- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.161
fatoşum eklerim bebem bi ara
vardı ama bisim önceki kıslar baktı die sildim
şimdik yeni arkidişlerim için ekliyem beriiii
Zaten birine anlatsan kulaklarına fln gider Allah korusun daha kötü olur. Burda rahatlayabilirsin anca. Öyle düşüncesiz insanlara deli oluyorum yaa. Bide gerçeği göremeyen erkeklere. Yıllarca babamın gözünü açmaya çalıştım hep ben kötü oldum sonunda bıraktık kendi anladı kalp hastası oldu çıktı.en azından dimi canım..
zaten kimslere anlatmıorumki bunları..bi siz biliosunuz..
ooff offff daha neler neler varda..
anlatılmıo işte...
ay elfella özet için sağol canım..bi kurşunlanma geldi intihar onunla uğraştık çıkmak zorunda kaldıkta ondan çıktım hemen
Bişiy diil canım. Neden ki o ilaç annamadım :uhm: Yaa devlet hastanesinde ne kadara yapıolar gebelik testini?Bende bağkur var bide ne kadar zamanda veriolar?ay elfella özet için sağol canım..bi kurşunlanma geldi intihar onunla uğraştık çıkmak zorunda kaldıkta ondan çıktım hemen,çiçeğim betahcg 501 çıktı bugün benim,salı 75 ti dr gitmedim ya korkuyom şimdi,dün dr la konuştum hemen clexan 0,2 ml başla dedi banaeyvahedigeldismile
Özet geçiim dicem ama karışık bu sefer sen oku kaydirigubbakcemile3ay bi istifra etmeye gittim anamm amma konuşmuşunuz haaaaaaa
Bişiy diil canım. Neden ki o ilaç annamadım :uhm: Yaa devlet hastanesinde ne kadara yapıolar gebelik testini?Bende bağkur var bide ne kadar zamanda veriolar?
bende anlamıyom ya başlamadım bende dün konuştumda p.tesi sabah cerrahpaşaya gitçem orda ayarlatçam orhan beyde iyi ama 2 günden bişey olmaz güvenemiyorum tam..85 ten 501 e yükselmiş iyi dimi kuzucum??
Bişiy diil canım. Neden ki o ilaç annamadım :uhm: Yaa devlet hastanesinde ne kadara yapıolar gebelik testini?Bende bağkur var bide ne kadar zamanda veriolar?
Özet geçiim dicem ama karışık bu sefer sen oku kaydirigubbakcemile3
cnm ben günümün geçtiğinden 3 gün sonra 481 mi ne çıkmıştı değerim senin kaç gün çıktı
2 yada 3 gün geçti
Özelden kastın neydi canım?cnm ben özelde 26 liraya yaptırdım devlette bekletirler diye 1 saatte aldım sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?