Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aman elıfcım..bebeksız hatun gıbı doya doya gezmıssın...ben dun 40 dakkalıgına dsarı cıktım..çıkarken emzırdm..uyudu..çıktım koştura koştura..eime bıraktım bebegı...
40 dakka sonra telefonum caldı..açtımkı sadc bebek cıyaklamsı gelıyor..telefonu nasl kapattım bılmıyorum..koşa koşa ev geldım...
ben manuel pompadan almıstım..bıberonu vs uzerınde..ama acayıp kullanıssız..memelerm kopcak gıbı oldu sagarken..genzın kaçmasn dıye sütü bıraz sagıp goğsü rahtlattıktan sonra emzırdım bır sure..ama artık kullanmıyorum..çok acıyor..bebegımde buyudu..artık sütlerle mucadele edebılıyor..bıde genzıne kaçsa bile çabuk öksuryor artık..önceden baya bı nefessız kalıyordu..
rüya ya bak hele...neler neler yapıyor...kardesımınkı de ruya gıbıymıs...16 gun bıle nasıl farkedıyor elıfcım...maşallah dik saçlı ruya ma..
saol dilekçim benimkinin ne gaz nede başka bi sıkıntısı yok ama uyumuyo işte nedendir bilmem bir türlü dalamıyo
dılay ım.sanırmuykuya dalamama alışkalıklada alakalı... emırden bilıyorum..gecelerı 50 kere kalkardı.inanmıycaksın ama belkıde daha fazla uyanırdı...tekrar az emıp uykuya dalardı..bazı bebekler uykuya memeyle dalarmıs..o yuzdende uyanınca meme ıstermış..yoksa dalamazmışş...senın emırde oyle mı acepppp..bu emırler uykuya zor dalıyor kuzum...bızım emı hala aynı...gözleri ınatla kapanmaz...uykuya yenık düşmz asla..su uyur emır uyumaz..
benımkı kopük köpük yapıyor gulsenımmm....benımde gece sık uyanıyor...ama 4 den sonra uyumuyorum ztaen..ıkınma saatı gulşen teyzesı..bızdede alışkanlık yaptı...4 de kaka saatı..sonrasındada süreklı mızklama ıle geçıyor..10 dakıka uyuyor..2 dakıka mızıklanıyor..uyutmuyor..ta ki 7 ye kadr..

Son düzenleme:
senın pc su kaynatmaya başladı desene oooooooooo siz baya baya balamısınız ek gıdalara biz elma yiyoz sadece havuc a geçmedım bu ara daha sık emzırmeye başladım memeyı bırakıcak korkum başladıı...o emdıkçe sütde çogalıyo zaten...paşaa artık adam oluyo yanıı hareetler ne kadar d deişiyo gün geçtikçe gerçekden...maşallah kuzularımızaa...ikra su da bu ara emzıgını tutup sağ ve sol damaklarında emıp dişlerini kaşıyoo çok komık oluyo...salyalar yüzünden evi su basacak yakındaa
eşimde geçen muz taddırdı ama çok az...bugun 4.5 aylık olduk 15 gun daha geçsin de bende düzenlı verırım artık..
bol bol oku cnm bırde ayagında sallamayı denesen..ikra su uykuya dalmakda zorlandıgında alıyorum ayagıma sarıyorum kollarını bı güzelll anında kapanıyo gözler...
geçer gülşencim merak etmeee o kadar hızlı buyuyolarkıı....
evet kızım keltoş olduu..herkez bı kıza kellık bu kadar yakışır dıyo...büyüyüncede arada tarz yapsak mı acaba

pelincim test negatifmiş hayırlısı olsun hakkında belkimde dedikleri gibi geç döllenmedir..

bu arada bizimde yarın kırkımız doluyo kızlarr
KIRKINIZ HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNNNN..
DARISI DİLEK VE EDIZ BEBEGIN BAŞINAAA İNŞALLAHH..

inşallah cnm bende daha gür çıkması için kestım ama dur bakalım
ooooooo rüya hanım kocaman olmuş artık yaa hareketlenmeler de başlamış yakında cılveler de başlar
ikra suc erkeklere karşı çok farklı babası dedesı dayısı onlarla o kadar gülüyokıı..kızlar gerçekden kıme cılve yapacagını bılıyo dıyorm....mşallah cnm sütünde çok iyi çıkmış gezmelerede gitmişsinizz..valla allah annelerden razı olsun onlar olmasa düşünemiyorum yanıı..bizde geçen hafta ikrayı anneme bıraktık kardeşlerim kuzenler hep beraber çıktık bayada geç döndük çok keyifli oluyo amaaaaaaaaa olakı ikra suyun akranı bırıyle karşılaşır ve görürsemm kızımıı özledim diyipp eve koşasım gelıyoooo

