- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.821
kızlar çatlaklarınız varmı..benım bacaklarımda var sadece kahve ve lımon ıyı gelıyomuş bugunden itibaren denemeye başlıcamm...
benim göbek çatlaklarım war çok yavaş yavaş renkleri sönükleşiyo annemlerinde zamanında çok varmış şimdi gözükmüyo zamanla geçip incecik bi çizgi oluyomuş ki o kadarına razıyım ben baya çatlamıştım çünkü bide kalçalarımda var ama onlar kilo alıp vermekten zaten vardı yani
bu arada sen ağda yaptırdın mı?ben hsonu istanbula gidicm ağdacım orda acaba bi uğrayıp yaptırsammı diyorum ama dikişlere zarar wermekten canımın yanmasından korkuyorum
bide gülbenin turksel reklamındaki saçı gibiyse eğer çok güzel duruyo
benimkide istemiyo ceylancım kestirmemi ama napim derdini ben çekiyorum zorla ikna ettim bende hamilelilte dökülmezdi yeni yeni başladı bende gittikçe artacak demekki bebek anneyi tanıdıkca dökülür derdi kaynanam :))benim kız 11.30 da uyuyo sabaha karşı 5-6 gibi emip tekrar uyuyo cnm..
o uzayan suratı bılırım
annemde bana yapıyor o suratı net e girince..anne oldun hala bırakmadın şunu diyo ne alakası var ise
bebişler 3 aylık olukdan sonra saçlar acayıp dökuluyo gülşen avuç avuç benım saçlar hamılelıgımde çok saglıklıydı ve baya uzadı belimdeydı 1 hafta önce şimi zor ikna ederek saçlarımı hiç kısalttırmadıgım kadar kısalttırdım kulagımın azıcık altında ama o kadar iyi geldiki bana degişiklige ihtiyacım varmış meger bakımı ve şekıl almasıda kolaylaştı dökulmede bi nebze azaldı...
cnım kaynanam çok iş yapar...
kalktıgım yerı hemen duzeltır:26:
arkamda gezer :44:
evı hergun supurmek ıster...
ben olmaz deyınce gun aşırı supurur...:26:
supururken de halılara kızgınlıgı vamıs gıbı bastıra bastıra...:81:
ve smetrı hastasııı :84:...
gulsenım gaz agrılarınıza ılaç fayda etmıyormu....
benim kız uyuyo sabah erken uyandı 8de gülücükler saçtı oynadık emdik gözlerinden uyku akıyodu daldı neyseki bende kahvaltı yaptım. gece 12ye doğru uyudu 4buçukta uyandı emdi uyudu 7buçukta tekrar uyandı emdi uyumadı yeni yattı normalde 10a kadar uyurdu
ah be dilek uykusuzluk zordur ben böyle bile uykum bölündüğü için bazen sersem gibi oluyorum Allah yardımcın olsun inşallah kaynanan sinirini bozmaz diycem ama imkan yok sanırım
bilgisayar konusunda benim kaynanam da annesi artık bırakıcak bilgisayarı interneti fln artık kızı var deyip duruyodu ne alaka bende anlamadım anne olunca yasaklanıyomu bilmem
gülşen sorma bakım konusunda bende kötü hissediyorum yaa kuaföre gidemedim doğumdan beri bıyıklarımı fln ewde almıştık ama öyle de alerji yapıyo kızarıp yara oluyo zaten gitmem lazım ewde neyse de insan içine çıkamıyorumağda yapmaya da cesaret edemiyorum dikişlerden kendimi iyice kötü hissetmeye başladım saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum değişiklik olsun diye ama yaza kaynımın düğünü var zaten seyrek fön fln tutmuyo nasıl şekil verdiririm o nedenle yaza kadar bekletiyorum boyatayım diyorum sonra bidaha hep boya isteyecek hem eşim de izin vermiyo zaten üstüme başıma değişiklik yapsam diyoruum maddi olarak uygun değiliz Rüyanın masrafları yetiyo zaten aah ah bisüre böyle pasaklı devam edicek heralde
kızlar çatlaklarınız varmı..benım bacaklarımda var sadece kahve ve lımon ıyı gelıyomuş bugunden itibaren denemeye başlıcamm...
