- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.101
Bende pazartesi 4ten sonra gidicem canım aynı güne almışız da saatlerden kurtarmayabilir bakalım. Hmm özet bikaç kişi dua etmeye gitti. İsolde eşinin ailesiyle yaşıyomuş, üzüyolarmış onu ama 2ay soora evine geçicekmiş. Nohut,patik ve dilay da aynı binadalar kayınvaldeleriyle. Dilayın kaynanası cadıymış biras, o da dertli. Aklımda kalanlar bunlar yerimseniben
Ay benimde annem çok gülüyo bi arada tarla ekip biçiyodum şu sıralar onu bıraktım kk dan vaktim kalmıyo kaydirigubbakcemile3 ama balıkçıklarım ölmesin die besliyorum arada. Face in güzel yanı görüşemediğin haberleşemediğin kişilerden haberin oluyo, irtibatın kopmuyo en azından. Düğününe gitmeyi çok isteyip de gidemediğim arkadaşımın gelinlik resimlerini görebildim meselaa. Ne bilim ben seviyorum.
7 tane yasinimi okudum geldim kızlar..
tam ucu ucuna yetişti..
telfondu falan biraz zaman kaybı yaşadım ama ezan başladıgı anda ben sonlardaydım..
rabbim inşallah kabul eder...
hayırlı cumalar hepinize kızlar
Ahh teşekkür ederim şekerim bayanssulusmile o kadar geçmiş okuduk işe yarasın demi ama kaydirigubbakcemile3alsanaalsanasmile
elifyaaaaaaaaaaaaaa sen çok tatlısın varyaa öldüm gülmektennnnn sabah haberlerini veriyolarrya erkenden gazetelerden onlar gibi oldun başlıkları okudunnn Şeniz
bi gido bi gelio noluosa bu kk ya anlamdım
Aaaminn canım bu arada geçen burdamıydı tam hatırlamıyorum bi koltuk takımı eklemiştin sanırım bide yemek takımı ikisi de çok güsel naaptın aldınmı onnarı? Hele yemek takımı acayip uygundu7 tane yasinimi okudum geldim kızlar..
tam ucu ucuna yetişti..
telfondu falan biraz zaman kaybı yaşadım ama ezan başladıgı anda ben sonlardaydım..
rabbim inşallah kabul eder...
Ben de önceden bu kadar dinlemezdim bedenimi, dikkat etmesdim ağrıya sızıya. İki aydrı bende çok dikkat ediyorum. Dün yumurtamı çatlattım sanırım testlere ve belirtilere göre ve dünden 4-5 gün önce göğüslerim hassaslaştı, uçlarında hafif bi sızı acı vardı. Neyle alakalı bende bilmiyorum.benim hiç göğüslerimm ağrımadııı kişiden kişiye değişir cnm sadece çok kasıklarım ağrıdı ve istifra ettim sabahin 3 ündee
benim hiç göğüslerimm ağrımadııı kişiden kişiye değişir cnm sadece çok kasıklarım ağrıdı ve istifra ettim sabahin 3 ündee
Ben de önceden bu kadar dinlemezdim bedenimi, dikkat etmesdim ağrıya sızıya. İki aydrı bende çok dikkat ediyorum. Dün yumurtamı çatlattım sanırım testlere ve belirtilere göre ve dünden 4-5 gün önce göğüslerim hassaslaştı, uçlarında hafif bi sızı acı vardı. Neyle alakalı bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?