elif kuzum heryerde deme yaa maşallahh subhanallah ben okadar sütün benden çıktıgını rüyamda görsem inanmam
benden ancak 20 ml çıkıyo oda süt çaylarına rezenelre ragmen benim süt üretiminde bi sorun var heralde anlayamadım gitti taa başlarda bi akraba sen bebeğini sevmiyomusun sütün olmuyo diyip sinirlerimi bozmuştu ondan sonra daha bi azimle herşeyi yedim ama sonuç bu yinede ilk zamanlara göre biraz daha iyi napalım elimden geleni yapıyorum

dilekcim yaa bu sabahki kakada köpükler vardı :)) ilk defa rastladım ben ama normaldir sanırım
bu arada kaka sorunun ne alemde fitil mi veriyosun hala yoksa yapıyo mu kendiliğinden benimki hala ypmıyo kendisi

o ne demek yaa..çocugunu sevmıyormusunn
hay allahım yaa ne lginç insanlarımız var şu yaşadıgımız dünyadaa...töbee yaaa

canım akrabanda cok patavatsızmıs...daha yenı dogum yapmıs bır annye söylenebılecek en kötü sözü soylemıs ...canını skma...artacak gıtdıkce sutlerın...

canım benım oglanda arad kopüklü yapıyor..doktoru aradım sordum..gazlı oldugu ıçın olabılır dedı...kan ve yapışkanlık yoksa kkada onemseme dedı...
ben fıılı bıraktım..fıtıllede yapmazoldu cunku gulşencımmm yaaa...
bede kulak cubugunda bsarılı oldum..ilk baslrda onunla yaptıramıyordum...artık hep onu kullanıyorum...
sabaha krsı 4 de kalktı..ağlıyor...mızıklanmaları 1 -2 dsaatonceden baslıyor ama ben onlrı duymuyorum..az duyuyoum..duysamda kafamı kaldıramıyorum...artık aglamaya baslıyor ıkınırken..o zaman koşturuyorum...
ama 4 den sonra 5 dede başlıyor ıkınmaya...bazen yanlıs alarm oluyor..açıyorum altını..yapmıyor...
uykusu ıyce kaçıyor...bugunde oyle oldu...5 d sızlandı..uyudu..20 dakkada bı sızlandı uyudu...ta kı 7:3 a kadr..yıne basldı ağlamya ıkınırken..ben yıne telaşla kosturdum..yaptı kakasını..
yanı gecelerı gelıyor kaka..gunduzlerıde 1-2 kez yapıyor az az..ama gecelerı ılla kı 4 de yapcak kaka...
senınkı gece yapıyormu...gunduze denk gelse hep kaka saatımız..uykularımızda bölük pörcük olmayacak....

kvyem bozuldu ıyce.yazzzdıklarım anlaıssılıyormu..
yarın 40 ımz çıkıyor.glşen oglunu ddışarı çıkarddınmı

tecrübeli ablalarımdan yardım istiyorum :2: 5-6 haftalık gebe çıktım kan testinde ama doktor muayene etti rahim duvarında kalınlaşma var ama bebek göremedim dedi. tekrara 48 saat içinde 2 kez yapılmış kan test istedi. ilkini dün yaptırdım hormonum artmış hatta. yaklaşık bir haftadır da koyu kahve renginde akıntım oluyor, ama düşen bişey olmadı diye düşünüyorum bu ne demek sizce hamilemiyim değilmiyim ??? bir fikri olan varsa yol göstersin lütfen :18:

canım benimde başlıyor 5 den sonra ıkınmaya bazen yapıyo çubukla bazen yapmıyo sabah 6 7 gibi çubuk yapıyo babası bu sabah yapmadı mesela ama hep bi mızıldanma içinde bu saatler arasında
gün içindede hiç yapmıyo zaten ne olacak halimiz ne zman düzelecek bu kaka sorunu bilmem yaptığı zamanlardada gazdan ağlıyo çocuk yinede halimize şükür bunlar gelip geçici şeyler allah büyük dert vermesin

40 ımızda dün çıktı ama biyere gitmedim canım bugün çıkmayı düşünüyoduk hava çok soğuk üşütürüm keremi diye çıkmadık öyle oturuyoruz evde çok sıkıcı bunaldım hiç bukadar uzun süre evde kalmamıştım arada çıktım ama biri yarım saat diğeri 1 saat oda alışveriş için kaçmıştım eşimle bebişi babanneye bıraktık durmamış aradı geldik çabucak öyle işte canımcım böyle geçiriyoruz günleri..

