- 25 Nisan 2009
- 34.338
- 39.807
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.781
ceylan benım kaynana dogumda bendeydı...dilekcim emın olkı o kalabalıga gırmek ıstemezsındüşün o kadar bunaldım kı kalablık ve havasızlıkdan alışveriş hak getireeee....sadece öylesine bakınıp kaçtık tabırı caizse ve eve geldıgımızde eşimde bende baş agrısından mafolduk....pişman oldumm yani...hava soguk olunca çoçukla da anca avm lere gidilıyo malesef ama töbe bi daha bıze yakın olan avm ler bu denlı havasız ve bunaltıcı deıl yaa....dilekkkk sana hep sorucam unutuyorumm senn kaynana sana bakmaya gelmedimi hiç...önce baban sonra annen geldı ama ondan hiç bahsetmedin...biraz bebişi onlara bırakıp kaçsann hanii
dilek ceylanın da dediği gibi kışın heleki buralarda bebekle avm dışında biyere gidemiyosun bende açık yerleri özledim deniz kenarında yürümek, ormanlık alanlarda bulunmak istiyorum ctesi akşamı eşim tutturdu edirneye götüreyim seni hava alalım diye ama vazgeçirdim istemeyerek de olsa Rüyayı üşütürsek çok üzülürüm hem edirnede de gezilecek yerler zaten açık alan ve soğuk olur bu zamanlar görümcemle de konuştuk yaz bi gelse hsonları kaçamak planları yapıyoruz kızım da huy değiştirmez inşallah böyle uslu bi bebek olmaya devam eder de rahat rahat onu da bırakmak zorunda kalmadan beraber gezeriz ayvalık da çok istiyorum gelmek şöyle bi tekne turu yapmak yakın nasıl olsa ama bakalım maddi manevi imkan olucakmı
hmm ilk 10 günü kaçırmışım cnm....baban ilk on gun kaldı sanmıştımm..ceylan benım kaynana dogumda bendeydı...
10 gun kaldı..kaçtı...
annemde kızkardesımdeydı..oda dogurdu...
bana bbm geldı mecbur...10 gunde babamn kaldı...sonra anam geldı...ıste sımdı yanlızız...bızede emır ıçın lazım bır buyuk..krese gıdıyor..sabah oglen getııp goturecek ınşan lazımmm...
biz bugün tekrar doktordaydık kuzum gecede ateşlendi hem kontrolümüzde vardı hemde hasta diye işte yavrumun öksürüğü arttı hapşırık hiç bitmiyo burnu salya sümük gidiyo hepsi birbirine girdi neyse doktor grip mikrobu kapmış çocuk dedi ama küçük olduğu için daha bağışıklık güçlü olmadığı için bronşit belirtileriyle aynı belirtileri dedi öksürüğü artatrsa hemen tekrar getirin dedi bronşite her an çevirebilir dedi canım çok sıkıldı ama allahtan iyilik dilemekten başka yapçak bişey yok allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah kuzuma kıyamam allah beter hastalıklarda saklasın hepimizin evlatlarını
dilayy sıkam canını tatlım..hastalanmadan büyüyen bebek varmı allah aşkına.....antııyotık falan verdımı cnm...bıde pedıtus a devam ediyosun dımı o çok iyi geliyo soguk algınlıgı grıbe aslında...eve gelen gidenlere ve bebegi kucagına alanlara çok dıkkat et cnm ...salgın var zaten....çabucak toparlanır küçük paşamız ınşallah sıkam canını lütfen oku bıde bol bol cnm ıyı gelır..
antibiyotik verdide öksürük çok atarsa ver dedi hemen antibiyotiğe abanmayalım dedi okuyorum canım okumammı peditusada devam ediyorum bir çay kaşığı ver dedi onun içinde devam et dedi inşallah çabucak toparlar yavrum çok üzülüyorum onu öyle gördükçe çim nasıl yanıyo anlatamam en iyi anne olanlar anlar sizlerde beni en iyi anlayanlarsınız
ceylan bişey sorucam ben biraz ıhlamur falan içirsem olurmu emire
canım kres oyle yakın kı evımden gorunuyor...yuruyerek 10 dakıkada gısıyoruz..sallana saallana yuruyor emır tabii...babamız 1 hafta oglen kadar evde..oglen ıse gıdıyor..gece gelıyor...babası gotuuyor arabayla...oglende alıyor..hmm ilk 10 günü kaçırmışım cnm....baban ilk on gun kaldı sanmıştımm..
