- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.681
cnm zaten geceleri bir kez mama veriyorum hiç olmasa arada ek gıda başlıyayım ve midesi alışsın istedim..hemşirede onayladı şimdi yogurt mayalıycam ikra su hanım için eşim iki yıldır yalvarıyo yogurdu evde mayalayalım saglıklı olur dıye ama yapmamak için neler yapıyordum dr dedi şimdi yapmaya başlıcamafıyet olsun..
ılk elm puresıylemı basladın kuşumm...bend 4,5 aylık bslıycam ınşallh..bızım oglanın bagırsaklarının çalısmsı ıçın..
pekı sen erken baslmdınmı ceylan..ben ılk bebekte 5,5 aylık baslamıstım az az..
evet cnım..dneyımlıyım..
hele emır gıbı ortalıgı bıbıınkatan..aglarken ateşe düşmüş gıbı bagıran..ve n yaprsam yapayım susmayan...
8 aylık oluncay kada gclerı benı 3-4 saat uyutan..
8 aylık olan kadar kendıde 15 dakıkda bı uyanan emen..ve gundz uykusud uyutamadıgım zor bır bebektı emir...
smdı o bıle 4,5 yasın gelmıs...ıkıncı kez anne olunca anldım zaman cbuk gıyor...sende hıç bı seyı sıkıntı yapma ceylanım..zaman su gıbı akıcak...
bır bakmısın ıkıncı bebgı ıstıyosunnn
klavyem bozk..hr tuşum bsmıyor..
oyy kolye cıkmıss...
allah hayırlıını vesın kuşummmm..tez zamanda gelsın bebeklernızzz...
oyy maşllhhhh
ekn mı emklıycek senın kız...maşallahh...
caım benım.....
kızlarrr ikra su artık bir keltoşşşşşşşş
saçlarını sıfıra vurdukk çok datluuu olduuuu kocaman gözlerii daha bi ortaya çıktıı
saçları daha saglıklı ve sık uzar ,nşallah..hergün badem yagı ve zeytın yagıyla masaj yapıcam...
ilk dogdugunda hastanede dr bakmıştı patık.. bi sorun görünmuyo istersenız bıde usg çektırın dedi bende gerek duymadım....rota virüs asısınıda yaptırmadım yaptırmıycam da...
İKRA SU DA ŞUAN BABASIYLA YERDE SÜRÜNÜYO:d
EMEKLEMESI AN MESELESİ BU KIZIN..ACELESI VAR HAYATA ATILMAK ADINA:d
BİRSEN CNM SANIRIM ELMA PÜRESİNE ALIŞTI YEDIRDIGIMDE ÇIKARMIYOR ARTIK...
SIRAA HAVUÇÇ DAAA....
amin canlarım amin bide ellerini keşfetti bir haftadır durmadan ellerine bakıyor ağzına götürüyor bir emişi var ellerini anlatamam sizi görende çocuğu aç bırakıyorum sanıcak valla
kızlarrr ikra su artık bir keltoşşşşşşşş
saçlarını sıfıra vurdukk çok datluuu olduuuu kocaman gözlerii daha bi ortaya çıktıı
saçları daha saglıklı ve sık uzar ,nşallah..hergün badem yagı ve zeytın yagıyla masaj yapıcam...
cnm zaten geceleri bir kez mama veriyorum hiç olmasa arada ek gıda başlıyayım ve midesi alışsın istedim..hemşirede onayladı şimdi yogurt mayalıycam ikra su hanım için eşim iki yıldır yalvarıyo yogurdu evde mayalayalım saglıklı olur dıye ama yapmamak için neler yapıyordum dr dedi şimdi yapmaya başlıcam
2. çocukmuuuu....durr yaa ne diyosunn kızımın her anını doya doya yaşıyayım bii..rabbim esirgesin büyük konuşmayayım tabıı..rabbim verirse kazayla başımızın üstünde yerı varama allah olmayanlara isteyenlere versin inşallah...
......................
valla emeklemeye başlarsa şaşmıycam şimdiden ufak ufak sürünüyoo...yürütec aldık günde 10 dk bırakıyorum içine çok mutlu oluyo kuzumm
ayy canım benim zaten onun o güzel gözlerine kurban olurum ben inşallah canım
HEHECanım o ne aşısı oluyo? ne zaman yapılıyo ve sakıncaları neler patikte sende yaptırmak istemediğinize göre vardır bişiy
Bİ SAKINCASI YOK CNM SADECE YARARININ OLMADIGINI DÜŞÜNDÜGÜM İÇİN YAPTIRMIYORUM BEN....ROTA VİRÜZ AŞISI..ZEHİRLİ İSHAL AŞISI 4.AYDA İKİ DOZ ŞEKLINDE VURULUYO TEK DOZU 130 TL....EKIM ANNELERINDE BU AŞIYI YAPTIRIPDA BEBEGİ İSHALE YAKALANAN OLDU VE BUNUN GİBİ BİRÇOK ÖRNEK VAR MALESEFF..
ayy ne güzel ek besin zamanı... bende erken başlamayı düşünüyorum 6aya kadar beklemem zaten şimdiden emziğiyle bişeyler tattırıyorum günde iki kere tepkilerini deniyoruz peyniri çok sevdi meselaa çok yalandı gülücükler attı
BENDE EMZIKLE TADDIRIYORDUM ZATEN...BELKIDE ILK BEBİŞ OLDUGU İÇİN HEYCANLANIYORUM ACELE EDIYORUM AMA HEMŞİREDE BAŞLA ZATEN MAMA VERİYOSUN GÜNDE BİR KEZ DEDİ...
