- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.041
öğrenirsin cnm bende hiç bişi anlamıyodum bu konuda ama prof oldumm çalışma yaparkennn :lepi: kızlar bide deneyın bakalım hamiş kalınca benim sağdan başlamıştıı ağrılarımm o ay hamileydim ve oğlannn olucakkk hamiss arkdşlar da denesin
öğrenirsin cnm bende hiç bişi anlamıyodum bu konuda ama prof oldumm çalışma yaparkennn :lepi: kızlar bide deneyın bakalım hamiş kalınca benim sağdan başlamıştıı ağrılarımm o ay hamileydim ve oğlannn olucakkk hamiss arkdşlar da denesin
hem sağ hem sol olarsa ne olcekk CADIARZU:uhm:
ikiz olacakkk -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktan
şaka bi yana anlıyon kız kşstmi yumoşmu çatlamışmı çatlamamışmı
bakçez artıkın hepsicazınızı bi inceleyeceğim bi kız bi erkek olarsada alışveriş yapçem bi alıcam bi verem
hayde bakalımmmm çokk bebişş isteyenlerin hem sağdan hem soldann ağrılarrr başlasınnn gelsin ikizlerrr amanınnnn
HE ÜLEYİM TABİ KAZANIN DİBİSİ BENİM lülülülülülü
GEL ABLA GEL İKİZE GEL 2 KIZIMIZ VAR BİRİ KZI BİRİ ERKEK VAR 2 TANE ERKEK VAR BEĞENMEDİNMİ DİĞER İKİZLERLE DEĞİŞTİR AYRI YUMURTA İKİZLERİ YAP TEK YUMURTA İKİZLERİMİ İSTİYOSUN ODAA VAR
İKİZEEEEEEEE GELLLLLLLLLLLL
enis ve enesi severim bende
GEL ABLA GEL İKİZE GEL 2 KIZIMIZ VAR BİRİ KZI BİRİ ERKEK VAR 2 TANE ERKEK VAR BEĞENMEDİNMİ DİĞER İKİZLERLE DEĞİŞTİR AYRI YUMURTA İKİZLERİ YAP TEK YUMURTA İKİZLERİMİ İSTİYOSUN ODAA VAR
İKİZEEEEEEEE GELLLLLLLLLLLL
kızlar şu isimlere bi bakın bakalım enis enes doruk gzlmi sizce
selam kızlar.allah kabul etsin..bende okudum..
selam kızlar.Allah kabul etsin..bende okudum..
Aaa süper hepberaber aynı daktır amcaya gidicess desene sayende opuyorumnanaktan ne zamana aldı pekim? Denk gelsek ne güsel olurdu yaa ama olmas muhtemelen.elif hoşgeldin şekerimmm dün ben doktordayken eylem aradı randevu aldı biliyonmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?