Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyiyki acmissin bu topigi nohutum ya
2 gunde 3 hamis cikardik
serapimizimda rahim filmi temiz cikti
daha ne olsun ama dimi
diger arkadaslarda baslicaklar birkac gune dokulmeye

benimde benimde temiz çıktı hem hormon testim hemde rahim filmim hiçbir sorun yok buayın başında yaptırdım 2 sinide ondan ümitliyim bukadar ayyyyy

ceylan sen özelen çiçeğinde seninde numaranı atsana bana tlf dan giriyorum ya becereedim bende sizi çaldırırım ödemeli knt yok bende bugün alcam

ayyy canımmmmmm çok evındımm kuzu yaaaaaaaa iyiki geldinnnnn
kızlar benim gögüslerim yanma ve ağrı var niçin acep
anammm bı hamış daha yolda sanırımmmmm...nann azgın gacılar bu ay ıyı çalıştınız anladıgım kadarıyla:))
ayy canım benım bende ınan hepınızı tanıdıgım için ok mutluyummm
iyiyki acmissin bu topigi nohutum ya
2 gunde 3 hamis cikardik
serapimizimda rahim filmi temiz cikti
daha ne olsun ama dimi
diger arkadaslarda baslicaklar birkac gune dokulmeye
hepımızın duaları nın cevab bu canım rabbımın hıkmtı çokkkkkkkk buyukkkk
ceylan sen özelen çiçeğinde seninde numaranı atsana bana tlf dan giriyorum ya becereedim bende sizi çaldırırım ödemeli knt yok bende bugün alcam

tmm cnm ben özelden atıyom sana

cnm daha seyrekte olsa calismalari birakmayin ta ki adetin gelen kadar ne olacagi hic belli olmuyo
3 nisanda ne 14 gosteriyo anlamadim canim ya
hem ates tablosuna o kadar takilma
ates tablosu yumurtlama tarihini hesaplamak icin daha cok hamilelikte yanlis sonuclar cikabiliyor
soyledim tabi soyledim esime gelmesini zor bekledim zaten

benimde benimde temiz çıktı hem hormon testim hemde rahim filmim hiçbir sorun yok buayın başında yaptırdım 2 sinide ondan ümitliyim bukadar ayyyyy

ben seni unutmusum tatlim ya kusura bakma
topigimiz ne kadar pozitif daha cok guzel haberler alicagiz burda

efellacım inanamıyorum bende zafer kolejinin üst kısmında salı pazarında oturuyorum çok yakınmışız ya,muhakkak görüşelim dr buldunmu kendine hangisine gitçen
AA canım yeni gördüm yazını işlerim vardı. Süper yaa çok yakınmışız ben de 4. sokaktayım zaten zafer kolejinin arasının sonlarında yani.

canım yaaaa. yeni gördüm hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına alırsın İnşallah . ay ne hayırlı uğurlu bi sayfa yaaaa. caylanım Allahım senden razı olsun

sağol bidenem evet ya önce ceylandan sonra beni davet eden çiçeğimden sonrada hepinizden,buarada kocama hala söylemedim antalyada toplantıda cuma döncek napsamki

sağol bidenem evet ya önce ceylandan sonra beni davet eden çiçeğimden sonrada hepinizden,buarada kocama hala söylemedim antalyada toplantıda cuma döncek napsamki

canım yaaa. nasıl sevinir yaaa. bende hep diyorum ceylanım var yaa. sana diyecek bişey bulamıyorum. Allahım razı olsun hepinizden İnşallah. Rabbim dileklerimizi kabul etsin. sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin İnşallah

ben yarın izinliyim canım cep no atim yarın müsaitsen ister bana gel ister buluşalım bi kahve içelim
Ayyy yeni okudum kız hamileymişsin yaa süper çok tebrik ediyorum, ne güsel bi hafta bu bol bol bebiş haberleri geliyo yaa. Kendim gibi seviniyorum oturduğum yerden. Canım bende çalışıyorum, sürekli dükkandayım ama çok isterim tanışmayı. Daha olmadı işten erken fln çıkarım bişeyler ayarlarıs.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…