Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ay bugün trene bi koştum bi koştum ama trene bindim yumoşlar küt küt atıyo ya inş.bu ay kist gene yapmamışımdır ben

hadi bakalım serappp ii haberlerlee gel bize bu ayyy yumurtaların çatır çatır çatlasın inşşş

kız çatlasınlar diye neler yapmıyom bi bilsen neler gösteriyom belkim fesatlanırda çatlar diye yok bizimki mütaasıp bi aile kızı gibi zamanının gelmesini bekliyo bababababa ohaoldumsmile

kız çatlasınlar diye neler yapmıyom bi bilsen neler gösteriyom belkim fesatlanırda çatlar diye yok bizimki mütaasıp bi aile kızı gibi zamanının gelmesini bekliyo bababababa ohaoldumsmile

ehehehe yerimm o mütasıppp kızını ben seninnn ayy seninde kızın olsun onada talip olucemm trakyalıyız kızz torpil geçersinn yabancıya gitmesinnn demiiii

kızlar burda sela ve ezan arası..
yeni sela okunuo..
7 tane yasin okumam lazım ..
rabbim kabul eder inşallah..
görüşürüz...

oluyo canım olmazmı ama yumoşlardan diye sanmıyodum ben demek onlarmış ağrıyı yapanlar acemiyim daha bu konuda :))

öğrenirsin cnm bende hiç bişi anlamıyodum bu konuda ama prof oldumm çalışma yaparkennn :lepi: kızlar bide deneyın bakalım hamiş kalınca benim sağdan başlamıştıı ağrılarımm o ay hamileydim ve oğlannn olucakkk hamiss arkdşlar da denesin

hahaha kız güldürdün beni yaa:roflol::roflol:

opuyorumnanaktan

şaka bi yana anlıyon kız kşstmi yumoşmu çatlamışmı çatlamamışmı

ehehehe yerimm o mütasıppp kızını ben seninnn ayy seninde kızın olsun onada talip olucemm trakyalıyız kızz torpil geçersinn yabancıya gitmesinnn demiiii

bakçez artıkın hepsicazınızı bi inceleyeceğim bi kız bi erkek olarsada alışveriş yapçem bi alıcam bi verem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…