- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.381
ay ne bilem kuşum olcak gibi bi yandan olmuycak kendini kandırma diyo kafamçokkarıştı
ay ne bilem kuşum olcak gibi bi yandan olmuycak kendini kandırma diyo kafamçokkarıştı
eylemm ayşegule verdım haberıı çok sevındııı selamı var herkezeeee
o ne yapmış canım girmişmi doktorun yanına canım gördümü acaba meleğini yaa
sırada bır sürü hamiş var sanırım ne guzel yaaaa
serap sultan pelın elif asnıl hepınızın tarıhı yakın hatta gunu geçen varr allahım yaaaaaa
Ay başı canım benim net diil de 2-3 nisan gibi bekliyorum bakalım. Pazartesi günü doktora gidicemelif senin günün ne zamandı canım. pisonnn taze hamişim naslsın kuşum anlat bakim belirtiler varmı. isoldem nasılsın canımmmm. eylem belirtilerini yaz ve nasıl bildin erken yaptırdın kan tahlilini
ben kan verdım bugun..yarn 1 de alcam..bakalım ne çıkcak..akannehir bilmiyorumkismile
elif senin günün ne zamandı canım. pisonnn taze hamişim naslsın kuşum anlat bakim belirtiler varmı. isoldem nasılsın canımmmm. eylem belirtilerini yaz ve nasıl bildin erken yaptırdın kan tahlilini
İnşallah istediğin hayırlı sonucu alırsın canım. Hepimiz hamiş olalım da hep bebişlerden bahsedilsin ne güsel olurben kan verdım bugun..yarn 1 de alcam..bakalım ne çıkcak..akannehir bilmiyorumkismile
ben kan verdım bugun..yarn 1 de alcam..bakalım ne çıkcak..akannehir bilmiyorumkismile
Ay başı canım benim net diil de 2-3 nisan gibi bekliyorum bakalım. Pazartesi günü doktora gidicem
Eylem evet yaa belirtilerini fln anlatsan var mı bi belirti bide ne kadarlık hamile oluyosun şimdi?
canim ben yazmistim belirtilerimi ama yine yazayim
birkere sakin fazla takilmayin belirtiere kisiden kisiye cok degisiyor cunku
benim yumurtlama gunum gectikten birkac gun sonra goguslerim sisti ve acimaya basladi, normalde bir kac gun varken adetime oluyodu boyle ve bu durumdan birz suphelenmistim
sonra kasiklarim 3 gun kala basladilar agirmaya ama adet agrisindan degisik 10 saniyede geciyodu sanci gibi
sivilcem cikti canim acayip cuklata istiyodu hep adet olucam sandim
akintim hic yoktu halada yok cok az yani
baska topiklerde okudukca kabizlik,, gaz akinti en cok rastlanan hamilelik belirtileri, uzuluyodum ama oyle degilmis
ondan kizlar yinede fazla takilmayin belirtilere bekleyin adetiniz gecsin
evet daha olmadımayyyy canım yaaa. yani hala adet olmadın. İnşallah yaaa.yarın güzel haberler verirsin bize
inşallah canım..hepımız hamıle olsun..topıktekı herkes..İnşallah istediğin hayırlı sonucu alırsın canım. Hepimiz hamiş olalım da hep bebişlerden bahsedilsin ne güsel olur
ah ne heyecan vardir simdi
nasil bugun vermiyolar sonuclari ya
ben daha cok heycanlandim simdi
hadi cnm insallah yarinda senin icin halay cekeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?