emiri servise verseniz cnm yokmu kreşin servisi
biz bugün tekrar doktordaydık kuzum gecede ateşlendi hem kontrolümüzde vardı hemde hasta diye işte yavrumun öksürüğü arttı hapşırık hiç bitmiyo burnu salya sümük gidiyo hepsi birbirine girdi neyse doktor grip mikrobu kapmış çocuk dedi ama küçük olduğu için daha bağışıklık güçlü olmadığı için bronşit belirtileriyle aynı belirtileri dedi öksürüğü artatrsa hemen tekrar getirin dedi bronşite her an çevirebilir dedi canım çok sıkıldı ama allahtan iyilik dilemekten başka yapçak bişey yok allahın izniyle bişeycik olmaz inşallah kuzuma kıyamam allah beter hastalıklarda saklasın hepimizin evlatlarını
ben veriyorum cnm ....ama sen yıne dr sor ıstersen alerjisi falan olur hem senın ıçın daha raht eder...ben ıhlamur papatya çayı ıkı bıtkı daha karışımı ısımlerını unuttum? karıtırıp onları verdım çabuk toparladı bitkiden zarar gelmez DER büyükler....ceylan bişey sorucam ben biraz ıhlamur falan içirsem olurmu emire
aynen cnmcanım geçmiş olsun ocakta yemeğim war bi bakayım dedim ıhlamur vermiştim ben daha önce annemler biz bebekken az az veriyolarmış zaten ceylanda ıhlamurlu bi bitki karışımı almıştı aktardan onu veriyodu
canım kres oyle yakın kı evımden gorunuyor...yuruyerek 10 dakıkada gısıyoruz..sallana saallana yuruyor emır tabii...babamız 1 hafta oglen kadar evde..oglen ıse gıdıyor..gece gelıyor...babası gotuuyor arabayla...oglende alıyor..
ama 1 hafta snra belkı kaynanamı cagırıcam..eşim annesı gelsın ıstıyro..gıttı gıdelı beım annem var yanımda...kaynanamda gelmek ıstıyro sanırım...eşim annemı arayalım o gelsın bu kez dıyo...
oyy kusumm geçmıs olsun..canım benım...allah beterınden korusunnn
ben veriyorum cnm ....ama sen yıne dr sor ıstersen alerjisi falan olur hem senın ıçın daha raht eder...ben ıhlamur papatya çayı ıkı bıtkı daha karışımı ısımlerını unuttum? karıtırıp onları verdım çabuk toparladı bitkiden zarar gelmez DER büyükler....
aynen cnm
hmm...gelsin kaynana işte cnm gelmek de istiyomuş madem..sende dinlenirsin biraz....çok keyifli ama çok yorucu anne olmak hele senin iki tanee....rbbim yardımcın olsun cnm..
onun afacan net e gırmesıne fırsat vermıyo sanırım...Birseeen nerelerdesin?? msn de de karşılaşmadık kaç gündür annene mi gittin acaba?
kızlar ben bu akşam 9 da yattım...her gece erken yatmaya calııyorum..bebek 3-4 gıbı uyanıp kaka yapmak ıstıyor..uykusu kaçıyor..erken yatıp uykumu almaya calısıyorum...bu gece 24:00 deuyandım..sabah 6 da uyudum..edız 3:30 da uyandı..6 da uyudu cunku..
6:300 da yıne uyandı..emdı yattı...emır 7:00 kalktı...ve benım ıçın gun basladı..3,5 saat uykuylayım..başım felakett...
uykummm nerelerdesıınn gel bana dogruuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?