- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #17.321
kızlar dilay gelmedi dimi hala..
8 de diilmiydi bu kızın randevusu niye bukadar geciktiki..
nan siz böle dionus ben bulanmıom kusmuom :çok üzgünüm:
serabım bak ateşin düşmemiş ne güzel..
kıs ne testlerde çıkmayıpta kanda çıkan hamişler biliom ben.
inşallah sende onlardan olursun canım..
kan testi yaptırmakta fayda var..
doktor çıkısı gezıyordur balım...hava gusel ya ondan... sempatiksalakcinni
eşimde kan testi yapalım diyo doktora zaten gidecektin adet olunca bugün yarın gidelim netleşsin diyor adam benim sinirime dayanamadı
Canım kocan mantıklı bi adam sanırım bikaçtır aynı şeyleri söylüyos en mantıklısı o kan testi yaptırırsın onda da bişiy çıkmassa bare rahatça muayne olarsın doktorda amaan kıs hep laylaylom ewlilik olmas dimi bööle zamanlarda eşler birbirlerini idare etmeyi öğreniyo asabi yüzlerini görüyo napalım bi ömrü paylaşıyorus sonuçta hepsini yaşiicas
gelir fatmacığım ya bide kayfaltı eder üle gelir
yok canım dün akşam çorluya döndüm bu sabah döncektim ama kocacım öslemiş çaardı kıyamadım ay yastııma sarılıp uyumuş ben yokken kıyamadım opuyorumnanaktanelifff kıs annenin yanındamsın şimdi istanbuldamısn?
pelınım ben gıdıyom sen gelıyonç...oldumu şimcikk... akannehir sempatiksalakcinni
eşimde kan testi yapalım diyo doktora zaten gidecektin adet olunca bugün yarın gidelim netleşsin diyor adam benim sinirime dayanamadı
Canım kocan mantıklı bi adam sanırım bikaçtır aynı şeyleri söylüyos en mantıklısı o kan testi yaptırırsın onda da bişiy çıkmassa bare rahatça muayne olarsın doktorda amaan kıs hep laylaylom ewlilik olmas dimi bööle zamanlarda eşler birbirlerini idare etmeyi öğreniyo asabi yüzlerini görüyo napalım bi ömrü paylaşıyorus sonuçta hepsini yaşiicas
:lepi::lepi:
zatten benım kıde sınırlı olunca hemen soruyor..."adet tarıhın yaklaşmıs galıba ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
gerçı sımcık heçç sınırlı degılım...çunku zatten adetım.... :1ninca:
canım bugun uyumuşum baya kalkar kalkmazda hemen actım nire gidiyon kisempatiksalakcinni
serabım bak ateşin düşmemiş ne güzel..
kıs ne testlerde çıkmayıpta kanda çıkan hamişler biliom ben.
inşallah sende onlardan olursun canım..
kan testi yaptırmakta fayda var..
katılıyorum...hersey daha netlesır kan testıylen... :lepi:
yok canım dün akşam çorluya döndüm bu sabah döncektim ama kocacım öslemiş çaardı kıyamadım ay yastııma sarılıp uyumuş ben yokken kıyamadım opuyorumnanaktan
:lepi::lepi::lepi:
zatten benım kıde sınırlı olunca hemen soruyor..."adet tarıhın yaklaşmıs galıba ........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
gerçı sımcık heçç sınırlı degılım...çunku zatten adetım.... :1ninca:
Aynen kıs hemen anlıyo benimkide aşırı duygusal we gergin oluyomuşum bide kocamın tespiti adetim yaklaşınca o günden bi arıza çıkaramssam geçmişte bişey hatırlayıp onun fırçasını atıyomuşum ki sanırım doğru kaydirigubbakcemile3
yok canım dün akşam çorluya döndüm bu sabah döncektim ama kocacım öslemiş çaardı kıyamadım ay yastııma sarılıp uyumuş ben yokken kıyamadım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?