bide 40 çıkınca kontrole gidecen mi ben gitmeyi düşünüyorumda muayeneden korkuyorum ya hala dikişlerimde hafif acı var dr canımı acıtır diye gitmek istemiyorum:26:

canım bu kan testlerinden pek anlamıyorum ama diyeceğim şu kahverengi akıntıda bebek düşmüyo genelde kırmızıya dönerse tehlikeli dr un bu akıntı için sana ilaç vermesi lazımdı
bebekte bu haftalarda gözükmeyebilir bu normal bi durum ama rahim duvarında kalınlaşma derken ne demek istedi onu bilemiyorum test sonuçlarından dr un sana yol gösterecektir

o ne demek yaa..çocugunu sevmıyormusunn
hay allahım yaa ne lginç insanlarımız var şu yaşadıgımız dünyadaa...töbee yaaa

ah ahh işte patavatsızlık hemde daha 3 günlük lohusaydım hiç aklımdan çıkmıyo ömrüm boyuncada çıkmaz bebeğini sevmeyince süt gelmezmiş bak bak ne alakaysa zaten beklenir yani öyle değişik bi insan o ne diyim kii

saolun kızlar bebeğimi bol bol okuduk babasıyla yavrum nazar olmuş çenelerimiz ayrıldı allaha şükür eski düzenimize kavuştuk

canım bende bugun banyo yapıcam..edızde..
Dışarı belkı markete gıderız...yada kapı dısına çıkar apartman boşlugunda dolandırıp getırırım..40 uçururumm.. :)
benım oglanda gun ıçınde yapıyor az az çubukla..ama gece ıllakı tutuyor ıkınma..bu gecede oldu..yapmadı ya..çok agladı bas bas bagırdı gulşenn...
Noldua anlamadık...
Kontrole gıtmıycem ben...
Cagırmadı..
Ben 15 gunlukken gıttım dıkışlerım kotuydu ya...
Burda bır doktora gırdım..evıme yakın dye..kendı doktoruma gıtmedım...
Muayene ederken cok korkytum..acımaz demı demım kadına..
Yok korkma dedi...
Elled çekıstırdı.."dıkışlerın saglam.açılma olmamıs.zafıranlı suya devam dedı...
Yanı ellerını soktu moktu ama acımadı..heM 15 gunluk dogum yaptıgım halde acımadı..
Senın hiç acımaz kusum...
Benımde dıkısler daha bogum bogum hıssedıyoum..ama acımıyor ..korkma gel dedıyse doktorun gıt kuşumm....

ımr canım hayırlısı olsun..benımde olmustu oyle...
ıllakı duuuk olacak dıye bırsey yok..ama doktora gıt yıne..allah hayırlısını versın...

DILAY SNINDE MUBAREK OLSUN BITANEMM

Son düzenleme:
dilekcim gel demedi dr ama yinede bi kontrole gideyim diyorum senin ozaman acımadıysa benimde acımaz heralde şimdi ben birz daha düşüneyimde giderim belkim hafta içi

valla bizim kırk uçamadan duruyo öyle canımcım hava soğuktu uçuramadık bakalım belki haftaya

bizim ıkınmada 5 de başladı bu sabah ama kaka yok gazdandı sanırım kıvrandı durdu
ya diyorumki acaba gece emiyo gazını çıkarmaya çalışsamda uyuyo çıkaramadan ondan mı sabah karşı bukadar sancılanıyo :26:

selam kızlar kandiliniz mubarek olsun...bu arada ben doktora gittim hormon testlerim normalmış ama rahim agzında yara varmış onun tedavisini yaptırcam başka tahlillerimde var onları bekliyorum bi süre daha annemdeyim inş kötü bişey cıkmaz benim icin dua edin ne olur bende hayırlısıyla hamile kalıp bebişimi kucagıma alıyım daha fazla beklemeden... hepiniz kendinize ve prens ve prenseslerinie iyi bakın allaha emanet olun...

meraba cnm rahim agznda bende de yara var ve 1 yili askin suredir gebe kalamiyorum acaba o mu engelliyomus doktora sordunmu cnm

selam kızlar biz yine cuma akşamı istanbula gitti,k kaynanamlarda kaldık ctesi eşimin babannesine gittik akşamda annemlere geçtik ctesi annemlerde kaldık pazar sabah da annemlerle ananemlerin köye gittik çatalca tarafına ordan dönüşte de alışveriş merkezine uğradık dolandık kardeşimle manitasına hediye baktık bugün de eşim izin almış ailece başbaşa bigün geçirmek için keyifli bigün geçirdik kızımızla oynadık akşamüzeri de dışarı çıktık Rüyayı da alıp yemek yedik ewe alışveriş yaptık döndük çok keyifli bebekle gezmek yaa bebek arabasını sen sürücen ben sürücem diye rekabet war görmemişin bebeği olmuş şeklindeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…