offffffffffffffffffayy sağol canım annemle eşim de öyle diyo değişik bi renk tam sarı da değil kumral da değil bende seviyorum aslında ama psikolojik bi ihtiyaç sanırım ne yapsam diye düşünüp duruyorum bişey yapamadıkça da sinir oluyorum
sorma çok hareketli emerken bile rahat durmuyo tepinip duruyo gülüyo şebeklikler yapıyo herkes diyo ayından büyük gibi davranıyo diye diyorum eşime bunun içinde büyük bi ruh var da bizimle dalga geçiyo heralde herkesi çok güldürüyo bu arada da bizi maymun ediyo tabi şimdi de uyandı yatırdım yine dönmeye çalışıyo konuşuyo anlatıyo kendi kendine perdelerle sohbet halinde
keşke hep böyle kalsa diyoruz eşimle şuan o kadar tatlı ki büyümesini istemiyo insan hsonu doktora gittiğimizde bi anne gördüm çocuk 4 yaşında fln dişleri ağrıyomuş yanındaki çocuk cips yiyodu ona da ikram ettiler annesinden izin alıp bi tanecik aldı sonra kadın demediğini bırakmadı aldın onu inşallah dişin ağrır da görürsün gününü abur cubur yasak diyorum sana gelip izin istiyosun benden ne laftan anlamaz şeysin sen fln bağrındı çocuğa ağladı bu sefer garibim ama sesli değil için için ağladı sonra çıkardı meme çantasından tıktı ağzına hem yapıyosun hem zırlıyosun al şunu da sus fln dedi sonra çocuk dişim acıyo diye ağlamaya devam etti koca kadın eliyle oh çekti ooh canıma değisin iyi oldu sana ağırsın daha çok ağırsın belki lafımı dinlemeyi öğrenirsin fln demeye başladı çocuk o kdar sakin ki hani yaramaz bi çocuk değil tek suçu canı çekip bi cips tatmak koca insanlar rejim yapamıyo bacak kadar çocuk nasıl anlayacak da yemeyecek içim gitti kadına bağırmamak için zor tuttum kendimi ortam da kalabalıktı herkes kötü kötü kadına baktı. düşündüm nasıl annelik bende böyle olmamalıyım ne kadar sinirlensemde kendime hakim olmalıyım diye
nasl kestırdın...face ye koysana resımmmmmaleseffoysa amacım gulben ergenle pişti olmakdı
canım ben kozmetık sektorunde calıstım...kızlar çatlaklarınız varmı..benım bacaklarımda var sadece kahve ve lımon ıyı gelıyomuş bugunden itibaren denemeye başlıcamm...
evet çohhkk tıtız ...bırde emırın hıç sevmedıgı yemekler yapıyor..pırasa vs..benimkide istemiyo ceylancım kestirmemi ama napim derdini ben çekiyorum zorla ikna ettim bende hamilelilte dökülmezdi yeni yeni başladı bende gittikçe artacak demekki bebek anneyi tanıdıkca dökülür derdi kaynanam :))
bakim ilk fırsatta bende kısaltacam inş.
