Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aslında ıyı bısey degıl. hamıleyken cok kılo almanın bebege zararı olur dıyo doktorlar ya.
bende duymuştum bunu benım kız kardeşim de 6 kılo dogmuş dr ona bıle çok kılolu dogması ıyı degıl ılerde şeker hastalıgının habercısı olabılır demış..kardeşim şimdi i18 yaşında ve gerçekden korkuyoruz çok tatlı yedıgınde falan kötu oluyo ama dr bışey yok dıyo....
siz hamilesiniz sebebiniz var kızlarr benim adet bitmiyo 13 gün oldu yazık sesinide çıkarmıyo benim kocişim ne etsin zemuszemus

bende diyom bak hamileliğe hazırlık işte :))

bencede deney yapıyoz de bakıyom dayanabılıyon mu dıyeekaydirigubbakcemile2

Canlarım ben kaçıyorum. en kısa zamnda görüşmek üzere öptüm hepinizi çok çok. Birdaha görüşene kadar güzel haberlerin artması dileğiyle

canım ekım annelerı topıc ı var sen de ekım annesı olucan dımı sen de gelsene:)

bısey olmaz. benım bı tanıdıgım 55 kıloyla hamıle kaldı 95 le dogum yapdı. dunyaya 5,5 kılo bı bebek getırdı. ama sımdı yıne 55:):)
akannehir
çokmuş ya,95 kiloyla yuvarlanırım bi güzel :hulya:
aslında ıyı bısey degıl. hamıleyken cok kılo almanın bebege zararı olur dıyo doktorlar ya.
evet canım fazlası zarar
ama bebeğin var sen çok ye diyenlerede kızıyorum,
ye deyip zorla koyanlarakaydirigubbakcemile

siz hamilesiniz sebebiniz var kızlarr benim adet bitmiyo 13 gün oldu yazık sesinide çıkarmıyo benim kocişim ne etsin zemuszemus

bende diyom bak hamileliğe hazırlık işte :))

canım nedenini araştırdın mı?
benimde öyle oldu bi ara,adetim kesilmedi

evet küçük bi deney sayılır dimi kaydirigubbakcemile3

zateb doktor ıkı canlısın cok ye dıyenlere bakmayın ılk lokmada bebek alacagı vıtamını alıyomus zaten.

benim kahve lekeler kesilmedi canım yarın artık dr a gitmeyi düşünüyorumm da şu muayene işinden çekiniyorum yaa uuff

pisonummm nerdesınn kıssss çiçegemm sana hoş geldın yasdııı okudunmu sabah yazmıştı geçmiş sayfadaa...agdaya gitti oda bugunn gelır akşama dogruu

benim kahve lekeler kesilmedi canım yarın artık dr a gitmeyi düşünüyorumm da şu muayene işinden çekiniyorum yaa uuff

gıt gıt. ben hamılelıgımı bılmıyorum adetlerım de cok duzenlıdır. adetım 6 gun gectı test yaptım negatıf. 2 gun daha bekledım. kanamam oldu. adet sandım. 3 gun az az oldu. kan testı negatıf ıdrarlar negatıf. hamılelık yok. esımın ısrarıyla aglaya aglaya doktora gıttım. muayeneden korkuyodum. gıttım hamıleymısım meger:):):) ıyıkı gıtmısım. korkma ya cok kolay muayene.

3 gunden az ve 10 gunden fazla suren adetler normal degildir canim
hic cekinme bir an once doktora gitmeni tavsiye ederim elbet bir sebebi vardir bu kadar surmesinin

dogruda üzülüyom kıss onu öyle görüncee bizim iin problem degılde olar için çok zor bı durummkaydirigubbakcemile3

evet ya esım dort gozle cumayı beklıyo:):) ama doktor serbest derse cuma aksamı vay halıme. alısmıstım ya ne rahat oluyo boyle:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…