Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hamişler sizde okursunuz

sabah aç karnına yarım çay bardağı pekmez (bugün başladım)
kahvaltıda mutlaka yumurta.bu mevsimde salatalık domates yemeke yok.bi avuç ceviz
arada süt yada bi kase yoğurt.süt-yoğurt yedikten sonra folik asit hemen alınmıcak arasında 2 saat olmalı.
öğle yemeği salata kesin olcek yeşil yapraklarda folik asit bolmuş.yine yoğurt olursa iyi olur
arada meyve.kivi olmalı
bi daha arada taze port.suyu içiorum.fındık yiyorum yanında.hazır meyve suyu kesin yasak
akşam haftada 1 balık.
yemekten sora yine meyve elma yenmeli yine kivi ekleyin
unnuttuklarım olabilir ama

evet yaaa sabah sabah. ben damarına basmadım. ya akşam arkadaşlarıyla çıktı geç geldi bende kızdım bana diyorki sende çocuk doğursan evde otururdum. çok üzüldüm vede sinirlendim. dedim işte bacım doğuracak gitte ona bak

haklısın canım ama elimde değilki dayanamıyorum yaa. o beni çok kızdırır. sonrada pişman olur

ayyyy canım yaaa. demek gördün canım. nasıl büyümüşmü.

canım kavgasız tartışmasız evlilik olmaz işte öyle böyle gidiyor. ama var ya bi hamile kalim siz o zaman görünnnn aklinialirimsmile

herkese hayırlı sabahlar güzeller iyi hafta sonları olsun inşallahhhh bende kocişi göreve yolladım accık cay keyfi yapıyom gerci akşam bi ara kafam döndü...karıstı....ama şimdi iyiyemmmkaydirigubbakcemile3

neyse kizlar ben size bir bakayim dedim sadece
aksam misafir geldi hic bir seyi toplamadim oyle duruyolar
halledeyim biraz islerimi gelirim yine

cokacimcoook şu menüye bakkkkcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…