Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anladım canım 2 aydır istiyorum ben daha bu ayda yokmuş işte kan testi yaptırdım negatif çıktı ama daha adet olmadım bidahaki aya inş.
sen ne kadar bekledin
ilk bebeğin mi

anladım canım 2 aydır istiyorum ben daha bu ayda yokmuş işte kan testi yaptırdım negatif çıktı ama daha adet olmadım bidahaki aya inş.
sen ne kadar bekledin
ilk bebeğin mi

aa yeniymişsin sende cnmm ilk bebeğim cnm benimde benim evlilikte 4.yılım bittii ama düşünmedikk biz uzun süre bebekk pcoda olduğu için bende hemen doktora gittim ben adetlerim düzensizdi çünkü sonra testler falan yapıldı serophene ye başladım çok şükürki 2.ayımda da kaldımmm allahım kucağımdada göstersin sağlıklı sıhatli sen doktora falan gidiyomusun bi sorununuz yok dimi

zati müşterinin biriyle kavga ettim ohhh içimi kemiriyodu kaç aydır gıcık hatun oh oh patronda yanındaydı bırakacakmış bizi dedim gülüyo patron oh sefam olsun içim rahatladı

bugün güzel başladı :))))))))))))))))

amin canım inş. ben doğ. knt hapı kullandım yaklaşık 6 ay bıraktıktan sonraki adetimde kanamam baya uzun sürdü o yüzden bu aydan çok ümitli değildim geçen ay doktora gittim bi problem yok dedi hapın etkisinden hemen olmayabilirmiş hayırlısı olsun inş.

hapı bıraktıktan sonra hemen kalınmıyomuşş galibaaa ama sorun olmadığı sizin için büyük şanss demekki bebekkk en iyi vakti beklıyo gelmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…