Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bir hamişimiz daha varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

geldim canlarım evet hamileymişim bhcg 85 çıktı,yarın yada öbürgün adet günüm normalde geçen hafta 0.26 dı demek erken bakmışım ben çok manyak oldum yaa,inanamıyorum

kkızzzzzzzz eylemmmmmm valla çok sevındımmm serap haber verdı saolsunnnnnnn
anacımmmm çatır çatırsınız bu ay maşşalahh mart kedılerı gıbı olduk yaaaaaa
oleyyyy çok mutluuu oluyorum böle güzel haberler alınca yaaaaaa:dance:

geldim canlarım evet hamileymişim bhcg 85 çıktı,yarın yada öbürgün adet günüm normalde geçen hafta 0.26 dı demek erken bakmışım ben çok manyak oldum yaa,inanamıyorum

kan testine gidiyo bak hic haber veriyomu seni gidi seni
biz dememismiydik gecen hafta cok erken diye bosu bosuna uzulmustun
tekrar tebrikler rabbim kucagina almayida nasip etsin

ayyyy çok guzel maşşallah demek geç döllenmee..benım de 71 çıkmıştı ılkkkkk sonra katlanmıştıı
yaaa süpersınız çıtırlarr yaaaaaaaa
sebıyorum hepınızıı :teytey::teytey::teytey:Şeniz

ben iyiyim tatlim ya hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum daha
hadi canim sendende guzel haberler bekliyoruz
ne kadar var adetine?
kusura bakma belki yazmissindir ama kalabalikiz karistiriyorumkafamçokkarıştı

Olsun canım önemli değil benim adetim nisanın 5 benim 35 gün arayla oluyor ondan bukadar beklemekteyim bende buaydan çok ümitliyim inşallah kalırım çalışmalarda devam dün yumurtlama günüm bitti ama ben 7 gün kalana kadar devam edeceğim çalışmalara yalnız benim FF ateş tablom DPO da 3 nisanda 14 gösteriyor ne yapayım bilmiyorum ama otomatik hesaplamada en erken doktora gitmem için 6-12 nisan göstermekte
sen ne yaptın söyledinmi koçişine nasıl verdin haberini...

iyiyki acmissin bu topigi nohutum ya
2 gunde 3 hamis cikardik
serapimizimda rahim filmi temiz cikti
daha ne olsun ama dimi
diger arkadaslarda baslicaklar birkac gune dokulmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…