Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ceylan benım kaynana dogumda bendeydı...
10 gun kaldı..kaçtı...
annemde kızkardesımdeydı..oda dogurdu...
bana bbm geldı mecbur...10 gunde babamn kaldı...sonra anam geldı...ıste sımdı yanlızız...bızede emır ıçın lazım bır buyuk..krese gıdıyor..sabah oglen getııp goturecek ınşan lazımmm...

Son düzenleme:
olur valla büyüyünce de böle olursa bu kız iim var amaa..anne 5 dakka dahaaaaaaaaaaaa
[/B][/QUOTE]hahahahahha...

canım at kendnı bu tarafa...hoppacık...tutarım ben senı...
bebişlerde oynar beraber...

hmm ilk 10 günü kaçırmışım cnm....baban ilk on gun kaldı sanmıştımm..
emiri servise verseniz cnm yokmu kreşin servisi

Son düzenleme:
ne çok misafiri oluyo bu topıcın ya her geldiğimde hiç yoksa 2 misafir:79: Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
NohutluPilav

Son düzenleme:
biz bugün tekrar doktordaydık kuzum gecede ateşlendi hem kontrolümüzde vardı hemde hasta diye işte yavrumun öksürüğü arttı hapşırık hiç bitmiyo burnu salya sümük gidiyo hepsi birbirine girdi neyse doktor grip mikrobu kapmış çocuk dedi ama küçük olduğu için daha bağışıklık güçlü olmadığı için bronşit belirtileriyle aynı belirtileri dedi öksürüğü artatrsa hemen tekrar getirin dedi bronşite her an çevirebilir dedi canım çok sıkıldı ama allahtan iyilik dilemekten başka yapçak bişey yok allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah kuzuma kıyamam allah beter hastalıklarda saklasın hepimizin evlatlarını

dilayy sıkam canını tatlım..hastalanmadan büyüyen bebek varmı allah aşkına.....antııyotık falan verdımı cnm...bıde pedıtus a devam ediyosun dımı o çok iyi geliyo soguk algınlıgı grıbe aslında...eve gelen gidenlere ve bebegi kucagına alanlara çok dıkkat et cnm ...salgın var zaten....çabucak toparlanır küçük paşamız ınşallah sıkam canını lütfen oku bıde bol bol cnm ıyı gelır..

antibiyotik verdide öksürük çok atarsa ver dedi hemen antibiyotiğe abanmayalım dedi okuyorum canım okumammı peditusada devam ediyorum bir çay kaşığı ver dedi onun içinde devam et dedi inşallah çabucak toparlar yavrum çok üzülüyorum onu öyle gördükçe çim nasıl yanıyo anlatamam en iyi anne olanlar anlar sizlerde beni en iyi anlayanlarsınız

dr dogru sölemiş cnm bende antıbıyotıge karşıyım.....inşallah gerek kalmadan atlatır kuzum...
tabıkı senı çok ıyı anlıyorum cnm ikra su azıcık huzursuzlansın napıcamı sasırıyorum..ama hasta olmadan buyumekde dogamızda yok malesef cnm...

ben kaçar alışverişe gidicektık unutmuşum saat kaç olmuş küçük hanıma bez ıslak mendıl falan alınıcak....anca hazırlarım ve hazırlanırım....

hmm ilk 10 günü kaçırmışım cnm....baban ilk on gun kaldı sanmıştımm..
emiri servise verseniz cnm yokmu kreşin servisi
canım kres oyle yakın kı evımden gorunuyor...yuruyerek 10 dakıkada gısıyoruz..sallana saallana yuruyor emır tabii...babamız 1 hafta oglen kadar evde..oglen ıse gıdıyor..gece gelıyor...babası gotuuyor arabayla...oglende alıyor..
ama 1 hafta snra belkı kaynanamı cagırıcam..eşim annesı gelsın ıstıyro..gıttı gıdelı beım annem var yanımda...kaynanamda gelmek ıstıyro sanırım...eşim annemı arayalım o gelsın bu kez dıyo...

oyy kusumm geçmıs olsun..canım benım...allah beterınden korusunnn

Son düzenleme:
ceylan bişey sorucam ben biraz ıhlamur falan içirsem olurmu emire
ben veriyorum cnm ....ama sen yıne dr sor ıstersen alerjisi falan olur hem senın ıçın daha raht eder...ben ıhlamur papatya çayı ıkı bıtkı daha karışımı ısımlerını unuttum? karıtırıp onları verdım çabuk toparladı bitkiden zarar gelmez DER büyükler....
aynen cnm

hmm...gelsin kaynana işte cnm gelmek de istiyomuş madem..sende dinlenirsin biraz....çok keyifli ama çok yorucu anne olmak hele senin iki tanee....rbbim yardımcın olsun cnm..

kızlar ben bu akşam 9 da yattım...her gece erken yatmaya calııyorum..bebek 3-4 gıbı uyanıp kaka yapmak ıstıyor..uykusu kaçıyor..erken yatıp uykumu almaya calısıyorum...bu gece 24:00 deuyandım..sabah 6 da uyudum..edız 3:30 da uyandı..6 da uyudu cunku..
6:300 da yıne uyandı..emdı yattı...emır 7:00 kalktı...ve benım ıçın gun basladı..3,5 saat uykuylayım..başım felakett...

Birseeen nerelerdesin?? msn de de karşılaşmadık kaç gündür annene mi gittin acaba?
onun afacan net e gırmesıne fırsat vermıyo sanırım...

ah canım yaa...yakınında bırılerı olsa ne guzel olur...ben sıkılınca yorgun düşünce anneme koşuyorum hemen...ben dogum yapmadan önce yakına taşındılar allahdan...

uykummm nerelerdesıınn gel bana dogruuuu

ahh uykuu...

ceylan kuzum senın kızçen kaçta kalkıyor...
benım kı bu sahah 4:30 da kalktı...

kuşum bana yakın kımse yok senin annen gıbı ..
annem 25 kılometre ötem de..kaynanam 35 kılometre berim de..
ama kaynanam gelcek bana yakında..o zaman az gırerım..oyun oynamaya gırıyom gıbı bakıyor..surat uzuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…