Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iiyim canım işe geldim kahvaltımı yapıorum ayy hava yine güsell

affiyet olsun kuzuu burdada hava çok guzell bıde sosyete pazarı var bugunn çok gidesim varr yaaa ayy abım evde solesem götürür mü acepp..

sen bılırsın kuzu ama yavaş adımarla gezıp sık sık dınlenerek gez kuzuu avm saglıgından önemlı degıl yaa bebemmm

az kaldı kız 8 haftaya ne varkkı surda 8 olcan sonra yok 12 olmadan ınanmammkaydirigubbakcemile3ben o durumdayım şuan

normal yoldan tosticim
ama gaz ve kabızlıktan başka bişi yok.
göğüslerde atağa geçtii.

şişkinlik bendede var canım ama kabızlık yok maşallah o cok kötü ya inş. olmaz canım kivi cok iyi geliyor ben her akşam 2 kivi yiyorum üzerinede su içiyorum sende ye hayatım rahatlatırsın mideni kaç kıloson canım kılo aldın mı hiç boy kaç ay ben cok merak ediyorum benım gibi olanları hamilelikte olur mu acaba merak:)kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canlarım kız ayşegül yaw boşwer ne gescen oturun ewde keyif çatın kocanla o da dinnensin bigüncük yazık adamalara kaydirigubbakcemile3

canım bneim boy 70
her sabah tartılıorum bu sabah 51 geldim.
kivi bende yiyorum bilmeyenlerde öğrensin arkidişler
hamilelikte çok iyimiş günde 1 yemek lazımmış.rahmi kuvvetlendirirmiş
ben sabahları pekmeze de başladım bugün

canım ya boyun kılon ideal maşallah bende az az kahvaltıda pekmez yıyorum kan eksikliği olmasın diye yoksa hapı dayayacak doktor peki canım yaş kaç ne kadarlık evlısın balum:teselli:

Saatler ileri alınacak
Yaz saati uygulamasına pazar günü geçilecek. Bu gece (cumartesi gününü pazar gününe bağlayan gece), 03.00'de saatler bir saat ileri alınacak.
Gün ışığından daha fazla yararlanmak amacıyla yapılan uygulamaya ilişkin Bakanlar Kurulu Kararı 19 Mart 2010 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

Karar çerçevesinde, bütün yurtta saatler, 28 Mart Pazar günü saat 03.00'ten itibaren bir saat ileri alınacak. Saatler, 31 Ekim 2010 Pazar günü saat 04.00'de tekrar geri alınacak.

Yaz saati uygulaması, çalışma saatlerinin günün güneşli bölümüne alınması suretiyle, gün ışığından daha fazla yararlanılması, elektrik enerjisinin aydınlatmada kullanılan bölümünden tasarruf sağlanması amacını taşıyor. Ayrıca, yaz saati uygulamasıyla, akşam saatlerinde en yüksek değerine ulaşan enerji talebinin (puant gücü) azaltılması hedefleniyor.

Yaz saati uygulaması, AB ülkeleriyle birlikte Mart ayının son pazar günü başlayıp, Ekim ayının son pazar günü bitiyor.

AA

tostim ben 27 yim
1,5 yılı doldurdum canım
sende anlat adınıda bağışlarsen datlum mahsuru yoksa eğer

azra ben canım senın gercek adın ciçek mi canım ben 23 yasındayım bende 20 aylık evlıyım 2 ay öncesıne kadar 72 kıloydum canım boy 167 spora gittim 7 kılo verdım su an 65 kıloyum iyikide vermişim o kıloları işte 6+1 benım hamılelık kılo almadım hiç 65 im hala bir sıkıntım yok maşallah 5 şubat gibi gidicem ilk kontrole bende inanamıyorum kalp atışını duyana kadarda inanamıycam herhalde

hi hiii geçen hafta dediydim..
yanlış olmşş..
valla bende bi siteden okumuştum..
ama bu hafta kesin saatler ileri alınıo vallaaaaaaa...

azra çok güsel isim
benim adım ayşegül ama kızım olursa çiçek mi koysam die düşünüorum
kilo vermende hamiş olmanı sağlamış olabilir canım
çok iyi yapmışsın
ilk bebeğin galiba
ben 3 bebğimi kaybetttim kalpleri duruodu.bu bebğimde kalp atmından sonra kan sulandırıcı iğne vurulcam hergün

nohudum yedin mi mamanı
ben 8 gibi yaptım annem varya erkenden yiyoooos
şimdide öğle arasını yiyoom
nohut burdaysan beslenme proğ yazim canım

canım bılmıyordum başın sağolsun allah bu bebişini sana bagışlasın ihmal etme sen hıç birşeyi allahım yardımcımız olsun ne kadarlıkken kaybettin bebeklerını canım

nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deimmmmmmm be duymuyomusunuz beniiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…