Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

merhaba kızlar ceylanım ayşegülüm size çok seviyorumne şartlarda giriyoruk nete b blseniz tlfla bilgiseyar tamir olmuyo bugün eşimle çıkıp bakıcaz inş uygun bişeyler buluruzda alırız dü akşam çok ağladım daynamadı yarın bakalm dedi ay çazlar sizden ayrı kalmak nasıl koydu anlatamam ceylanım ve ayşegülüm şimdi özelden numaramıda msj atıyorum

ben dedim zati dilay durmaz gelir diye kuşum hoşgeldin hadi hallet işlerinide gel kuşum

donmene sevindim dilay insallah yeni bir bilgisyar alirsiniz
ama sadece ceylan ve aysegule hitap etmissin
bende ve diger arkadaslarda seni aramizda gprmek ister eminim

evet pisoncum dilay bizi beğenmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :umursamaz:

dun hepimiz uzulduk birdaha giremecegim nete deyince ama ..
sonucta biz bir butun olduk burda kimsenin gitmesini istemeyiz
hem ben demistim dilay bizde uzak kalamaz gelir diye
valla bu topik cok degisik gercekten baska topige benzemiyor
internet aeiminde boyle arkadaslarimin olucagi hic aklima gelmezdi
iyiki bulmusum kk yi iyiki tanimisim sizi cok mutluyum

gel öpçem seni kuşum Şenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gel öpçem seni kuşum Şenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende opuyorum seni kocaman tatlimmm
nazar degmesin topigimize hic ayrilmayalimm
bebislerimizi dogurup buyutup onlarida evlendirip birer cadi kaynana olana kadar burda olalim
biraz cokmu oldu???

burada olmasakta görüşmeye devam ederik kuşum merak etme kopmayız birbirimizden 60nında biz artık bi site açarız hahaha emekli de oluruz hergün nette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…