Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Yaw çok ilginç 3 hafta öncesine kadar işe gelip bilgisayarı açınca ilk msn,facebook, hotmail, outlook açar kontrol ederdim. Artık ilk kk açıyorum ötekileri bazen unutuyorum bile

Aaa süper hepberaber aynı daktır amcaya gidicess desene sayende opuyorumnanaktan ne zamana aldı pekim? Denk gelsek ne güsel olurdu yaa ama olmas muhtemelen.
Bu arada günaydın kıslaaaarrr

ayyy ptesiydi galibaaa tam olarak bilmıyomm cnmm yalan atmim şimdi sordum orda amaa unuttum galibaaa eylem gelince sorarız geneee kız bellimi olur uyduğuda olurr ben bi aksilik olmassa 1 ay sonra gitçem şeker yüklemesi varmış diğer ayyyy

nere gitçen kız hafta sonuuu çok seviniyosun anneciğinemi gidicen
Yok canım yaa geçen hafta gittim ya bu hafta gitmiicem çok masraf oluyo zaten arada kocacımla da başbaşa kaliim. Ev de aldı başını gidiyo, geç gidiyoruz bişey yapamıyorum. Bide bikaç haftadır ya köydeyiz ya istanbulda hiçbişey yapamadım. Arada kardeşim bi süpürüyo o kadar

haklısın cnmmm çalışınca zor olur biz evdeyken ipin ucunu kaçırdımı sonrası zor gelıyoo bu haftada kocişinle geçirrrr malum çok çalışmanız lazımm :asigim: ay bgnn o söylediğin bebek mağazasına gitmek istiyorum bakalım uyucakmııı cinsiyeti öğrendikya artık başlım bişiler almaya

Yalnız mı geliceksin canım yalnız gelceksen haberleşelim görüşelim hazır bu taraflara gelmişkene. Bencede git canım alt katında sırf yeni doğan bebiş ürünleri var. Sadece kıyafet de diil başka şeylere de bi göz atabilirsin. Kıyafet fiyatları da çok uygun gelmişti bana. Bide lcw de çok güsel şeyler oluyo ama biras yeni doğanlara diil sanırım biras ilersine. Ben zaten alışveriş hastasıyımdır kayınvaldeme çekmişim o konuda kaydirigubbakcemile3 bide bebiş olursa kocacım da kayınpederim de yandı wallaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…