Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar canım çok sıkkın bebeğimin burnu fışır fışır hapşırık arada öksürük ateş yok ama ne yapmalıyım bilmiyorum eşimi aradım gelicek bakalım doktora falan götürelim diye

geçmiş olsun cnmm..bizde dün sabah ikra hanımın hapşurmasıyla uyandık....
hapşırıyor burnu akıyor vee öksürüyor maleseff...dogdugundan beri bir ilk oldu....ama yınede dr götürmedim götürmiycemde aktara gittim bugun papatya çayı hatmi çiçegi tarçın vs bı kaç karışım yaptı onu kaynattım içiriyorum..birde peditus başlıcam kolayca atlatıcaz inşallah..çok panık yapma sende çabucak toparlasın kuzular inşallah....
kızım hasta ama hala performansdan bişi kaybetmemişşş oyun oyun oyunnnnnn bütün istegii buu....dinlenmek bilmiyo inşallah çabuk toparlarız...

ben götürdüm sadece calpol ve peditus verdi bunları kullan geçer dedi bizim akmıyo burnu tıkalı genizler bide sormadım ben yaa unuttum bu şurupları ne kadar süre vercemki onu bilmiyorum

kızlar canım çok sıkkın bebeğimin burnu fışır fışır hapşırık arada öksürük ateş yok ama ne yapmalıyım bilmiyorum eşimi aradım gelicek bakalım doktora falan götürelim diye

kızlar geçmiş olsun kuzulara inşallah çabucak düzelirler..

eylem nerlrde kızlr...

bırsennn naslsın..snde gelmıyorsunn..nasılsın ıyımıın..

eylem nerlrde kızlr...

bırsennn naslsın..snde gelmıyorsunn..nasılsın ıyımıın..

burdaaaaa :) ya aslında arada okuyorumda yazamıyorum bi türlü gündemim değişik,üzücü,sıkıcı bende rahim ağzı yetmezliği var 22.haftamda anlaşıldı yatıyorum sürekli ,erken doğum olmasın diye..amcam vefat etti birde 10 gün önce..bana annem bakıyordu dr iyi deyince yolladım bu hafta kendim idare ediyorum işte..böyle benden arada uğrarım gene kendinize bebişlerinize çook iyi bakın..

canım benım..canını sıkma..şaşırdm bende..doktor yatarak mı devam etmenı ıstıyor hamılelıgınde...
allahın ıznıyle mınık kızının fotograflarına bakıcaz face den hepberaber...:))

erken dogum olması halınde herseye hazırlıklı ol canım..ınşallah vaktınde gelır mınık kızınnn...

amcana allah rahmet eylesın.mekanı cennet olsun...allah sızlere uzun omurler versın canımm..

ben götürdüm sadece calpol ve peditus verdi bunları kullan geçer dedi bizim akmıyo burnu tıkalı genizler bide sormadım ben yaa unuttum bu şurupları ne kadar süre vercemki onu bilmiyorum
grip için peditus veya aferın bıer numara hiç dr sormadan içim rahat kullanırım ben..ikra su toparladı maşallah...papatya çayı falan da iyi gelldi..inşallah paşada toparlanır hemencecik....ama calpol u ateşi olmadıgı sürece verme derim tabi sen daha iyi bilirsin cnm...
kızlar geçmiş olsun kuzulara inşallah çabucak düzelirler..
saol cnm..istanbul da salgın varmış artık daha dikkatli olmamız lazım...kar da yagmadı bu sene
ben senı mayıs annelerınden okuyorum merak edince sen girip yazmadıgın için....90 gun kalmış cnmm...ben 100 un altına düştügümde tmm geldi gelecek diyodum..rabbim inşallah zamanında kucagına almayı nasip etsin..anne gitmeseymiş keşke kendine çok dikkat ett

evet canım yatarak geçiriyorum,inşallah zamanında gelir bebişim korkudan alışverişinide yapmadık 2 hafta sonra alıcak annemler kısmetse..dostlar sağolsun çok teşekkürler buarada..

