Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Aynen canım bızde de para ganı sanıyolar hele bı babanne var apartmanda allah dÜŞmana vermesın eŞımın Çantasını alayım sen ıkı Çantaylamı gıdıyon ıŞe dıyo bende altta kalmam bırı para cÜzdanım dıyom ayakkabılık dıŞarda bızım ıÇerısı ayrı dolu dıŞarısı ayrı dıyo

ay elfella özet için sağol canım..bi kurşunlanma geldi intihar onunla uğraştık çıkmak zorunda kaldıkta ondan çıktım hemen,çiçeğim betahcg 501 çıktı bugün benim,salı 75 ti dr gitmedim ya korkuyom şimdi,dün dr la konuştum hemen clexan 0,2 ml başla dedi banaeyvahedigeldismile

en azından dimi canım..
zaten kimslere anlatmıorumki bunları..bi siz biliosunuz..
ooff offff daha neler neler varda..
anlatılmıo işte...
Zaten birine anlatsan kulaklarına fln gider Allah korusun daha kötü olur. Burda rahatlayabilirsin anca. Öyle düşüncesiz insanlara deli oluyorum yaa. Bide gerçeği göremeyen erkeklere. Yıllarca babamın gözünü açmaya çalıştım hep ben kötü oldum sonunda bıraktık kendi anladı kalp hastası oldu çıktı.

Bişiy diil canım. Neden ki o ilaç annamadım :uhm: Yaa devlet hastanesinde ne kadara yapıolar gebelik testini?Bende bağkur var bide ne kadar zamanda veriolar?

bende anlamıyom ya başlamadım bende dün konuştumda p.tesi sabah cerrahpaşaya gitçem orda ayarlatçam orhan beyde iyi ama 2 günden bişey olmaz güvenemiyorum tam..85 ten 501 e yükselmiş iyi dimi kuzucum??

bende anlamıyom ya başlamadım bende dün konuştumda p.tesi sabah cerrahpaşaya gitçem orda ayarlatçam orhan beyde iyi ama 2 günden bişey olmaz güvenemiyorum tam..85 ten 501 e yükselmiş iyi dimi kuzucum??

cnm ben günümün geçtiğinden 3 gün sonra 481 mi ne çıkmıştı değerim senin kaç gün çıktı

Bişiy diil canım. Neden ki o ilaç annamadım :uhm: Yaa devlet hastanesinde ne kadara yapıolar gebelik testini?Bende bağkur var bide ne kadar zamanda veriolar?

kan pıhtılaşması var bizde canım oyüzden,günün geçtiyse bedava yaparlar idrar ve kanı ama sabah kan verip 2 den sonra alınıyo sonuçlar..gerçekte yarım saat ama kaydı pc ye girilmesi yüzünden uzuyo zaman ben elden alıyom hemen yarım saatte,senin günün geçince haber ver yaptırırız beraber devlet hastanesinde ama hafta içi ok..

cnm ben özelde 26 liraya yaptırdım devlette bekletirler diye 1 saatte aldım sonucu
Özelden kastın neydi canım?
Bide şimdi orhan beyin benden istiicee test fiyatlarını biliyosan yazarsan çok ii olur canım yaa ay sonu ay başı durumu malum ödemelerimi ona göre ayarlarım süprisle karşılaşmiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…