Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar öyle demeyin zaten kahroluyorum hehinizi çok seviyorum ceylanla ayşegül numaramı istedi die öyle dedim ziz hepiniz benik için çok değerisiniz

evet ya tatlim aslinda belirtilere takmamak gerekiyor
benimde sivilcem cikmisti canim acayip cuklata istiyodu
hep adet olucam sandim ama olmadim

evet canım belirtiler okaa çok değişiyoki insandan insana hamişim dersin adet olursun adet olucam dersin hamiş olursun

kızçem o gün gün değişir olur inş.çalışmalar tam gaz devam adete kadar olucak bak gör:lepi:
Canım çalışmalar tam gaz devam etmekte ateş ölçümüne koyuyorum tablomu ordan bakabilirsin ama çalışma günlerini göstermiyor oraya aktardığım tabloda...
0,1 den birsey olmaz tatlim uzulme hemen oyle
Vallah canım elimde değil üzülmemek ben herşeyi kafama takarım...
ohooo biz ne dereceler gördük 36 da bile hamiş olanlar vaaa

İnşallah canım inşallah...Dün 2 tane arkadaş daha hamile haberi verdi dedik bana bakalım sen nezaman beni baba yapacaksın dedi.offfffffffffffffffffff

yanlis hatirlamiyosam esimin evi var k. cekmecede ama kirada ondan gelmiyoruz o taraflara
kiss komsu cikarmisiz birde
istanbul kucucuk yerya desene :)
valla gercekten cok isterim birgun yakindanda tanismayi

hadi ya komşu çıkarsak tam süper olur valla

koçiş koçiş de sen evrakı teslim et geri kalan muameleleri ben hallederim de iş evrakta bitiyo de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…