Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

akannehir

aynen bebem valaa .yok bileti alıp göndercem as kaldı git evine bakem deycemmmmm sempatiksalakcinni
bana noluosa guclubacismile
kıs 5 ay evde oturcem miiiiiiiiiiiiiiiiieyvahedigeldismile benimki sakın bunu duymasın eyvahedigeldismile
dün didim zaten nohuda sordum didim.oda haftada 2 gün çıkmış didim.bi pazar bide hafta içi didimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tamam yarın çıkarıs dedi zaten pazar günleri onla gzme günümüz ödüm kopuodu ondan olurum dieee ohaoldumsmileohaoldumsmile

canım bugün benım adetım 15 gün geciyor ben bu pazartesi degıl bır dahakı pazartesi doktora gidicem inş. biraz uzak özel hastane o yuzden bıraz daha gecsınkı kalp atışlarını kesin duyalım allahın izniyle

nohutum geç dollenme olamaz..ben eşimle taa yumurtlamamın basında bırlıkte olmustum..sonrasında eşim rahatsızlanmıstı sekercım..bır araya gelemedık yanı...
geç dollenme olamaz o yuzden seker cım ya..
keske oyle olsa tabi...
ama işte bılmıyorum.bakalım..elbet gelcek bıgun adet ..nazlanıyoır..
senın geç dollenmemı olduydu..olsunda geç olsun kaydirigubbakcemile3

:roflol:ne hafta içisi nann ben sadece pazar gezıyommmmmkaydirigubbakcemile3seni uyanık senıı neyse kocişinin numarası var bende bı arayam ben onuu:roflol:bide gerçeklerı benden duysun.....kuzuumm dun anladım kı ne yapıyosak kendımıze yapıyoruzz ben eve gıttım çok yordum kendımı agrılarım hep ondan depreşti biliyomm ama artıkk yokk bebişim bana 5 aya kadar sıkı sıkı tutulaa kadar artıkk yapmıcemmmm kendıme söz verdım...sonra üzülen bis oluyos yoksaa

:çok üzgünüm:
aaaaaaay ben onu yunutttum amma benim arkidişim beni ele vermeeeeeeeeeeez Şeniz

vermezsin demiiiiiiiiiiiiieyvahedigeldismile
ceylenım bende tikkat etcem ama hafta içide 1 gün çıkıp, avm görmezsem bunalıma girerim yassık kız banada.ama yorulmadan
bide ben 8 haftayı atlatırsam inancam hala bi tuhafım

adılemırcım hayırlısı olsun tatlım bencede bırak mevlam kayırsınn gelır nasıl olsa içinde kalcek degil yaa dimi amaa
oyle ya..dere gıbı çaglasın hatta zemuszemus

az kaldı..8.hafta ne kı cıçekcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…