- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.801
benim kız 11.30 da uyuyo sabaha karşı 5-6 gibi emip tekrar uyuyo cnm..ahh uykuu...
ceylan kuzum senın kızçen kaçta kalkıyor...
benım kı bu sahah 4:30 da kalktı...
kuşum bana yakın kımse yok senin annen gıbı ..
annem 25 kılometre ötem de..kaynanam 35 kılometre berim de..
ama kaynanam gelcek bana yakında..o zaman az gırerım..oyun oynamaya gırıyom gıbı bakıyor..surat uzuyor...
bebişler 3 aylık olukdan sonra saçlar acayıp dökuluyo gülşen avuç avuç benım saçlar hamılelıgımde çok saglıklıydı ve baya uzadı belimdeydı 1 hafta önce şimi zor ikna ederek saçlarımı hiç kısalttırmadıgım kadar kısalttırdım kulagımın azıcık altında ama o kadar iyi geldiki bana degişiklige ihtiyacım varmış meger bakımı ve şekıl almasıda kolaylaştı dökulmede bi nebze azaldı...dilay geçmiş olsun kuzuya toparlar çabucak
dilek senin kaynana geliyomuş he gelsin belkim bu defa yardımı dokunur sana
elif adet olmuşsun hade gözün aydın benimkide bitmedi hala az az devam ediyo
oğluşum geceden beri gaz sancısı çekiyo allahım bian önce geçse şu 3 ay inş. düzene girer ondan sonra yazık kuzuma doğru düzgün ememiyo bile sancı çekerken..
havalar soğuk kaldık evde çok bunaldım kızlar yaa isyan bayrağını çekecem yakında ..bi kuafore bile gidemedim saçlarım çok uzadı ve dökülmeye başladı düşünün yani oğlumu bırakacak kimsem yok..havalar ısınsa babaya bırakıp halledecem işimi onlarda gezerler beraber ama yok havalarda benden yana değil 3 pazardır yağmur var bu pazarda yağmur gösteriyo haftaiçi iyi ozamanda baba işte oooff offf herkesten uzak olmak çoookk zooorr..allahım başka dert vermesin şikayet etmeyeyim yinede...
benim kız 11.30 da uyuyo sabaha karşı 5-6 gibi emip tekrar uyuyo cnm..
o uzayan suratı bılırım
annemde bana yapıyor o suratı net e girince..anne oldun hala bırakmadın şunu diyo ne alakası var ise
bebişler 3 aylık olukdan sonra saçlar acayıp dökuluyo gülşen avuç avuç benım saçlar hamılelıgımde çok saglıklıydı ve baya uzadı belimdeydı 1 hafta önce şimi zor ikna ederek saçlarımı hiç kısalttırmadıgım kadar kısalttırdım kulagımın azıcık altında ama o kadar iyi geldiki bana degişiklige ihtiyacım varmış meger bakımı ve şekıl almasıda kolaylaştı dökulmede bi nebze azaldı...
cnım kaynanam çok iş yapar...dilay geçmiş olsun kuzuya toparlar çabucak
dilek senin kaynana geliyomuş he gelsin belkim bu defa yardımı dokunur sana
elif adet olmuşsun hade gözün aydın benimkide bitmedi hala az az devam ediyo
oğluşum geceden beri gaz sancısı çekiyo allahım bian önce geçse şu 3 ay inş. düzene girer ondan sonra yazık kuzuma doğru düzgün ememiyo bile sancı çekerken..
havalar soğuk kaldık evde çok bunaldım kızlar yaa isyan bayrağını çekecem yakında ..bi kuafore bile gidemedim saçlarım çok uzadı ve dökülmeye başladı düşünün yani oğlumu bırakacak kimsem yok..havalar ısınsa babaya bırakıp halledecem işimi onlarda gezerler beraber ama yok havalarda benden yana değil 3 pazardır yağmur var bu pazarda yağmur gösteriyo haftaiçi iyi ozamanda baba işte oooff offf herkesten uzak olmak çoookk zooorr..allahım başka dert vermesin şikayet etmeyeyim yinede...
ceylan ne alakası var annelıkle..
canım benım oglan 4:30 a kadar 5-6 kez uyanıp emıyor...
