Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar çatlaklarınız varmı..benım bacaklarımda var sadece kahve ve lımon ıyı gelıyomuş bugunden itibaren denemeye başlıcamm...

benim göbek çatlaklarım war çok yavaş yavaş renkleri sönükleşiyo annemlerinde zamanında çok varmış şimdi gözükmüyo zamanla geçip incecik bi çizgi oluyomuş ki o kadarına razıyım ben baya çatlamıştım çünkü bide kalçalarımda var ama onlar kilo alıp vermekten zaten vardı yani
bu arada sen ağda yaptırdın mı?ben hsonu istanbula gidicm ağdacım orda acaba bi uğrayıp yaptırsammı diyorum ama dikişlere zarar wermekten canımın yanmasından korkuyorum
bide gülbenin turksel reklamındaki saçı gibiyse eğer çok güzel duruyo

beyz çizği gibi kalıyomuş ama ben gıtsın ıstıyorum yapıcam bu kahve işini bakem olucakmı

ben agda yaptırmadım cnm daha dikişin üstü çok sert eldivenle aldım bu ay önümüzdekı ay cesaretımı toparlarsam gıdıcem...
acele etm bence sende yara içi nede olsa..
evitt turkcell reklamınkınden orda gördüm zaten karar verdim..yüzüme gittigini sölüyo herkez bır çok şekılede gırıyo bölee..sende düşünebılırsın cnm..

benimkide istemiyo ceylancım kestirmemi ama napim derdini ben çekiyorum zorla ikna ettim bende hamilelilte dökülmezdi yeni yeni başladı bende gittikçe artacak demekki bebek anneyi tanıdıkca dökülür derdi kaynanam :))
bakim ilk fırsatta bende kısaltacam inş.

oo fazlasıda zarar yaa titiz kaynana demek

ilaçlar pek işe yaramıyo canım yani belki yarıyodur daha fazla olacaktır daha az oluyodur bilmiyorum ama ıkınmaya kızarmaya devam

sen biraz daha bekle ozaman canımcım düğünde yaparsın değişikliğini ben daha dayanamıcam
ya bu bıyık işi bendede alerji yapıyo mini mini sivilceler çıkıyo zaten hamilelikte dolmuştu yüzüm onlar bile düzelmedi daha

kızlar çatlaklarınız varmı..benım bacaklarımda var sadece kahve ve lımon ıyı gelıyomuş bugunden itibaren denemeye başlıcamm...

benim karnım harita gibi canım elifinde dediği gibi sanki renkleri solmaya başladı ama çok fena karnıma bakmak istemiyorum artık çatlaklardan dolayı ama oğluma bikez bakınca herşeye değermiş diyorum..
bu kahve ve limonu nasıl yapcaz kuzum bende deneyeyim..

offffffffffffffffff
çok canım sıkıldı sımdı elifffffffffffffff
ne bıçım anne bunlar yaaaaaaaaaaaa
psikolojısı bozuk ınsanlar anne olmasın...:84:

yazık cocuga....

bende bır yerde bır kadın gormustum..kızı dondurma ıstedı..alamam vs.dedı..elbısene damlar dedı..elbısede gıcır gıcr heee...ütülü jilet gıbı...bızde yanda oturuyoruz....
yanımızda emır de var...neyse aldı dondurma...ama kız her yaladıgında elınde bır mendıl kızın agzını sılıyor...hep ikaz edıyor.damlatma vs...kız rahat bı dondurmayemedı yanı..
sonra damladı dondurma elbıseye...
işte alma dedım.dınlemedın.yemesen nolurdu.elbısen kırlendı.ben ugrasıyorum yıkıyorum ütülüyorum vs...aynı senın anlattıgın gıbı huzursuz kadın çocugun burnundan getırdı..sonra aldı dondurmayı attı çöpe..
ama çok bozulduk bız...çocuk yetıstırıyorlar ama gelde cocuga sor..

bend emıre baktım söyle yan yan...
hayatta doksun ustune basın kızmam..bulana bulana yer..ohh afıyet olsun..
hatta babamız uyarır..
ben rahat bırak..doke doke dokmemeyı ogrenecek dedım..serbest kald hep..
ama dokmemeyıd tıtızlıgıde ogrendı..hıç kısıtlamdım ben..
annem çok tıtızdı bnım..o yuzden ben acısını cıkarıyorum oglumda serbestlıgının...raht olsun..
benım annem cok ıyı bır anne dyor hep...çok hoşuma gıdıyor dogrusu..

