- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.301
merhaba kızlar ceylanım ayşegülüm size çok seviyorumne şartlarda giriyoruk nete b blseniz tlfla bilgiseyar tamir olmuyo bugün eşimle çıkıp bakıcaz inş uygun bişeyler buluruzda alırız dü akşam çok ağladım daynamadı yarın bakalm dedi ay çazlar sizden ayrı kalmak nasıl koydu anlatamam ceylanım ve ayşegülüm şimdi özelden numaramıda msj atıyorum
merhaba kızlar ceylanım ayşegülüm size çok seviyorumne şartlarda giriyoruk nete b blseniz tlfla bilgiseyar tamir olmuyo bugün eşimle çıkıp bakıcaz inş uygun bişeyler buluruzda alırız dü akşam çok ağladım daynamadı yarın bakalm dedi ay çazlar sizden ayrı kalmak nasıl koydu anlatamam ceylanım ve ayşegülüm şimdi özelden numaramıda msj atıyorum
kızlar benim gögüslerim yanma ve ağrı var niçin acep
oh ne guzel canim iste agirsinlar agirsinlar:)
insallah iyiye isarettir
yanmayi bilmiyorum benimde bu ay ilk defa cok erken agirmaya basladi goguserim ve halada cok agiriyolar
evet pisoncum dilay bizi beğenmiyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :umursamaz:
dun hepimiz uzulduk birdaha giremecegim nete deyince ama ..
sonucta biz bir butun olduk burda kimsenin gitmesini istemeyiz
hem ben demistim dilay bizde uzak kalamaz gelir diye
valla bu topik cok degisik gercekten baska topige benzemiyor
internet aeiminde boyle arkadaslarimin olucagi hic aklima gelmezdi
iyiki bulmusum kk yi iyiki tanimisim sizi cok mutluyum
gel öpçem seni kuşum Şenizolumunekankayizsmileolumunekankayizsmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
welcome kızçem naber varmı belirtiler nası gidiyo
Vallah canım sadece kasık ağrım var daha göğüslerde bişey yok ama bugün derecem 0.1 lik düştü üzüldüm yinede...
Vallah canım sadece kasık ağrım var daha göğüslerde bişey yok ama bugün derecem 0.1 lik düştü üzüldüm yinede...
burada olmasakta görüşmeye devam ederik kuşum merak etme kopmayız birbirimizden 60nında biz artık bi site açarız hahaha emekli de oluruz hergün nette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?