4:30 dan sonra uyumuyor...ıkra su 5-6 ya kadar hıç uyanmıyormu yoksammmmm :26:
cnım kaynanam çok iş yapar...
kalktıgım yerı hemen duzeltır:26:
arkamda gezer :44:
evı hergun supurmek ıster...
ben olmaz deyınce gun aşırı supurur...:26:
supururken de halılara kızgınlıgı vamıs gıbı bastıra bastıra...:81:
ve smetrı hastasııı :84:...
gulsenım gaz agrılarınıza ılaç fayda etmıyormu....
elifff gunaydın kuzumm rüyacık nasıllll
benim kız uyuyo sabah erken uyandı 8de gülücükler saçtı oynadık emdik gözlerinden uyku akıyodu daldı neyseki bende kahvaltı yaptım. gece 12ye doğru uyudu 4buçukta uyandı emdi uyudu 7buçukta tekrar uyandı emdi uyumadı yeni yattı normalde 10a kadar uyurdu
ah be dilek uykusuzluk zordur ben böyle bile uykum bölündüğü için bazen sersem gibi oluyorum Allah yardımcın olsun inşallah kaynanan sinirini bozmaz diycem ama imkan yok sanırım
bilgisayar konusunda benim kaynanam da annesi artık bırakıcak bilgisayarı interneti fln artık kızı var deyip duruyodu ne alaka bende anlamadım anne olunca yasaklanıyomu bilmem
gülşen sorma bakım konusunda bende kötü hissediyorum yaa kuaföre gidemedim doğumdan beri bıyıklarımı fln ewde almıştık ama öyle de alerji yapıyo kızarıp yara oluyo zaten gitmem lazım ewde neyse de insan içine çıkamıyorumağda yapmaya da cesaret edemiyorum dikişlerden kendimi iyice kötü hissetmeye başladım saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum değişiklik olsun diye ama yaza kaynımın düğünü var zaten seyrek fön fln tutmuyo nasıl şekil verdiririm o nedenle yaza kadar bekletiyorum boyatayım diyorum sonra bidaha hep boya isteyecek hem eşim de izin vermiyo zaten üstüme başıma değişiklik yapsam diyoruum maddi olarak uygun değiliz Rüyanın masrafları yetiyo zaten aah ah bisüre böyle pasaklı devam edicek heralde
günaydın canım iyi ne yapsın gülüyo ağlıyo uyuyodün ilk kez döndü yaa çok sevindim önce yan döndü bekledim sonra baktım tam döndü
dogum sonrası ınsan kendını bı garıp hıssedıyo dımı elif...saç baş kılıf kıyafet köklü bideğişim istiyo..ben saçlardan başladım müsait bi zamanda çıkıp dar paça kot almam lazım kendımı daha fit hissediyorum onun içinde..bol giydikçe daha kılolu hısseıdyorum morelım bozuluyo ki şuan hamılelıkden önceki kılomdan 1 kılo aşagıdyım..ama eskı kotlar olmuyo neden anlamadım gıttı..halamlar açılmışsındır diyo sanırım öle oldu...bu arada sakın saçını boyatmaaaaaaaaaaaaaabenim kız uyuyo sabah erken uyandı 8de gülücükler saçtı oynadık emdik gözlerinden uyku akıyodu daldı neyseki bende kahvaltı yaptım. gece 12ye doğru uyudu 4buçukta uyandı emdi uyudu 7buçukta tekrar uyandı emdi uyumadı yeni yattı normalde 10a kadar uyurdu
ah be dilek uykusuzluk zordur ben böyle bile uykum bölündüğü için bazen sersem gibi oluyorum Allah yardımcın olsun inşallah kaynanan sinirini bozmaz diycem ama imkan yok sanırım
bilgisayar konusunda benim kaynanam da annesi artık bırakıcak bilgisayarı interneti fln artık kızı var deyip duruyodu ne alaka bende anlamadım anne olunca yasaklanıyomu bilmem
gülşen sorma bakım konusunda bende kötü hissediyorum yaa kuaföre gidemedim doğumdan beri bıyıklarımı fln ewde almıştık ama öyle de alerji yapıyo kızarıp yara oluyo zaten gitmem lazım ewde neyse de insan içine çıkamıyorumağda yapmaya da cesaret edemiyorum dikişlerden kendimi iyice kötü hissetmeye başladım saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum değişiklik olsun diye ama yaza kaynımın düğünü var zaten seyrek fön fln tutmuyo nasıl şekil verdiririm o nedenle yaza kadar bekletiyorum boyatayım diyorum sonra bidaha hep boya isteyecek hem eşim de izin vermiyo zaten üstüme başıma değişiklik yapsam diyoruum maddi olarak uygun değiliz Rüyanın masrafları yetiyo zaten aah ah bisüre böyle pasaklı devam edicek heralde
maşallah kuzumaa oooo yarın emekler öbur gunde yürürse şaşma..çok hızlı buyuyolar maşallah...günaydın canım iyi ne yapsın gülüyo ağlıyo uyuyodün ilk kez döndü yaa çok sevindim önce yan döndü bekledim sonra baktım tam döndü
canım...kaynanam gelırde sınır bozmadan dururmu..
