- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.021
inş.kızçem hepimizin
hay kısçeniiiiiiii yirim seninnn koca trakyalııı senü:lepi:
ay bugün trene bi koştum bi koştum ama trene bindim yumoşlar küt küt atıyo ya inş.bu ay kist gene yapmamışımdır ben
ay bugün trene bi koştum bi koştum ama trene bindim yumoşlar küt küt atıyo ya inş.bu ay kist gene yapmamışımdır ben
yapmamışsındır bebem aklına getirme ya bu yumoşları nerden anlıyonus yaa bi ben çözemedim hala yerlerini kaydirigubbakcemile3
ialaçmı içiyon sennn cnmmm
yapmamışsındır bebem aklına getirme ya bu yumoşları nerden anlıyonus yaa bi ben çözemedim hala yerlerini kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım serappp ii haberlerlee gel bize bu ayyy yumurtaların çatır çatır çatlasın inşşş
kasıkalrında ağrı olmuyomu cnmm ağrı yaparlar sipleme şeklinde girer ansızın
yok kız kullanmıyom bu ay hiçbişeycazz
hee sende git 4 ayda yumurtlama döneminde 2 günde bir doktora git uzman olarsın
kız çatlasınlar diye neler yapmıyom bi bilsen neler gösteriyom belkim fesatlanırda çatlar diye yok bizimki mütaasıp bi aile kızı gibi zamanının gelmesini bekliyo bababababa ohaoldumsmile
oluyo canım olmazmı ama yumoşlardan diye sanmıyodum ben demek onlarmış ağrıyı yapanlar acemiyim daha bu konuda :))
kızlar burda sela ve ezan arası..
yeni sela okunuo..
7 tane yasin okumam lazım ..
rabbim kabul eder inşallah..
görüşürüz...
kızlar burda sela ve ezan arası..
yeni sela okunuo..
7 tane yasin okumam lazım ..
rabbim kabul eder inşallah..
görüşürüz...
hahaha kız güldürdün beni yaa:roflol::roflol:
ehehehe yerimm o mütasıppp kızını ben seninnn ayy seninde kızın olsun onada talip olucemm trakyalıyız kızz torpil geçersinn yabancıya gitmesinnn demiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?