kızlar çok moralim bozuk bebeğim dünden beri bir damla sütümden emmedi pompamda hiç iyi değil sağılmıyo bi türlü elimle sağıyım dedim onuda beceremedim napçam ben yaa mama verdim mecburen hep açmı bırakıcam çocuğumu mamayı yiyo memeyi emmiyo deliricem memeye koyduğumda ateşe düşmüş gibi bağırıyo istemiyo acaba hasta diyemi anlamdım o meret hastalıkta bi türlü gitmedi çocuğumdan yapıştı kaldı bu gün yine hapşırık öksürük devam aynı hızla

maleseffoysa amacım gulben ergenle pişti olmakdı
nasl kestırdın...face ye koysana resımmmm
canım ben kozmetık sektorunde calıstım...
ama catlaklara hıçbır krem fayda etmıyor...
bız de cesıt cesıt catlak kremı vardı..satarken soyluyorduk...en ıyısı bıle olsa çatlaklar kapanmaz..sadace renlerı cılt rengıne yakınlasır.belırgınlıgı azalır..
ama estetık cerrahı tek cozum...
o yuzden çok ugrasma canım lımon kahveylen...
ben bunları yazdım emme sen kahve lomon yaparmıssın..kapandı catlak lar dermıssn ...

evet çohhkk tıtız ...bırde emırın hıç sevmedıgı yemekler yapıyor..pırasa vs..
tabagına koyuyor..ye dıyor..emır yemıyor..yoksa gıdeım bak dıyor..
emır gıtömesın dıye 1 catal alıyor...
ama yıyemıyor gerısını...
konusmuyor emırle sonra..
ertesı gun yıne koyuyor tabagına yemedıgını bele bıle...
emırın ısrarını kırmaya calısıyorr....
ahh kusumm..ıkınmave kızarma...

canım mammaya devam edersen memeyı bırakabılır..
oyle gorunuyor...
mama vermemeye calıs...
ıyce aç kalınca mecbur emecek...
hastalıktan olsa mamayıda ıçmez...

canım ocak annelerinde bi arkadaşın bebeğide memesini emmiyodu biberon alıyodu sadece oda biberonun ucunu çıkarıp göğsünün ucuna yerleştirmiş o şekilde memeyi biberon sanıp emmiş kızı sende bi dene istersen belki işe yarar..allah şifa versin bian önce....

anamm emire mi küsüyo inanmıyorum yaa ne alem kadınmış
küçük çocukla inatlaşıyo

öyle yapıcam mecburen yaza değişiklik yaparım artık uff bu akşam alışverişe çıkmamız lazım zaten kuaförü açık bulursam uğrayıp aldırmak istiyorum rüyayı da kardeşime bırakırız bi saat kaçar alıcağımızı alır geliriz

heh tam tanımlama oldu harita :)) bende pek takmıyorum bakmamaya çalışıyorum

war ne yazıkki böyle anneler bende pek titiz sayılmam batırabilir zaten emziğine bişeyler sürüp ağzını batırması çok hoşuma gidiyo şimdiden

rüya da arada öyle yapıyo bazen emmediğinde zorlamıyorum doktor öyle dedi zorlama dedi ama çok aç olduğuna inanıyosan sağ wer demişti ama sağamıyosan mecbur tabi inşallah çabuk başlar emmeye insanın nasıl morali bozuluyo biliyorum

inşallah kızlar evet okadar çok üzülüyorumki sanki evladıma yetememişim gibi üzülüyorum bütün bağımız kopacakmış gibi hissediyorum çünkü bir anne için bebeğini emzirmek kadar büyük mutluluk verici bişey yok

annelik böyle b,şiy sanırım önceki akşam yine almadı memeyi rüya memeye yatınca ateşe atmışsın gibi ağlıuyo kaldırınca babasının kucağında bişey yok içim yanıyo öyle olunca aynı dediklerini hissediyorum bide doktor demişti anne adetliyken de bebek memeyi reddedebilirmiş ki o gece adet olmuştum ne yaptıysak emmedi sağıp verdim mecburen

evet bizim büyüklerde öyle der anneyı tanıdıkça dökülürmüş...
kız önce banyoya gırmek ezıyettı durulanıyom ama saçdan arınamıyom kı duştan çıkayım..şimdi yıka ve çık..elidor reklamı gıbı oldu budakestır valla eşini ikna edebılırsen cnm bebişler küçük olunca kendımızle yeterınce ılgılenemıyoruz malum..

