- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.541
canım bılmıyordum başın sağolsun allah bu bebişini sana bagışlasın ihmal etme sen hıç birşeyi allahım yardımcımız olsun ne kadarlıkken kaybettin bebeklerını canım
kız gerçekten bütün aksilikler seni bulmuşşşşş içerdemi bakıyonuz köpeklere eşine gelince ayıp etmişş ama sende baya damarına bastın galiba onunnn arada olur öle şeyler cnm sıkma canını
aaaah canım yaaa
bazı şeyler üstüste gelebiliiio ama enerjini kaybetme deriim.helede kocişle birbirinise daha sıkı sarılmanız gerekirken kavga etmeyin kıs.onlarada yasık sende böle üzülüon işte.keletlenelim daha çok Şeniz
gunydın kuzularrr..
çiçegemm dun çok geç gittik eve su tadılatı için geç geldı sersem adam mecburen saat 10 da gıtmek zorunda kaldık agrılarım vardı ya o agrı belıme vurunca eşim de gidelim bi dedi bende zaten hep tedırgındım çünkü diger bebekde de aynı agrılardan sonra kalbının durdugunu ögrenmiştik.. ama çok şükür ultrasonda pıt pıt atıyoduuuu ayy o ankı mutlulugumu anlatamam yaa sankı gıttıgımde kötu bı haber alacakmış gibi gittim ama çok şükür..
sıkma canı nı bebemm elektırıker gelır çamaşırlar bıter saçın fönlenır......kocişinde stres lı anladıgım kadarıylaa kırmayın bırbırınızı tatlım eşler arasında olur böyle şeyler ee ikinizde birbirinizi deşarj edıceksınız yoksa evlılık çekilmez bı hal alır...sakın sıkma canınıı...
nbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr deimmmmmmm be duymuyomusunuz beniiiiiiiii
hoşgeldin dilay nasılsın canım
dilayıııııııııııııııııııııııııııııımm
hoşgeldmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiş Şeniz
iyyiyiim dilayım çok şükür sen nasılsın datluuum
gunaydin kizlar nasilsiniz
bugun esimin dogum gunu
cok mutluyum ona bir supriz yapmak istiyorum
gunaydin kizlar nasilsiniz
bugun esimin dogum gunu
cok mutluyum ona bir supriz yapmak istiyorum
ahh ne güzel eşinin doğumgünü kutlu olsun canımm
neyse kizlar ben size bir bakayim dedim sadece
aksam misafir geldi hic bir seyi toplamadim oyle duruyolar
halledeyim biraz islerimi gelirim yine
cokacimcoook şu menüye bakkkkcokacimcoookhamişler sizde okursunuz
sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez (bugün başladım)
kahvaltıda mutlaka yumurta.bu mevsimde salatalık domates yemeke yok.bi avuç ceviz
arada süt yada bi kase yoğurt.süt-yoğurt yedikten sonra folik asit hemen alınmıcak arasında 2 saat olmalı.
öğle yemeği salata kesin olcek yeşil yapraklarda folik asit bolmuş.yine yoğurt olursa iyi olur
arada meyve.kivi olmalı
bi daha arada taze port.suyu içiorum.fındık yiyorum yanında.hazır meyve suyu kesin yasak
akşam haftada 1 balık.
yemekten sora yine meyve elma yenmeli yine kivi ekleyin
unnuttuklarım olabilir ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?