oo fazlasıda zarar yaa titiz kaynana demek
ilaçlar pek işe yaramıyo canım yani belki yarıyodur daha fazla olacaktır daha az oluyodur bilmiyorum ama ıkınmaya kızarmaya devam
kızlar çok moralim bozuk bebeğim dünden beri bir damla sütümden emmedi pompamda hiç iyi değil sağılmıyo bi türlü elimle sağıyım dedim onuda beceremedim napçam ben yaa mama verdim mecburen hep açmı bırakıcam çocuğumu mamayı yiyo memeyi emmiyo deliricem memeye koyduğumda ateşe düşmüş gibi bağırıyo istemiyo acaba hasta diyemi anlamdım o meret hastalıkta bi türlü gitmedi çocuğumdan yapıştı kaldı bu gün yine hapşırık öksürük devam aynı hızla
kızlar çok moralim bozuk bebeğim dünden beri bir damla sütümden emmedi pompamda hiç iyi değil sağılmıyo bi türlü elimle sağıyım dedim onuda beceremedim napçam ben yaa mama verdim mecburen hep açmı bırakıcam çocuğumu mamayı yiyo memeyi emmiyo deliricem memeye koyduğumda ateşe düşmüş gibi bağırıyo istemiyo acaba hasta diyemi anlamdım o meret hastalıkta bi türlü gitmedi çocuğumdan yapıştı kaldı bu gün yine hapşırık öksürük devam aynı hızla
nasl kestırdın...face ye koysana resımmmm
canım ben kozmetık sektorunde calıstım...
ama catlaklara hıçbır krem fayda etmıyor...
bız de cesıt cesıt catlak kremı vardı..satarken soyluyorduk...en ıyısı bıle olsa çatlaklar kapanmaz..sadace renlerı cılt rengıne yakınlasır.belırgınlıgı azalır..
ama estetık cerrahı tek cozum...
o yuzden çok ugrasma canım lımon kahveylen...
ben bunları yazdım emme sen kahve lomon yaparmıssın..kapandı catlak lar dermıssn ...
evet çohhkk tıtız ...bırde emırın hıç sevmedıgı yemekler yapıyor..pırasa vs..
tabagına koyuyor..ye dıyor..emır yemıyor..yoksa gıdeım bak dıyor..
emır gıtömesın dıye 1 catal alıyor...
ama yıyemıyor gerısını...
konusmuyor emırle sonra..
ertesı gun yıne koyuyor tabagına yemedıgını bele bıle...
emırın ısrarını kırmaya calısıyorr....
ahh kusumm..ıkınmave kızarma...
sen biraz daha bekle ozaman canımcım düğünde yaparsın değişikliğini ben daha dayanamıcam
ya bu bıyık işi bendede alerji yapıyo mini mini sivilceler çıkıyo zaten hamilelikte dolmuştu yüzüm onlar bile düzelmedi daha
benim karnım harita gibi canım elifinde dediği gibi sanki renkleri solmaya başladı ama çok fena karnıma bakmak istemiyorum artık çatlaklardan dolayı ama oğluma bikez bakınca herşeye değermiş diyorum..
bu kahve ve limonu nasıl yapcaz kuzum bende deneyeyim..
offffffffffffffffff
çok canım sıkıldı sımdı elifffffffffffffff
ne bıçım anne bunlar yaaaaaaaaaaaa
psikolojısı bozuk ınsanlar anne olmasın...:84:
yazık cocuga....
bende bır yerde bır kadın gormustum..kızı dondurma ıstedı..alamam vs.dedı..elbısene damlar dedı..elbısede gıcır gıcr heee...ütülü jilet gıbı...bızde yanda oturuyoruz....
yanımızda emır de var...neyse aldı dondurma...ama kız her yaladıgında elınde bır mendıl kızın agzını sılıyor...hep ikaz edıyor.damlatma vs...kız rahat bı dondurmayemedı yanı..
sonra damladı dondurma elbıseye...
işte alma dedım.dınlemedın.yemesen nolurdu.elbısen kırlendı.ben ugrasıyorum yıkıyorum ütülüyorum vs...aynı senın anlattıgın gıbı huzursuz kadın çocugun burnundan getırdı..sonra aldı dondurmayı attı çöpe..
ama çok bozulduk bız...çocuk yetıstırıyorlar ama gelde cocuga sor..
bend emıre baktım söyle yan yan...
hayatta doksun ustune basın kızmam..bulana bulana yer..ohh afıyet olsun..
hatta babamız uyarır..
