- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.701
aman elıfcım..bebeksız hatun gıbı doya doya gezmıssın...ben dun 40 dakkalıgına dsarı cıktım..çıkarken emzırdm..uyudu..çıktım koştura koştura..eime bıraktım bebegı...Selam kızlar dün giremedim annemle temizlik yaptık gerçi genelde annem yaptı ben Rüya ile uğraştıminternetten sipariş verdiğim lansinoh mabuel pompa geldi gelirgelmez bi heves denedim çok hoşuma gitti çok basit bişeymiş kızımı emzireli 2 saate yakın oluyodu sağmaya başladım birinden 80 ml, diğerinden 60 ml çıktı. toplam 140 ml. 60 ml çıkandan sağdıktan sonra emzirdim emip uyudu. dün de birinden 70 ml sağdım toplamda 210 ml oldu. akşam eşimle dışarı çıktık Rüyayı anneme bırakıp 7buçuk gibi çıktık gece 1e geliyodu döndük. ilk acıktığında 85 ml içmiş, sonraki acıktığında da 70 ml. bıraktığım süt yetmiş artmış yani sevindim hiç huysuzluk da yapmamış kızım maşallah artık demekki sütümü sağıp kızımı bırakabilicem çok sevindim. dün gece eşimle başbaşa gezmek o kadar iyi geldi ki ikimize de hasta olmamıza rağmen ewe çok mutlu döndük.
istanbula fln gittiğimde en korktuğum şey bayaa uğraşıp kurduğumuz saat düzeninin bozulmasıydı ama kızım sağolsun aynı saatlerini koruyoböyle çok güzel oldu uyku düzenimiz değişmesini istemiyorum hem Rüya uykusunu alıyo neşeli oluyo hem biz
kızım gün günden değişiyo bu arada babasıyla teyzesi 3gün görmedi ewe geldiğimizde hayran aldılar gülerken çığlıklar atmaya başladı istanbulda, keyfi yerindeyse karşısındaki gülünce o da gülüyo bide artık dönencesiyle çok güzel oyalanıyo o hayvancıkları gözünü ayırmadan takip ediyo gülücükler atıyo agulanıyo onalra izlemeyi çok seviyorum. geçen hafta hayvancıklar durduğunda ağlardı ben gelip tekrar açınca kaldığı yerden devam ediyodu artık ağlamıyo onlar durunca keşfetti ki tepinirse onlar da hareket ediyolartepine tepine ayaklarını dayayabileceği biyere geliyo yatakta sonra da ayaklarıyla zıplar gibi yapıp yatağı sallıyo kendi kendini eğlendiriyo çok komik artık dönmeye çalışmaya da başladı biraz yan döndürüyo kendini ama herzaman değil ayy ne çok anlatmışım
40 dakka sonra telefonum caldı..açtımkı sadc bebek cıyaklamsı gelıyor..telefonu nasl kapattım bılmıyorum..koşa koşa ev geldım...
ben manuel pompadan almıstım..bıberonu vs uzerınde..ama acayıp kullanıssız..memelerm kopcak gıbı oldu sagarken..genzın kaçmasn dıye sütü bıraz sagıp goğsü rahtlattıktan sonra emzırdım bır sure..ama artık kullanmıyorum..çok acıyor..bebegımde buyudu..artık sütlerle mucadele edebılıyor..bıde genzıne kaçsa bile çabuk öksuryor artık..önceden baya bı nefessız kalıyordu..
rüya ya bak hele...neler neler yapıyor...kardesımınkı de ruya gıbıymıs...16 gun bıle nasıl farkedıyor elıfcım...maşallah dik saçlı ruya ma..
dılay ım.sanırmuykuya dalamama alışkalıklada alakalı... emırden bilıyorum..gecelerı 50 kere kalkardı.inanmıycaksın ama belkıde daha fazla uyanırdı...tekrar az emıp uykuya dalardı..bazı bebekler uykuya memeyle dalarmıs..o yuzdende uyanınca meme ıstermış..yoksa dalamazmışş...senın emırde oyle mı acepppp..bu emırler uykuya zor dalıyor kuzum...bızım emı hala aynı...gözleri ınatla kapanmaz...uykuya yenık düşmz asla..su uyur emır uyumaz..saol dilekçim benimkinin ne gaz nede başka bi sıkıntısı yok ama uyumuyo işte nedendir bilmem bir türlü dalamıyo
benımkı kopük köpük yapıyor gulsenımmm....benımde gece sık uyanıyor...ama 4 den sonra uyumuyorum ztaen..ıkınma saatı gulşen teyzesı..bızdede alışkanlık yaptı...4 de kaka saatı..sonrasındada süreklı mızklama ıle geçıyor..10 dakıka uyuyor..2 dakıka mızıklanıyor..uyutmuyor..ta ki 7 ye kadr..evet canım kırkları çıkaracaz allahın izniyle
günü gününü tutmuyo canımcım yaa ama en az 4 5 kez kalkıyorum uyku araları çok uzun değil kuzumun
kakasında köpük rastlamadım benimkinin ama çok zorlanıyo yaparken
Son düzenleme: