- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #35.841
ceylancım bende aldırmıyorum artık bikaç kez denedim hep minik minik sivilceler çıktı zaten benimde geneli sarı sadece kenardakiler hafif koyu renk ama onlarıda takmıyorum sivilce olacagına öyle kalsın diyorum..benim canda çok tatlı bi kaş aldırana kadar anam ağlıyo resmen zaten hala nasıl normal doğurdum anlamış değilim :))
guzel yontemmm..gulşen agzına saglık....ıyıkı yazdınn...canım ocak annelerinde bi arkadaşın bebeğide memesini emmiyodu biberon alıyodu sadece oda biberonun ucunu çıkarıp göğsünün ucuna yerleştirmiş o şekilde memeyi biberon sanıp emmiş kızı sende bi dene istersen belki işe yarar..allah şifa versin bian önce....
hhee valla ınat gacııanamm emire mi küsüyo inanmıyorum yaa ne alem kadınmış
küçük çocukla inatlaşıyo
canım nasıl oldu bebişin....emıyormu..inşallah kızlar evet okadar çok üzülüyorumki sanki evladıma yetememişim gibi üzülüyorum bütün bağımız kopacakmış gibi hissediyorum çünkü bir anne için bebeğini emzirmek kadar büyük mutluluk verici bişey yok
canım bende de bıyık yok...sarı sarı az var..onlarıda alıyorum..hatta sarı sarı çıkınca kocam bana ne dıyo bılıyon mu"pala remzii""ceylancım bende aldırmıyorum artık bikaç kez denedim hep minik minik sivilceler çıktı zaten benimde geneli sarı sadece kenardakiler hafif koyu renk ama onlarıda takmıyorum sivilce olacagına öyle kalsın diyorum..benim canda çok tatlı bi kaş aldırana kadar anam ağlıyo resmen zaten hala nasıl normal doğurdum anlamış değilim :))
ayy aldırmıyosan sakın aldırma bikaç kera oldumu bidaha hep istiyo ceylanın dediği gibi benimde sarı sarıydı ikkat çekmiyodu aslında ama gözüme battı aldırmaya başladım şimdi hep istiyo bende kaşlarımı aldırmıyorum zaten gerek yok şekilliler hayatımda sadece düğünümde bi kere aldılar o da bikaç tane alıp düzeltti o kadar sonra çıkınca yine garip durmadı
rabbim olmayanlarada nasip etsim bian önce hamileykende dua ededim ama doğduktan sonra ona her baktığımda evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum rabbim bekletmesin kimseyi..ayyy gülşenn sormaaa....gerçekden boşuna yaşamışım dıyorum bazen..bazen ona bakıp sebebsız yere şükrederek aglıyorum....ama mutlulukdann .......
dediğin gibi tanıyo artık hareketlerı daha net bakışları çok kışkırtıcı ne anlatım kı işte hele babasına yaptıgı cilvelerr ellerini babasının yanaklarına koyuyo kendıne dogru çekıyo yapışıyo çenesine kopuyorum o zaman yaaa....ahh bide tanıdıgı kişileri görünce gülmeye ve kucaklarına atlamaya başladı şimdi...gönlüme göre verdi rabbim kızım çok güleç olacak inşallah..hepimizin kuzularına maşallah canm hepımızınnn
aldırma kuzu sende yaa aldıkça sertleşiyo ve siyahlaşıyo kökleri...
valla kız bu kadar korkak olup normal nasıl dogurdun bravo valla
oh ne güzel benimde çok dağınık değil ama şeytan bırakmıyo işte ilk evlendiğimde aldırmıştım kız alana kadar ben tonla gözyaşı döktüm sonrakilerdede gözyaşları devam etti aynen:)) şimdi kuaföre gidemiyorum zaten fazlalıkları kendim topluyorum onda bile gözümden yaş geliyoayy aldırmıyosan sakın aldırma bikaç kera oldumu bidaha hep istiyo ceylanın dediği gibi benimde sarı sarıydı ikkat çekmiyodu aslında ama gözüme battı aldırmaya başladım şimdi hep istiyo bende kaşlarımı aldırmıyorum zaten gerek yok şekilliler hayatımda sadece düğünümde bi kere aldılar o da bikaç tane alıp düzeltti o kadar sonra çıkınca yine garip durmadı
bende diyorum rüya yokken nasıl yaşıyomuşuz sanki hep varmış gibi hep onunlaymışım gibi. dudak büküp ağladığında, işveli cilveli güldüğünde onu sımsıkı kucaklayasım bırakmayasım geliyo
guzel yontemmm..gulşen agzına saglık....ıyıkı yazdınn...
hhee valla ınat gacıı
canım nasıl oldu bebişin....emıyormu..
canım bende de bıyık yok...sarı sarı az var..onlarıda alıyorum..hatta sarı sarı çıkınca kocam bana ne dıyo bılıyon mu"pala remzii""
len bu adam bıyık gormemıs benım sarı tüylere laf ediyor ..
canım benım doğurdun ıste rüya gibi demi...
..napcen..allah kuvvet verıyor..
kızlar bebeğim bir türlü iyileşmedi ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın üstüne bide iştahsız dün mamadan az az yerken bugün onuda yemiyo ne meme emdi ne mama kaşıkla ben ağzına akıttıkça geri tükürüyo napıcam ben yaa
ne guzel cnm doğal kaşlara bayılırımmm...hele alınmdıgı bellı oluyo ya bölev altta üstte fazlalık ama tolu süper duruyo tuba buyukustunun öyleydı bır zamanlar...ayy aldırmıyosan sakın aldırma bikaç kera oldumu bidaha hep istiyo ceylanın dediği gibi benimde sarı sarıydı ikkat çekmiyodu aslında ama gözüme battı aldırmaya başladım şimdi hep istiyo bende kaşlarımı aldırmıyorum zaten gerek yok şekilliler hayatımda sadece düğünümde bi kere aldılar o da bikaç tane alıp düzeltti o kadar sonra çıkınca yine garip durmadı
agggggggggggg aynennbende diyorum rüya yokken nasıl yaşıyomuşuz sanki hep varmış gibi hep onunlaymışım gibi. dudak büküp ağladığında, işveli cilveli güldüğünde onu sımsıkı kucaklayasım bırakmayasım geliyo
cnm badem yagı ve sarımsak sık çıkarıyomuş ama ben uğrasamıyorumdgalı gıbısı yok elıf...
bend kaş aldım hep...sımdıde çıkmıyorlar ınan kı..kalınlastırayım dıyorum yok..tek tuk çıkıyor aldıgım yerler...kalınlaşıpta şöyle gürleşmiyorrr
sultannnnnn...
sultan nerlerde oda gelmedı..babası nasıl oldu acaba...
kocaman bı amıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın....çocuk sevgısının nasıl bişey oldugunu anlayınca ınsan degerını anlıyo ve daha çok şükredip herkezze nasıp etmesını istıyo inş rabbımrabbim olmayanlarada nasip etsim bian önce hamileykende dua ededim ama doğduktan sonra ona her baktığımda evlat sahibi olmak isteyenlere dua ediyorum rabbim bekletmesin kimseyi..
diyorumya ceylancım bende hayretlerdeyim hala nasıl becerdim diye okadar sancıda bide bacaklarıma giren kramplar eklendi sezeryan yapın beni bile demedim :))
oh ne güzel benimde çok dağınık değil ama şeytan bırakmıyo işte ilk evlendiğimde aldırmıştım kız alana kadar ben tonla gözyaşı döktüm sonrakilerdede gözyaşları devam etti aynen:)) şimdi kuaföre gidemiyorum zaten fazlalıkları kendim topluyorum onda bile gözümden yaş geliyo
evt elifim bende diyorum aynısını bütün dünyamız onlar olmuş artık
bide şey oluyo uyurken özlüyorum onu diyorum annem uyanda seveyim seni çok özledim :))
fatoşta yok acaba o neler yapıyo tedaviye başlamıştı :26:
hay allah yaaa iştahı yok demekki paşanın cnm tekrar bı dr göturun istersen...belkı antıbıotıge baslatır ılerlme ggörurse hastalıgındaakızlar bebeğim bir türlü iyileşmedi ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın üstüne bide iştahsız dün mamadan az az yerken bugün onuda yemiyo ne meme emdi ne mama kaşıkla ben ağzına akıttıkça geri tükürüyo napıcam ben yaa
geçmiş olsunn...karma aşı çok problem yaratmıyo cnm inşallah ruya kuzzusunda da öyle olur..ikra su aşıdan sonra uzunnnn sure uyumuştu hattaah canım yaa ne oldu böyle paşaya dua etmekten başka bişiy gelmiyo elimden canım inşallah çabuk atlatır
kızlar bu arada biz bu sabah o meşhur 3lü aşıyı vurulduk çok ağlamadı şimdi emdi uyuyo bakalım inşallah ateş yapmaz az önce ölçtüm yoktu bişey ama huzursuzlandı huysuzlandı
