- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.081
Yalnız mı geliceksin canım yalnız gelceksen haberleşelim görüşelim hazır bu taraflara gelmişkene. Bencede git canım alt katında sırf yeni doğan bebiş ürünleri var. Sadece kıyafet de diil başka şeylere de bi göz atabilirsin. Kıyafet fiyatları da çok uygun gelmişti bana. Bide lcw de çok güsel şeyler oluyo ama biras yeni doğanlara diil sanırım biras ilersine. Ben zaten alışveriş hastasıyımdır kayınvaldeme çekmişim o konuda kaydirigubbakcemile3 bide bebiş olursa kocacım da kayınpederim de yandı wallaa.
Hoşgeldin canım yaa bence kocana sildir şimdi uzanman fln gerekcek yorulucan nolur nolmas bence riske atma. Kendine dikkat etKızlar fazla durmayacağım ya duvarlarımı silmek istiyorum ama daha önce hiç silmedim nasıl yapayım yardım edin...
Yalnız çık yalnız kaydirigubbakcemile3 naapçan kayınvaldeni kaydirigubbakcemile3 tamam canım özele yazarım. Sende face varmı varsa istersen ekleyelim birbirimizisenin tükkan nerlerdeee cnmmm özele yaz banaa uyarsa gelirimm bilmiyomkiii kayınvalideylede çıkabilirimmmmm yanlız çıkarsammm haber veririmmm
Kızlar ben geldim nasılsınız...
Kolay gelsin canım kocanın haberi var mı bebişten? Birsen dedi randevu orhan beyden almışsın ne zamana aldın canım?selam kızlar nasılsınız ben gene çalışıyorum bugün akşamda kocam gelii
Yalnız çık yalnız kaydirigubbakcemile3 naapçan kayınvaldeni kaydirigubbakcemile3 tamam canım özele yazarım. Sende face varmı varsa istersen ekleyelim birbirimizi
selam kızlar nasılsınız ben gene çalışıyorum bugün akşamda kocam gelii
Heh şööle dikkat edelim kendimize dimi potansiyel anne adaylarıyız nası olsa kaydirigubbakcemile3 Ben korunmayı bıraktıımızdan beri hamile psikolojisine girdim uzanmıyorum, ağır kaldırmıyorum. Sonradan üzülmektense tedbirli olmakta faide warDoğru diyorsunuz tamam canlarım öptüm pc açık arada bakarım sağolun...
Aç ayol bi safyacık noolcek meşgale olur sana benim orda balıkçıklarım var onları besliyorum ii geliyolar bana eşim diyo canlısını alalım besle yok dedim öldürürüm ben tez zamanda sanal olunca üzülmüyosun kaydirigubbakcemile3yok bitanemmm kullanmıyorum bennn faceeeeeeeeeee olsa ekleşirdikk kız
Aç ayol bi safyacık noolcek meşgale olur sana benim orda balıkçıklarım var onları besliyorum ii geliyolar bana eşim diyo canlısını alalım besle yok dedim öldürürüm ben tez zamanda sanal olunca üzülmüyosun kaydirigubbakcemile3
aaa gerçektenmi patikçim evet dün konuştum p.tesi 6 gibi falan gidicem elfellacım bu arada özeti isterim..patikim oğluş geliyomuş hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Bende pazartesi 4ten sonra gidicem canım aynı güne almışız da saatlerden kurtarmayabilir bakalım. Hmm özet bikaç kişi dua etmeye gitti. İsolde eşinin ailesiyle yaşıyomuş, üzüyolarmış onu ama 2ay soora evine geçicekmiş. Nohut,patik ve dilay da aynı binadalar kayınvaldeleriyle. Dilayın kaynanası cadıymış biras, o da dertli. Aklımda kalanlar bunlar yerimsenibenaaa gerçektenmi patikçim evet dün konuştum p.tesi 6 gibi falan gidicem elfellacım bu arada özeti isterim..patikim oğluş geliyomuş hadi hayırlısı olsun sağlıkla gelsin
Ay benimde annem çok gülüyo bi arada tarla ekip biçiyodum şu sıralar onu bıraktım kk dan vaktim kalmıyo kaydirigubbakcemile3 ama balıkçıklarım ölmesin die besliyorum arada. Face in güzel yanı görüşemediğin haberleşemediğin kişilerden haberin oluyo, irtibatın kopmuyo en azından. Düğününe gitmeyi çok isteyip de gidemediğim arkadaşımın gelinlik resimlerini görebildim meselaa. Ne bilim ben seviyorum.allh seni kahretmesinn emi benm arkdşın da varrr geçen m sn de konuşuyoz balıkları besliycem diyo kız ne balığı dedimmmm sanalda diyo hay dedim seninnn balığınaa güldürdü beniii cnm facee ısınamadım benyaa ne bilimmm açmıyo beni orası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?