- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.141
İnşallah canım bişiy bulursan bana da yaz ben de merak ediyoruminşallah yumurtlama belirtisidir canım en azından ymurtladıgıma sevinirim , ben biraz araştırayım netten :)
slm kızlar bende 7 yasinimi okudum geldimm
asnil canum benim
benimde gööğüslerimde önceden bişi yoktu sadece uclarında bastırınca ağrı vardı
yeni yeni dolgunlaşmaya ağrımaya başladılar canım
bu eşlerrr hep bölee haaa biz evlendikk herşey taksitti kredi çekmişlerr onla düğün ettilerr takılarımıda bana verdiler hakklarını yemiyeyim düğünün ertesi pastacısı kameracısı bilmemm neyiii hepsini ödedikk ondan sonraa geldi kredi taksitleriiii 2 sene kredi ödedik ayrıyetten mobilya taksitleriinii bi ev verdiler kira ödemıyozz sonra araba aldık 2 yılda onu ödedik hala diyo destekliyo onlarr bizi anlamışım değilim nerde destek var
Erkekler genelde ailelerine laf söyletmiyolar zaten. İleri doğru belki o da anlar ama çok geç olabilir. Benim annem yıllarca çekti babamın körlüğü yüzünden.Bikaç senedir neyin ne olduğunu anladı babam ama iş işten geçti annemin yılları, babamın sağlığı ve hakları gitti... Ben eşimin ailesinin haklarını yiiyemem. Kayınvaldemde kayınpederim de herşeyimi tam aldılar. Hatta ben bu pahalı ucuz bakalım dedikçe onlar desteklediler beğendiğini alıcaz sakın çekinme söyle diye. En ufak örnek veriim salon koltuklarımı bakarken kayınvaldemle bi koltuk beğendik vitrinde sorduk 4500 dediler oha dedim çıktım ama içimde de kaldı tam istediğim gibiydi ama belli etmedim. Başka mağazalarda 3000e beğendim bi tane, onu alalım dedim. Kayınvaldem ben seni tanıdım kızım hiçbişeyin içinde kalmasını istemiyorum ötekini alalım parasını düşünme dedi. İttiraz ettim ama aldık.Düğün altınlarını fln da bize bıraktılar. Tek eksiğimiz evimiz ve arabamız yok, kiradayız. Ama kira parasını da her ay veriyolar bize. Ev almaya da sözleri var. Allah razı olsun diyorum hepevet canım bend earaştırdımda çok pahalılar.
alcam onları ama az bekletim diorum..
kaynanalar destek olmuolar ..
eşime göre oluolarmış ama ben hiçbişilerini görmüorum nedense..
Anam herkes gelİyyy ben gelemeyomm
alla kabul etsİn ÇİÇemm
takımlar gÜzeldİ İsolde
belİrtİler İÇİn erken asnİl
elİf Özetler gÜzel tam dİyodum benİ unuttu emme unutmamıŞsın
bu eşlerrr hep bölee haaa biz evlendikk herşey taksitti kredi çekmişlerr onla düğün ettilerr takılarımıda bana verdiler hakklarını yemiyeyim düğünün ertesi pastacısı kameracısı bilmemm neyiii hepsini ödedikk ondan sonraa geldi kredi taksitleriiii 2 sene kredi ödedik ayrıyetten mobilya taksitleriinii bi ev verdiler kira ödemıyozz sonra araba aldık 2 yılda onu ödedik hala diyo destekliyo onlarr bizi anlamışım değilim nerde destek var
al birini vur ötekine yanii..
Benimde kayınbaba emekli bunlar biz evlnirken kredi çekmişler..
Her ya bankada maaştan düşüodu borcu..
Kayınbaba maaş almıodu..
Ama kayınbabanın alamadıgı maaş kadar eşim masraf ödüodu.
Ne perhiz ne lahana yanii..
Yok kayınbaba bide çalışıo ..
Sdc emekli maaşıyla geçinme olayı yok yani..
üfffff valla dedikodu etmeye acaip müsaidim..
Ağzımdan çıktıkça çıkıo...