bi çok kişiyi ayara göre anne topıclerınde görüyorum hepsı dogum yapmış falan mutlu oluyorum valla....girmek isteyen yazmak isteyen gçmişteki gibi iyi kötü herşeyi paylaşmak isteyenler hala paylaşıyo zaten...ben buraya yazınca sizlerden haber alınca mutlu oluyorum valla çünkü ennn zor anlarımızda birbirimize destek olduk çift çizgiyi beraber görüp okuyup çıglıklar attık bu gunlerı unutmam mumkun degıl....dedigin gibi allahdan karışanımızda yok rahat rahat giriyoz kızımda huzurlu allahdan yoksa fırsat vermezdı yanii...ceylanım zaten bisürü kişi vardı hiçbiri yok bazıları nadiren de olsa arada yine girip haber bırakıyo en azından ama şimdi bikaç kişi kaldık başbaşa. neyseki bebeklerimiz biraz büyüdü, anneler, kaynanalar ewlerine çekildi de rahat rahat grip yazabiliyoruz
Rüyanın da çok uykusu var gelirgelmez emdi emerken uyudu ama ara ara ağlıyo uykusunda gidiyorum emziğini düşürmüş veriyorum birazdan yine ağlıyo gözler kapalı
elif kız facedekı resımlere bakıyomda bi çok şeyimiz aynı hee.....iç pembe zıbınlar falan onlar çoklu takımmı senınde bende atletine kadar takım bişi kuzen yollamıştı..kuklamız aynı ıkra su bayılo ona
pembe tavşanlı olan cnm..onun pjama takımı tulumu zıbını atlet kılodu yazlık tulumu şortu t-sihirt i böyle kocaman bı takım işte kuzenım göndermişti...çok sevimliler ama
asortık mı kız kaynanan senın....canım deniz yapmış bende okuduğumda çok şaşırdım kimseden duymamıştım negüzel nerden geldiyse aklına
aboww sende ona şu avatar resmindeki hatçe varya onu örnek göster kuzum :))
banada kaynanam aldırsaydım yüzünü gözünü lohusa oldun sen falan filan dedi ama takmadım hayatımda yüz aldırmış değilim ki zaten yüzümde fazla tüy yok olanda sarı sarı..zateen doğum yapmıştım dediğinde hayatımda yüz aldırmadım alınacak bi şey yokki dedim bende ozaman kaşlarımıda almamıştım gözzüne battı sanırsamm
dahada bişey demedi sonra zaten iş işten geçmişti
canım canını sıkma...bıraz ıyı olunca ıstahı artacak.açılacakkkkızlar bebeğim bir türlü iyileşmedi ne yapıcam bilmiyorum canım çok sıkkın üstüne bide iştahsız dün mamadan az az yerken bugün onuda yemiyo ne meme emdi ne mama kaşıkla ben ağzına akıttıkça geri tükürüyo napıcam ben yaa
canım ınşallah ates olmaz kuzuda..ah canım yaa ne oldu böyle paşaya dua etmekten başka bişiy gelmiyo elimden canım inşallah çabuk atlatır
kızlar bu arada biz bu sabah o meşhur 3lü aşıyı vurulduk çok ağlamadı şimdi emdi uyuyo bakalım inşallah ateş yapmaz az önce ölçtüm yoktu bişey ama huzursuzlandı huysuzlandı
evet çok kısı vardıııı...eminoş ta mı vardı neee...kafadan mı attım yoksa..çok dusugu oluyordu...ne guzel cnm doğal kaşlara bayılırımmm...hele alınmdıgı bellı oluyo ya bölev altta üstte fazlalık ama tolu süper duruyo tuba buyukustunun öyleydı bır zamanlar...
agggggggggggg aynenn
cnm badem yagı ve sarımsak sık çıkarıyomuş ama ben uğrasamıyorum
bu arada sultan hastaydı en son babasınac kanser teşhisi konmuştu rabbım acıl şifa versın...son ayı onunda....
kocaman bı amıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın....çocuk sevgısının nasıl bişey oldugunu anlayınca ınsan degerını anlıyo ve daha çok şükredip herkezze nasıp etmesını istıyo inş rabbım
kız çok dagınık degılse nıye alıyosun kıı
evet en son tedavıye başlamıştı.....
yarencıık ıye bı arkadaşımız vardı anıden yok olmuştu ben ne oldugunu hala çok merak edıyorum ona....ve o ay hamıle olma sansı çok yuksektı eger hamıleydıyse çokdan dogurmuşturr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?