Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay ne bilem kuşum olcak gibi bi yandan olmuycak kendini kandırma diyo kafamçokkarıştı

serapım bende öyle diye diye 4. güne geldim canım. göğüslerim yanıyor yazmışsın yukarda kuşum nasıl yanma.yani ciğerlerinmi göğüslerinmi. benimkilerin ucu acıyordu önce son 3 gündür heryeri acıyor. dün çok kötü oldu yaaa. geriliyordu sanki

sırada bır sürü hamiş var sanırım ne guzel yaaaa
serap sultan pelın elif asnıl hepınızın tarıhı yakın hatta gunu geçen varr allahım yaaaaaa

kızlar benım çıkmam lazım şimdi...haberler süper süperr sperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah devamı da gelıcek bu haberlerınnn ben gelırım yınee çokkk öpüyorum hepınızııııııııııııııı
ohhhhhhhhhhhhh gelsın bebişler büyüsün göbüşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

elif senin günün ne zamandı canım. pisonnn taze hamişim naslsın kuşum anlat bakim belirtiler varmı. isoldem nasılsın canımmmm. eylem belirtilerini yaz ve nasıl bildin erken yaptırdın kan tahlilini

elif senin günün ne zamandı canım. pisonnn taze hamişim naslsın kuşum anlat bakim belirtiler varmı. isoldem nasılsın canımmmm. eylem belirtilerini yaz ve nasıl bildin erken yaptırdın kan tahlilini
Ay başı canım benim net diil de 2-3 nisan gibi bekliyorum bakalım. Pazartesi günü doktora gidicem
Eylem evet yaa belirtilerini fln anlatsan var mı bi belirti bide ne kadarlık hamile oluyosun şimdi?

ben kan verdım bugun..yarn 1 de alcam..bakalım ne çıkcak..akannehir bilmiyorumkismile

canim ben yazmistim belirtilerimi ama yine yazayim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay başı canım benim net diil de 2-3 nisan gibi bekliyorum bakalım. Pazartesi günü doktora gidicem
Eylem evet yaa belirtilerini fln anlatsan var mı bi belirti bide ne kadarlık hamile oluyosun şimdi?

cnaım benim İnşallah gelecek haftayada seninle başlarız canım yaaa. Rabbim dualarını boşa çevirmesin İnşallah canım yaaa.

canım o yüzden demedim dün okudum. yani bugünkü durumunu sordum kuşummm.ben o belirtilere çooook takıldım.

canım o yüzden demedim dün okudum. yani bugünkü durumunu sordum kuşummm.ben o belirtilere çooook takıldım.[/QUOTE]

hala inanamiyorum cnm ya
unutuyorum zaten cogu zaman
yalniz buraya yazarken hatirliyorum:)
cok sukur migde bulantisi falan yok daha

ayyyy canım yaaa. yani hala adet olmadın. İnşallah yaaa.yarın güzel haberler verirsin bize
evet daha olmadım
eczaneden test alıpta arızalı çıkar stres yapmayım dıye dırek kan vermeye gıttım..
İnşallah istediğin hayırlı sonucu alırsın canım. Hepimiz hamiş olalım da hep bebişlerden bahsedilsin ne güsel olur
inşallah canım..hepımız hamıle olsun..topıktekı herkes..
ah ne heyecan vardir simdi
nasil bugun vermiyolar sonuclari ya
ben daha cok heycanlandim simdi
hadi cnm insallah yarinda senin icin halay cekeriz

bugun ben geç kaldım..oglen arasına az kalmıstı ..yarına sarktı...
boyle ıste..ben bu ay tum belırtılerı yasadım kıslar..ama psıkolojık dıye korkuyorum..umarım gercektır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…