Arada olur canım müsaitsen yap gitsin, içine ata ata hasta ediyo insan kendini. Bare burdan rahatlarsın.al birini vur ötekine yanii..
benimde kayınbaba emekli bunlar biz evlnirken kredi çekmişler..
her ya bankada maaştan düşüodu borcu..
kayınbaba maaş almıodu..
ama kayınbabanın alamadıgı maaş kadar eşim masraf ödüodu.
ne perhiz ne lahana yanii..
yok kayınbaba bide çalışıo ..
sdc emekli maaşıyla geçinme olayı yok yani..
üfffff valla dedikodu etmeye acaip müsaidim..
ağzımdan çıktıkça çıkıo...
Yok serabım unutmadım, baktım adın altta ama yazamıyosun patron olduunu tahmin ettimAnam herkes gelİyyy ben gelemeyomm
alla kabul etsİn ÇİÇemm
takımlar gÜzeldİ İsolde
belİrtİler İÇİn erken asnİl
elİf Özetler gÜzel tam dİyodum benİ unuttu emme unutmamıŞsın
Erkekler genelde ailelerine laf söyletmiyolar zaten. İleri doğru belki o da anlar ama çok geç olabilir. Benim annem yıllarca çekti babamın körlüğü yüzünden.Bikaç senedir neyin ne olduğunu anladı babam ama iş işten geçti annemin yılları, babamın sağlığı ve hakları gitti... Ben eşimin ailesinin haklarını yiiyemem. Kayınvaldemde kayınpederim de herşeyimi tam aldılar. Hatta ben bu pahalı ucuz bakalım dedikçe onlar desteklediler beğendiğini alıcaz sakın çekinme söyle diye. En ufak örnek veriim salon koltuklarımı bakarken kayınvaldemle bi koltuk beğendik vitrinde sorduk 4500 dediler oha dedim çıktım ama içimde de kaldı tam istediğim gibiydi ama belli etmedim. Başka mağazalarda 3000e beğendim bi tane, onu alalım dedim. Kayınvaldem ben seni tanıdım kızım hiçbişeyin içinde kalmasını istemiyorum ötekini alalım parasını düşünme dedi. İttiraz ettim ama aldık.Düğün altınlarını fln da bize bıraktılar. Tek eksiğimiz evimiz ve arabamız yok, kiradayız. Ama kira parasını da her ay veriyolar bize. Ev almaya da sözleri var. Allah razı olsun diyorum hep
amiin rabbim kimseyi darda koymasın inşallah..bizde eşimin anne babası yoktu kendi kendimze yaptık düğünü 6 ayda borçları kapadık şükür şincikte evimizi aldık kendi kendimize allahım kimseyi sıkıntıya dara düşürmesin ama amcaları bize çok yardımcı oldu
İÇerde patroncum o yÜzden İsoldem toptan bakıp bİkerede yazıyom
Arada olur canım müsaitsen yap gitsin, içine ata ata hasta ediyo insan kendini. Bare burdan rahatlarsın.
fatoş sen nasıl öle k-hızlı okudun kıs 7 yasini
yetişmezse,
öğleyi geçebilirmiş ben sindire sindire okuom
İnsan o zamanalr yardım eden kişileri unutamıyo yaa. Ben de hep dualarım arasına alırım. En çok da teyzeme dua ediyorum ve minnet borcum var. Annemle ikisi bana değişik güzel bi çeyiz yapabilmek için iki sene kursa gittiler kurdela nakışı,brezilya nakışı mefruşat fln öğrendiler. Çeyizi eve serdiğimizde gelen hayran kalıyodu. 3 ay gece gündüz işleyip bi yatak örtüsü yaptılar tam set. sergilere bile çıktı, kaç paraya talip olmuş bi hatun da teyzişim satmadı elifime yaptım ben onu diye.opuyorumnanaktanbizde eşimin anne babası yoktu kendi kendimze yaptık düğünü 6 ayda borçları kapadık şükür şincikte evimizi aldık kendi kendimize allahım kimseyi sıkıntıya dara düşürmesin ama amcaları bize çok yardımcı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?