ben rahat bırak..doke doke dokmemeyı ogrenecek dedım..serbest kald hep..
ama dokmemeyıd tıtızlıgıde ogrendı..hıç kısıtlamdım ben..
annem çok tıtızdı bnım..o yuzden ben acısını cıkarıyorum oglumda serbestlıgının...raht olsun..
benım annem cok ıyı bır anne dyor hep...çok hoşuma gıdıyor dogrusu..
inşallah kızlar evet okadar çok üzülüyorumki sanki evladıma yetememişim gibi üzülüyorum bütün bağımız kopacakmış gibi hissediyorum çünkü bir anne için bebeğini emzirmek kadar büyük mutluluk verici bişey yok
evet bizim büyüklerde öyle der anneyı tanıdıkça dökülürmüş...benimkide istemiyo ceylancım kestirmemi ama napim derdini ben çekiyorum zorla ikna ettim bende hamilelilte dökülmezdi yeni yeni başladı bende gittikçe artacak demekki bebek anneyi tanıdıkca dökülür derdi kaynanam :))
bakim ilk fırsatta bende kısaltacam inş.
oo fazlasıda zarar yaa titiz kaynana demek
ilaçlar pek işe yaramıyo canım yani belki yarıyodur daha fazla olacaktır daha az oluyodur bilmiyorum ama ıkınmaya kızarmaya devam
ben bu gune kadar daha hiç bıyık aldırmış degilimsen biraz daha bekle ozaman canımcım düğünde yaparsın değişikliğini ben daha dayanamıcam
ya bu bıyık işi bendede alerji yapıyo mini mini sivilceler çıkıyo zaten hamilelikte dolmuştu yüzüm onlar bile düzelmedi daha
3 çay kaşıgı kahve 3 tatlı kaşıgı limon suyu jel gıbı yapıp lifler gibi bastıraral massaj yapılıyomuş...bakalım yarıcakmı işe..benım karnım felaket büyümüştü ama hayretbenim karnım harita gibi canım elifinde dediği gibi sanki renkleri solmaya başladı ama çok fena karnıma bakmak istemiyorum artık çatlaklardan dolayı ama oğluma bikez bakınca herşeye değermiş diyorum..
bu kahve ve limonu nasıl yapcaz kuzum bende deneyeyim..
ayyy en iyisini yapıyosun cnm çocuk bu döke döke ögrenecek yemesini....ben şimdiden ikra su'yun etrafa ve üstüne döke döke çubuk makarna yedıgı günleri hayal ediyorummm yyyy süper yaaaaaoffffffffffffffffff
çok canım sıkıldı sımdı elifffffffffffffff
ne bıçım anne bunlar yaaaaaaaaaaaa
psikolojısı bozuk ınsanlar anne olmasın...:84:
yazık cocuga....
bende bır yerde bır kadın gormustum..kızı dondurma ıstedı..alamam vs.dedı..elbısene damlar dedı..elbısede gıcır gıcr heee...ütülü jilet gıbı...bızde yanda oturuyoruz....
yanımızda emır de var...neyse aldı dondurma...ama kız her yaladıgında elınde bır mendıl kızın agzını sılıyor...hep ikaz edıyor.damlatma vs...kız rahat bı dondurmayemedı yanı..
sonra damladı dondurma elbıseye...
işte alma dedım.dınlemedın.yemesen nolurdu.elbısen kırlendı.ben ugrasıyorum yıkıyorum ütülüyorum vs...aynı senın anlattıgın gıbı huzursuz kadın çocugun burnundan getırdı..sonra aldı dondurmayı attı çöpe..
ama çok bozulduk bız...çocuk yetıstırıyorlar ama gelde cocuga sor..
bend emıre baktım söyle yan yan...
hayatta doksun ustune basın kızmam..bulana bulana yer..ohh afıyet olsun..
hatta babamız uyarır..
ben rahat bırak..doke doke dokmemeyı ogrenecek dedım..serbest kald hep..
