur inş.kızımla gezerız bıraz...iyi hafta sonu herkeze arkadaşlar...
[/B][/B]

slm kızlarr bizz dün ek besine başladıkk sağlık ocağına gttikkk başlayın artık dendi elma püresyle açılışı yaptık bgnde yoğurt mayaladımm ceyln o rende çok güzel bişi bnde aldım dün porselen aldım ben tshoptan cam yokmuş dün elma rendeledim püresyle verdim ilk su verıyolrmış ama çok minik oluyo zaten o rendede bnde beraber verdimm gecede hipp in kşık mamasından az bişi verdimm ilk adımı attık bgnde havuç la mndalina verdim azcıkk

klça çıkıklığına bizde baktırdık ultrosonla bakıldı bi sorun çıkmadı çok ş ükür cylan sen niye yaptırmadın gıs ben dün göz dr sine götürdüm eymeni bi şüphem yoktu maşşlhh görüyo takip edıyo bizxi ama içimde klmasın diye gtrdumm iyiymişş maşllhhh

ilk dogdugunda hastanede dr bakmıştı patık.. bi sorun görünmuyo istersenız bıde usg çektırın dedi bende gerek duymadım....rota virüs asısınıda yaptırmadım yaptırmıycam da...

göz için 6 ayda demişti biize dr...daha var bizimkine cnm...ikra su da çok iyi takıp edıyo dur bakalım zamanı geldiğinde mutlaka göturucem göz dr una..

o aşıyı bnde yaptırmıycammm cnm sonuçta ishal olunca dr ye göturuyoz az buçuk bilinçliyizzz dımek sizderbşlıycksınız hade bakelım hayırlı olsun vatana milleteee :) sen elmamı vercn şimdi

o aşıyı bnde yaptırmıycammm cnm sonuçta ishal olunca dr ye göturuyoz az buçuk bilinçliyizzz dımek sizderbşlıycksınız hade bakelım hayırlı olsun vatana milleteee :) sen elmamı vercn şimdi
aynen cnm...ivett elmayla başlıcam kısmetse...
götür götürr insanın içi rahatlıyoo çıkmaz bişide genede bilir kişiden onay almk istıyosunn
haklısın cnm..
ceylan ek besine başladım ama inş emmeyi bırakmaz korkuyomm

yok cnm yaa bırakmaz inş....artık ndıger tatlarada alışması lazım..

sultancım gecmıs olsun..allah sıfa versın..allah basınızdan eksık etmesın babanızı.. ...

sultan gçmiş olsun cnmm allh şifa versın babacığına

çok sağolun kızlar Allah razı olsun.Rabbim sizlerinde anne babasını üzerinizden eksik etmesin. sizleride evlatlarınızın üzerinden eksik etmesin evlatlarınızı size bağışlasın İnşallah. benimde az kaldı ama sanki bana hala karnımda duracakmış hep gibi geliyor. ya sizede öyle oluyormuydu yaaa. herşeyi hazırladım ama sanki hiiç acelem yok gibi yaaa. 10 martta doğum tarihine ve şekline karar verilecek. ama kordonu kızımın boynuna dolanmıştı 2 hafta önce İnşallah çıkmıştır çıkmadıysa kesin sezeryan dedi doktor. ama ben normal istiyorum yaaa. öncelikle sağlıkla gelsin kızım ama ne bilim işte.helede en son dileki görünce daha bi normal doğum isteğim arttı. ama bakalım kısmetimizde ne varsa onu görecez değilmi. maşallah sizin melekler büyüdü bile darısı bana İnşallah. sanırım sırada ben varım sonra eyleme geliyor sıra. Rabbim İnşallah peline fatmaya ayşegüle serapa ve isteyen herkese nasip etsin İnşallaaaah.

Son düzenleme:

amiiinnn..
canım bende öyleydim takii doğum sancım geldiği ana kadar hiç doğmayacak sanıyodum ama doğuyolar hiçbiri içerde kalmıyo merak etme sonrası cıyak cıyak kuzucuklar bol bol uyumanı tavsiye ederim şimdiden

bebişin boynuna kordon dolanmış bu zamanlarda oluyomuş kendiliğinden çözüyo genelde bebekler dileğinde dolanmıştı ama çözdü kendiliğinden onun bebişi endişelenme seninkiside çözer..
inş. dilediğin şekilde doğurursun bi sorun çıkmadan..

Selam topigın guzel annelerı nasılsınız bebıslerınız nasıl...

iyiyiz cnm sen nasılsın..nasıl gidiyo yoktun uzun zamandır...

patikkk dün kızıma verdim elma püresi çok güzel yedi bir dilimi amaaaaa sonra 5 -6 kere minik minik kusarak çıkardı hepsını ama böle böle midesi tatlara alışıcak inşallah...
bugun eşim çalışıyo sevgililer günü yaklaştıgı için..bizde kardeşlerim ve kuzenler sinema keyfi yapıcaz hava çok güzel ikra suyuda artık annem dışarı çıkarıcak...istanbula bir türlü kar yagmadı yagacak gibi de degilll....[/B]

sağol canım İnşallah yaaa. hayırlısıyla doğsaydı bi sağlıkla gelseydi kızım. uyku mümkün olmuyor canım yaa. ağrıdan sızıdan pek sıra gelmiyor uykuya. doğuncada zaten tam olacam herhalde ama sağlıkla doğsunda uykusuzluğada alıştık artık. İnşallah kordonda çıkmıştır. yarın görecez bakalım cadıyı kolyesini çıkarmışmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…