Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

alsanaalsanasmile
elifyaaaaaaaaaaaaaa sen çok tatlısın varyaa öldüm gülmektennnnn sabah haberlerini veriyolarrya erkenden gazetelerden onlar gibi oldun başlıkları okudunnn Şeniz

tabii cnmm benimde arkdşlarım yığenlerimmm nasıl yalvarıyo gir diyee aman diyommm msn yetiyo banaaa çocuk oldumu ona girebilcekmiyim bakalım

7 tane yasinimi okudum geldim kızlar..
tam ucu ucuna yetişti..
telfondu falan biraz zaman kaybı yaşadım ama ezan başladıgı anda ben sonlardaydım..
rabbim inşallah kabul eder...

ya birşey sorcam size arkadaşlar şimdi ben bu ay korunmuyorum aslında son iki aydır korunmuyorum ama gecen ay hamile kalmadım , şimdide adet olmam gereken gün ayın 4'ü nisanın yani , yumurtlama günüm olması gerelen günden bir iki gün önce başladı gögüslerimde agrı hafiften hafiften hamile kalan arkadaşlar sizdede böyle birşey oldumu acaba ?

benim hiç göğüslerimm ağrımadııı kişiden kişiye değişir cnm sadece çok kasıklarım ağrıdı ve istifra ettim sabahin 3 ündee

7 tane yasinimi okudum geldim kızlar..
tam ucu ucuna yetişti..
telfondu falan biraz zaman kaybı yaşadım ama ezan başladıgı anda ben sonlardaydım..
rabbim inşallah kabul eder...
Aaaminn canım bu arada geçen burdamıydı tam hatırlamıyorum bi koltuk takımı eklemiştin sanırım bide yemek takımı ikisi de çok güsel naaptın aldınmı onnarı? Hele yemek takımı acayip uygundu

aa bende sormuştum yemek takımı ekleyen arkdş kimdi diye nickini unutmuştumda gerçekten çok uygunduuu o takım isolde kaçırmasaydın bidenem

benim hiç göğüslerimm ağrımadııı kişiden kişiye değişir cnm sadece çok kasıklarım ağrıdı ve istifra ettim sabahin 3 ündee
Ben de önceden bu kadar dinlemezdim bedenimi, dikkat etmesdim ağrıya sızıya. İki aydrı bende çok dikkat ediyorum. Dün yumurtamı çatlattım sanırım testlere ve belirtilere göre ve dünden 4-5 gün önce göğüslerim hassaslaştı, uçlarında hafif bi sızı acı vardı. Neyle alakalı bende bilmiyorum.

ya aslında bende acaba gögüslerim agrıdıgı için hamilemi kalmıcam diye düşünmeye başlamıştım canım, kafam karıştı benimde eyvahedigeldismile

aynen bende kendimi çok dinlemeye başladım canım , benimde yumurtanın çatlaması gereken günden birkaçgün önce başladı agrı ve sızılar halende gögüslerime yandan elimle dokununca agrıyorlar seninde devam ediyormu hassaslık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…