ama dokmemeyıd tıtızlıgıde ogrendı..hıç kısıtlamdım ben..
annem çok tıtızdı bnım..o yuzden ben acısını cıkarıyorum oglumda serbestlıgının...raht olsun..
benım annem cok ıyı bır anne dyor hep...çok hoşuma gıdıyor dogrusu..
hay allahım yaaa noldu paşamıza bölee...cnm pes etme sakın bazı bebekler biberonun rahatlıgını bulup memeyı bırakıyolarmış benım kızımda olmadı ama çok olan var...pes etmeden vermeye çalış acıkınca mecbur alıcakkızlar çok moralim bozuk bebeğim dünden beri bir damla sütümden emmedi pompamda hiç iyi değil sağılmıyo bi türlü elimle sağıyım dedim onuda beceremedim napçam ben yaa mama verdim mecburen hep açmı bırakıcam çocuğumu mamayı yiyo memeyi emmiyo deliricem memeye koyduğumda ateşe düşmüş gibi bağırıyo istemiyo acaba hasta diyemi anlamdım o meret hastalıkta bi türlü gitmedi çocuğumdan yapıştı kaldı bu gün yine hapşırık öksürük devam aynı hızla
tmm cnm bi ara çeker koyarım resim...nasl kestırdın...face ye koysana resımmmm
canım ben kozmetık sektorunde calıstım...
ama catlaklara hıçbır krem fayda etmıyor...
bız de cesıt cesıt catlak kremı vardı..satarken soyluyorduk...en ıyısı bıle olsa çatlaklar kapanmaz..sadace renlerı cılt rengıne yakınlasır.belırgınlıgı azalır..
ama estetık cerrahı tek cozum...
o yuzden çok ugrasma canım lımon kahveylen...
ben bunları yazdım emme sen kahve lomon yaparmıssın..kapandı catlak lar dermıssn ...
evet çohhkk tıtız ...bırde emırın hıç sevmedıgı yemekler yapıyor..pırasa vs..
tabagına koyuyor..ye dıyor..emır yemıyor..yoksa gıdeım bak dıyor..
emır gıtömesın dıye 1 catal alıyor...
ama yıyemıyor gerısını...
konusmuyor emırle sonra..
ertesı gun yıne koyuyor tabagına yemedıgını bele bıle...
emırın ısrarını kırmaya calısıyorr....
ahh kusumm..ıkınmave kızarma...
aaa ne kadar akıllıcacanım ocak annelerinde bi arkadaşın bebeğide memesini emmiyodu biberon alıyodu sadece oda biberonun ucunu çıkarıp göğsünün ucuna yerleştirmiş o şekilde memeyi biberon sanıp emmiş kızı sende bi dene istersen belki işe yarar..allah şifa versin bian önce....
sakın cnm üzülme sütünün azalmasınada sebeb olmaın şimdi yaaa....inşallah kızlar evet okadar çok üzülüyorumki sanki evladıma yetememişim gibi üzülüyorum bütün bağımız kopacakmış gibi hissediyorum çünkü bir anne için bebeğini emzirmek kadar büyük mutluluk verici bişey yok
ayyy gülşenn sormaaa....gerçekden boşuna yaşamışım dıyorum bazen..bazen ona bakıp sebebsız yere şükrederek aglıyorum....ceylancım insan bakmaya kıyamıyo çok güzel duyguymuş gerçekten geçende eşime hayatımda yaptığım engüzel şey buymuş dedim gerçekten öyle..günden güne artıyo sevgisi seninki şimdi senide tanıyo ki böyle çıldırman normall maşallah kuzuya
ceylancım bende aldırmıyorum artık bikaç kez denedim hep minik minik sivilceler çıktı zaten benimde geneli sarı sadece kenardakiler hafif koyu renk ama onlarıda sivilce olacagına öyle kalsın diyorum..benim canda çok tatlı bi kaş aldırana kadar anam ağlıyo resmen zaten hala nasıl normal doğurdum anlamış değilim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?