senin haberin vardı aslında msn de söylemiştim bi ara diye hatırlıyorum canım..mayıs annelerine çok yazmıyorum aslında aynı haftalarda aynı sorunları yaşadığımızdan takip ediyorum yada sorularım olunca cevaplıyorlar sağolsunlar..zamanında alırım umarım kucağıma erken gelmez..eşimle idare ediyorum haftaya gelir annecim..

canım çok geçmiş olsun bişeycik olmaz allahın izniyle zamanında gelir kuzun

kızlar ben adet oldum sanırım
40 çıktı 5 gün sonra sabah 3 damla gördüm ertesi gün öğleye kadar bişi yoktu işte dün bugün hafif kanamam var eski adetlerim gibi değil az az geliyo ama sürekli var anlayamadım gitti

olabılır canım..ben adet olmadım daha

kızlar 3 4 gündür inanılmaz ellerimm parmaklarım ağrıyoo oğlumu emzıremedimm resmennn parmaklarım tutmuyo hiçç iki kolumda dirseklerimden aşağısı parmaklarıma kadr sızlıyoo dün hastanedeydimm tahlil falan yapıldı romatızma çıktı emzirdiğim için ilaçta veremıyo ayrıca ceylan sana bişi sorcam sen adet olmaya başladınmı bende daha tık yokk dr ye gitmedimm daha benn ablamlarda baskı yapıyo git bi baktır diye ben emzirdiğim için gelmemesi normal diyorum ama kafam karıştıı bilgisi olanlar aydınlatırsa sevinirim eylemmm başın sağolsun hemide geçmiş olsnn kendine çok dikkat ett hiç bi iş yapmaaa gerekirse hazır yeyinnn sonraa üzülme cnmmm prensese iii bak annesi

canım gecmıs olsun..
bende dogum sonrası 6 ay adet olmayanlar duydum canımmm...normal dıyorlar ama bılmıyorum...
benım emır dogdugunda 40 ım cıkınca adet olmustum..
bu oglum 45 gunluk oldu adet olmadım daha...

canım senın oglanın gece uykuları ne zaman duzene gırdı...artık delıksızz uyuyormu gecelerı...

paşam daha o gece kurtardı paçayı toparladı allaha şükür ceylancım ikra kuzusuda iyileşmiş sevindim canım
eylemcim geçmiş olsun allahın izniyle bişeycik olmaz allaha emanet
kızlar merak etmeyin benim hiç kesilmedi mesela adetim oluyorum ben kimisini sütü koruyomuş ama benim çok düzensiz adetlaerim mesela geçen bundan 10 gün önce oldum bitti bugün yine oldum doktorumu aradım dikkat et korun dedi rahim 2. bi gebelik arıyor dedi düzen şaşınca öyle oluyomuş valla benide bi korku telaşı aldı olmadan önce olsunlar diye yırttık kendimizi şimdide olcak diye korkuyoruz valla

sağol hayatımm ay kadın doğum dr sine gitmeye bıktım ya hiç cnm gitmek istemyo ama böle giderse gidicem galiba kız kim dedi düzene girdi diyee düzenliii değilkiii delirtiyo geceleri benii gece mama verıyom kaşık mamalrından kalkmasın diee ama nerdee inadına daha çok kalkıyo meme alışkanlığından dıyom heralde yada fenalığından bu ara 3 3,5 a kadr mum edıyo beniii sonra 2 saat çok nadir 3 saat uyuyo gene kalkıyoo imrenıyom gece 12 de yatıp sabah kalkanlaraa maşalllhhh bebişleree

eylem başınız sağolsun canım geçmiş olsun çoğu gitti azı kaldı zamanında gelir inşallah bebişin o sağlıklı gelsin de alışverişlerini sonra bebekle keyifle yaparsın inşallah. ben çok şey aldım çok pişmanım şimdi herkes dedi ama dinlemedim hem boşuna para harcadım kızım çabuk büyüdü biçok şeyi giyemeden kaldı diğerleri de 2-3 kez anca giydi bide şimdi alışveriş merkezlerine gezmelere gittiğimde bisürü şey görüyorum içim gidiyo almak için ama daha bisürü kıyafeti var onlar da küçülsün sonra alırım boşa para harcamayayım diye firenliyorum kendimi

dilay maşallah çabuk atlatmış oğluşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…