- Konu Sahibi NohutluPilav
-
bende duymuştum bunu benım kız kardeşim de 6 kılo dogmuş dr ona bıle çok kılolu dogması ıyı degıl ılerde şeker hastalıgının habercısı olabılır demış..kardeşim şimdi i18 yaşında ve gerçekden korkuyoruz çok tatlı yedıgınde falan kötu oluyo ama dr bışey yok dıyo....aslında ıyı bısey degıl. hamıleyken cok kılo almanın bebege zararı olur dıyo doktorlar ya.
siz hamilesiniz sebebiniz var kızlarr benim adet bitmiyo 13 gün oldu yazık sesinide çıkarmıyo benim kocişim ne etsin zemuszemus
bende diyom bak hamileliğe hazırlık işte :))
Hep mİ 13 gÜn sÜrÜyor normal mİ?
Canlarım ben kaçıyorum. en kısa zamnda görüşmek üzere öptüm hepinizi çok çok. Birdaha görüşene kadar güzel haberlerin artması dileğiyle
akannehirbısey olmaz. benım bı tanıdıgım 55 kıloyla hamıle kaldı 95 le dogum yapdı. dunyaya 5,5 kılo bı bebek getırdı. ama sımdı yıne 55:):)
evet canım fazlası zararaslında ıyı bısey degıl. hamıleyken cok kılo almanın bebege zararı olur dıyo doktorlar ya.
siz hamilesiniz sebebiniz var kızlarr benim adet bitmiyo 13 gün oldu yazık sesinide çıkarmıyo benim kocişim ne etsin zemuszemus
bende diyom bak hamileliğe hazırlık işte :))
Canlarım ben kaçıyorum. en kısa zamnda görüşmek üzere öptüm hepinizi çok çok. Birdaha görüşene kadar güzel haberlerin artması dileğiyle
bende duymuştum bunu benım kız kardeşim de 6 kılo dogmuş dr ona bıle çok kılolu dogması ıyı degıl ılerde şeker hastalıgının habercısı olabılır demış..kardeşim şimdi i18 yaşında ve gerçekden korkuyoruz çok tatlı yedıgınde falan kötu oluyo ama dr bışey yok dıyo....
bencede deney yapıyoz de bakıyom dayanabılıyon mu dıyeekaydirigubbakcemile2
akannehir
çokmuş ya,95 kiloyla yuvarlanırım bi güzel :hulya:
evet canım fazlası zarar
ama bebeğin var sen çok ye diyenlerede kızıyorum,
ye deyip zorla koyanlarakaydirigubbakcemile
canım nedenini araştırdın mı?
benimde öyle oldu bi ara,adetim kesilmedi
evet küçük bi deney sayılır dimi kaydirigubbakcemile3
benim kahve lekeler kesilmedi canım yarın artık dr a gitmeyi düşünüyorumm da şu muayene işinden çekiniyorum yaa uuff
benim kahve lekeler kesilmedi canım yarın artık dr a gitmeyi düşünüyorumm da şu muayene işinden çekiniyorum yaa uuff
Dayansınlar ceylanım sabırlı olsunlar bİraz yok Öyle her zaman her zaman.....
dogruda üzülüyom kıss onu öyle görüncee bizim iin problem degılde olar için çok zor bı durummkaydirigubbakcemile3
dogruda üzülüyom kıss onu öyle görüncee bizim iin problem degılde olar için çok zor bı durummkaydirigubbakcemile3
pisonummm nerdesınn kıssss çiçegemm sana hoş geldın yasdııı okudunmu sabah yazmıştı geçmiş sayfadaa...agdaya gitti oda bugunn gelır akşama dogruu
3 gunden az ve 10 gunden fazla suren adetler normal degildir canim
hic cekinme bir an once doktora gitmeni tavsiye ederim elbet bir sebebi vardir bu kadar surmesinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?