Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

cnm zaten geceleri bir kez mama veriyorum hiç olmasa arada ek gıda başlıyayım ve midesi alışsın istedim..hemşirede onayladı şimdi yogurt mayalıycam ikra su hanım için eşim iki yıldır yalvarıyo yogurdu evde mayalayalım saglıklı olur dıye ama yapmamak için neler yapıyordum dr dedi şimdi yapmaya başlıcam
2. çocukmuuuu....durr yaa ne diyosunn kızımın her anını doya doya yaşıyayım bii..rabbim esirgesin büyük konuşmayayım tabıı..rabbim verirse kazayla başımızın üstünde yerı var ama allah olmayanlara isteyenlere versin inşallah...
......................
valla emeklemeye başlarsa şaşmıycam şimdiden ufak ufak sürünüyoo...yürütec aldık günde 10 dk bırakıyorum içine çok mutlu oluyo kuzumm

kızlarrr ikra su artık bir keltoşşşşşşşş
saçlarını sıfıra vurdukk çok datluuu olduuuu kocaman gözlerii daha bi ortaya çıktıı
saçları daha saglıklı ve sık uzar ,nşallah..hergün badem yagı ve zeytın yagıyla masaj yapıcam...

ayy canım benim zaten onun o güzel gözlerine kurban olurum ben inşallah canım

ilk dogdugunda hastanede dr bakmıştı patık.. bi sorun görünmuyo istersenız bıde usg çektırın dedi bende gerek duymadım....rota virüs asısınıda yaptırmadım yaptırmıycam da...

Canım o ne aşısı oluyo? ne zaman yapılıyo ve sakıncaları neler patikte sende yaptırmak istemediğinize göre vardır bişiy

İKRA SU DA ŞUAN BABASIYLA YERDE SÜRÜNÜYO:d
EMEKLEMESI AN MESELESİ BU KIZIN..ACELESI VAR HAYATA ATILMAK ADINA:d
BİRSEN CNM SANIRIM ELMA PÜRESİNE ALIŞTI YEDIRDIGIMDE ÇIKARMIYOR ARTIK...
SIRAA HAVUÇÇ DAAA....

ayy ne güzel ek besin zamanı... bende erken başlamayı düşünüyorum 6aya kadar beklemem zaten şimdiden emziğiyle bişeyler tattırıyorum günde iki kere tepkilerini deniyoruz peyniri çok sevdi meselaa çok yalandı gülücükler attı

amin canlarım amin bide ellerini keşfetti bir haftadır durmadan ellerine bakıyor ağzına götürüyor bir emişi var ellerini anlatamam sizi görende çocuğu aç bırakıyorum sanıcak valla

hergün gelişiyolar gözlemlemek çok eğlenceli sanırım gittikçe daha da eğlenceli olucak bu seferki dede ziyaretlerimizde kızım herkese bol keseden gülücükler saçtı gülüp gülüp çığlıklar attı herkes mest oluyo tabi bide cilveli bakışlar fln yapıyo yandan yandan bakıyo gülüyo babam bayıldı

ayyy yirim ben onuuu bizde düşünüyoruz kestirsekmi diye görümcem çok istiyo kestirin daha sağlıklı uzasın diyo ama çok güzel saçları kıyamıyorum şimdilik bakalım

bencede nohutum Allah isteyenlere versin şimdilik bize yeter arzumun yoğurt mayalama makinesi var bende onu merak ettim ama herşeyin de makinesi var artık herşeye de para yetişmiyo ilerde benimde elde mayalamayı öğrenmem gerekçek köy geliniyim ne de olsa neymiş öyle makine fln

Selam herkesee istanbul turumuzdan yeni döndük çok güzel geçti kızım maşallah çok usluydu cuma akşamından gittik kaynanamlarda kaldık pazar akşamı da annemlere geçtik bi yemek yedik eşim gitti arabayı da bana bıraktı ptesi annem teyzem ve Rüyam foruma gittik c&a dan gömlek aldım kendime emzirirken artık daha rahat olucak gömlek giyme adetim pek yoktur o nedenle bikaç tane aldım kızımla dışarı çıktığımda rahat emzireyim diye. yemeğimizi de yedik alışweriş bitince tatlımızı da yedik hiç problem çıkarmadı kızım arabasında bakındı durdu emzirme odaları olduğu için orayı tercih ettim istanbulda olan başka bi avm biliyosanız tavsiyelere açığım salı günü de ev gezmesine gittik hediyelerimizi topladık seneye kışa giyebileceği çok güzel şeyler geldi çok sevindim
hepsiburadadan emzirme önlüğü, pompa fln sipariş etmiştim ben istteyken göndermişler dönüşte uğrayıp aldım akşam denerim sağmayı çünküm annemle geldik annem burdayken yarın gece sütümü sağıp kızımıda anneme bırakıp eşimle dışarı çıkmak istiyorum haftasonu da tekrar istanbuldayız pompa işe yararsa da bigün bırakır gezeriz