haklıycam onu bu kez...
hep bukez haklarım dyorum..haklanan ben oluyorum :84:
canım ruyaya maşallah...uyusun buyusn...
canım sana bırsey soylümmüü...
bence saçlarını kesınlıkle boyatma...
kendı rengı şahaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
bayılıyorum ben senın sac rengıne...
bende boyayım dedım..tutmadı boya...aktı gıttı..
ama 2 haftadırkokusu çıkmadı saclarımdan....boyamıycam bende...
benımde kendı rengım ıyı..ama beyazlarım var bırz bıraz....
senın kı çok hızlı canım...jımlastıkcı mı olcak yoksa...
am bence komedyen olur..
cem yılmazı ın dişi versiyonu...
dogum sonrası ınsan kendını bı garıp hıssedıyo dımı elif...saç baş kılıf kıyafet köklü bideğişim istiyo..ben saçlardan başladım müsait bi zamanda çıkıp dar paça kot almam lazım kendımı daha fit hissediyorum onun içinde..bol giydikçe daha kılolu hısseıdyorum morelım bozuluyo ki şuan hamılelıkden önceki kılomdan 1 kılo aşagıdyım..ama eskı kotlar olmuyo neden anlamadım gıttı..halamlar açılmışsındır diyo sanırım öle oldu...bu arada sakın saçını boyatmaaaaaaaaaaaaaa
ben bı ara bunaldım bende boyatsam degişiklık olur dedım annemler falan kızdı bu yaşa kadar ellemedınc sakın değişme rengını dedıler iyiki engel olmular valla...pişman olurdum kesın
ewet yaa bişeyler yapmam lazım ama ne? neye heveslensem ne zaman ne maddiyat elvermiyo zaten bide bakma heves ediyorum ama kendime yakıştıramıyorum da hiçbişeyi öyle bi psikoloji geldi bişey beğeniyorum mesela alsam diyorum sonrada zaten göbek kocaman oldu giysemde yakışmaz deyip vazgeçiyorum yine paçoz yine paçoz geçen akşam dışarı çıktık eşimle hamilelikten önceki elbiselerimi denedim hangisini giysem diye hepsi de oldu ama ben yakıştıramadım önden göbek fırlıyo aynı kilodayım aslında ama göbek daha büyüdü işte sezeryandan sanırım. o kadar kıyafet denedim yine bi kot ve gömlek giyip çıktımyok yakıştıramıyorum kendime hiçbişey bide alışverişte bişey de beğensem alasım da gelmiyo buna vereceğim parayla kızıma şunu alırım çok mu lazım şimdi kendime almam diyorum vazgeçiyorum önceden maddi olarak takmazdım amaan ödenir alayım ne olucak gibi düşünür alırdım artık öyle değil kıyamıyorum kendime
maşallah kuzumaa oooo yarın emekler öbur gunde yürürse şaşma..çok hızlı buyuyolar maşallah...
dogum sonrası ınsan kendını bı garıp hıssedıyo dımı elif...saç baş kılıf kıyafet köklü bideğişim istiyo..ben saçlardan başladım müsait bi zamanda çıkıp dar paça kot almam lazım kendımı daha fit hissediyorum onun içinde..bol giydikçe daha kılolu hısseıdyorum morelım bozuluyo ki şuan hamılelıkden önceki kılomdan 1 kılo aşagıdyım..ama eskı kotlar olmuyo neden anlamadım gıttı..halamlar açılmışsındır diyo sanırım öle oldu...bu arada sakın saçını boyatmaaaaaaaaaaaaaa
ben bı ara bunaldım bende boyatsam degişiklık olur dedım annemler falan kızdı bu yaşa kadar ellemedınc sakın değişme rengını dedıler iyiki engel olmular valla...pişman olurdum kesın
anaaaamm farkına varmadan seda sayanla ayı model olmuş saçım ıyyyyy uyus oluyom bu gacıyaaa
pişti oldunuz desene :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?