- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.681
yine olmadı cok üzgünümsenağlama
serapcım haklısın ama positif oldum yine olmadı ama doktora gidince anlıycam ne varmış ben de hayırlısı olsun yinede ne diyebilirimki:sinifsinif:
pelinimm
kısım sana cts ye kadar müsade tamam mı.
bu ay seni zorlanda olsa doktora göndercemm
ayrıca bana no nu özelden msj at
gelmezsen izini kaybetmeyim
bırakmam kısım senide doğurtturcas
daha yolun başındasın
bi bilsen nasıl şanslı olduğunu.
bi düşün kendini benim yerime yada sultanın yerine koy
şanslı olduğunu anlarsın
adet görmen bile senin için nimet
şükür et aylarca adet olamıyanlar biliomusun
her zman şüküret
canım allah sabır versin sana inan cok üzüldüm ama belki de hamilesindir daha adet olmamışsın ben de 27 yaşındayım ama cok istiyorum bi bebişimin olmasını her ay hayal kırıklıgı yaşamaktan sıkıldım bu ay doktora gitcem artık bakalım hayırlısı olsun ama aklımdan nasıl atacam bu hamile kalma fikrini bilmiyorum belki buraya girmessem daha kolay cıkarabılırım diye bilmiyorum ya hepinizi cok seviyorum gecer heralde bu ruh halım sok oldum napayım üzülmemek elde degilki canım
tamam canım cok özür dilerim hepinizden üzdügüm icin sizleri ben şükretmeye ve dua etmeye devam etcem sadece bi süre aranızda olamıycam hepinizi cok seviyorum allaha emanet olun cicegim numaramı ozelden yollıycam canım senide cok seviyorum inşallah bebişini saglıkla kucana alırsın sizden ayrılmakta zor ama biraz kendimi toparlmam lazım hepinizi cok öptüm
anaaa kızlar internetten bu testin adını araştırayım dedim. kaç kişi şikayet etmiş sakın almayın hatalı sonuç veriyor diye yaaa. şok oldum. sizde bakın bebetime
kızlar size birşey sorcam aklıma takıldı benim pıltılaşma testimde heterezigot yazıyor sonuçlarda aranızda böyle olan varmı acaba yani kafama takıldı birden bire ya heteresigot daha agır durummu demek dahamı zor ki acaba
haklısın canım ben her ay hayal kırıklıgına ugradıgım icin bu kadar üzüldüm ama hayırlısı olsun her kez icinsıkma canını bitanem bu ay oldıysa diger ay olur bak çiçekle biz iki aydır bekliyorduk olmamıştı cicegin bu ay oldu, seninde olur sitres yapmöa yeterki hayırlısı olsun de canım
ohoo kuşum daha çok yolun var evliliğiniz bidefa yeni kız bizim gibi ne kaaa uğraştın kız ohoo 3 doktor eksilttim anam olmayınca olmuyo tesler yapıldı film çekildi eşim test yaptı normal herşey genede olmuyo allahım doğru zamanının olmadığını düşünüyo demekki herşeyde bi hayır vardır kuşum hiç üzme tatlı canını bukaa Şeniz
bu ne testleri canım ya ben b,lmiyom hiç
pelin banada at canım nonu canın sıkılırsa ararsın konuşuruz bebişim
bu ne testleri canım ya ben b,lmiyom hiç
evet canım herkez diyo onu bana 1yıl gecmesini bekle diye ama ben dayanamıyorum bi sorun yoksa olması gerekniyomu diye kendimi bitiriyorum bi gidiyimde icim ratlasın canımcanım ona ben çare bulsam yapardım zaten. ama inanki çaresi yok. çok zor. ama git doktora canım. şöylede bişey söyleyim sen evlenelim daha 1 yıl olmamış genellikle doktorlar 1 yıl geçmeden gelmeyin diyor. görümcemede demişti doktor. tam 1. yılında hamile kaldı hemde ikizleri oldu canım ama sen git istersen
belkide gercekten biraz uzaklaşmak iyi gelecek sana canım, sürekli aynı şeyleri hatırlamak zor biliyorum git biraz kafanı dinle canım doktordan tüm testleri yapmasını iste sonrada güzel haberlerlen gel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?