- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.721
canım bilmiyorum ama onun engelledigini sanmıyorum doktor bana öyle bişey söylemedi ama tedavi edilmesi gerektigini söyledi...
canım bızde uçuramadık kırk...dilekcim gel demedi dr ama yinede bi kontrole gideyim diyorum senin ozaman acımadıysa benimde acımaz heralde şimdi ben birz daha düşüneyimde giderim belkim hafta içi
valla bizim kırk uçamadan duruyo öyle canımcım hava soğuktu uçuramadık bakalım belki haftaya
bizim ıkınmada 5 de başladı bu sabah ama kaka yok gazdandı sanırım kıvrandı durdu
ya diyorumki acaba gece emiyo gazını çıkarmaya çalışsamda uyuyo çıkaramadan ondan mı sabah karşı bukadar sancılanıyo :26:
canım hyırlısı olsunnn......ınşalla hemencecık alırsın bebişini kucagına canımmmselam kızlar kandiliniz mubarek olsun...bu arada ben doktora gittim hormon testlerim normalmış ama rahim agzında yara varmış onun tedavisini yaptırcam başka tahlillerimde var onları bekliyorum bi süre daha annemdeyim inş kötü bişey cıkmaz benim icin dua edin ne olur bende hayırlısıyla hamile kalıp bebişimi kucagıma alıyım daha fazla beklemeden... hepiniz kendinize ve prens ve prenseslerinie iyi bakınallaha emanet olun...
saolun kızlar bebeğimi bol bol okuduk babasıyla yavrum nazar olmuş çenelerimiz ayrıldı allaha şükür eski düzenimize kavuştuk
senınde mübarek olsun cnmkızlar hepinizin mevlüt kandili mübarek olsun
uyusada gazını çıkarmaya çalışıyorum ben kızımın hala..gerçi artık kendı rahat çıkarıyo gaz ama 2 aylık oldugunda çıkarmadıgımda aynı şikayetleri oda gösteriyordu..dilekcim gel demedi dr ama yinede bi kontrole gideyim diyorum senin ozaman acımadıysa benimde acımaz heralde şimdi ben birz daha düşüneyimde giderim belkim hafta içi
valla bizim kırk uçamadan duruyo öyle canımcım hava soğuktu uçuramadık bakalım belki haftaya
bizim ıkınmada 5 de başladı bu sabah ama kaka yok gazdandı sanırım kıvrandı durdu
ya diyorumki acaba gece emiyo gazını çıkarmaya çalışsamda uyuyo çıkaramadan ondan mı sabah karşı bukadar sancılanıyo :26:
seninde cnmbu arada kandiliniz mubarek olsun kızlarr
o tedavısı çok kolay olab bışey cnm..annemde de vardı yaktırdı ve bi fitil vermişti dr kullandı ve geçti..gebelige engel oldugunu bende düşünmüyorum..selam kızlar kandiliniz mubarek olsun...bu arada ben doktora gittim hormon testlerim normalmış ama rahim agzında yara varmış onun tedavisini yaptırcam başka tahlillerimde var onları bekliyorum bi süre daha annemdeyim inş kötü bişey cıkmaz benim icin dua edin ne olur bende hayırlısıyla hamile kalıp bebişimi kucagıma alıyım daha fazla beklemeden... hepiniz kendinize ve prens ve prenseslerinie iyi bakınallaha emanet olun...