ben bu gune kadar daha hiç bıyık aldırmış degilimsarı sarı hiç belli bile olmuyo varmı yokmu...iyikide öyle canım çok tatlıdır benım bıde onun acısını çekmek feci olurdu hele yüz aldırmak yy bakınca bıle ölüyorum uygulatsam nasıl olurum bılmem
3 çay kaşıgı kahve 3 tatlı kaşıgı limon suyu jel gıbı yapıp lifler gibi bastıraral massaj yapılıyomuş...bakalım yarıcakmı işe..benım karnım felaket büyümüştü ama hayret
ki çatlamadı ama beldn aşşagısı iptal desem yeri

ayyy en iyisini yapıyosun cnm çocuk bu döke döke ögrenecek yemesini....ben şimdiden ikra su'yun etrafa ve üstüne döke döke çubuk makarna yedıgı günleri hayal ediyorummm yyyy süper yaaaaa
hay allahım yaaa noldu paşamıza bölee...cnm pes etme sakın bazı bebekler biberonun rahatlıgını bulup memeyı bırakıyolarmış benım kızımda olmadı ama çok olan var...pes etmeden vermeye çalış acıkınca mecbur alıcak
tmm cnm bi ara çeker koyarım resim...
deneyeyım bı kız içimde kalmasınn
kaynanada bi garipp hehe
aaa ne kadar akıllıca
sakın cnm üzülme sütünün azalmasınada sebeb olmaın şimdi yaaa....
ayrıca benım iki kuzenımde bebeklerını sadece mamayla büyüttüler birinin gögüs ucu olmadıgı için emziremedi digerininde bebek kabul etmedı merak etme baglarında bi problem yok ayrıca şurda 3 ay daha verdıkden sonra 6 ayı tamamlıcaksınız üzülme sakın...ben 6 aydan sonra bıraktırmaya çalışıcam kızıma memeyı..onun dışında emzırmek doydugundan emın olmak tarıfsız bışey gerçekdenama şükretmelisin 3 aydır sadece sen doyurdun onu yettın ona...yine yetersın merak etme

kızlar ikra su'yu halasına bıraktım bır saatlıgıne benım işim vardı onu hallettım almaya gittigimde bana gülüşünü ve kucagıma gelıp yanagımı yalayışını görmenız lazımmmmmmmm ayyyy ölüyorum ben bu kızaaaaaaaaaaaaaaaaa ömrüm benim ömrümmmm rabbım sana binlerce şükürler olsunnnbu velet yokken ben yaşamıyormuşum megerr

ceylancım insan bakmaya kıyamıyo çok güzel duyguymuş gerçekten geçende eşime hayatımda yaptığım engüzel şey buymuş dedim gerçekten öyle..günden güne artıyo sevgisi seninki şimdi senide tanıyo ki böyle çıldırman normall maşallah kuzuya

ceylancım bende aldırmıyorum artık bikaç kez denedim hep minik minik sivilceler çıktı zaten benimde geneli sarı sadece kenardakiler hafif koyu renk ama onlarıda takmıyorum sivilce olacagına öyle kalsın diyorum..benim canda çok tatlı bi kaş aldırana kadar anam ağlıyo resmen zaten hala nasıl normal doğurdum anlamış değilim :))

ayyy gülşenn sormaaa....gerçekden boşuna yaşamışım dıyorum bazen..bazen ona bakıp sebebsız yere şükrederek aglıyorum....ama mutlulukdann .......
dediğin gibi tanıyo artık hareketlerı daha net bakışları çok kışkırtıcı ne anlatım kı işte hele babasına yaptıgı cilvelerr ellerini babasının yanaklarına koyuyo kendıne dogru çekıyo yapışıyo çenesine kopuyorum o zaman yaaa....ahh bide tanıdıgı kişileri görünce gülmeye ve kucaklarına atlamaya başladı şimdi...gönlüme göre verdi rabbim kızım çok güleç olacak inşallah..hepimizin kuzularına maşallah canm hepımızınnn

aldırma kuzu sende yaa aldıkça sertleşiyo ve siyahlaşıyo kökleri...
valla kız bu kadar korkak olup normal nasıl dogurdun bravo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…