ayy canım benim zaten onun o güzel gözlerine kurban olurum ben inşallah canım

HEHE
VALLA HERŞEYİN MAKİNESİ VAR EEEEE BİZ NE İŞE YARIYORUZZZZ

OHHH HAYIRLI OLSUN CİCİLERİNİZ...ELİF BEN KIZIMI KISKANIYORUM ARTIKK O KADAR ÇOK ELBİSE VS GELDİKİ MODELLER ŞAHANEE Bİ ONUN DOLABINA BAKIYOM BI BENIMKINEEE PEHHH DİYORUM:d
PELIKAN MALL...VE TORIUM AVM...BEYLİKDÜZÜ MİGROS (AMA ORASI KÜÇÜK GELİR SANA:)
GEZ BURALARI BACIMM GÜZEL YERLERR..BEBEKLE GEZİLEBİLECEK EN RAHAT YERLER DAHA DOGRUSU KIŞIN:d

iyi geceler kızlarr monitörüm arızalı canı isterse görüntü oluyo istemesse kapkara bi ekrann giremyomm bide ek besine geçtikyaa yoğun geçiyo günlerimiz taze sıkılmış meyve suyu hergün küçük şişeye yoğurt mayalıyorum oğluşuma genelde taneli verdim meyve sularını karıştırıp shake yapıyom bgn ıspanakta ekledimm içine şuana kadr ilk elma ile başlamıştık havuç azcık mandalina cicibebe ıspanak bide yoğurt tattı bizim paşa yoğurta pek sıcak bakmıyoz ama verıyom azar azar bgn içine bebe bisküvisi ufaladım öle daha güzel yedi arada hazır karışık meyve pürelerinden verıyorum ama kendim daha çok yapıyom bide kaşık maması aldım birkaç çeşit hipp in gece mamasını bebelac ın aldım bide onları yapıyoz emzirme de devam edıyo tabi ek besine geçince zor oluyoo insan hep düşünüyo ne versem ne yapsam diye hep faydalı bişiler yedirmek istiyosun ayrıyetten eymen kayram çok büyüdü maşallhh gün gün hareketler çok farklılıaşıyooo evimizin neşesi artıkk öle sesler çıkarıyokiii eşimle benii delirtiyoo severken paylaşamıyoz ses çıkartıyo hane ağzına ben hafif dokunuyom değişik sesler çıkıyoya ona alıştı iki gündr çok hoşuna gidiyo memesinii şekilden şekile sokuyo ağzından çıkarıp yine kendi takmaya çalışıyo oyuncklarını tutuyo oynuyo gün geçtikçe ilerlemeler çok oluyo kızlar dahada bi sevılıyo bu sıpalar çok yazdım galibaaa öptüm hepinizi

ceylancığım ikramızda elmayı sevmiş yarasın kuzuyaaa havucuda severrr kesinnn ben elmyla karıştırıyomm bazen aaa bide eymn armut ve muzda tatttı onları unutmuşummm :)elifim sende gelmişin hoşgeldinnn iii gezmelere bşladınız artıkkk iyi seyahatler size ist çorlu arası

dilay günaydınnn oğluşun nasıl bakalım

sorma patikim delircem çıldırcam fıttırcam resmen 3 gün oldu uyumuyo benimki ne gece ne gündüz artık uykusuzluktan takati kalmadı neden böyle anlamadım bir türlü dalamıyo uykuya haliyle benimde yorgunluktan uykusuzluktan sinirlerim yıprandı napıcam bilmiyorum

herkese slm kızlarr
gelemiyorum kaçgündür gelsemde yazamıyorum bi türlü oğluşum az uyuyo bu aralar

patik nohut ek besine geçmişsinizz ohh negüzel benimkide büyüse bianöncede şu gazdan kurtulsak

elifim gezmelerden dönmüşsün maşallah kız sana hiç durmuyon yerinde olmak isterdim

dilay allah yardımcın olsun canım yaa uyumayıncada çok huzursuz oluyo bu bebikler oku bol bol nazar aldı belki öyle videolar koymuşsunki facede gördümm maşallah diyeyim bende

ceylancım keltoş yapmışsınız kuzuyu gür gür saçlar gelsin peşine inş.

dileeekkkk özledim seni kızz hiç rastlaşamadık bebiklerden sonra

pelincim test negatifmiş hayırlısı olsun hakkında belkimde dedikleri gibi geç döllenmedir..

bu arada bizimde yarın kırkımız doluyo kızlarr

sabah klavyem kılıtlendı..alıntı yaptım yzamadım..
ceylan keltoş olmus kızın..ınşallah daha gur çıkar saclar..