göçebe gibi oldu sizin düzen elifffselam kızlar biz yine cuma akşamı istanbula gitti,k kaynanamlarda kaldık ctesi eşimin babannesine gittik akşamda annemlere geçtik ctesi annemlerde kaldık pazar sabah da annemlerle ananemlerin köye gittik çatalca tarafına ordan dönüşte de alışveriş merkezine uğradık dolandık kardeşimle manitasına hediye baktıkbugün de eşim izin almış ailece başbaşa bigün geçirmek için keyifli bigün geçirdik kızımızla oynadık akşamüzeri de dışarı çıktık Rüyayı da alıp yemek yedik ewe alışveriş yaptık döndük çok keyifli bebekle gezmek yaa bebek arabasını sen sürücen ben sürücem diye rekabet war görmemişin bebeği olmuş şeklindeyiz
göçebe gibi oldu sizin düzen elifff
ne güzel eşinle vakıt geçirmişsiniz bol bol...benım eşim sevgililer günü nedenıyle pazar günüde çalıştı dahası geç geldi ikra su da bende çok özledik ama garibim o kadar yorgun gelıyokıı...ikra su babasına deli oluyo desem yerıı...görür görmez gülücükler saçıyo ve kucagına al derceine atlıyo ona dogru...aralarındakı bag çok hoşuma gidiyoo...rabbim uzun saglıklı ömür versin çocuklarımıza ınşallah
sorma hemde ne göçebe geçen haftadan kalan bavullarımı boşaltamamıştım herşeyden fazla fazla koymuşum çoğu giyilmeden kalmıştı malum ewe çarşamba akşamı gelip cuma akşamı yine gittiğimiz içinsadece giyilenleri kirlileri atmıştım aynı bavulları alıp gittik yine bi Rüyanın çantasına ekledim bişeyler zaten onun atta çantasında sürekli bezi, altdeğiştirme örtüsü, mendilleri, yedek emzik, kıyafet fln sürekli duruyo babası hadi deyince alıp çıkıyoruz biz gitmesek özlüyolar hepsi her hafta bize gelmek isteyecek öyle de daha masraflı ve daha zor olur mecburen biz götürüyoruz Rüya hanımı özleyenlerine bide hak geçmesin diye adil olmaya çalışıyoruz o da zor
ay ama kısmetse bu haftasonu evde oturmak istiyoruz gerçi ewde olmamızı bekleyenler de var gelmek için ewde kalırsam da temizlikti mamaydı misafir ağırlama derdim olur kesin biz gitmesek geçen haftasonu misafir gelicekmiş meselaa kaynanam söyledi geliceklerdi sana diye
benım kız 5 aylık oldu hala mısafır bıtmedı gelecekler var...ama kızım bana mısafır agırlamanın keyfını ögrettı önceden çok panık olurdum kırmızı alarmm mısafır gelıyooo..şimdi öle deyilim bıde annelıkdenmıdır nedır bi pratıklık geldı bana:
yemegımı temızlıgımı hemen hazırlıyorum falan...misafir fobımden kurtuldum kızım sayesındedaha rahatım artık..
ikra kuşu iki gündür evde şimdi biraz dışarı çıkarıcam hava alsın..oda sıkılıyo benım gıbı degişiklik istiyo...markete gidim de kızıma mama alayımpatıkkkk kavanozdakı meyve püresine bayıldı ikra suu sebzelilerie varr ....ona bişiyler yedırmekk çokk keyıfıı dilini oynatması yerkenn şapırdatmasıııı ugggg
sorma hemde ne göçebe geçen haftadan kalan bavullarımı boşaltamamıştım herşeyden fazla fazla koymuşum çoğu giyilmeden kalmıştı malum ewe çarşamba akşamı gelip cuma akşamı yine gittiğimiz içinsadece giyilenleri kirlileri atmıştım aynı bavulları alıp gittik yine bi Rüyanın çantasına ekledim bişeyler zaten onun atta çantasında sürekli bezi, altdeğiştirme örtüsü, mendilleri, yedek emzik, kıyafet fln sürekli duruyo babası hadi deyince alıp çıkıyoruz biz gitmesek özlüyolar hepsi her hafta bize gelmek isteyecek öyle de daha masraflı ve daha zor olur mecburen biz götürüyoruz Rüya hanımı özleyenlerine bide hak geçmesin diye adil olmaya çalışıyoruz o da zor
ay ama kısmetse bu haftasonu evde oturmak istiyoruz gerçi ewde olmamızı bekleyenler de var gelmek için ewde kalırsam da temizlikti mamaydı misafir ağırlama derdim olur kesin biz gitmesek geçen haftasonu misafir gelicekmiş meselaa kaynanam söyledi geliceklerdi sana diye
elifcim hayranım senin bu hallerine yaa imreniyorum valla ohh negüzel gez gez dur maşallah size
biz daha hastane dışında evden çıkamadık çok sıkıldım ama hava soğuk üstelik burda tek bi alışveriş merkezi var küçük ve pazarları acayip kalabalık oluyo minicik yavruyu oraya sokmak istemiyorum doğrusu ama bakalım nereye kadar sabredebilecem malum burda kimsemizde yok gidebilecek ay çok zor bu uzaklık bebian önce havalar düzelse neyseki buraya erken yaz geliyo ozaman atarız kendimizi dışarı
buarada zaten burdaki görevde tamamlanıyo çok şükür 5. yada 6. ayda ankaradaki evimizdeyiz inş.
