- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.361
iyiyki acmissin bu topigi nohutum ya
2 gunde 3 hamis cikardik
serapimizimda rahim filmi temiz cikti
daha ne olsun ama dimi
diger arkadaslarda baslicaklar birkac gune dokulmeye
sağolun kuzular yaa darısı isteyen herkese inşallahh,allahım dualarımızı duydu..
ayyy canımmmmmm çok evındımm kuzu yaaaaaaaa iyiki geldinnnnnmerhaba kızlar ceylanım ayşegülüm size çok seviyorumne şartlarda giriyoruk nete b blseniz tlfla bilgiseyar tamir olmuyo bugün eşimle çıkıp bakıcaz inş uygun bişeyler buluruzda alırız dü akşam çok ağladım daynamadı yarın bakalm dedi ay çazlar sizden ayrı kalmak nasıl koydu anlatamam ceylanım ve ayşegülüm şimdi özelden numaramıda msj atıyorum
anammm bı hamış daha yolda sanırımmmmm...nann azgın gacılar bu ay ıyı çalıştınız anladıgım kadarıyla:))kızlar benim gögüslerim yanma ve ağrı var niçin acep
ayy canım benım bende ınan hepınızı tanıdıgım için ok mutluyummmdun hepimiz uzulduk birdaha giremecegim nete deyince ama ..
sonucta biz bir butun olduk burda kimsenin gitmesini istemeyiz
hem ben demistim dilay bizde uzak kalamaz gelir diye
valla bu topik cok degisik gercekten baska topige benzemiyor
internet aeiminde boyle arkadaslarimin olucagi hic aklima gelmezdi
iyiki bulmusum kk yi iyiki tanimisim sizi cok mutluyum
hepımızın duaları nın cevab bu canım rabbımın hıkmtı çokkkkkkkk buyukkkkiyiyki acmissin bu topigi nohutum ya
2 gunde 3 hamis cikardik
serapimizimda rahim filmi temiz cikti
daha ne olsun ama dimi
diger arkadaslarda baslicaklar birkac gune dokulmeye
ceylan sen özelen çiçeğinde seninde numaranı atsana bana tlf dan giriyorum ya becereedim bende sizi çaldırırım ödemeli knt yok bende bugün alcam
Olsun canım önemli değil benim adetim nisanın 5 benim 35 gün arayla oluyor ondan bukadar beklemekteyim bende buaydan çok ümitliyim inşallah kalırım çalışmalarda devam dün yumurtlama günüm bitti ama ben 7 gün kalana kadar devam edeceğim çalışmalara yalnız benim FF ateş tablom DPO da 3 nisanda 14 gösteriyor ne yapayım bilmiyorum ama otomatik hesaplamada en erken doktora gitmem için 6-12 nisan göstermekte
sen ne yaptın söyledinmi koçişine nasıl verdin haberini...
benimde benimde temiz çıktı hem hormon testim hemde rahim filmim hiçbir sorun yok buayın başında yaptırdım 2 sinide ondan ümitliyim bukadar ayyyyy
yaa nerdesiniz bende hamişim ama yaa
AA canım yeni gördüm yazını işlerim vardı. Süper yaa çok yakınmışız ben de 4. sokaktayım zaten zafer kolejinin arasının sonlarında yani.efellacım inanamıyorum bende zafer kolejinin üst kısmında salı pazarında oturuyorum çok yakınmışız ya,muhakkak görüşelim dr buldunmu kendine hangisine gitçen
canım yaaaa. yeni gördüm hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına alırsın İnşallah . ay ne hayırlı uğurlu bi sayfa yaaaa. caylanım Allahım senden razı olsun
kuzuu nıye sıra sızdee dıyonn kendını de koy o lısteye bebemmmmmkızlar şincik sıra sizde hadi bakem hamiş olma zamanı
tmm cnm bulursunuz ınşallah duzgun uygun bişeyykızlar çıkıorum şimdi kocişle pc akmaya gitcez tamam öpüyorum
pelinde yapacaktı yaaa. o nerde gelmedi daha
AA canım yeni gördüm yazını işlerim vardı. Süper yaa çok yakınmışız ben de 4. sokaktayım zaten zafer kolejinin arasının sonlarında yani.
sağol bidenem evet ya önce ceylandan sonra beni davet eden çiçeğimden sonrada hepinizden,buarada kocama hala söylemedim antalyada toplantıda cuma döncek napsamki
sağol bidenem evet ya önce ceylandan sonra beni davet eden çiçeğimden sonrada hepinizden,buarada kocama hala söylemedim antalyada toplantıda cuma döncek napsamki
ben yarın izinliyim canım cep no atim yarın müsaitsen ister bana gel ister buluşalım bi kahve içelim
kuzuu nıye sıra sızdee dıyonn kendını de koy o lısteye bebemmmmm
tmm cnm bulursunuz ınşallah duzgun uygun bişeyy
evet ya bende onu merak edıyommm:hulya:
Ayyy yeni okudum kız hamileymişsin yaa süper çok tebrik ediyorum, ne güsel bi hafta bu bol bol bebiş haberleri geliyo yaa. Kendim gibi seviniyorum oturduğum yerden. Canım bende çalışıyorum, sürekli dükkandayım ama çok isterim tanışmayı. Daha olmadı işten erken fln çıkarım bişeyler ayarlarıs.ben yarın izinliyim canım cep no atim yarın müsaitsen ister bana gel ister buluşalım bi kahve içelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?