elıfcım çok gezdınız maşallah..
bızımde kırkımız cıkmasına az kaldı..bızde dun gezdık..ama çok degıl
alısverıs merkesıne gıttık..1-2 saat dolandık....
dılay senın oglan çok seker..vıdeonuu gormedım ben...bende bakayım dur...

eylem nerlerde gırmıyormu acepp...
gulsen bende senı ozledım...
benım oglan çok köpük köpük kaka yapıyor senın kı de oylemı...

pelincim test negatifmiş hayırlısı olsun hakkında belkimde dedikleri gibi geç döllenmedir..

bu arada bizimde yarın kırkımız doluyo kızlarr

gulsen benımkıde senden 2 gun sonra 40 oluyor...

uyku uyuyormusn canım..be gecelerı yarım yamalak uyuyorum..

gulsen benımkıde senden 2 gun sonra 40 oluyor...

uyku uyuyormusn canım..be gecelerı yarım yamalak uyuyorum..

evet canım kırkları çıkaracaz allahın izniyle
günü gününü tutmuyo canımcım yaa ama en az 4 5 kez kalkıyorum uyku araları çok uzun değil kuzumun

kakasında köpük rastlamadım benimkinin ama çok zorlanıyo yaparken

saol dilekçim benimkinin ne gaz nede başka bi sıkıntısı yok ama uyumuyo işte nedendir bilmem bir türlü dalamıyo

Selam kızlar dün giremedim annemle temizlik yaptık gerçi genelde annem yaptı ben Rüya ile uğraştım internetten sipariş verdiğim lansinoh mabuel pompa geldi gelirgelmez bi heves denedim çok hoşuma gitti çok basit bişeymiş kızımı emzireli 2 saate yakın oluyodu sağmaya başladım birinden 80 ml, diğerinden 60 ml çıktı. toplam 140 ml. 60 ml çıkandan sağdıktan sonra emzirdim emip uyudu. dün de birinden 70 ml sağdım toplamda 210 ml oldu. akşam eşimle dışarı çıktık Rüyayı anneme bırakıp 7buçuk gibi çıktık gece 1e geliyodu döndük. ilk acıktığında 85 ml içmiş, sonraki acıktığında da 70 ml. bıraktığım süt yetmiş artmış yani sevindim hiç huysuzluk da yapmamış kızım maşallah artık demekki sütümü sağıp kızımı bırakabilicem çok sevindim. dün gece eşimle başbaşa gezmek o kadar iyi geldi ki ikimize de hasta olmamıza rağmen ewe çok mutlu döndük.
istanbula fln gittiğimde en korktuğum şey bayaa uğraşıp kurduğumuz saat düzeninin bozulmasıydı ama kızım sağolsun aynı saatlerini koruyo böyle çok güzel oldu uyku düzenimiz değişmesini istemiyorum hem Rüya uykusunu alıyo neşeli oluyo hem biz
kızım gün günden değişiyo bu arada babasıyla teyzesi 3gün görmedi ewe geldiğimizde hayran aldılar gülerken çığlıklar atmaya başladı istanbulda, keyfi yerindeyse karşısındaki gülünce o da gülüyo bide artık dönencesiyle çok güzel oyalanıyo o hayvancıkları gözünü ayırmadan takip ediyo gülücükler atıyo agulanıyo onalra izlemeyi çok seviyorum. geçen hafta hayvancıklar durduğunda ağlardı ben gelip tekrar açınca kaldığı yerden devam ediyodu artık ağlamıyo onlar durunca keşfetti ki tepinirse onlar da hareket ediyolar tepine tepine ayaklarını dayayabileceği biyere geliyo yatakta sonra da ayaklarıyla zıplar gibi yapıp yatağı sallıyo kendi kendini eğlendiriyo çok komik artık dönmeye çalışmaya da başladı biraz yan döndürüyo kendini ama herzaman değil ayy ne çok anlatmışım

dilayım Allah kolaylık versin inşallah çabuk atlatır bu uykusuz dönemi bazen Rüya da gündüz uyku saatlerinde dalmakta zorlanıyo çok huysuz oluyo o zaman ama uyuyo sonra uyanınca keyfi yerine geliyo. gülşenin dediği gibi nazar olmuş olabilir bol bol oku bence
gülşen sizde kırklanıyomuşsunuz gözünüz aydııın sıra dilekte :))

allh yardım etsin cnm ilk zmanlar öle oluyo be bitanem birazcık sabret sonraa düzeliyooo çocukların huyları çok çabuk değişiyooo senin annen yakındaydı galiba anneciğin gelsinde 1 saatçik uyu senn 10 dk uyku bile bana 10 saat gibi gelıyodu

güldeciğimmm sende görücen inşş o günlerii çok az kaldı merak etme gaz çoğu çocukta belli bi zaman oluyo sonraa düzene giriyo merak etme hep böyle gitmiycek ama geçene kadr anasını ağlatıyo insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…