evimi ve eşyalarmı çok özledimm
komşulara falan hazır bışıler ıkram ettım ama akraba yakınlar falan hep yemeklı agırlanıyo bızde.... ben hep peteklerde kurutuyorum...soba kullannalardan dolayı dumaqn altı olabılıyo buralar...ütü bizdede bitmiyoo bide küçük küçük ugraş durben hala panik oluyorum eşim de kızıyo artık çocuklusun eskisi gibi bi dünya ikram yapmiycaksın zaten gelen bebeğe geliyo deyip duruyo ama ben rahat edemiyorum bakalım daha kızımla tek başıma hiç misafir ağırlamadım şu sıralar en büyük derdim çamaşır malum sürekli git gel yaptığımızdan geldiğimizde bisürü kirli getirmiş oluyoruz kapalı bi, balkonum da yok buralar çok rüzgar açık balkona asamıyorum önceden kışları şimdi bebek odası olan odama asardım şimdi bütün odalarım dolu salona asıyorum oranın peteklerini yakmıyoruz çok büyük boşuna israf diye bu sefer kolay kurumuyolar kaloıriferlerde kurutuyorum sık kullanılanları ütülerde çabuk birikiyo Rüyayla bi seferde bitiremiyorum bütün gün ütü masası ortada oluyo biri gelse buyur etmeye toplu yer olmuyo
bende sana ımrendım gülşen evden çıkamadan nasıl duruyon kızz ben ıkı gun kalsam 3. gun ödüllendiriyom kendımıelifcim hayranım senin bu hallerine yaa imreniyorum valla ohh negüzel gez gez dur maşallah size
biz daha hastane dışında evden çıkamadık çok sıkıldım ama hava soğuk üstelik burda tek bi alışveriş merkezi var küçük ve pazarları acayip kalabalık oluyo minicik yavruyu oraya sokmak istemiyorum doğrusu ama bakalım nereye kadar sabredebilecem malum burda kimsemizde yok gidebilecek ay çok zor bu uzaklık bebian önce havalar düzelse neyseki buraya erken yaz geliyo ozaman atarız kendimizi dışarı
buarada zaten burdaki görevde tamamlanıyo çok şükür 5. yada 6. ayda ankaradaki evimizdeyiz inş.
evimi ve eşyalarmı çok özledimm
inş. canım bi gideyim oranın altını üstüne çevirmeyi düşünüyorum gezecek yer çok nede olsa..ewlendiğimden beri hep böyle mecburen uzaklık çok zor dediğin gibi ama mesafe kısa olunca da hep gidesin geliyo, karşı taraf da hep bekliyo zaten e gitmişken de gezmeden olmuyo
aslında alışveriş merkezi burda da bi tane yeni bitane daha açıldı o da küçücük çoğu mağaza da henüz kapalı bide kipa, carrefour fln var o kadar
az kalmış inşallah evinize oğlunuzla gidiceksiniz ne güzel artık orda gezmediğiniz günlerin acısını çıkarırsınız herkes de özlemiştir zaten sizi
komşulara falan hazır bışıler ıkram ettım ama akraba yakınlar falan hep yemeklı agırlanıyo bızde.... ben hep peteklerde kurutuyorum...soba kullannalardan dolayı dumaqn altı olabılıyo buralar...ütü bizdede bitmiyoo bide küçük küçük ugraş dur
bende sana ımrendım gülşen evden çıkamadan nasıl duruyon kızz ben ıkı gun kalsam 3. gun ödüllendiriyom kendımı
bebegi ev oratamına çok alıştırma bence markete bıle olsa gunde bır kez çıkar..
ist.hava buz gibi ama az önce giydirdim ıkrayı çıktık markete alışsın butun hava sartlarına kı bagışıklık kazansın....evınıze kavumanıza az kalmış hadı hayırlısıı...atık hep ankarada kalıcaksınız dımı...
kızlar canım çok sıkkın bebeğimin burnu fışır fışır hapşırık arada öksürük ateş yok ama ne yapmalıyım bilmiyorum eşimi aradım gelicek bakalım doktora falan götürelim diye
aman arkadaşın birine bahsettim bronşit başlangıcı olabilir dedi canım sıkıldı çok sadece sabahları burun kuruluğundan genizlerden kaynaklanan bir öksürük oluyordu bugün baya uzun sürdü yavrum şimdi uyuyor bakalım uyanınca ne olucak uyanmasını bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?