hergün gelişiyolar gözlemlemek çok eğlenceli sanırım gittikçe daha da eğlenceli olucak bu seferki dede ziyaretlerimizde kızım herkese bol keseden gülücükler saçtı gülüp gülüp çığlıklar attı herkes mest oluyo tabi bide cilveli bakışlar fln yapıyo yandan yandan bakıyo gülüyo babam bayıldı
CİMCİMEEEEE CİLVE YPMAYADA MI BAŞLADIN SENNNNNN YERIM SENİİİİİ
ayyy yirim ben onuuu bizde düşünüyoruz kestirsekmi diye görümcem çok istiyo kestirin daha sağlıklı uzasın diyo ama çok güzel saçları kıyamıyorum şimdilik bakalım
İKRA SU'YUN SAÇLARI RÜYANINKI KADAR SIK OLSA KESMEZDIM CNM AMA ÇOK SEYREKTI HALASININ DÜGÜNÜNE KADAR BİRAZ UZAR VE SIK ÇIKAR HİÇ OLMASSA DİYE DÜŞÜNDÜM VEE KESTİM:d
bencede nohutum Allah isteyenlere versin şimdilik bize yeterarzumun yoğurt mayalama makinesi var bende onu merak ettim ama herşeyin de makinesi var artık herşeye de para yetişmiyo ilerde benimde elde mayalamayı öğrenmem gerekçek köy geliniyim ne de olsa neymiş öyle makine fln
Selam herkesee istanbul turumuzdan yeni döndük çok güzel geçti kızım maşallah çok usluydu cuma akşamından gittik kaynanamlarda kaldık pazar akşamı da annemlere geçtik bi yemek yedik eşim gitti arabayı da bana bıraktı ptesi annem teyzem ve Rüyam foruma gittik c&a dan gömlek aldım kendime emzirirken artık daha rahat olucak gömlek giyme adetim pek yoktur o nedenle bikaç tane aldım kızımla dışarı çıktığımda rahat emzireyim diye. yemeğimizi de yedik alışweriş bitince tatlımızı da yedik hiç problem çıkarmadı kızım arabasında bakındı durdu emzirme odaları olduğu için orayı tercih ettim istanbulda olan başka bi avm biliyosanız tavsiyelere açığım salı günü de ev gezmesine gittik hediyelerimizi topladıkseneye kışa giyebileceği çok güzel şeyler geldi çok sevindim
hepsiburadadan emzirme önlüğü, pompa fln sipariş etmiştim ben istteyken göndermişler dönüşte uğrayıp aldım akşam denerim sağmayı çünküm annemle geldik annem burdayken yarın gece sütümü sağıp kızımıda anneme bırakıp eşimle dışarı çıkmak istiyorum haftasonu da tekrar istanbuldayız pompa işe yararsa da bigün bırakır gezeriz
dilay günaydınnn oğluşun nasıl bakalım
sabah klavyem kılıtlendı..alıntı yaptım yzamadım..herkese slm kızlarr
gelemiyorum kaçgündür gelsemde yazamıyorum bi türlü oğluşum az uyuyo bu aralar
patik nohut ek besine geçmişsinizz ohh negüzel benimkide büyüse bianöncede şu gazdan kurtulsak
elifim gezmelerden dönmüşsün maşallah kız sana hiç durmuyon yerinde olmak isterdim
dilay allah yardımcın olsun canım yaa uyumayıncada çok huzursuz oluyo bu bebikler oku bol bol nazar aldı belki öyle videolar koymuşsunki facede gördümm maşallah diyeyim bende
ceylancım keltoş yapmışsınız kuzuyu gür gür saçlar gelsin peşine inş.
dileeekkkk özledim seni kızz hiç rastlaşamadık bebiklerden sonra
pelincim test negatifmiş hayırlısı olsun hakkında belkimde dedikleri gibi geç döllenmedir..
bu arada bizimde yarın kırkımız doluyo kızlarr
gulsen benımkıde senden 2 gun sonra 40 oluyor...
uyku uyuyormusn canım..be gecelerı yarım yamalak uyuyorum..
sorma patikim delircem çıldırcam fıttırcam resmen 3 gün oldu uyumuyo benimki ne gece ne gündüz artık uykusuzluktan takati kalmadı neden böyle anlamadım bir türlü dalamıyo uykuya haliyle benimde yorgunluktan uykusuzluktan sinirlerim yıprandı napıcam bilmiyorum
herkese slm kızlarr
gelemiyorum kaçgündür gelsemde yazamıyorum bi türlü oğluşum az uyuyo bu aralar
patik nohut ek besine geçmişsinizz ohh negüzel benimkide büyüse bianöncede şu gazdan kurtulsak
elifim gezmelerden dönmüşsün maşallah kız sana hiç durmuyon yerinde olmak isterdim
dilay allah yardımcın olsun canım yaa uyumayıncada çok huzursuz oluyo bu bebikler oku bol bol nazar aldı belki öyle videolar koymuşsunki facede gördümm maşallah diyeyim bende
ceylancım keltoş yapmışsınız kuzuyu gür gür saçlar gelsin peşine inş.
dileeekkkk özledim seni kızz hiç rastlaşamadık bebiklerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?