- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.501
günaydıınnlaarrr herkeşlere opuyorumnanaktan
ayy aynen işte canım bıde yaşadıgım kötu tecrübe tuz bıber oluyo valla...ama saglıkla kucagımıza alıcaz ınşllah bebişlerimiziii inanıyorrum bunaa:Saruboceq:
ayy dun gördum çok rahatladım adılemırımm yaaa valla korkmuştummşutarafagitti
o akıntı bende de oluyo canım normal zaten hatta bazen çok yogun olabılıyo:))
senın gezgın gacı kır bacanı otur evde bebişine bişiler örr dermişimmmmmmmmmmm...ama şinci degil 5 aydan sonraa:CüvCüv:
anammm cnm benım yaaaaa bende onu osledım vallaa...delsın delsınnn...nann onane kocenın amcası olmuşse...ditsin o kocasının yanına adam da çok öslemıştır emınımmm:))nann ben olsam dayanamamm ha artık fatıh olmadan yataga da gıramıyom yatamıyom da bız fena alıştık herhallkaydirigubbakcemile3
evet seker beklenen adet tarıhının 10 gun geçmesını bekle..ancak o zaman gorulebılıyor ..en erken yanii o zaman gorulıur...
..ne gune gelcek doktor kontrolun o saman..
benım adetım geçelı 5-6 gun oldu seker:gitme:
iiyim canım işe geldim kahvaltımı yapıorum ayy hava yine güsellgunaydın canımcımm nasılsınn
canmcımm kız geç döllenme olabılır mı dıye düşünüyorum amaaCADIARZUbenım ılk kan testım negatıf çıkmıştı haırlayanlar olabılır belkı 1 sonra başka bi hastanede yaptırmıştın hafıf derecede pozitif demişti sonra yavaş yavaş yukselmişti degerlerim olabılırmı acepp...yada çok kafaya taktın stresden gelmıyo çiçegenn dedigi gibi o da buyuk bı ıhtımalll
aynenn kızzzz:roflol::roflol:
günaydıınnlaarrr herkeşlere opuyorumnanaktan
21 şubat tosticim
akannehir
aynen bebem valaa .yok bileti alıp göndercem as kaldı git evine bakem deycemmmmm sempatiksalakcinni
bana noluosa guclubacismile
kıs 5 ay evde oturcem miiiiiiiiiiiiiiiiieyvahedigeldismile benimki sakın bunu duymasın eyvahedigeldismile
dün didim zaten nohuda sordum didim.oda haftada 2 gün çıkmış didim.bi pazar bide hafta içi didimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam yarın çıkarıs dedizaten pazar günleri onla gzme günümüz ödüm kopuodu ondan olurum dieee ohaoldumsmileohaoldumsmile
vallah çıçek...oyle malesef..ben kendımı adet olcam dıye sartlıyorum..ama buda sureklı onu düşünmeme neden oluyor..
amaaannnn çıçek..saldım çayıra mevlam kayra..düşünmüyorum artuk..:teytey::teytey::teytey:
iiyim canım işe geldim kahvaltımı yapıorum ayy hava yine güsell
:roflol:ne hafta içisi nann ben sadece pazar gezıyommmmmkaydirigubbakcemile3seni uyanık senıı neyse kocişinin numarası var bende bı arayam ben onuu:roflol:bide gerçeklerı benden duysun.....kuzuumm dun anladım kı ne yapıyosak kendımıze yapıyoruzz ben eve gıttım çok yordum kendımı agrılarım hep ondan depreşti biliyomm ama artıkk yokk bebişim bana 5 aya kadar sıkı sıkı tutulaa kadar artıkk yapmıcemmmm kendıme söz verdım...sonra üzülen bis oluyos yoksaa
oyle ya..dere gıbı çaglasın hatta zemuszemusadılemırcım hayırlısı olsun tatlım bencede bırak mevlam kayırsınn gelır nasıl olsa içinde kalcek degil yaa dimi amaa
:çok üzgünüm:
aaaaaaay ben onu yunutttum amma benim arkidişim beni ele vermeeeeeeeeeeez Şeniz
vermezsin demiiiiiiiiiiiiieyvahedigeldismile
ceylenım bende tikkat etcem ama hafta içide 1 gün çıkıp, avm görmezsem bunalıma girerim yassık kız banada.ama yorulmadan
bide ben 8 haftayı atlatırsam inancam hala bi tuhafım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?