Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serapcım haklısın ama positif oldum yine olmadı ama doktora gidince anlıycam ne varmış ben de hayırlısı olsun yinede ne diyebilirimki:sinifsinif:

ohoo kuşum daha çok yolun var evliliğiniz bidefa yeni kız bizim gibi ne kaaa uğraştın kız ohoo 3 doktor eksilttim anam olmayınca olmuyo tesler yapıldı film çekildi eşim test yaptı normal herşey genede olmuyo allahım doğru zamanının olmadığını düşünüyo demekki herşeyde bi hayır vardır kuşum hiç üzme tatlı canını bukaa Şeniz

kızlar size birşey sorcam aklıma takıldı benim pıltılaşma testimde heterezigot yazıyor sonuçlarda aranızda böyle olan varmı acaba yani kafama takıldı birden bire ya heteresigot daha agır durummu demek dahamı zor ki acaba

tamam canım cok özür dilerim hepinizden üzdügüm icin sizleri ben şükretmeye ve dua etmeye devam etcem sadece bi süre aranızda olamıycam hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun cicegim numaramı ozelden yollıycam canım senide cok seviyorum inşallah bebişini saglıkla kucana alırsın sizden ayrılmakta zor ama biraz kendimi toparlmam lazım hepinizi cok öptüm

nerden geldi aklıma takıldı şimdi ya offffffffffff birde halen uyuz gibi kaşınıyorum alerji yüzünden

canım ona ben çare bulsam yapardım zaten. ama inanki çaresi yok. çok zor. ama git doktora canım. şöylede bişey söyleyim sen evlenelim daha 1 yıl olmamış genellikle doktorlar 1 yıl geçmeden gelmeyin diyor. görümcemede demişti doktor. tam 1. yılında hamile kaldı hemde ikizleri oldu canım ama sen git istersen

belkide gercekten biraz uzaklaşmak iyi gelecek sana canım, sürekli aynı şeyleri hatırlamak zor biliyorum git biraz kafanı dinle canım doktordan tüm testleri yapmasını iste sonrada güzel haberlerlen gel canım

bu ne testleri canım ya ben b,lmiyom hiç

sıkma canını bitanem bu ay oldıysa diger ay olur bak çiçekle biz iki aydır bekliyorduk olmamıştı cicegin bu ay oldu, seninde olur sitres yapmöa yeterki hayırlısı olsun de canım
haklısın canım ben her ay hayal kırıklıgına ugradıgım icin bu kadar üzüldüm ama hayırlısı olsun her kez icin

canımın ici biliyorum senin neler yaşadıgını ben biraz salakca konuştum hepinizi üzdügüm icin özür dilerim

bu ne testleri canım ya ben b,lmiyom hiç

canım bende bilmiyorum ilk defa aldım. akşam çıkışta ancak onu alabildim. internetten bakayım dedim. satıldığı yerlere gireyim diyorum ürün kapanmıştır diyor. ay ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım. test sevdasından ateşimide ölçmedim yaaa. ölçsem bi fikrim olurdu en azından

çiçekkkkkkk sen bilirsin sen cevap ver banaaaaaaa senin neydi homozigotmu benim gibi heterezigotmuydu

üzmedin pelinim sen de üzülme ama yılmak yok ya benim yılgınlığım 1 hafta 2 hafta ondan sonra yola devam :kedi: çaremizde yok başka çalışmak çalışmak çalışmak ve dua tabiki

asnil hoşgeldin canım
ben heterozigotum unuttun mu kıs

ama homozigot daha ileri kan pıhtısı oluo
biz iğne kullanmasakta olurmuş aslında
coraspi yeterli olurmuş
ama yinede az dozda iğne kullancaz bebem
kadınların %40 heterozigot ama bilmiomuş canım
bisde bölece öğrendik
takma kafaya önemli diil

evet canım herkez diyo onu bana 1yıl gecmesini bekle diye ama ben dayanamıyorum bi sorun yoksa olması gerekniyomu diye kendimi bitiriyorum bi gidiyimde icim ratlasın canım
belkide gercekten biraz uzaklaşmak iyi gelecek sana canım, sürekli aynı şeyleri hatırlamak zor biliyorum git biraz kafanı dinle canım doktordan tüm testleri yapmasını iste sonrada güzel haberlerlen gel canım

evet canım belkide iyi gelir inşallah güzel haberlerle dönerim aranıza

doktorlar heterozigotu sallamıo bile
ama homozigot önemli canım

dün daktıra gittik kalp atımlarını alınca
başlıcas iğneye dedi
şimdi coraspin içiom zaten
3 aydır içiom hemde

pelinim kafanı topla bakalım bebem
onun için isin veriom
yeterki üsülme
bide doktora git kesinlikle
bide nerde gitcen orda mı
3. günü gitmen lazım nasıl olcak
evine dönsen orda gitmen iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…