Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohhhh gelsin bebişlerr çalışın bol bolllllll akıntın geldimiii cnm boş geçirmeyın sakınnn benim göğüs sızım olmadığı için bu konuda yardımcı olamıycam hamile kaldıktan sonraaa benimkiler sızladıı ama öğrenmiştik bayada zaman geçmti

benımde gögüslerde bi değişiklik yoktu canım hatta hamıle kaldıgımı ögrendıkden bı muddet onra acımaya falan başlamıştıyerimseniben

yemek takımını henüz alamdım canım..
o beklesin biraz..
mobilyaları aldık ama ..
ayrı bi topic açtım fikir almak için..
herkesde çok begendi zaten saolsunlar...

Evet devam ediyo nedense. Belki önceden de oluyodu ama ben dikkat etmedim. Hiçbi fikrim yok inan. Hatta ilk acımaya başladıında bende hamilemiyim acaba dedim ama belkide yumurtlama belirtisi flndır. Çok da ümitlenmek istemiyorum.

Kaç gündür ovulasyon testi yapıyodum silik çıkıyodu 2.çizgi. Sonra başka forumda aynı marka testi uzun süredir kullanan biriyle konuştum. Yumurta oluşurken silik çıkıyomuş çatlamaya bi gün kala daha belirgin oluyomuş, ertesi günde tam renk iki çizgi oluyomuş bende de ööle oldu canım. Önceki gün daha belirginleşti, dün de tamamen koyulaştı. Akşam evde baktım o iğrenç akıntıdan gelmiş. Sözde dün gece mola vercektik. Eve geç gittik, eşimin arkadaşları geldiler işyerinde oturduk. Yorgunuz diye yatıcaktık direk ama baktım akıntı var durmak yok yola dewam didim :roflol:

yemek takımını henüz alamdım canım..
o beklesin biraz..
mobilyaları aldık ama ..
ayrı bi topic açtım fikir almak için..
herkesde çok begendi zaten saolsunlar...
Canım sen bilirsin de sööliim kaçırdıına pişman olabilirsin. Çünkü gerçekten çok pahalı yemek takımları. Ben evkurdan bide kütahya porselenden almıştım setlerimi. İkisinin de fiyatlarını hatırlamıyorum ama evkur 250-300 civarıydı sanırım emin değilim. Hele markalı takımlar 400-500lerde ya deli para
Yeni evin için alışveriş yapıyosun sanırım canım inşallah herşey gönlünce olur çok zor sıfırdan ev kurmak. Allah yardımcın olsun. Kayınvalidenler fln destek oluyo mu bare maddi olarak

galenik marka kullanmıştımm ben benimde silik çizgi çıkıyoduu inanmamıştım hatta akıntıyıda kontrol ettmiştim geldiğ i gece ve ielrliyen gecelerde boş bırakmadıkk snnu ç iyiyydi hadi darısı sizee

evet canım bend earaştırdımda çok pahalılar.
alcam onları ama az bekletim diorum..
kaynanalar destek olmuolar ..
eşime göre oluolarmış ama ben hiçbişilerini görmüorum nedense..

bu eşlerrr hep bölee haaa biz evlendikk herşey taksitti kredi çekmişlerr onla düğün ettilerr takılarımıda bana verdiler hakklarını yemiyeyim düğünün ertesi pastacısı kameracısı bilmemm neyiii hepsini ödedikk ondan sonraa geldi kredi taksitleriiii 2 sene kredi ödedik ayrıyetten mobilya taksitleriinii bi ev verdiler kira ödemıyozz sonra araba aldık 2 yılda onu ödedik hala diyo destekliyo onlarr bizi anlamışım değilim nerde destek var

slm kızlar bende 7 yasinimi okudum geldimm

asnil canum benim
benimde gööğüslerimde önceden bişi yoktu sadece uclarında bastırınca ağrı vardı
yeni yeni dolgunlaşmaya ağrımaya başladılar canım

inşallah yumurtlama belirtisidir canım en azından ymurtladıgıma sevinirim , ben biraz araştırayım netten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…